- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
RumiTT
tag
válasz cbrfireblade #18400 üzenetére
Teljesen ingyenes.
Van egy olyanom h: i900BSHI1/BSHI1 - i900BOHI1
Ez G4 előtti v utáni rom? -
anzo
senior tag
válasz cbrfireblade #18400 üzenetére
Az attól függ, hogyan milyen programot használsz mert a GPS chip használata magában ingyenes de ha pl a Google maps-t használod ott az adat forgalmad után fizetsz a szolgáltatódnak mivel az az internetről szedi le a térképeket. Az IGO-t pedig amikor megveszed akkor kifizeted a használat árát tehát további költséged nincsen vele. A szolgáltatói készülékekhez adtak amúgy IGO-t ajándékba természetesen azt is ingyen használhatod.
[ Szerkesztve ]
-
cbrfireblade
aktív tag
kössz a válaszokat
-
tresh
veterán
válasz RumiTT #18401 üzenetére
Van egy olyanom h: i900BSHI1/BSHI1 - i900BOHI1
Ez G4 előtti v utáni rom?[itt bogarász de kicsit segítek]
3. Amennyiben HG4-es vagy bármilyen ennél magasabb (pl. HH1, HH9, HI1) vagy szolgáltatófüggő romod van, kattints ide <<<ezt a sort keresd -
o_tom
aktív tag
Helló
Kérdésem a következő:
Ha veszek egy ilyet:
Akkor az autóban is tudom tölteni a GPS mini USB-s töltőjével is, vagy csak gépen adatkábelen keresztül?
Azért kérdem, mert az adatkábelem, nem tölt az autóban lévő miniUSB-s szivaradapterrel!
Vagy tudtok valami olcsó megoldást, hogy tudjam miniUSB-vel tölteni?ÚÚÚAAAAÁÁÁHHHRRRRGGGGHHÚÚÚÚÚŰŰŰŰŰ /Chewbacca/
-
o_tom
aktív tag
-
shiii
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni.
Van egy omniám, már két éves. Egyik nap zene hallgatás közben magától kikapcsolt, utána pedig nem nagyon akart bekapcsolni. Azóta lettek a készüléknek furcsa működési zavarai. Nem működik az ébresztő, vagy csak fél óra múlva ébreszt. A power gomb benyomásával nem mindig kapcsol ki a kijelző, illetve ha nehézkesen kikapcsolt, utána bekapcsolni nem akarja. A készüléket kb fél óra gomb nyomogatással lehet kikapcsolni. A memória kártyát láthatatlan adatokkal tele tölti. Az akkumlátor felmondja a szolgálatot fél legkésőbb egy nap után, pedig alig van használva.
Elvittem szervízbe, azt mondták, hogy semmi baja, tökéletesen működik és felraktak rá új romot. (PDA: i900BSHI1/BSHI1, Tel: i900BOHI1)
Szégyen, nem szégyen, nem kimondottan értek ilyen téren hozzá, ezért fordulok Hozzátok.
Segítségeteket előre is nagyon szépen köszönöm!!
Shi -
tresh
veterán
Hát nem tudom ahogy nézem nem független én avval kezdeném hogy a gyári független szoftot fel tenném természetesen a romovics féle romok egyikét [itt] megtalálod (természetesen regisztrálni kell) utána egy hardreset és van egy fényévekkel gyorsabb PDA-d mint előtte. Ha magyar nyelv is fontos azt szintén megtalálod a linken adott oldalon,bár szerintem az angol a nyerő és nem kell hozzá nyelvvizsga Ha ezek után is ezeket a jelenségeket produkálja akkor lehet hardveres gondja is de szerintem csak szoft
[ Szerkesztve ]
-
shiii
csendes tag
Szia!
Nagyon szépen köszönöm a segítséged! Remélem igazad van. Délután hozzá is látok.
Bár ha ilyen kedves voltál és a kisujjadat nyújtottad, letépném a karodat persze csak képletesen, mivel nyilván én vagyok süsü, de hol találom a magyarosítást hozzá? =)))
Ismételten köszönöm! -
tresh
veterán
[itt] tudsz utána olvasni viszont egy valami, ha ezt szeretnéd feltenni [link] (én ezt használom) akkor sajnos a magyarosítás ugrik viszont ennek az elődjével amit 2009.05.xx tehát májusi verzióval hibátlanul megy állítólag. Természetesen minden infót megtalálsz az oldalon előtte mindenképp olvass át mindent ha valami még nem világos szívesen segítek üdv
-
o_tom
aktív tag
Üdv
Akksi teljesítményével kinek mik a tapasztalatai?
Én már raktam rá Anzo féle ROMot, Romovics félét, Ock's, PDHEEE... Millió meg egy fajtát, de nekem még sosem bírt ki 20 órától többet a gyári akksival.
Napi fél-egy óra netezés. Emaileket és időjárást 4óránként frissíti és kb. És beszélek vele napi 30percet.
Persze ha nem nyúlok hozzá, csak leteszem otthon az asztalra, akkor kibír vagy két napot...
Szerintetek? Ez a normális? Vagy már rottyon van az akksim?És erről valaki? [hsz]
[ Szerkesztve ]
ÚÚÚAAAAÁÁÁHHHRRRRGGGGHHÚÚÚÚÚŰŰŰŰŰ /Chewbacca/
-
tresh
veterán
Erre a hsz-re (#18405) ha tudja azt az áram erősséget és feszt amit a hálózati töltő akkor minden bizonnyal menni fog vele, de szerintem a plusz egy kábel szivargyújtós töltőnek a kocsiba és táskába is elfér
A mostani kérdésedre meg szerintem első lehetőség ként a telefon mivel gondolom folyton 3g vagy hspda hálózaton log (ebből gondolom.. Emaileket és időjárást 4óránként frissíti) így az alapból leveszi az üzemidejét. Nálam 3G off, telefonálás ,napi 1-2 óra zene hallgatás + durván félóra wifi, sms kb napi 10-15 így 3 napig vígan elmegy romovics 6.1-es gyári rom -jával
-
Rick4
félisten
Én is csodálkozom, mikor másoknak 2 napokat megy... Ezen a héten, tehát hétfőtől idáig összesen 4 óra 42 percet beszéltem, ebben a hónapban 3 óra 41 percet. Én nem netezek rajta, mondjuk 2-3 naponta benyomom a wifit, dfrissítem az időjárás előrejelzőt, és ennyi, igaz éjszaka sem kapcsolom ki, valójában évi pár alkalom van, mikor pár órára kikapcsolom. Mondhatni naponta töltöm, de van olyan is, mikor reggel leveszem, beszélek fél napot, és 4-5-kor már fel is dugom. Mindenféle rom volt már fent, PUJA1 radiorom is fent van, és semmivel se lett jobb.
Természetesen a javasol 3G off, fényerő automata, udvarias mód off, stb stb...
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
o_tom
aktív tag
Nekem is PUJA van...
Az a gond, hogy 24órás a munkahelyem. És ritka amikor töteni tudom nap közben, de muszály.ÚÚÚAAAAÁÁÁHHHRRRRGGGGHHÚÚÚÚÚŰŰŰŰŰ /Chewbacca/
-
Csabee.
nagyúr
De jó visszanézni régi szeretett telefonom topicjába
Üdv: Csabee.
-
senior tag
Nah jah.. akki otthon van az ebayen.. de sokan nincsenek
Mondjuk a 800 forint az nagyon nem gyengén jó ár.. még ugy-t se kapni annyiért itthun
Én is filóztam egy pót akksin..(ha esetleg hosszabb navi kellene.. vagy zizz nélküli környékre tévednék...
Nekem átlag használat max. 2 nap. (2-3 óra beszéd, pici zene..pici game, vagy egy 45perces kis film..de ha már film is van, akkor sanszos a 2 nap...
De ha csak telefonálás játszik be, akkor lazán[ Szerkesztve ]
-
veterán
Üdv.
Hogyan tudom azt beállítani a pda(omnia)azt,hogy az elsődleges internet kapcsolat a wifi legyen.
Ugyanis mindég a szolgáltató kapcsolatát használja
Előre is köszi a választ. -
veterán
Köszi sikerült,a program neve (NODATA )
Fel is tettem és működik -
tresh
veterán
hello mindenki valakinek valami ötlet hogy boot közbe a fel/levevő gomb hosszan nyomásával + soft reset gombbal, miért nem jön elő a hardreset?
-
teckdeck5
csendes tag
Sziasztok!
Lehet volt már ez a kérdés, akkor bocsi. Olyan problémám van, hogy leválasztódott, a saját tárhely(8GiB) az Omniámon. :S Mit tudok tenni ilyenkor, hogy újra meglegyen? Visszalehet valahogyan "hozni"? Az adatkábel nem működik, mert a csatlakozója megviselt már picit, és nem veszi, szóval valami másféle megoldásra lenne szükségem ha van.
Próbálkoztam már legalább 10 HR-el és SR-el is, de nem "jött vissza" a tárhely.
Nagyon örülnék, ha meglehetne csinálni.Előre is köszönöm a segítséget!
Szép napot!Üdv,
TeckDeck -
teckdeck5
csendes tag
Hát igen... jobban örültem volna egy segítségnek, de remélem még ma kapok egy ilyet is, nem csak azt, hogy nem jó az Omnia....
-
Okosság
tag
válasz teckdeck5 #18439 üzenetére
Nálam is volt már ilyen, hogy nem volt My storage.
De csak PC segítségével tudtam visszahozni. Rá kell dugni PC-re pendrive módban és formázni, vagyis nekem egyből azt dobta fel, mert különben nem is lehetett használni.
Ha nálad nem működik a kábel, akkor bocs, más megoldást nem tudok. -
Rick4
félisten
válasz somnia #18442 üzenetére
Érdekes,amire ráírták, hogy samsung, azt 1200-esnek hirdetik. Miközben a benne lévő 3.7V mellet 5.33 Ah. Így ennek 1440-esnek kellene lennie. Tény, hogy 800Ft-ot megér a dolog, csak jobb lenne tutira menni.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
shiii
csendes tag
Sziasztok!
Mmm. Nem tudom, majd ha megérkezik az akku, akkor nyilatkozok.
Btw.
Nem tudja valaki, hogy lehet kikapcsolni a szervíz hangokat? Köszönteeem -
leroyclub
senior tag
Adott egy T-mobilos Omnia. Megvan az IGO doboza, rajta a hitelesitö matricával, de a kártyán nincs rajta a program. Valoszinü az elözö tulaj letörölte. Ugy tudom hogy ezt potolják ingyen, mert ugye a licenc már az enyém. Hol tudom ezt elintézni? Szegedi vagyok
-
duduati
aktív tag
Hali mindenki.
Most nézegetek telefont magamnak k810 után. Nézem az OMNIA-t nagyon. Valaki megtenné hogy írna néhány sort milyen is ez a teló úgy összességében. MEnnyire megbízható, gyakran fagy e, IGO hogy szalad rajta. Én személy szerint nem nagyon fogok rá össze vissza telepítgetni dolgokat, mert gondolom akkor hajlamosabb a fagyásra, alap dolgokra keresem.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest