- Clicks - Van-e értelme fizikai billentyűzetet rakni egy iPhone-ra?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi Mi 10 Pro - dupla vagy semmi
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 11 Pro 5G - a bajnokesélyes nem készült fel
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaller1
veterán
válasz berserker80 #17450 üzenetére
Attól még nem kapsz hamarabb választ, ha ötpercenként beírod...
.::> <::.
-
benecz
tag
válasz snowdog #17440 üzenetére
Nos,feltettem a progit,betápláltam a névjegyzékbe a neveket beszéddel,de a BT fülesemmel nem tudom hangvezérelni.... Csak akkor csinálja azt amit mondok,amikor épp elindítom a programot.Nekem a hanghívás az előző telóimon úgy működött,hogy a füles gombját nyomtam 1-2 másodpercig.Most semmit nem csinál erre...
-
Poonkie
tag
válasz berserker80 #17450 üzenetére
Tedd fel előbb a DXHK3-t és utána mehet rá
-
benecz
tag
Tudnátok ajánlani egy jó internetező programot?Rajta van az Opera,és az Expoler,de nekem egyik sem tetszett,az Expoler full katasztrófa,az opera használhatóbb,de ott meg nem tudtam a lapot húzogatni,hanem az érintőpadot húzogattam balra jobbra.
Illetve youtube videókat sem tudtam nézni.... -
volvoguy
addikt
Aki már jól kiismerte az Omniáját, mit tudna felhozni nagy hiányosságának?
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
benecz
tag
Azt meg tudná mondani valaki,hogy ha a letörölt programnak ha a programok közt ott maradt az exe fájla,akkor azt hol tudom letörölni?Próbáltam az intézőben megkeresni,de nem találtam.
[ Szerkesztve ]
-
volvoguy
addikt
Üdv. Az Omniában nekem egy valami nem tetszik. A TouchWiz felület. Szerintem a többi gyártó sokkal szebb GUI-t kreál, gondoljunk csak a HTC Touch Diamond2 Sense UI-jára, ami szintén WinMo mellett fut.
De nem is ez a lényeg.
Ha az Omnián lévő WinMo 6.1-re felrakom a 6.5-öt, majd valami ingyenes skint vagy témát (már ha létezik ilyen) - mint a Mobile Shell - az lassít valamit a rendszeren, lefogja a memóriát és a procit, esetleg még gyorsít is rajta, vagy változatlan marad, tehát én abból teljesítmény szempontjából semmit sem fogok érzékelni?
És az ilyen Mobile Shell-szerű cuccok mennyire nyúlnak bele a felhasználói felületbe? teljesen átszabják, vagy van ahol még felismerhető, hogy tulajdonképpen ez egy WinMo?Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
benecz
tag
Egy kis segítség kellene ismét,egy furcsa gondom van.
Tegnap kénytelen voltam msn-ezni a telefonon,és észrevettem,hogy az összes ott lévő címet bemásolta a névjegyzékek közé.Próbáltam kitörölni de nem találtam hogy hol kell.
Valaki tudna segíteni? -
benecz
tag
Lejárt a szerkesztési időm:
Nos,megtaláltam,sikerült letörölni.
Viszont ha újból bejelentkezek msn-re,akkor megint lementi magának az ottani összes címet?Ez ellen mit lehet csinálni? -
Luissimo
veterán
"A naviextras toolbox 8.3-ra frissíti az eredeti, Samsunghoz kapott igo8.0-át."
ezt valaki már lejátszotta?
ingyen frissíti a szoftot?
Kapsz egy R3-ast a régi helyett?És mit tesz a térképekkel, azt is ingyen tálalja, merthogyugye a 8.3-al a 8.0 térképeit nemnagyon látod ám ??
Tapasztalatokról szívesen hallanék, mielőtt még nekiugranák(nék)
-
snowdog
veterán
Sportolók figyelmébe ajánlom: ESymetric Run.GPS Trainer UV PRO v.2.3.6.build.1950
-
pancsi32
csendes tag
Sziasztok.
A My Storage -ra felrakott Word dokumentumokat hogy tudom megnézni? -
Luissimo
veterán
válasz sevenseas #17479 üzenetére
Igen , csak én szőrszálhasogató vagyok, mint tudod, és elvárnám, hogy ezt ne csak az omniásokkal tegye meg a cég, hanem az én drágapénzen vett másik eredeti navi programommal is, amit pna-hoz kapcsolva vettem anno és amin szintén 8.0 van.
Azt mérnem ??De tegnap tettem egy próbát a fentemlített szofttal és a 8.0 xxxxx-ről nagykegyesen 8.0 yyyyy-ra frissített 2009 januári verziot felrakva.
és ennyi, semmi több !![ Szerkesztve ]
-
gurabli
őstag
Van olyan Omnia, amit nem lehet a leírt (kódok beírása) módon függetleníteni? Mert a leírásban az szerepel, ha nem sikerül, akkor így jártál. Ez azt jelenti, hogy nem mindnél működik?
"Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- Clicks - Van-e értelme fizikai billentyűzetet rakni egy iPhone-ra?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Politika
- EAFC 25
- Befellegzett az xDefiantnak
- Spórolós topik
- Indiana Jones and the Great Circle - Íme a gépigény
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.