-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
artiny
őstag
Valaki használt már Poly Watch
[link][ Szerkesztve ]
-
Mariner
tag
válasz artiny #11504 üzenetére
Azt nem de Colgate herbal white is megteszi
Épp az előbb políroztam tökéletesre egy 10perces videonézés közben egy Pakema(Raketa ha a magyar kiejtés szerint írjuk) óra plexijét.Nem nagy munka,csak egy puha pamut rongy kell hozzá,be kell nedvesíteni,majd a plexire egy egész kicsi fogkrémet kell nyomni és finom körkörös mozdulatokkal dörzsölni.Arra vigyázni kell,hogy mindíg nedves legyen a kendő,tehát jó ha egy alacsony széles edénybe(hogy odafigyelés nélkül is beletaláljál a ronggyal anélkül,hogy kiborítanád)odakészítesz magadnak némi vizet.Teljesen hibátlanra tudod polírozni a plexit,ha nagyon karcos volt akkor hosszabb idő alatt természetesen.MZ/X jelentkezz!
-
SQX_Barto
addikt
válasz SQX_Barto #11499 üzenetére
Azt hiszem benéztem, és 43as a mérete, akkor meg egy chronoval sem lesznek később gondjaim
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
-
Atlantis
veterán
válasz tupacamaru #11483 üzenetére
Ez lesz az, köszi, úgyis ez érdekelt jobban. Szóval itthon nem kapható...kár.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
pimmi
senior tag
Hali seiko, megjött az órám, segítesz ez van az alján : 7L22-OABO , 445753
most akkor ez mikori is kb ? -
pimmi
senior tag
lehet hülye kérdés, de melyiket tartsam meg ?
a fentit vagy ezta titán sokkal könyebb, mindkettő tetszik, szerintetek ?
-
pimmi
senior tag
köszi
-
crabant
csendes tag
Sziasztok, néhány napja érdeklődtem, tudtok-e mínőség jelzőkkel illetni (egy subklón) Lorus órát, hát ma (Pécsen) megnéztem egy kirakatban nehány lorust, (kvarcot és automatát is) abszolúte csalódás volt! A számlapok minősége....
Akkor inkább nem veszek játszós órát.
Igen tudom Seiko, ár-érték arány... de akkor is, ilyet akkor inkább nem hordok.[ Szerkesztve ]
-
ktz76
csendes tag
válasz crabant #11521 üzenetére
Szia!
Először én is ilyet szerettem volna venni, de mikor személyesen is megnéztem, háááát....elszörnyedtem Kézbevételkor erősen érződik a gagyi minőség. A fémszíj a legrosszabb piacos. Ára pedig nálunk 15 ezer, amit nagyon nem ér meg. Kb. 2-3 ezret adnék érte.A Seiko az alsóbb árkategóriában - 15-45 ezer - (drágábbra nem tellett) szerkezetileg nekem csalódás volt. Ha pedig ezeket rakják a Lorus-okba, akkor nekem biztos nem kell.
[ Szerkesztve ]
-
-
seiko
senior tag
válasz Zen Master #11525 üzenetére
nincs komoly árkülönbség a két szerkezet között, tehát semmiképpen nem ez az indok.
de ha egyszerűen nem kapnak ETA szerkezetet, akkor jön a képbe a teljesen csereszabatos Sellita.
mint az összes többi, nem SwatchGroup-hoz tartózó, de eddig ETA szerkezetet tokozó cég esetében. -
Jojo5
őstag
Beszarás! ma voltam óraszalonban megnézegettem a Tissot-okat élőben és lelomboztak, hogy képen minden szebb és jobban tetszett
Vicces mert az eladó hölgy felajánlott 1 állást mivel ő úgy gondolta, hogy "értek" az órákhoz és mi lenne ha eladó szerepet betöltenék az egyik üzletükben... szívesen szólna a főnökének
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
ktz76
csendes tag
Ugyanez a helyzet a Certinákkal is
Múlt héten nézelődtem egyet órásboltokban...hát nem igazán láttam rajtuk azt a kirívó minőséget. Szép-szép, de semmi extra. Igaz, ez csak a külcsínyre vonatkozik, belül attól még lehet jók.Egy Tissot Le Locle-ra lennék kiváncsi egyszer élőben, mert azok nagyon tetszenek képeken.
Viszont láttam sok-sok Poljot-ot, amik kivülről gyönyörűek voltak , a belső az más kérdés, azt nem tudom megítélni.
-
pohár
félisten
bazze, azt hittem Debrecenben, azonnal elvállaltam volna
esetleg Debrecenben nincs óraszalonjuk?
na azért azt ne mondd hogy egy PRC200-as szebb képen mint élőben, mert szétütlek
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
válasz Dr.Zoo #11535 üzenetére
ezt bármikor
DS1 nekem is nagy szerelmem, acélszíjjal és fekete számlappal, de a DS Podium az igai szerelmem
vagy ez a csoda
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Jojo5
őstag
BL óraszalon volt, nem tudom, hogy vannak-e szalonjaik Debrecenben vagy sem
Pedig szebb képen... felpróbáltam és csöpnyi volt a kezemen Egy T-Race ami képen egyáltalán nem tetszett még azt mondom állt valahogy a kezemen...
a Sima PRC 200-as pedig élőben nekem túl elegáns volt[ Szerkesztve ]
-
Dzsana
senior tag
A Tissot Couturier-el én pont fordítva voltam. Sokkal szebb élőben, mint képen! :-)
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
Jojo5
őstag
Ez az óra nem állt olyan rosszul a 185-6 centis 94 kilós habtestemhez szerintem... nem felvágni akarok, de mivel pár éve már edzegetek a PRC 200-as eltörpül a kezemen sajnos
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
hát olyan biza van Debrecenben is, de ott vannak már ketten
seiko... gyere keci, rendezzük le
-
pohár
félisten
-
busman
veterán
válasz Zen Master #11548 üzenetére
De ezek nem órák ugye? Megvan,karkötő,lányoknak....
I'm not talented, I'm skilled.PS5
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Apple iPhone 11 - népalma
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingatlanos topic!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- LEGO klub
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kupon kunyeráló
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest