- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Magisk
- Android szakmai topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
condy
senior tag
válasz JackFeryll #100554 üzenetére
Fát hordtam be, és ilyenkor megfordítom az órát a kezemen, hogy véletlen össze ne karcoljam valamivel. Amúgy nem szeretem, ha szorít. Nekem úgy a jó, ha nagyobb erőfeszítés nélkül körbe tudom fordítani, de azért még magától nem képes erre.
[ Szerkesztve ]
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
Takuun
aktív tag
válasz 5-ös kezelő #100546 üzenetére
Amúgy erről a szervizről mit lehet tudni? Lehet náluk vásárolni is, mondjuk szíjat, stiftet, órás szerszámot? Orient órát lehet vinni szervizre hozzájuk?
-
vadászcsiga
félisten
Mai
Oris Aquis Date
Három hibája van, a szijcsatlakozás, a szerkezet, meg hogy nem az enyem[ Szerkesztve ]
-
mate543
tag
Még korábban belinkeltem egy Certina DS caimano-t és egy tissot. Az egyik hozzászóló említette, hogy a Certina szerkezete jobb. Mi számít jó szerkezetnek?
-
condy
senior tag
válasz vadászcsiga #100557 üzenetére
Sajnos erre még nem gondoltam, de beültetted a bogarat.
Amúgy tényleg: Nincs játszós órám! Ilyen felelőtlen vagyok!De az Oris az szép!
[ Szerkesztve ]
-
von toth
tag
Felhasználóra hogy lehet rákeresni?
-
Real_Necro
veterán
válasz von toth #100562 üzenetére
Fent a kereső sáv mellett az "Opciók" fülét lenyitod, ott "Részletes keresés", majd "Szűrés felhasználó..."
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
fagyalllo
őstag
Tiffany CT60, azta:
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
von toth
tag
válasz Real_Necro #100563 üzenetére
Köszi, de nem találtam meg a felhasználót.
-
Babarnew
tag
Az egyedi, epitett "forum ora" temahoz ...van egy srac Varga Balazs- vettem mar tole egyedi orat en is- aki szokott ilyen projecteket csinalni, pl. egyedi ceges ajandek orakat kis szeriaban (10-20 db)
http://www.phestom.com/corporate-watches.html
Esetleg erdemes lenne megkeresni. Udv Babar
-
Laci0808
csendes tag
válasz alphaville #100574 üzenetére
imcsoo: úgy látom, hogy ma erre nem kapsz választ...
[ Szerkesztve ]
"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van...és ne is legyek kemény..."
-
vadászcsiga
félisten
De hülye ötleteid vannak
-
Dida104
tag
válasz mate543 #100549 üzenetére
Szia!
Jó választás, ez egy gyönyörű, elegáns óra. Nekem is van ilyen típusú Orientem, de fémszíjjal, fekete számlappal. Azt, hogy megéri-e, neked kell eldöntened. Az Orient szerkezet jó minőségű, kiforrott konstrukció, rendszeres szervizelés mellett évtizedekig nem lesz vele gond. -
condy
senior tag
Mindig eltervezem, de a kandalló, az nálam hirtelen fellángolás kérdése, és így már akkor veszem észre, hogy rajtam az óra, amikor már a fatárolóban vagyok. Akkor meg már nem megyek vissza levenni, hanem inkább elfordítom, vagy zsebre rakom.
Bandi: Igen, majdnem jók lennének oda is. Ezek a feleségem kedvenc csapágyai.
-
vadászcsiga
félisten
Mi az a lila műanyag(?) fogaskerék ebben a rolexben?[link]
-
tupacamaru
veterán
válasz vadászcsiga #100580 üzenetére
Az egy hatalmas fejlesztés, ha jól rémlik két teflon kerék van benne.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
entropy
tag
válasz tupacamaru #100581 üzenetére
Ha esetleg tojást és szalonnát akarnék sütni rajta akkor ne égjen oda?
-
condy
senior tag
-
tupacamaru
veterán
válasz entropy #100582 üzenetére
Mindjárt jön a Rolex marketingese oszt majd jó megmondja neked hogy ez mekkora innováció.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
KelemenUhr
aktív tag
Vigyázzatok az indiaiakkal e-bay-en! Ha nem jön meg a rendelés a megadott időn belül, azonnal vissza kell kérni a pénzt. Az én rendelésem olvashatatlan címzett miatt visszafordult Indiába, írtam nekik, 2-3 naponta válaszolnak csak eleve, így mire megértették, mi van, hetek teltek el. Azt írta, elküldték még egyszer, sajnos elhittem, szóval vártam még egy hónapot, persze semmi, megint írtam, azt sem tudta, miről van szó. Persze PayPal-on most már nem tudok simán visszatérítést kérni, annyi idő telt el, egyezkedhetek tovább velük, de van egy olyan érzésem, hogy nem fogok tőlük órát látni... Azóta le is tiltott az eladó, hogy ne láthassam a termékeit. (bidtobuywatches) Nem nagy összegről beszélünk, de akkor is...
...De van egy rossz hírem is: a röntgenfelvétel alapján önben egy csontvázszerű lény él.
-
imcsoo
aktív tag
válasz vadászcsiga #100573 üzenetére
Nem kinek hanem minek, azaz az órának vagyis a szíjnak nem lesz baja, hogy ha kicsit feszesen hordom?
-
Mercutio_
félisten
válasz KelemenUhr #100586 üzenetére
Ebay most emelte meg a dispute kezdeményezés maximális időlimitét.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Miamiquake
aktív tag
Pesten tud vki óraforgató műszerészt?
Behalt az egyik motor a 4dbos forgatómon...
☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
g0n21
senior tag
En sem látom az eladó termékeit..
K_mester: miért? Azert kérdem, mert nem értek hozza...
[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
-
törölt tag
válasz g0n21 #100592 üzenetére
Nagyon rakkelto anyag ami miatt egyszer mar be is akartak tiltani. Csak olyan nepszeru lett, hogy gyorsan el is vetettek az otletet... $$$. Eltelt 20 ev mire kiderult, hogy tudtak nagyon jol a karos hatast csak a hatterben elhallgattak.
(#100593) JDMKid :
A fogkremeknel is a fluor a gond. Igaz, hogy nagyon szepen osszeall tole a fogkrem de regebben mintha meg ra is lett volna irva egy kis felirat a fogkrem dobozokra pl. ha nagyobb mennyiseget lenyel haladektalanul forduljon orvoshoz vagy valami ilyen elrettento dolog.[ Szerkesztve ]
-
ronin s8
senior tag
válasz #57919488 #100594 üzenetére
A serpenyőkön nem teflon van, hanem csak valami "tapadásgátló bevonat". Nem hinném, hogy rákkeltő lenne. Lényeg, hogy hamar lejöjjön, és megvegyük az újat.
A Rolexekben viszont tényleg teflonozottak a kilincskerekek. Azon kívül, hogy nagy truváj volt az 50-es években, valójában semmiféle szerepe nincs. Eléggé tartós, 40 éves órákban sincs megkopva.
"Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."
-
condy
senior tag
Nekem jelenleg egy 350 Ft-os vitám van, de az sem óra. EU-n kívülről csak pici occo kínai cucckót veszek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest