- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
-
seiko
senior tag
válasz runner 125 #11303 üzenetére
a g10-es nem javítható, azt cserélni kell.
-
[Anduriel]
aktív tag
Sziasztok
Kizárólag úszáshoz szeretnék venni egy minél olcsóbb órát, ami fontos lenne, hogy tudjam mérni a köridőt, és persze a simát is mutassa pontosan Ezt néztem ki: [link] igaz, hogy csak WR50, de a vélemények között valaki írja, hogy úszásra használja és semmi baj nincs vele. Esetleg itt van egy bővebb lista, ezek közül valamelyik? [link]
Másik óra. Már elég régen kinéztem magamnak ezt az órát: T41.1.423.33 májusban úgy is volt, hogy megveszem, de végül úgy alakult, hogy kiutaztam Angliába közel egy évre ezért elnapoltam, és úgy voltam vele, ha majd sikerül hazamennem látogatóba akkor ez lesz az első dolgom, mivel mindenképp otthon szerettem volna megvásárolni. Lehetőleg Young topiktárstól, akivel már beszéltem is ez ügyben, de sajnos egyelőre még nem volt alkalmam hazamenni, de mostmár remélem ez az idő is eljön minél hamarabb.
Ami miatt mégis felhoztam a témát, hogy ezt az oldalt találtam a neten: [link] elég megbízhatónak tűnik, viszont az óra gyanúsan olcsó, és van egy olyan érzésem, hogy ez a watchmonster.co.uk reinkarnációja, ami hirtelen egyik napról a másikra eltűnt, pedig a google éjjel-nappal reklámozta. Tehát az olcsó ár gondolkodóba ejtett, viszont az ár felettébb gyanús. Esetleg vélemény az oldallal kapcsolatban?
Bár közben ahogy nézegetem semmi infó sehol róluk az egész neten, szóval azt hiszem kihagyom, nem ér meg nekem annyit, marad a várakozás...
''Az egész világ félreáll az elől, aki tudja, hogy merre megy.''
-
seiko
senior tag
válasz [Anduriel] #11305 üzenetére
mivel kimondottan úszáshoz vennéd az órát, én a wr100-ast javaslom.
-
-
kutyu007
csendes tag
Sziasztok!
Nem értek hozzá, csak megtetszett az alábbi óra:
[link]
Mi az őszinte véleményetek?"Az élet mint egy rossz kurva, csak elvesz, mocskos és durva."
-
Mariner
tag
válasz Misi1979 #11314 üzenetére
Ha nem ért hozzá akkor a skeleton is kínai neki azt hiszem(logikus).A skeleton(csontváz)órák olyan számlappal, és hidakkal vannak ellátva(néha a hátlap is üveg) ami látni engedi a szerkezetet minél nagyobb részben,ezt úgy érik el,hogy ahol tömör átlátszatlan dolgok szoktak lenni oda áttört(mintha perforált lenne )alkatrészeket tesznek.
MZ/X jelentkezz!
-
Joe bácsi
őstag
Csak nem jo az orám! 6:34-et az istenért nem bírja átlépni. Lefagy a francba, megáll minden!!!!! Holnap szervíz. De miért pont 6:34-kor áll meg????!!!!!
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
pohár
félisten
válasz Joe bácsi #11316 üzenetére
asszem a Fehér zajban volt ilyesmi, hogy megálltak az órák a lakásban egy bizonyos időpontban
[ Módosította: ollie ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Zen Master
csendes tag
Sziasztok!
Órabörzén volt vki?
-
Joe bácsi
őstag
-
bandus
veterán
~320k-ért láttam ezt ma itthon. tetszik
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
pohár
félisten
válasz bandus #11325 üzenetére
végre egy nem női óra
bár ezt a kinézetet megkapod olcsóbban is, szerintem ha már Longines, akkor valami nem búváróra szerű óra a nyerő, hanem amit pl nyomtak/nyomnak a US Openen meg a Roland Garroson is
na az egy álom óra
ja gondoltam szólok, a brands.hu-n akciósak a Levis ingek-pólók-pulcsik, elég jó pólók vannak, 5200-5300ft-ért
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Dzsana
senior tag
válasz bandus #11325 üzenetére
Pár hete jártam a Longines honlapján, és volt egy link, hogy kérek-e katalógust. Ráböktem, és múlt hét pénteken jött az értesítő, hogy átvehetem a postán. Ezek szerint olyan nagy, hogy nem bírta bedobni a postás a szekrénybe. Ma remélem haza tudom vinni, kíváncsi vagyok nagyon rá!
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
bandus
veterán
válasz Dzsana #11327 üzenetére
egy képet majd tölthetnél fel róla, mert akkor lehet berendelek egyet én is
pohár: azok melyik modellek voltak, mert így nem ugrik be...
persze van olcsóbb sub-szerű búváróra is, de nagyon megszerettem a márkát szóval szerintem a következő órám is longines lesz. majd pár év múlva
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
pohár
félisten
válasz bandus #11328 üzenetére
fú, csak az rémlik hogy kék a mutatója
na de majd utánakeresek márez valami eszméletlen gyönyörű és elegáns
gondolom az ára is van ilyen elegáns[ Szerkesztve ]
-
Dzsana
senior tag
válasz bandus #11328 üzenetére
Oksa, majd scannelek vagy fotózok róla egy párat.
Egyébként ezt kell kitölteni, és küldik: Catalogue requesthttp://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
pohár
félisten
tyű, mondtam én hogy nem lehet olcsó
bandus... na ahogy sikerült utánajárnom, ezt az órát reklámozták, amit fentebb linkeltem
pedig valahonnan rémlik egy kék mutatós Longines is na mindegy, elég az álmodozásbólGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
[Anduriel]
aktív tag
Úszásra esetleg ez az óra: [link] ? Mondjuk nem igazán tetszik, bár az előző se tetszett, de kizárólag úszáskor lesz rajtam ezért, szerintem meg tudnék vele békélni.
''Az egész világ félreáll az elől, aki tudja, hogy merre megy.''
-
pohár
félisten
bőrszíjas, elegáns óra volt, nem ilyen típusú
bár lehet hogy csak keverem valamivelGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
seiko
senior tag
válasz runner 125 #11336 üzenetére
garancia után nincs ingyen javítás.
lehet az is, hogy csak meg kell igazítani a mutatókat, amik egy erősebb ütés után el is mozdulhatnak. -
seiko
senior tag
válasz [Anduriel] #11335 üzenetére
szerintem ha tudja mérni a köridőt is, akkor teljesen jó lesz neked.
de ha biztos akarsz lenni a dolgodban, akkor nézz egy olcsó G-Shock-ot! -
pohár
félisten
hát aki ilyen órában gondolkozik, szerintem annak édesmindegy hogy 600k vagy 800k
-
-
norbertb88
tag
De korábban te írtad, h a 2824-et több minőségben tokozzák!
A certina pl. eta2824-2-t használ....gondolom ez a közép kinőség??
Nem lehet, hogy a longines, mint luxus brand a legjobb minőségű 2824-et használja és ezért drágább??? Jó nyílván azért is, mert longines és nem certina!
De azért csak többet tud, mint egy ds action diver...nem???
Egyébként ha az új tissot seastar valahol 1000€körül lesz, akkor ez nem is olyan vészes![ Szerkesztve ]
-
seiko
senior tag
válasz norbertb88 #11345 üzenetére
a nevet fizeted meg, nem a minőséget.
mennyivel tud ez többet, mint a Certina, ha szinte ugyanolyan szerkezet van benne? :-0 -
seiko
senior tag
válasz norbertb88 #11345 üzenetére
a legnagyobb minosegbeli kulonbseg az alap es a kronometer szerkezet kozott van. arban kb. 80ezer Ft.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- eBay-es kütyük kis pénzért
- DIGI kábel TV
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest