- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Magisk
- Android szakmai topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
freddirty
senior tag
No, megjött az első kínai órám idáig Seiko mellett tettem le a voksomat, illetve kedvelem a szovjet órákat is. Meg persze van vonzalom a longines vonalon is
A kici kínai azonban kicsit megingatott a hitemben. 200usd kategória, Sea-gull M172S. Hollandiából küldte a hongkongi eladó, ups-el elég gyorsan megjött.
Zafírüveg (nincs tükröződésmentesítő bevonat) elöl és hátul(!), nagyon szépen kidolgozott acéltok, jó minőségű bőrszíj, pillangózár. Igényes a csomagolás és a doboz is.
Ennyiért olyan seikot rendeltem nemrég aminek a szíja alapból kuka, zafírnak meg nyoma sincs.
Szerkezetileg kiderül majd milyen, meg majd Dzsanának azért elküldöm egy kis átvizsgálásra a biztonság kedvéért.
Csak kíváncsiságból vettem (először egy parnis-t néztem ki, de gyártó/tokozás szempontjából ez talán jobb választás) pici gyűjteményembe, de kellemesen csalódtam.
Ihol egy hasonló, most nem volt időm fotózni:fred
-
fagyalllo
őstag
válasz freddirty #101456 üzenetére
Ez igen, szép darab, a számlapja különösen! Seikoval kapcsolatban gyakran emlegetjük az ár-érték arányt, náluk egy hasonló óra $1200+vámterhek, minden relatív. Ha pedig 15 év múlva is boldogan ketyeg, még relatívabb.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
BAti77
aktív tag
válasz vadászcsiga #101445 üzenetére
"Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
BAti77
aktív tag
válasz vadászcsiga #101462 üzenetére
Hát' az eredeti nincs akkora...42 mm-es az óra, 22-es szíjjal, mint az LLD...
-
BAti77
aktív tag
válasz vadászcsiga #101464 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
gprspeter
senior tag
Ilyen típusú gumi szíjat nem tudtok? 24mm-ben...
-
BAti77
aktív tag
válasz vadászcsiga #101467 üzenetére
A Hirsch-től...
...valójában törzsvásárlói kedvezménnyel innen..."Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
BluEyes
őstag
válasz vadászcsiga #101464 üzenetére
Itt egy topic, a sorozat összes darabja benne van adatokkal, képekkel. Kicsit tekerj lejjebb.
42 mm tok, 22 mm szíj.Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék.
-
ruci
csendes tag
Sziasztok!
A Seikok közül a kinetic vagy a solar a megbízhatóbb? -
Szabikaa20
őstag
válasz vadászcsiga #101473 üzenetére
Ezen már én is gondolkodtam...Lehet olyan aki nem teheti meg,hogy megvegye az eredetit.Vagy még gyerek és szereti az órákat...Vagy szereti a katonai holmikat és óra mint óra alapon megveszi.Egy kicsit is hozzáértő óragyűjtő nem fogja megvenni.Aztán kitudja..
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
BluEyes
őstag
válasz vadászcsiga #101473 üzenetére
Gyűjteni nem hinném, hogy érdemes ezeket, de 1-2 darab elfér a fiókban, itt a tavasz, kerti munkák, kocsimosás, grillezés, szóval ilyen veszélyes alkalmakra fel lehet venni őket.
Azért a védelmükre annyit, hogy a "10 forintos szerkezet" tökéletesen ellátja ám a feladatát, pont annyira, mint egy sokezer forintos. Nekem van egy a sorozat első tagjából, hetente 1mp-t siet, ami egy 2500 forintos óránál teljesen elfogadható. Fekete natoval egész pofás is. [link]Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék.
-
Ra3
őstag
válasz fagyalllo #101446 üzenetére
Köszi, gyanítom ennek én vagyok a célközönsége, főleg hogy egy időben a big-date mánia is elhatalmasodott rajtam, szerencsére már alábbhagyott.
Egyedül a zafír hiánya fáj kicsit, de jó hogy ez a tokforma újra elérhető, az ára miatt viszont várok kicsit szerintem, ja és ebből a fekete számlapos is ütős.[ Szerkesztve ]
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
icm
tag
válasz vadászcsiga #101460 üzenetére
Köszi 👍
"Simplicity is the ultimate sophistication." Leonardo da Vinci
-
fagyalllo
őstag
Ennyiért tényleg beleférhetett volna a zafír, főleg hogy máshol jóval drágábban adják.
Nálam is képben volt egy nagydátumos SPC135, de aztán jött a szegény ember Explorer II-je és megnyerte a versenyt.
Amúgy a számlapja becsapós, a SUN015, 17 jól láthatóan mintás, ez pedig minden fényképen egyszerű fehérnek tűnt. Valójában nagyon finom koncentrikusan bordázott, az indexek gyűrűjén még sűrűbb, már csak nagyítóval látható.- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
BluEyes
őstag
válasz vadászcsiga #101482 üzenetére
Az "alkalom" végülis rád van bízva. Vízállóságot a külfeldiek lepróbálták Nyilván nem valami acélos, de a pohárvíz-próbát azért kiállták a példányok. [link]
Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék.
-
Ra3
őstag
válasz fagyalllo #101481 üzenetére
Ez a Citizen féle big-date eddig csak öröknaptárasban létezett (cal 3100), ezért gyanakodtam hogy ez is perpetual, és tényleg az, ami mégegy jó pont.
Kineticből én előszőr a kék sun-ra voltam rákattanva, de az explorer tényleg jobb, Rolexben ez az egy amit megvennnék merci mutatóval is, annyira jó a színösszeállítása.''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
g0n21
senior tag
Az új óra-ékszer magazin még elitistábbra sikeredett, mint a korábbiak..ennek fényében tessék vásárolni.
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
golyani
őstag
válasz 5-ös kezelő #101450 üzenetére
Rápróbálok így mit mutat. Köszi!
-
KelemenUhr
aktív tag
Nem vágja véletlenül valaki, hogy ez pontosan milyen vintage karóra? Konkrétan ezt a példányt vaterán egy óracsomagban sok gagyival együtt árulják nem kis pénzért, ráadásul eléggé roncsnak tűnik, pedig tetszene egy ilyen.
...De van egy rossz hírem is: a röntgenfelvétel alapján önben egy csontvázszerű lény él.
-
Szabikaa20
őstag
válasz KelemenUhr #101489 üzenetére
De! Ez egy Kirovskie,szovjet 50-es évek... Nem ér sokat. [Antikos Zsoltinak] is van egy...
[ Szerkesztve ]
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
Mercutio_
félisten
válasz Szabikaa20 #101494 üzenetére
Róla (eladó) mit kell tudni? (ha nem publik jöhet privátban )
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
vadászcsiga
félisten
válasz Bling95 #101497 üzenetére
Eternámból kiindulva biztos. Amugy meg szépen megöregedett es nem is drága.
-
Bling95
őstag
válasz vadászcsiga #101499 üzenetére
akkor lehet leütöm. Ha nem titok akkor privátban elmondod mennyibe fájt az Eterna felujítása?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest