- Clicks - Van-e értelme fizikai billentyűzetet rakni egy iPhone-ra?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi Mi 10 Pro - dupla vagy semmi
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 11 Pro 5G - a bajnokesélyes nem készült fel
Új hozzászólás Aktív témák
-
antalze
tag
Sziasztok! Lehet, hogy hülyeséget fogok kérdezni, de már öccsém nagyon rágja a fülem.
Van neki egy Pannon-os Omnia-ja. Hogy lehet megváltoztatni az alap widgeteket? amiket oldalról lehet "behúzkodni" (nemtom mi a helyes kifejezés, nekem Galaxym van.). Hogy lehetne oda ikonokat pakolni, kivenni? -
clippy
tag
válasz kaller1 #17752 üzenetére
figyi.. nem tolok rá semmit.. gyári szinte minden rajta nem "progizomszétaz agyát"... nekem jó ez így.. +oldottam osz jónapot nem kell utána a beszólások, h ez + azt feltettem és szétcsesződött mert az user ezt+azt tette fel rá.. mint mondottam gyári és csókolom.. ez nekem elég.. a gondom +oldódott a segítségetek nélkül....
-
dancsuri
veterán
Fejezzük be a civakodást, értelmetlen. inkább sergítsetek a 17751 hsz. nak
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
clippy
tag
most nem azért de anyám erikson telóját fél évente szoftver frissítésre kell vinni mert +hülyül.. de a samsung omniánál ilyen gond nincs.. tényleg jó a telcsi
-
clippy
tag
itt segítség? old + magad csak beszólást kapsz
-
snowdog
veterán
válasz clippy #17763 üzenetére
Ez nem egy gyári support oldal, ez egy fórum, ahol mindenki elmondhatja a véleményét. Mi is, és te is. Ha ez neked nem tetszik, az nem a mi problémánk. Talán fordulj a Samsunghoz, biztosan szívesen segítenek.
Csodálkozom hogy még te vagy megsértődve. Nekünk egy egyszerű "köszönöm" is elég lett volna.
[ Szerkesztve ]
-
clippy
tag
válasz snowdog #17764 üzenetére
Hát igen.. ha már nem tudunk hozzászólni és nem olvastuk L. az előzményeket akkor lehet a gyárhoz küldeni
KöszI? mire? olvastad az elözményeket? csak segítséget kértem és nem kapta. csa leugatást, h én baxtam L. a telcsimet... naná, h nem tetszik mivel olyanokat állítottak ami NEM valós.. de "én voltam a fax" mert én szadiztam szét a telómat..
Bárkinek +mutatom a telcsimet, h semmi nincs rajta csak a gyár dolgok...[ Szerkesztve ]
-
anzo
senior tag
válasz clippy #17765 üzenetére
Ha annyit olvastál volna az omniáról mint ahogyan állítod akkor láthattad volna, hogy a tied nem egyedi probléma a másik oldalon havonta 2-3 usernél jelentkezik ez a probléma. De mivel ilyen + a hozzáállásod ezért csak azt tudom tanácsolni, hogy használd bátran a keresőt és fejezd be a veszekedést mert senki sem kíváncsi rá.
-
clippy
tag
és még az én tecsim van szétprogizva
erről ennyit.... -
clippy
tag
Nahh köszi a semmit byx... progizzátok szét a telcsit és legyetek okosak..
-
antalze
tag
Valami más Home program, mint az SPB? (tudom, hogy ez a legjobb, de mégis) Még mindig rágja a fülem Esetleg valami registry módosítással nem lehet kiszedni pár widgetet? Már az is megoldás lenne.
[ Szerkesztve ]
-
_ak_
addikt
válasz antalze #17779 üzenetére
Mit akarsz kiszedni? A sáv tetején lévő gombot megnyomva bejön egy ablak, h mely widgeteket szeretnéd a sávba, de ezt max kénylemi szempontból lehet érdemes állítani, mármint nem hiszem, h akár mi is változna tőle.
A today screenek közül próbálta a samsung today 1-2-öt? Vagy a sima gyári wines today képernyőt? Samsungos today helyett, mondjuk válassza ki a többit (dátum üzenetek stb.)
Let's begin, de gozaimasu!
-
clippy
tag
de iszok még 2 felest és hajnalig folytathatjuk, h ki a láma és az eredeti kérdés lógva marad.. linket segítséget nem adtak csak leugatást.. ennyi volt itt a fórumon..
-
_ak_
addikt
válasz antalze #17782 üzenetére
Igaz, h 6.5-ön tűnt fel először az az opció, de nem hiszem, h ez ahhoz fűződne. DXID1-es fw updattel frissítették a progikat is és abban már lehetett változtatni a listán. Nem azt mondom, h essen neki egyből egy updatnek, de érdemes lehet elgondolkodnia rajta a későbbiekben.
Akár még nőhet a készenléti idő is!
[ Szerkesztve ]
-
_ak_
addikt
Ja igen, eredetileg kérdezni szerettem volna én is. Beraktam egy mp3-at csengőhangnak, de elég csendes, ill. kettővel is próbálkoztam, de mindkettő csendesebb vmivel a gyári hangokhoz képest. Az sms hang meg egyenesen hallhatatlan. Nem tudok javítani ezen valahogy? A csengőhang hangereje maxra van állítva.
ahogy leírtam megint egyből eszembe jutott. a g profile úgy tűnik összemossa a sys volume-ot meg a ringer volume-ot. így már talán meg fogom hallani az sms-t is.
-
dancsuri
veterán
Pontosabban fogalmazz a kedves kérdezőnek. Nem nőhet, hanem bőven nő a készenléti idő. Az ujabb drájvereknek köszönhetően minden hardver jobban teljesít, nembeszélve arrol hogy a kedvelt programjaink frissítése 6.5-re van kihegyezve.Egyszóval kötelező 6.5-re frissíteni.
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
clippy
tag
de ha +0 fölé vezérled akkor torz lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Windows 11
- Clicks - Van-e értelme fizikai billentyűzetet rakni egy iPhone-ra?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest