- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huami Amazfit Bip okosóra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz Szilágyi84 #227294 üzenetére
Kétféle szerkezettel gyártják?
-
-
fagyalllo
őstag
válasz Lev Abalkin #227305 üzenetére
Már vagy két hete befutott, csak most jutott eszembe. Igen, akkor rendeltem, mikor ajánlottad.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
fagyalllo
őstag
válasz Lev Abalkin #227307 üzenetére
Nem biztos, kaptál ragszámot, nézd meg a nyomkövetést, nagyon változó időket futnak a csomagok.
-
Ruszki
senior tag
válasz Empsepo #227291 üzenetére
Hát nem tudom...
Nekem eleve nem jönnek be az "Open heart" jellegű órák, de ez szubjektív vélemény.
Orient-em van és meg vagyok elégedve minőségileg.
Amúgy teljesen igazad van, hogy élőben, kézben sokkal jobban át jön a minőség.
Ugyanez a Hublot érzés fogott el.Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.
-
dzsi23
addikt
válasz Szilágyi84 #227304 üzenetére
Ezt értem, csak azt nem, amit pár hozzászólással korábban leírtam a segédszámlapok helyzetével kapcsolatban. [link] Az ISA szerkezetnél nem ott vannak, mint a te órádon.
-
zoarden
tag
[ Szerkesztve ]
I want to be what I used to be when I used to want to be what I am now!
-
@mriya@
őstag
válasz Szilágyi84 #227314 üzenetére
a Roamer (Cornavin, Doxa, etc.) egyike a kelet-Európa részére feltámasztott márkáknak.
nem gyártanak tudtommal semmit, csak kereskednek velük.
szerintem azt tokoz a szállító, amihez éppen hozzáfér.Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
pulutodurumo
őstag
válasz @mriya@ #227316 üzenetére
Ebben vitatkoznék. A Doxa sub főleg tőlünk nyugatabbra ment nagyot. Mondjuk a ~2000€ ára nem olyan vészes, de kétlem hogy nagy tömegben adtak volna el belőle felénk.
Kezdetben lehet hogy csak egyszerű kvarcokkal akarták kihasználni a régen jobban hangzó nevet, de mára szépen összekapták magukat."Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
@mriya@
őstag
válasz pulutodurumo #227318 üzenetére
a Doxa két szálon fut, amiből az egyik "magyar".
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
Trolee
aktív tag
Sziasztok!
Kis segítség szeretnék kérni.
Kinéztem egy Armani Aviator és egy Tommy Hilfiger Damon órát.
Szerkezet ill. megbízhatóság alapján van köztük különbség?
Előre is köszönöm mindenkinek[ Szerkesztve ]
-
Lev Abalkin
tag
Ki kezdi?
-
g0n21
senior tag
válasz Ruszki #227283 üzenetére
Nekem inkább az jön le, hogy rendesen odatették magukat, de ez nézőpont kérdése. Ha nem lennének ennyire ingerszegények a stock-fotóik, akkor talán még át is jönne a képen, hogy minden szempontból nagy-nagyon rendben vannak.
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
Empsepo
senior tag
válasz Lev Abalkin #227322 üzenetére
Én.
-
Empsepo
senior tag
válasz Trolee #227321 üzenetére
Kérlek ne vegyél ilyen órákat.
Ha érdekel, hogy mi van a csuklódon, érdeklődj, akár itt is.
Később, ha valóban érdekel a téma, megbánod, hogy ilyenekre pénzt adtál ki.Írj egy összeget, mennyit szánnál rá, kb milyen fazon érdekel.
Segítenek itt a hozzáértők, hogy minőségi órád legyen.[ Szerkesztve ]
-
Sungoo
addikt
válasz Lev Abalkin #227322 üzenetére
-
nrg.960
tag
Ha a Chrono24-ről, Japánból rendelek órát azt mindenképp vámolni fogják? Vagy van esélyem, hogy átcsúszik, mint mondjuk a Sky-nál. Az ár olyan 250-300k ha ez számít valamit.
Chrono24-el még nem volt dolgom.
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok a szavak embere..
-
nrg.960
tag
válasz pulutodurumo #227331 üzenetére
Na ettől tartok én is.. ha meg levámolnak akkor nézhetek, mert akkor már nem keveset fizettem egy olyan óráért ami tavaly még 200 és 210 körül mentek.
De már discontinued modell lett..Egyszerűbb lenne, ha USA-ban lenne, onnan ismerős hazahozná kézen..
[ Szerkesztve ]
-
dzsi23
addikt
válasz Trolee #227321 üzenetére
Az Armani Aviatorhoz hasonló órákat találhatsz a Zeppelin és a Junkers/Iron Annie kínálatában, vagy ha nem ragaszkodsz szigorúan ehhez a dizájnhoz, akkor a Seiko, Citizen, Casio háza táján nézelődnék. A Tommy-t meg simán csak elengedném, dizájn és minőség szempontjából is.
[ Szerkesztve ]
-
dzsi23
addikt
válasz csaba1203 #227338 üzenetére
Inkább az Armaninál és a Hilfigernél vannak gondok az árral. Persze, (átlagban!) drágábbak, amiket felsoroltam, de inkább költök valamire 80-at, mint hogy kidobjak 40-et. Ha meg az olcsóság a cél, akkor Kínából rendelek, van ott jobb ezeknél.
Szerk.: Ha akciósan kijön az Armani 20k körül, annyiért szerintem nem vétek megvenni.
[ Szerkesztve ]
-
-
nrg.960
tag
válasz Peddy789 #227342 üzenetére
Nálam 3db van kinézve, SARX 035/055 és 057. Viszont kb itthon fejfájást okoz a beszerzés. A 035 tavaly 200 körül mentek. 2 srác írt rám, egyik nem akarja eladni..akkor nem is tudom minek írt, a másiknak tettem egy magas árú ajánlatot, de azt nem fogadta el, majd tettem egy még magasabbat, ami közelebb volt az SPB167 új árához mint a 200k-hoz, és azt a választ kaptam, hogy nem a pénz miatt nem adja el..
[ Szerkesztve ]
-
Szilágyi84
senior tag
Volt már valaki órabörzén , kiállításon ? Hogy kell elképzelni , hogyan van megoldva , ülnek a kis telepakolt asztalka mögött eladásra várva esetleg cserére ? Még nem voltam soha , viszont most vasárnap lesz Érden ahová lehet elnézek , bár lehet a budapesti tartalmasabb lenne.
-
fagyalllo
őstag
válasz Szilágyi84 #227345 üzenetére
Sose voltam, általában inkább negatív tapasztalatokat lehet olvasni. Drágán adott órák, belterjes csapat. Amúgy meg menj inkább kirándulni, vagy maradj otthon!
-
g0n21
senior tag
válasz Szilágyi84 #227345 üzenetére
A sajátunkat, ami Chronomeeting néven fut, bármikor szívesen fényezem, igyekszünk mindent megtenni azért, hogy legalább kicsit kilógjon a többi közül. Érden nem a miénk lesz
fagyalllonak részben igaza van:
drágák -> alkudni kell, de nem viccből, hanem ha tényleg kell. Ha készpénzt látnak, egyből máshogy számolnak - általában.
belterjes csapat - true, az a 40-60 ember, aki kezei között aránylag sok óra fordul meg, de mi például mindig biztosítunk asztalt újaknak, nem számít, hogy volt-e korábban, vagy sem, sőt, ha marad, akkor fél-asztalokat is szoktunk adni. Fagyalllo is kijöhetne bármikor árulni, ha akarna. De nem akar.
Volt olyan kritika, hogy hogy néznek ki a kereskedők, rosszabbak mint a sóderes autónepperek. Ebben megvédeném őket: Nem rosszabbak, mivel egy részük pont hogy autókereskedő is.
Ez egy használt óra börze, Magyarországon. Nem öltönyös butikosok és kedves idős befektető urak jönnek el árulni, mint ahogy egy idilli világban létezik, hanem nepperek, kereskedők, és ne feledjük, hogy még mindig a balkán és a nyugat között kötéltáncolunk. Nem szépségverseny. A negatív vélemények is általában inkább olyanoktól származik, akik elképzelték, hogy milyen lesz, aztán mégsem olyan lett.Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
-
@mriya@
őstag
válasz Szilágyi84 #227349 üzenetére
Sőt, még hamisítványok is vannak dögivel.
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- NBA és kosárlabda topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest