- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabrielo
csendes tag
Itt egy kép a Ds1-emről, szerintem így azért sportos :
http://kepfeltoltes.hu/view/110815/Certina_DS1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
Kácsa
aktív tag
Üdv !
Szeretnék egy ilyen órát venni : Tissot PRC200. Olvasva a fórumot láttam,hogy sokan említést tesztek egy beszerzési forrásról,aki a hazai ár alatt tudd beszerezni órákat. Mi a nick-neve ?Privát is jöhet .ZoLee
-
pohár
félisten
csak sajnos most Tominál sincs Certina
vagyis legalábbis 1-2 hónapja nem voltGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz runner 125 #10405 üzenetére
remélem azért később lesz, mert hát jó lenne benevezni egy DS1-re, vagy DS Podium Chronora
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Kácsa
aktív tag
-
norbertb88
tag
Ha nyernék a lottón tuti, hogy vennék egy submarinert és egy ilyet:
http://totalcar.hu/magazin/hirek/2011/08/15/uj_motorral_pusztit_a_defender/
-
jookomak
őstag
Én 2 sub-ot is vennék, egy ződet, meg egy feketét, alkalminak meg egy a.lange-t.
-
seiko
senior tag
válasz norbertb88 #10410 üzenetére
116610 + Defender.
Ez volna az én álmom is!
-
seiko
senior tag
válasz norbertb88 #10413 üzenetére
a férfiasságon én már túl vagyok.
maradjon a praktikusság, egyszerűség, megbízhatóság. -
Nordschleife
csendes tag
válasz norbertb88 #10410 üzenetére
Hm, lottóötös? Ha az Omega co-axialja hozná a 15-20 éves szervízciklust meg a 8500-as kaliber is kb a 3135-ös minőségét, akkor egy 2011-es Seamaster Planet Ocean, de ez csak évek múlva fog kiderülni. Mellé meg a Bulova Kirkwood 63A001. Remélem aug végén végre létrejön a megvásárlása! Az Omegával meg még ráérek, ha kiderül, hogy a Rolex minőséget képes elérni vagy legalább megközelíteni. Nah meg a lottóötös is beeshetne előtte. Ha nem, akkor a Bulovával is remélhetőleg nagyon boldog leszek...
-
busman
veterán
Megjött a válasz:Thanks for the email and the Monster domed coated sapphire is now selling at US$42 shipped.
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
félisten
válasz Nordschleife #10409 üzenetére
Ez is egy total masolat, sajnos. Mint majd' az osszes Steinhart ora. Sajnos az ora reszben ekszer, idomeronek eleg lenne egy kvarcora -- es egy masolatot hordani, mint ekszer... hat, szerintem nem az igazi. Ennyi penzert mar vannak egyedi formatervu orak is.
Ennyi erovel vehetnel egy Rolex Steve McQueen replikat. Az igy nez ki:
[ Szerkesztve ]
while (!sleep) sheep++;
-
félisten
while (!sleep) sheep++;
-
Nordschleife
csendes tag
Nem tudtam, hogy másolat. Nekem "csak" tetszik és az ára 100K körül van, ezért írtam. Amúgy sztem nincs baj a másolatokkal(nem hamisítványokra gondolok), ha azt megfelelő minőségben készítik el. Ez egy ETA tokozás a Rolex árának gondolom max 10%-ért. Sztem teljesen vállalható. Üdv!
-
félisten
válasz Nordschleife #10421 üzenetére
Szerintem 100k mar sok egy masolatert. Szerintem.
while (!sleep) sheep++;
-
tupacamaru
veterán
Nem tudja valaki hogy lehet itthon ilyen stifteket kapni, mint amilyen ennek az órának a szíjjában van??
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
runner 125
nagyúr
válasz Nordschleife #10423 üzenetére
Erről a támáról volt már szó a topikban.
..az én véleményem, h inkább járjak egy Opellal, mint egy kínai Mercedessel.
Fake cuccoért egy fillért nem adnék soha, pláne nem 100k-t. Már eleve a tudattal nem tudnék megbarátkozni.. , én az ilyen embert előbb tartom felvágónak, nagyképűnek, mint aki origit hord."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
jookomak
őstag
válasz runner 125 #10425 üzenetére
Hogy kicsit hazabeszéljek, a Steinhart azért másabb, mint pl. a hamis prc200-asok. Ezekre saját név van írva, nem pedig az, hogy Rolex.
[ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
válasz jookomak #10426 üzenetére
Ja, fake cucc akkor lenne ha Rolex lenne mind a két órára írva. Szerinem.
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
runner 125
nagyúr
válasz jookomak #10426 üzenetére
Ok, elhiszem persze, h saját néven futnak.
De, ettől függetlenül egy az egyben a Rolex-ra hajaz nem? Innentől fogva számomra ugyanúgy 2 pálcikás, hiába fair mód copyznak."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Nordschleife
csendes tag
válasz runner 125 #10425 üzenetére
Ebben sztem sincs igazad, mert ez nem hamisítás. Egy pillanatig sem akarják elhitetni, hogy Rolexet vásárol, aki ilyet vesz. Csupán egy szép, kelendő designt vettek át. Aki ért az órákhoz, az tudhatja, hogy Rolex mintára készült, de aki nem, annak meg sem fordul a fejében, hogy ennek köze lenne a Rolexhez és sztem ez a lényeg. Ha nem Rolex néven árulják, akkor semmi gond sincs vele. Rengetegen nem tehetik meg, hogy több milliós órát vegyenek, de ha az a design tetszik nekik és hozzájuthatnak 10-ed áron úgy, hogy nem hamisítványt vesznek és nem akarják elhitetni senkivel, hogy Rolexet vettek, akkor ebben semmi gond nincs sztem. A hamisítást én is elítélem!!! Üdv!
[ Szerkesztve ]
-
seiko
senior tag
válasz Nordschleife #10421 üzenetére
-
seiko
senior tag
válasz runner 125 #10428 üzenetére
ha a prc200-asra teljesen hasonlító órát kapnál 1/10 áron, vízállót, zafírost, svájci szerkezetest, amire nem Tissot van ráírva, akkor az már nem is érdekelne?
-
apralatti
csendes tag
Köszönöm a válaszokat.
A Doxa California automatáról mi a véleményetek, mert az tetszik és 100 k környékén van árban. Jó választás lenne?
És az Emporio Armani Meccanico automata óráival mi a helyzet?
-
ToBeY
nagyúr
Nagyon tetszik ez Seiko.Vajon mennyibe fájhat?
-
-
tupacamaru
veterán
válasz tupacamaru #10438 üzenetére
A fekete pedig szállitással együtt 130 font. [link]
-
félisten
-
Veron
addikt
Hi all!
Van egy Certina DS Podiumom, amit nagyon szeretek és féltek egyben (talán túlságosan is ). Ez egy 1 éves, bőrszíjas darab, és azon kezdtem el filózni, hogy mikor kellene lecserélni a szíjat. Egyelőre nem büdös, csak egy kis folt látszik belülről, ahol a csuklómhoz rendszeresen hozzáér. A kérdés pedig egyszerűen az, hogy mikor lenne ésszerű lecserélni?
Egyébként lehet blőd a kérdés, de este, ha leveszem és leteszem a szekrénybe milyen pozícióban teszek benne legkevésbé kárt? Úgy értem ha oldalra fektetem, és mindig mondjuk a korona ér le a földre, akkor félő, hogy egy idő után megkopik abban a foltban, karcos lesz stb. Vagy nem fektetve kellene letenni? Vagy nem kell ennyire aggódni?
(egyébként kvarc óráról van szó.)kösz!
Veron"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
runner 125
nagyúr
A szíjcserére szerintem nehéz megfelelő választ adni. Kb. akkor érdemes cserélni, ha már kifejezetten erős szaga van, vagy egyszerűen valahol már megtört/megszakadt.
Az én órámhoz járt egy plüss kendő, nekem ez van leterítve, és mindig arra rakom le, így a tok sem fog sérülni. De, ha a tiédhez nem is járt, egyszerű szemüvegtörlőre rakjad.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
ToBeY
nagyúr
Ahogy nézegetem az ebay-t Seiko és a Orientnek is van a Submariner-re megszólalásig hasonló órája.Elég fura ez.Nem tudom ezek minőségileg mennyire jók.
szerk:Ez a Seiko jön be eddig a leginkább és nem is olyan drága [link]
[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
annyira nem mint a submariner de mondjuk 30ad annyiba is kerülnek viszont a kategóriában nagyon jó minőséget képviselnek, ezt a seiko 5öst szerintem bátran ajánlja neked itt mindenki, ha ennyire bejön.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest