- Clicks - Van-e értelme fizikai billentyűzetet rakni egy iPhone-ra?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi Mi 10 Pro - dupla vagy semmi
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 11 Pro 5G - a bajnokesélyes nem készült fel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Okosság
tag
Sikerült újrarakni! Köszi mindent!
(nem tudom, hány sörrel megyek....idáig) -
tomek8210
csendes tag
Az 17194 es kérdésre tudnátok válaszolni? Valami SMS kezelö programot tudnátok ajánlani. A windowsé elég sz*r.
-
Okosság
tag
Csináltam HR-t, de miért fontos az? Most lett újra telepítve az egész.
-
Szemo
csendes tag
Sziasztok!
Anzo új rom-jára nem tudom beállítani a Wi-fi-t!Tudna valaki segíteni?
Köszi. -
Okosság
tag
Anzo legújabb romján működésre lehet bírni valahogy az SRS WOW HD-t? Nálam a driverre panaszkodik, pedig azt is feltelepítettem. [link]
-
artiny
őstag
válasz dancsuri #17148 üzenetére
helo
letoltottem a noda.cab -t. A telefonban elakarom inditani....de ismeretlen fajt ir ki.
Hogy kell feltelepiteni ra?
/samsung jet-re,a jatekokat index makerel kell betenni. Probaltam mar vele,de mikor megnyitom csak betuk es szamok vannak amit megnyitottam a index makerel./ -
Szemo
csendes tag
Nem tudom beállítani a Wifi-met Anzo új romján!Tudna valaki segíteni?Köszi.
-
_ak_
addikt
Miért erőltetik vajon olyan sokan a FloTitanium skint? Nyilván bennem van a hiba, de akkor is, már 6.1-es romokat is azzal főznek. Itt most nem kritizálni szeretnék, távol álljon tőlem, én csak belekukkantottam, h miből is áll egy romfőzés és egyből 2-szer meggondolom, h egyáltalán játsszak-e tovább az ötlettel, h belekezdjek, de egyszerűen nem érzem otthonosan magam egyik romban sem és persze jelentősen rontja az élményt.
Let's begin, de gozaimasu!
-
_ak_
addikt
Amúgy találtam 6.5-re átültetett, de elviekben eredeti felállást tartalmazó romot is. Ha érdekel esetleg valakit. Katt!
-
Rick4
félisten
Akkor én meg a másik véglet vagyok, phonex, mobileshell, gprofile, skype, opera, meg még jópár program kell, a samus felületet látni sem akarom. Feltettem egy Anzo féle Clean (elég rendesen kitakarított) ROM-ot, mindent feltelepítettem, és még van 100MB-nyi hely, minden flottul működik.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
dancsuri
veterán
Így is kell eljárni.
Mindenki maga tudja milyen progit akar futtatni, minden progi elérhető így vagy úgy,
és amit sajátkezüleg rakunk fel az egyszerübbenh cserélhető vagy törölhető.
A romgyártók helyében nem is csinálnék csak klin romot.költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
Preda
aktív tag
Helló!
Van nekem egy Vodafone-os ommniám és a Vodafone kijelzőnél lefagy. Semmit nem lehet vele csinálni és a hard reset se működik. Valami 5let?
-
dancsuri
veterán
Dehogynem működik.
Telefon felvétel + telefon lerakása gomb + reset rövid megnyomásával, a másik két gombot addig kell nyomva tartani, amíg megjelenik egy kis ablak.Ha szeretnéd végrehajtani a hardresetet akkor telefon felvevő gomb,ha nem szeretnéd mert meggondoltad magad akkor telefon lerakó gombot kell megnyomni.költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
_ak_
addikt
Az spb wireless monitorhoz hasonló ingyenes programot nem ismer valaki?
-
Nigel
csendes tag
Sziasztok
Kéne egy kis segítség. Van egy Samsung I900 Omnia telefonom, és szeretném frissíteni rajta a Nav N Go -t.
A navtoolsra nem tudom csatlakoztatni a telefont. Nagyon hálás lennék, ha valaki leírná nekem hogy hogyan kell frissíteni a programot, és ennek mi a folyamata. Előre is köszönöm mindenkinek aki megpróbál segíteniNigel
-
Luissimo
veterán
válasz Kombat #17228 üzenetére
Ajaj, lehet hogy én belevau, de valaki, akinek omniája van , mondjamár meg, hogy mértkell annak act sync a frissitéshez?
A PNA-kon éppen az a lényege a dolognak, a naviextras felé, hoyg storage modba legyen kapcsolva és a kártyát mint egy drive-ot lássa a rendszer, akkor frissít!
Az Omnia valamiért másképpen kezeli ezt?
Vagy a naviextras az omniát??Mondjuk a fiamnak nincs hozzá teljesenjogtiszta ájgója, még látszólag jogtiszta sem, mert egyenlőre az életkora és iskolai elfoglaltsága miatt nem igényli, de a jövőre való tekintettel kérdezem és tanulásképpen.
Tehát?? -
Luissimo
veterán
válasz dancsuri #17233 üzenetére
ugyanmán, miféle hülyeséget?
nem is látomegyébként nem az a baj , ha hülyeséget mondunk véletlenül, hanem az, ha ezt nem látjuk be később...
én egyébként tényleg nemtudtam hogy itt nem-e van másképpen, de logikusan belegondolva mértlenne...A mottódból kiindulva, akkor egy óra mértnem 24 perc, afenébeis.
Sajnos a 60 nem osztható rendesen 24-el[ Szerkesztve ]
-
_ak_
addikt
Nincs! 2 féle jó jó van, az spb meg az Efficasoft féle. Ingyenesek közül 2 volt ami hasonló célt szolgál, de abból az egyik, inkább tarifa számláló, aminek meglehetősen nehézkes a kezelőfelülete, ez volt az LCMinutesPro. És volt egy másik, nem tudom már a nevét, de vmi német fejlesztés volt, abból csak a gps vevő adatforgalmát sikerült értelmezni, a többit részemről homály fedi.
Többről egyszerűen nem is beszéltek az emberek, pedig elég sokat keresgéltem. Részemről teljes az értetlenség, ezen a téren olyan a kínálat, mintha csak a múlt hónapban jelent meg volna ez a platform.
Btw konkrétan mi a különbség egy smartphone és egy pocket pc között? Egyik programnál ez a két lehetőség közül lehetett választani a letöltésnél s ekkor kellett rájönnöm, h gyakorlatilag fogalmam sincs. Az Omniáról általában smartphone ként beszélnek.
Basszus, valószínű a pocket pc-nek nincs telefon része...Let's begin, de gozaimasu!
-
_ak_
addikt
A samsungos clock app.-ban van visszaszámláló is? Vagy esetleg tudtok egyet ajánlani
?Let's begin, de gozaimasu!
-
sevenseas
tag
Hé jóember , valaki pénzt kér tőled?
Szerintem amit adtam az ingyenes.Vagy csak gőzöd sincs , hogy hogy kell onnan letölteni?
Rányomsz arra , hogy ingyenes , aztán arra , hogy nem élek vele , aztán ott , hogy letöltés indítása!
[ Szerkesztve ]
"a hülyébb pókok saját maguk ellen szőnek hálót"
-
Kombat
őstag
Esetleg próbáld ki ezt: Deltatimer
Luissimo: Vagy akkor a Storage Card-ra, mittudomén, az a lényeg, hogy valahová állítani kellett!
[ Szerkesztve ]
-
PapaYaga
csendes tag
Bocs ha nagyon láma a kérdés, de hol ill. hogy tudom megnézni az elküldött sms-eket? (A mentés küldött üzenetek mappába ki van pipálva.)
-
-
Rick4
félisten
Gondolkodj egy kicsit. Mivel az ájgó a memókártyán van, így a pc kapcsolatnál is azt kellene kiválasztani, ott van alul. Tényleg a gyengébbek kedvéért:
Utána rádugod a gépre, és megy. Ennyire egyszerű.49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Clicks - Van-e értelme fizikai billentyűzetet rakni egy iPhone-ra?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen egeret válasszak?
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.