- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Argos
őstag
Heroes: Dark Matters magyar feliratról tud valaki?
Pont ma este végeztem a Heroes-al. Érdekel hova vezet a s4-es cliffhanger. Viszont, azt nagyon remélem, hogy a Clair-es picsogáshoz hasonló nem lesz benne.....elmúlik...
-
Argos
őstag
Hát, érdekes volt ez a Heroes: Reborn felvezető. Nem mondanám, hogy meggyőzött, pláne ez a handy-cam-es ökörködés. Az alaphangulata megvan a dolognak, lehet benne potenciál. Egy esélyt adok majd neki mindenképp.
A szakállas mukit már nem csípem. Noah papa back to the original snittje - szemüveg off, kocsit adok el- jópofa volt. Micah feltűnése sejthető volt, de ez tetszett. Viszont ez az egyből a nyakukra hozom a milícát, ez nagyon amatőr..
Elnézve az eddigi szereplőket, kicsit tartok tőle, hogy ilyen tini-drámát csinálnak belőle.. az pedig egyenlő lesz nálam a kaszával.....elmúlik...
-
mayday00
őstag
Mai magyar premier: Brooklyn 99 – Nemszázas körzet 2. évad
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
Enton
addikt
Falling Skies S05E08:
Így elpazorolni ezt a részt is(plusz a múlthetit) majd a vége előtt bedobni az értelmes szálat. Kár érte. Azért ezekről az overlord főnökről/főnökökről bőven több mint két részt is megnéznék. Esetleg ha nem csak 10 rész lesz talán. [ Szerkesztve ]
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Vladi
nagyúr
Skizo nem lehet. Skizoban akkusztikus hallucinációi vannak. Ami beugrott így utólag, hogy a huga nagyon sokszor csak úgy betoppant. Ledobta magát a kanpéra és ott volt. Oké, hát nem értettük, rámenős, nyomulós a csaj. De így már érthető. Beugrott bátyóhoz, tuti még kulcsa is volt. il sole non sorge più ad Est!
-
Louro
őstag
Volm-ban és az Overlord-okban rengeteg potenciál van/volt. De láthatóan nem tud vele mit kezdeni a forgatókönyvíró. Volm-ok törtenete, maradnak -e vagy sem. Esetleg hosszú távon kölcsönös segítség.
Overlord-ok célja, múltja, eddig elfoglalt bolygói és egyáltalán, a céljaik. Az kevés, hogy folyton csak hódítanak. Hisz nem marad, aki felügyelje az eddig elfoglalt bolygóit.Na meg lehetne a végére egy kis időugrás előre, hoyg az emberiség újraéled és technikailag hatalmasat ugrik, hála a Volm és Overlord technológiáknak. Kicsit BSG koppintás, de szerintem beférne.
Mess with the best / Die like the rest
-
Enton
addikt
The Last Ship S02E10:
Itt is mintha elfogyott volna a kreatív gondolkodásmód, akció sem sok volt, még mondhatni elég lapos rész volt. Attól függetlenül hogy érthető a chandler kapitány és a récsel doki tettei mondandója is. Ha mindez igaz hogy sikerült megfordítania a dolgot és már a gyógymód lesz fertőző az emberek által akkor nem sok jövőt sejtet a sorozatnak ez a motívum. (#23860) Louro:
Valami hasonlóra gondoltam én is. De ha eddig a 4 évad alatt nem mentek rá, nem most fognak a legvégén.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
dokee78
félisten
Nem volt rossz a Lucifer.
Van valami infó,berendelték-e? -
Ragnar95
félisten
The Last Ship
Várható volt sajna,h nem lehet végig tartani azt az ütemet, amit eddig diktáltak, most be is lassult kicsit a sztori. Mondjuk ezen rész után asszem megint pörögni fognak az események a mostani történések fényében.Lesz itt még bőven komplikáció szerintem, ne aggódj. Főleg,h jelenleg ők az elsőszámú közellenségek, Dr. Scott-tól is meg akar szabadulni a Kapitány a tette miatt, szóval már csak maga az problémás lesz,h eljussanak egy városba, ahol terjeszthetik a vakcinát.
Ráadásul ott a tengeralattjáró is, ami veszélyként leselkedik rájuk mindig.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Louro
őstag
Engem még az is bosszant, hogy van az az új faj, akiről az évad elején szó volt.
Arra is lehetett volna egy mellékszálat, hogy ők a lázadó csapat igazából. Így az Esfeni be tudta volna azonosítani a lázadó fajt és azokat kidobta volna a földre, akikkel lehetett volna szövetkezni, ahogy tették is valamelyik évadban.Akiket már meghódított az Esfeni. A soklábúak, akiket Tom le is rajzolt. Egy duplarészes, nagycsatás lezárásnak örülnék, de ha így halad, az lesz, hogy odamennek, egy lövés a fejbe, majd Esfeni elrepül és mindenki iszik.
Nem is tudom melyik évad - talán 2. - végi lezárás jó lenne. Amikor a bolygó köré pókhálót szövő nagy építményt lezúzták. Igaz az se volt hosszú csata, de jól/jobban felvezették.
Mess with the best / Die like the rest
-
brownus
veterán
mr. robot s01e05 spoiler +kérdés:
lehet már túl fáradt voltam; minek mentek abba a kurvabiztonságos épületbe?? valami kütyüt akartak installálni, hogy aztán meghekkeljék jól? valamit szerelt is a wc-ben. meg összefutott a lenyalt hajú sráccal is... kicsit fura volt ez a rész... the strain s02 milyen? nézi valaki?
minority report milyen? nézi valaki?penny dreadful s02 - kurva jó lett szintén mint az első évad, eva green egy istennő, és mint színésznő is kurva jó!
wayward pines s01 (nemtom lesz-e 2. évada?) - hát, nem erre számítottam,
de tetszetthogy ugrunk egyet az időben, és ezt úgy hozták össze ahogy... true detective s02 - 5. résznél járunk, kicsit katyvasz, még 3 rész hátra van, remélem valaki megdöglik, megnyúzzák, vagy valami igazán wtf történjen már... a színészi játékokkal sztem nincs gond, sőt!
[ Szerkesztve ]
-
Apollyon
Korrektor
válasz brownus #23866 üzenetére
Mr. Robot 1x05
Azért mentek Steel Mountain-be hogy felinstalláljanak egy raspberry pi-t, amin keresztül be tudnak törni a rendszerbe. Az egy nagyon jó rész volt. The Strain szerintem jó, nézhető, viszonylag pörög a sztori. Egyedül a főhős gyerekétől kapni agyfrászt, annyira erőltetetten áll ellen az apjának hogy rossz nézni, teljesen felesleges karakter. Ezt leszámítva elég jó a 2. évad is.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Vladi
nagyúr
válasz Apollyon #23867 üzenetére
Hűűű de nézitek ti ezt a sorozatot...
Szóval rPi azért kellett, mert nyilván távolról irányítható és elmegy egy telefon aksiról pár napot. Nem a rendszerbe akartak vele betörni, csak a légkondicionáló felett átvenni az irányítást. Mert akkor felemelhetnék a helyiségek hőmérsékletét 30 C felé. Elvileg e fölött a mágnesszalagok, amin az adósságok és egyéb banki adatot tartják megolvadnak és használhatatlanná válnak. Azért kell sietni, mert akkor még csak 1 helyen tárolták az összes adatot. Pár nap múlva pedig 5 különböző létesítménybe hordják majd szét, többek között Kínába... oda azért macerásabb betörni. Az csak később derült ki, hogy a légkondi hálózata rá van kötve az egész létesítményre. Tehát gyakorlatilag ahhoz is hozzáférést szerezhetnek. Viszont a probléma az, hogy a Kínai cracker csoport a Dark Army (?asszem) kihátrált az akció mögül és saját szakállukra nem merték véghezvinni. rPi helyén maradt, de eddig nem használták. il sole non sorge più ad Est!
-
brownus
veterán
mr. robot sp (s01ep05)
öö, és miért mágnesszalagon tárolnak adatokat?? há k.baszott 21. században élünk e és nem nevet ha hülyeséget kérdeztem, mert azt gondolná az ember, hogy hdd, ssd ma már a menővagy miután szétszórták volna 5 különböző helyszínre ott már nem a mágnesszalagos módszer lenne!? -
Vladi
nagyúr
-
Apollyon
Korrektor
Én is ezt írtam, csak két sorban
Igen, a pi sajnos füstbe ment terv. De ha már egy egész részt rászántak, akkor csak nem hagyják már (a sorozat készítők) kárbaveszni ezt a lehetőséget. #1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Vladi
nagyúr
Most találtam: mr robot 1.06 spoiler: link. *
Itt szakértő magyarázza el, hogyan csinálja a főszereplő az aktuális epizódban a törést. Nagyon tanulságos.
Szívesen olvasnék még ilyen postokat, vagy akár én is kielemzném. Úgy látom a készítők nagyon gondosan figyelnek arra, hogy a hackelések valósak legyenek!* ez egy fehér kalapos oldal, úgyhogy nyugodtan nyisd meg, nem jön ki a tek.
Jajj Iscariah ha már itt vagy! Próbáljuk már összeszedni, hogy milyen linuxokat használnak a sorozatban. Szerintem érdekes lenne.
Úgy vettem észre, hogy Kali linux megjelenik párszor. Az Allsafenél meg mintha fedora háttérre ismernék: link.[ Szerkesztve ]
il sole non sorge più ad Est!
-
gerii
addikt
Last Ship tényleg belassult, de a fináléra kíváncsi leszek.
Falling Skies-t befejezik, vagy kaszát kapott?
A Strain jó volt, Eichorst
mekkorát nézett -
Apollyon
Korrektor
Hmm itt lehet nem sok linuxer van, de rendben
Nos, az a helyzet hogy én inkább a terminálüzeneteket meg parancsokat figyeltem, de pl. feltűnt a Kali-ra módosított Gnome3, ami jobban integráltabb, a fekete téma nem üt el annyira az ablakok többi részétől. Meg ugye a svéd gyerek aszonta hogy ő KDE user, de az ő asztalát nem igazán mutatták még.
Eliott gépén meg szerintem valami furcsaság van, az valami sorozat/movie oprendszer lehet, mert ilyen csilli-villi, legalábbis valami ilyesmi rémlik. Meg az is rendkívül érdekes, hogy ő úgy töröl hogy jobbklikk, végiggörgeti a menüt, és úgy a delete.. Tipikus filmes megoldás. No de majd otthon megint megsasolom.)#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Pearce
aktív tag
-
törölt tag
AHS - Coven végén lévő dúdolászós zene azmiaz? Tudja vki?Megtaláltam.
[ Szerkesztve ]
-
Nagytoll
senior tag
Sziasztok! Mr.Robotnak lesz második évada. Bocsi ha írta már valaki, csak most találtam rá a topikra .
-
Enton
addikt
válasz Nagytoll #23887 üzenetére
-
-
Enton
addikt
The Whispers S01E11:
Plusz a végletekig kiszámítható. Kár hogy semmi kacifánt nincs eddig a folyamatban, mintha nem léteznének a főbb szereplőkön kívül egyébb szereplők. De ez kb az összes sorozatra igaz. Végül az öreg is csak egy szimpla újságíró lett. Nem nagyon eröltetik meg magukat az írók mostanság. "just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
S e t h
nagyúr
Úgy látom ismét el leszünk kényeztetve.HBO gyártotta román sorozat igen erős tartalommal.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
.LnB
titán
Ballers 8. rész után
Egyre jobbakat rötyögök ezen a sorozaton! Most már tényleg érződik rajta az "Entourage hatás". Ricky karaktere mindent visz. Most is ez a gyűrű vásárlós dolog... Szóval szerintem jó. Az zavar kicsit, hogy annyira nem mélyül bele az NFL-es témákba. Bár ezáltal több ember számára könnyen befogadható.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
gerii
addikt
válasz #54715584 #23894 üzenetére
Spoiler az eheti részig!
Én azon röhögök, hogy a múltkori részben ugye beterelték a suliba és majd megdöglött, de neeem, elengedik, mert egy noname gyerek élete fontosabb, mint az elengedése után várható halottak száma... erre csak beköltözik egy kölyökbe, remélem hogy a főhősébe -
Enton
addikt
The Whispers:
Ez már egyértelmű hogy a Minx-ben van különben minek mutogatna mindenki rá a rész végén. Meg erre mondtam hogy nincs más színész a fő színészeken kívül mással nem is történhet semmi. De a te okfejtésed is helytálló az 1vs100 gyerek ügyben. "just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
mayday00
őstag
Magyar premier - COOL: 09.03 Foglalkozásuk: Amerikai (The Americans) 1. évad
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- További aktív témák...
Állásajánlatok