- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LG V30 - vezércsel
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ivzso
csendes tag
válasz clippy #17800 üzenetére
Csak most olvastam a problémádról, tudom hogy késő, de ha még egyszer hasonló lenne olvasd el ezt. A problémádat szerintem a my storage 2 okozta.Az spb backup progit bátran merem ajánlani engem párszor már kisegített és nem lehet összehasonlítani a pc ghost progikkal.
A hozzá nem értésből eredő bátorság a technika halála!
-
_ak_
addikt
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, mint írtam hsz.-em végén a G-Profile progi okozott némi anomáliát.
A programban meg lehet adni a rendszerhangok és külön a csengetési hangerőt, de ez vagy hibásan működik vagy egyszerűen eltér azokhoz képest amikkel eddig találkoztam. Ugyanis, ha levettem a rendszer hangerejét, akkor lehalkult a csengési is (amit persze nem jelzett semmi csúszka). Így már jobban hallható a csengés, persze most sem olyan ,mint a gyári, így ha most sem lesz jó, akkor majd megpróbálok az mp3akon hangosítani.antalze: bár az is feltűnt, h nem egyből max hangerővel szól, de ez különösebben nem zavart eddig, azért köszi a linket, jól jöhet még.
Let's begin, de gozaimasu!
-
senior tag
Helló Mindenki!
Csatlakozok én is az Omnia tulajok körébe. Kb. 1 hete van meg a készülék (használt).
Rengeteg kérdésem lesz,abban biztos vagyok.. bár már olvasgatok jóideje, de rengeteg infó van a készülékről..(nyilván mert nagyon sokoldalú)Tudom, használjam a keresőt, használom is, de idő szűkében nem találtam infót, igy pár gyors kérdés. Előre is bocsi, ha már 100000x volt válaszolva rá. (olvasgatok itt is, meg az i900eoldalon is.. de annyi az infó.. )
1: a készüléken épp rajta lévő ROM-ot le lehet valahogy menteni? (most egy angol verzió van rajta, a srác akitől vettem esküszik rá,de én kiváncsi lennék Anzo magyar ROM-jára.)
2: az akku ikont a felső "tálcára" Anzo féle rom alapból kirakja, vagy valami egyéb módon lehet? (SPB Pocket Plus? abban láttam.. ez integrálódik a Mobile Shellbe? esetleg azzal is megoldható? bár ez részletkérdés, mert ez utóbbit felraktam, és kiraktam az "asztalra" az akksi állapotot)
3: ami viszont a legfontosabb, milyen fóliát érdemes rá venni? mert új digizer vagy hogy is írják van benne, most vettem le róla a gyári vékony semmire se jó fóliát, és kellene rá valami.
Vaterán nézelődtem hirtelen. De ha van bevált hely, tipus, az is érdekelne.
Ezeket néztem:
3.1 nagyon olcsó.. nem tom,. olcsó húsnak?!
3.2 kicsit drágább
3.3 vastag..és legalább bp
3.4 csini tükrös...vagy ez.(ennek van értelme? nem lesz mégrosszabb a láthatósága? napfényben így is allig látszik.. )
3.5 Prémium japán
3.6 vagy ezek mind felejtősek, és inkább egy ilyen drága 3M?és végűl gondolkodtam valami tokon is..nem túl sexy, de talán védi valamennyire a telcsit(jobban mint egy plüs zokni tok...) vélemény?
4: egy sonyericsson k770-es telcsim volt-van eddig.
Próbáltam a telefonkönyvet BT-n áttolni. Ha a full van kijelölve, küldi küldi, majd a végén a PDA-n EZZEL az üzenettel ál le.(telcsin az állapotjelző gyakorlatilag a full átküldést jelezné) Ha PDA-n leokézom, a telcsi is eldobja. PDA-ra nem megy át egy se. VIszont ha egyenként küldöm át a névjegyeket, úgy frankón átmegy, és elmenti.. (Csak 200feletti mennyiségnél mókás dolog..) Erre nincs valami ötlet?
No meg majd késöbbre kellene nekem valami szinkronizáló program az omihoz. de ennek még majd utánaolvasok.. (SE-hez volt a myphone explorer egy szupi kis program..)5: Telefon adatai ezzel kapcsolatban jó lenne, ha valahol találnék valami RO-táblázatot.. mi után mi volt.. mi számit öregnek, mi nem....(lehet eoldalon van, csak még nem jutottam el odaáig. Érdekes lenne pl. IGO tmc miatt.. ott van valami ROM, ami felett megy csak..)
6: A síma samsung telefonkönyvben mik a képen látható betük a nevek mögött?
7: Valahol be lehet állítani,hogy ha nincs adatforgalom, akkor autómatikusan bontsa a 3G kapcsolatot?
8: A mobile Shell menüje omnián megy a giroszkopos módón?
9: a kamera résznek van külön valami drivere? (SE telcsikben van) Esetleg a különböző ROM-oknak van valami hatása a fényképek minőségére?
Csak mert kicsit többet vártam tőle. A jó öreg k770-em, sokkal szebb képeket csinál. Valahogy teltebb, élesebb képek. A samué meg olyan mosott, fakó.. az az érdekes, hogy amikor lenyomom félig az expo gombot, ráfókuszál, akkor még szép, jó a kép.. (hardver szerintem okés) aztán amikor elmenti, és mutatja az előképet, mintha egy szürkehályog lenne a kép elé húzva..(kicsit erős, de tényleg olyan.. lehet csak hozzászoktam a pana Fz50, és a k770-esem képéhez, és sokat várok a samutól?)
Pár példa:
Igazándiból úgy látszik jól, ha lementitek a képeket, és egymás után léptetitek oda-vissza. Direkt úgy számoztam őket, hogy sorba legyenek.A páratlan számú a SonyEri, a páros a samu. (mondjuk az igaz, hogy az SE az Cybershot.. a samu meg nem kimondottan egy fényképezős mobil.. hanem PDA :S : )
SE1 vs Samu1
vsAsszem mára ennyi.. így is marha sokat, és sokáig írtam, kérdeztem.. bocsi mindenkitől
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
A fene.. Az 5-ös pontbannem linkeltem a PDA adatait. és már nincs idő szerkeszteni...
[ Szerkesztve ]
-
anzo
senior tag
Szia és üdv a klubban!
Az a rom ami most a gépeden van szintén magyar gyártású és a PFC-n megtalálod tehát nem kell lementened bármikor visszarakhatod. Arról annyit kell csak tudni, hogy Romovics nem szedett ki belőle semmilyen samsungos alkalmazást "csak" optimalizálta őket és a windowst cserélte le tehát majdnem ugyanolyan mint a gyári romok. Ezzel ellentétben én próbáltam azokat alkalmazásokat kiszedni ill. lecserélni amik szerintem feleslegesek vagy van náluk jobban használható.
A nevek után a betű azt jelenti, hogy milyen a telefonszám (Work, Home, Mobil stb.)
Fólia, tok: A fóliából sztem nem érdemes megvenni a legdrágábbat de a legolcsóbbnak sincsen sok értelme itt is érvényes az arany középút. Tok ebben megint nehéz tanácsot adni ami neked tetszik azt vedd meg.
A felső taskbarra vannak megoldások, hogy az ikonokat lecseréld de nem mindegyik megy hiba nélkül.Hirtelen ennyi ha valami gondod támadna akkor ha nem találsz rá választ kérdezz csak nyugodtan.
-
snowdog
veterán
válasz Kombat #17807 üzenetére
7. Én úgy tudom, hogy csak programmal lehet, (Nodata)
Ez a program nem igazán arra van, mert a Nodata vagy engedélyezi, vagy tíltja a GPRS használatot. Amit ő szeretne, hogy használat után bontsa el a GPRS kapcsolatot, azt a GPRS Tweak segítségével lehet megvalósítani. Beállítható, hogy hány perc inaktivitás után bontson. Nekem bevált. Itt megtalálható [link]
-
SzaboZE
addikt
válasz dancsuri #17766 üzenetére
Kipróbáltam én is, de nem tudtam megbékélni ezzel a felülettel. Időnként annyira lelassult a telefon, hogy másodpercekig nem tudtam, hogy a kattintást egyáltalán érzékelte-e. A 6.1-es menü sokkal gyorsabb, nekem megfelel egyelőre. Egy picit még várok, míg a 6.5-re is egy rendesen optimailzált rom kijön Addig meg spb.
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
dancsuri
veterán
válasz SzaboZE #17809 üzenetére
Konkrétan melyik verziót próbáltad? mert eddig ilyennel nem találkoztunk, sőt a rendszer gyorsabb. hisz akkor mi értelme lenne fejleszteni a szoftvert ha rosszabb mint a régebbi.
mert ha PL. EZT felrakod -ahogy kell- nem hiszem, hogy rossz véleményed lesz.
az a kép az eredeti romfrissítés után, és én is SPB-t használokköltekezz, hogy más is költekezhessen!
-
-
SzaboZE
addikt
válasz dancsuri #17813 üzenetére
Esetleg valami egyszerű program létezik, amivel a lámpát könnyen tudom ki-be kapcsolni? Jelenleg todayre kell váltanom és nyomni a hangerő le-t. Valami olyan kellene, amivel nem kell today-ezni.
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
Galant
tag
Sziasztok!Letöltöttem a gépre az S2U2 progit+a nyelvi zip fájlt hozzá.Működik rendessen,de nem tudom a nyelvet változtatni.Azt írja,másoljam be a zip fájlt a gyökérmappába,de nem akaródzik sikerülni.Please help!!!
Vagy ha valakinek megvan a komplett progi,amit csak telepíteni kell(nyelvi fájlokkal együtt),kérem linkelje be vagy priviben küldje el.
Örök hála![ Szerkesztve ]
"Spórolj a vízzel,fürödj a szomszédnál!"
-
M@nH.
aktív tag
Sziasztok.
Valaki tapasztalt már olyat hogy egyik napról a másikra semmit nem csinál az omniája? Tegnap még másoltam rá filmet, zenét hogy majd legyen mit nézni hallgatni, ma meg felkelek és azt tapasztalom hogy hiába nyomkodom a gombot vagy próbálom bekapcsolni. Nah mondom biztos valami megnyitva maradt és lemerült, de nem felrakom töltőre és nem világít a bekapcsoló gomb se.
-
snowdog
veterán
Nekem is csinálta. Első esetben feléledt egy egyszerű reset-től. Másodszor már arra sem reagált. Ekkor feltettem a töltőre (annak ellenére, hogy teljesen fel volt töltve), majd nyomtan neki a reset-et. Ettől magához tért. Nem tudom mi okozza.
Esetleg lehet még próbálkozni az akku kivételével.
[ Szerkesztve ]
-
bandi81
csendes tag
Helló mindenkinek!
Most kaptam az Omniát. Valahogy elállítottam magyar nyelvről. Hogyan tudom visszaállítani?
[ Szerkesztve ]
-
anzo
senior tag
Egy kis húsvéti meglepetés rom
-
SPF
senior tag
Omniához melyik a legfrissebb működő igo?
-
mityku
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
A PDA-n az Anzo féle 28227 PFC jelű rom van.
Mi okozhatja azt a problémát, hogy a korábban feltett Resco Keyboard illetve az Spb Keyboard-ot az utóbbi pár napban nem lehet használni? Csak a hagyományos - gyári magyar 101 gombos ( kék színezetű) billentyűzet jön elő.
Próbáltam már a Settings - Personal - Input részben beállítani a a fent említett 2 billentyűzetet, de valamiért mindig a hagyományos 101 gombosat dobja fel mindenhol.Valakinek ötlete esetleg?
üdv: mityku
Optimistán bele a reménytelenségbe! ''a légifölény olyan mint a pénz: nem boldogít, de nem árt ha van'' - by: JagdPanther
-
mityku
aktív tag
Helló Anzo!
Korábban működött a Resco billentyűzete ( lehet a licence járt le? - elvileg trial verzió volt). Bár attól függetlenül, ha beállítom valamelyik Samsung-os billentyűzetet ( az is kedvencem volt), az se "marad" meg, csak a 101 gombos.
SIP Change-t, még nem találtam meg a PDA-n.Optimistán bele a reménytelenségbe! ''a légifölény olyan mint a pénz: nem boldogít, de nem árt ha van'' - by: JagdPanther
-
mityku
aktív tag
Szerkesztési idő sajnos lejárt!
Anzo!
A ROM-ban nem találtam meg az általad említett SIP Change programot, viszont felraktam a PDA, egyenlőre tökéletesen működik.
Optimistán bele a reménytelenségbe! ''a légifölény olyan mint a pénz: nem boldogít, de nem árt ha van'' - by: JagdPanther
-
Revoltek
aktív tag
Sziasztok! Olyan problémám van h vettem használtam egy Omniát és úgy gondoltam h törlök néhány progit. Le is töröltem 2-t (szerintem egyiknek sem volt köze a nyelvhez) és ugye kiírta h indítsam újra a készüléket. Újraindítottam és azóta nem tudok rá varázsolni magyar nyelvet. Aki tudja h mi lehet a gond az lécci segítsen nagyon jó lenne ha magyarul tudnám használni a csöppséget.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Gumi és felni topik
- Túra és kirándulás topic
- Robotporszívók
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- PlayStation 5
- xDefiant
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- SSD kibeszélő