- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Subaru topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
czanga
őstag
Kirándultunk ma egy nagyot Szomor, Zsámbék, Epöl, Csákvár környékén, és Epöltől nem messze egy jófejségből meg nem nevezett kis városkán vezetett át az utunk Waze szerint.
Befordulok egy utcába amire kért a navigáció, és erre hopp mit látnak szemeim...
Üdv a tulajnak, ha itt van, de majd feldobom FB csoportba is, hogy milyen kicsi a világ.
@Omli85: Neked is köszi.
Felni kérdésre ráhaladva nekem szintén jár az agyam, mert 16"-os WRX felnikkel kiegyeznék. Az van jelenleg is ezüstben, csak megfelelő arany színre fújatni, vagy szintereztetni annyi mint 4 használt görgő kb, így azon gondolkodtam, hogy mivel nincs hozzá téli gumim sem, így lehet nyári felnit, és téli gumit kellene szerezni, aztán legózni egyet. Télen nem nagyon megyünk majd sehova úgy sem, így az tényleg másodlagos. Tudom, tudom Subaru, de mit csináljak, ha nagyrészt utálom azt az évszakot.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Csatlakozom én is hozzátok.... Igaz, 1:10-hez a méretarányban de csatlakozom.
Még nincs kész, most jön hozzá egy tuning kit, de alakul.
Ha nem ide illik, akkor nyugodtan töröljétek és bocsi!"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Omli85
őstag
válasz Sub-ZeRo #11704 üzenetére
Az igen szép darab ezekre is el lehet költeni a világ minden pénzét
#11701Qru néztem azt a felnit de annyira nem adja árban mondjuk jó téli alternatívának simán megvenném ha az kellene .
[ Szerkesztve ]
ASUS TUF GAMING X570-PLUS, AMD Ryzen 7 5700X , RX Vega 56@64, CRUCIAL 16GB Ballistix Sport LT DDR4 3200MHz CL16, Seasonic PRIME 1200W
-
nagyúr
válasz Lacerta #11706 üzenetére
Nem, egy szénkefe nélküli motor megy bele ha megjön a csomag.
De ez azért beteg lenne. Felszállna vele simán."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
Lesz belőle majd egy kis írás logouton. Igaz, nem cikknek megy, de írok róla.
Milyen tuning lesz rajta, meg ilyenek. De most a héten nem nagyon lesz rá időm. Meg várok még egy majd 500 eurós tuning pakkot hozzá és utána írom meg a cikket.[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz MasterMark #11708 üzenetére
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Omli85
őstag
4 évszakost fel nem teszek autóra hát egyelőre át lett gumizva nyárira. Szóval idén már nem sos nyári gumira azért valami sexy felnit tennék a gépre de eddig eredménytelen a vadászat.
ASUS TUF GAMING X570-PLUS, AMD Ryzen 7 5700X , RX Vega 56@64, CRUCIAL 16GB Ballistix Sport LT DDR4 3200MHz CL16, Seasonic PRIME 1200W
-
Qru
MODERÁTOR
Aki beülne egy körre a Parkoló Parádén-n egy Lega Turbo-ba: [link]
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz MasterMark #11720 üzenetére
Yepp, azota ujra olvasom oket. Ugylatszik annyira leesett az olvasottsag, hogy kenytelenek voltak leloni a bannert.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
czanga
őstag
Egy ilyen volt nagybátyámnak, CTR rendszámmal. Fél gyerekkorom ehhez kötődik. Rossz volt az autót az egyik ismert Subaru neppernél látni 2 éve úgy, hgy tető összetörve, nem a saját blockja volt benne hanem egy twin turbo legáe stb. Pedig akik megvették anno felújítani akarták. Nem jó sors ez egy ilyen kultikus autónak.
Legutolsó országos talin egyik csoporttag, Ceo ilyen fehér legája volt eladó. Minden emlékem egy csapásra visszajött mikor megláttam. Aztán ő maga beszélt le róla, mert sok gond volt már vele. Viszont mentünk egy kört, és az érzést hozta.
[ Szerkesztve ]
-
czanga
őstag
Igen tudom, már a GC/GF szériához is nehéz, nem, hogy egy BC Legához. Viszont családban maradt volna, jó lett volna, de akkor még túl fiatal voltam. Egy-két dolog megmaradt belőle, mint például egy picit sérült full carbon karter védő amit nekem adtak, de elötte kijavítjuk a hibáit. (nem tudom honnan lőtték anno, vagy ki gyártotta, de wow)
Illetve pl egy olyan apróság ami szentimentális jelentéssel bír. Holnap majd lefotózom mi az.
-
MasterMark
titán
-
HÁZIGAZDA
na, szasztok, újra topiktag leszek
(forester 2.0 2011, szóval a Gyenge Tehén)dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
HÁZIGAZDA
valamiért még nem szedték le (remélem nem azért, mert most gyorsan eladják még 2-3 másik usernek ), guck mal!
https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/subaru/forester/subaru_forester_2.0_exclusive_automata-18286635[ Szerkesztve ]
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
HÁZIGAZDA
nekem ez a fori tetszik a legjobban.
viszont a motor/váltó kombó az sírós, azt el kell engedni fejben, gyenge, sokat gondolkodós, ez ilyen haladó autó, nem kell előzgetni. vadállat hangja van még a 4 hengernek is, odalépsz, majd... nem történik semmi. aztán évek után visszavált, majd... megint nem történik semmi.
van pár csúnya seb a kocsin (apróságok), de amúgy egyben van. remélem nem kerülte le a figyelmem semmi.
-
HÁZIGAZDA
srácok, ez a 2008 utáni forester 2.0 vajon szíjas vagy láncos vezérlésű?
-
HÁZIGAZDA
bakk, akkor rögtön cserélhetem is...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest