- 2026-ban érkezik a Samsung válasza a duplán hajlítható Huawei-re
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Clicks - Van-e értelme fizikai billentyűzetet rakni egy iPhone-ra?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Két készüléket hozott a Nubia
Új hozzászólás Aktív témák
-
ujtzjani
tag
válasz bajtokarpi #15199 üzenetére
Nekem 8 GB SDHC van a kicsikében és jól működik...
-
infectedmann
őstag
Egyik ismerősöm most vett egy ilyen telefont, de angol nyelvű a menüje. Mivel fórumokat meg hasoló oldalakat nem látogat, az lenne a kérdése, hogy hogyan lehet magyar nyelvet varázsolni rá.
Ha adtaok valami kiindulási pontot onnan már megoldja, de mivel most tartottam a kezemben életemben először ilyen telefont ezért gőzöm sincs mi merre hány méter.
GSM boltba vette, mielőtt valaki megkérdezni, és nem viszi vissza mert nem fog érte fizetni, hogy magyarítsák. -
snowdog
veterán
válasz infectedmann #15203 üzenetére
GSM boltba vette, mielőtt valaki megkérdezni, és nem viszi vissza mert nem fog érte fizetni, hogy magyarítsák.
Akkor tegyen rá egy olyan ROM-ot, ami magyar nyelvű. Pl. ezt: "Ajánlott magyarított szerviz rom:XDHK2" [link]
-
Rick4
félisten
-
bajtokarpi
őstag
Köszönöm a segítségeteket!!!
battletag: bossi#2666
-
sevcsenko
csendes tag
Hali mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni!
Egy hét szervíz után visszakaptam a telefonomat (i900) a szervízből (leejtettem és nem látta a sim kátyát), szerencsére meg tudták javítani.
A problémám viszont az lenne, hogy első bekapcsoláskor mikor már benne volt a micro SD kártya rajta az iGO8-al rákérdezett, hogy fel-e installálom el is végezte azt, viszon most sehogyan sem akar elindulni!!! Azt írja, hogy nem találja az adatbázist, és helyezzem be az eredeti SD kártyát.
Nem értem!
Mi lehet a gond?
Előre is köszi!
Sev -
Okosság
tag
válasz infectedmann #15203 üzenetére
Az i900.eoldal.hu-n van magyarosításról szóló bejegyzés, én is onnan raktam vissza. Teljesen korrektül le van írva minden lépésről lépésre.
-
sevcsenko
csendes tag
Mi lehet a megoldás?
-
legiaap
félisten
Sikeresen feltoltam Anzo 6.5-ös romjából a legfrissebbet.
Kicsit fura 6.1 után. Szokni kell.
Eddig még jól működik a rendszer.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Nescafé
őstag
Üdv
Eredeti igo-t amit adtak hozzá azt csak telepiteni kell,és semmi mást nem kell vele csinálni,mert fel akar lépn ia netre. iPhone 15 Pro , IOS 18 , Fénix 7 Pro Solar, PS5 Pro
-
gyu84
tag
Üdv!
Az Omniához kapott IGO8-hoz szeretnék egy UK térképet hozzáadni.
Letöltöttem egyet, amiben van egy .3dl, .fbl, .poi file, ezeket bemásoltam a SD kártyára a igo8/content/building ill. /map, és /poi mappákba. Amikor elindítom az IGO-t nem jeleníti meg a térképek közt amit feltettem. Mit kell még állítani vagy telepíteni, hogy működjön? -
-
legiaap
félisten
válasz Daemon09 #15218 üzenetére
Első benyomások:
Kicsit zavaró, hogy nem pont azt kaptam, amire számítottam. Megnéztem a PDA Fan club oldalán a screenshot-okat és nem ugyanaz lett az eredmény. Ez eléggé megtévesztő és zavaró.
A sebesség eddig jobbnak tűnik, mint a 6.1-esnél de majd később tökéletesebb kép alakul ki.
Ami még nagyon idegesít, hogy egy-két ikon eltérő a többitől mint méretben, mint felbontásban.
Egyszóva kicsit befejezetlennek érzem én még ezt a romot.
Pedig azt hittem végre egy olyan rom amivel talán kevesebb az utómunka.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
ujtzjani
tag
Tud nekem abban valaki segíteni, hogy hogyan lehet kitenni a zseblámpa ikont mobile shell 3.5 nél, egyáltalán be lehet ott is kapcsolni a lámpát?
-
adam_
senior tag
Az alábbi hibaüzenet kapom amikor megnyitok egy pár programot az Omnián (van, hogy hetekig jó, de most perpill megint ezt csinálja, nem értem):
" Az "EkbdOpt" fájl nem megnyitható. Vagy nem rendelkezik megbízhatóságot jelző tanusítvánnyal vagy egy komponensei közül nem található. Amennyiben a probléma továbbra is fennálna, próbálkozzona a fájl újratelepítésével vagy visszaállításával."
Ezt követően az adott program el sem indul, pl.: Én a Resco Keyboardnál és az Operánál tapasztaltam ezt. Úgy érzékeli mintha le lenne törölve... Egy-két újraindítás után pedig visszaáll az egész, és semmi baja a rendszernek és ezeknek a programoknak. Vagy úgy oldodott meg, hogy az adott progit újratelepítettem, és utána a többit is már jónak látta.
Ezt miért csinálja a készülékem, holott én nem töröltem le semmilyen fájlt, sőt még a rendszerbe se nagyon turkáltam, nemrég volt hard reset is. Mi a teendő? Újabb HR-t nem szeretnék...[ Szerkesztve ]
-
adam_
senior tag
Ezen a linken is [link] valami ilyesmiről lehet szó, csak sajnos annyira nem tudok angolul. Csak itt valami RkbdOpt fájl nem található az illetőnek nekem meg az EkbdOpt nem, bár tudnám mik ezek a fájlok...
Huh és még egy érdekes jelenség is történik ezeken felül nálam. A MyStorage könyvtárat átnevezi MyStorage 2-re... ezmiez?!
[ Szerkesztve ]
-
adam_
senior tag
Valaki találkozott már hasonló jelenséggel? Egyesével újrarakni a progikat eléggé macerás, de lehet most csak úgy lesz jó...
[ Szerkesztve ]
-
kiskacz
senior tag
Egynapos busz kirándulásra megyek "Bécsországba" .
Szándékom szerint a telefon egész napos, a GPS "szakaszos" üzemben fog menni.
Mivel - mint tudjuk - szeretett kávénk nem biztos' hogy kibír ennyit, tartalék akksi megvásárlásán gondolkozom.A gyorsboltban' van gyári (1400-es) 5000- ért, és van utángyártott (1200-es) 2000-ért.
Valakinek van személyes tapasztalata ezekkel az utángyártott aksikkal? Mivel az eredeti teljesen jó, és a tartalék (egyébként, hosszú távon) tényleg csak tartalék lenne - megéri ezt megvenni?
A Qkába nem szívesen dobnék ki még 2000-t sem, de ha "úgy egyébként jó" , akkor meg minek költsek 3000-el többet?
Szóval?
-Köszi!!!!
[ Szerkesztve ]
Huawei Mate 8
-
kiskacz
senior tag
Nem tudom melyik, de valami program kavart be nálad. keress rá - itt a fórumon is volt róla szó (ird be akeresőbe a MyStorage-t.)
Addig is kis villám segítség: Ha a MyStorage üres, (de csak akkor!!!!!) - akkor töröld, és a My Storage 2-t nevezd át My storage - nek, soft reset - és ha minden igaz, akkor helyreállt minden.
Csak saját felelősségre!!!!! Előtte inkább mentsd ki PC-re a fontosabb adataidat.
Huawei Mate 8
-
Dare2Live
félisten
válasz kiskacz #15233 üzenetére
nálam majd 3h folyamatos GPS mellett pontosan 2csik szokott maradni, most vettem hozzá kocsis töltőt ez kb annyit tölt bele mint amenyit a GPS fogyaszt, ha jól emlékszem 1000Ft volt.
pontaksiban viszont nem tudok tanácsot adni, sztem fölös.
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
kiskacz
senior tag
válasz Dare2Live #15235 üzenetére
Köszi, de autós töltőm van!
A gond az, hogy nem biztos, hogy a buszsofőr örülne neki, ha odalibbenék hozzá, hogy Ecsém', hagy dugjam már be neked az Omniámat....
Aztán, lehet, hogy nem lenne gond, de... szóval nemtom' ezért gondoltam a tartalék akksira...
Huawei Mate 8
-
legiaap
félisten
Az hogy van, hogy aki hív engem, annál már két csöngés volt míg nálam csak ezután jelzi ki, hogy hívásom van?
Ez másnál is így van?
Vagy valami gáz van az Omniámmal?How are U today? Just kidding...I don't care!
-
horyadam
csendes tag
válasz legiaap #15237 üzenetére
Nálam is ez a helyzet.
Szerintem ez vele jár. Általában mikor bejövő hívást kapok, először bekapcsol a kijelző, gondolkozik egy kicsit, bejön a hívásfogadó képernyő, aztán megindul a csengőhang is. És hát ez eltart pár másodpercig. Bár én mondjuk PhoneX-et használok, lehet ez is rásegít egy kicsit a dolgokra. -
horyadam
csendes tag
Elnézést, hogy megint a hülyeségemmel írkálok, de remélem, hogy most tud valaki valami okosat mondani.
Szóval erről lenne szó még mindig:
"Azzal a problémával fordulok hozzátok, hogy az I900 Omniámon meghaltak a gombok. Az összes, kivéve az "érintőegeret" de megnyomásra ez sem reagál. Ellenben néha mikor felébred a telefon bejön a kamera, vagy a diavetítés, és fényképezni pedig úgy tudok csak vele, hogy a két hangerőgombot egyszerre megnyomom. Teljesen mintha össze lenne kavarodva. Először hardveres problémára gyanakodtam, de kikapcsolt képernyőnél viszont érzékeli a gombok megnyomását, és felébred. Elég szoftvergyanúsnak nézett ki a történet, így hát kapott egy szervizromot aztán egy Romovics féle főzöttet is, de ez sem keltette életre a gombokat. Lehet ez valamiféle kontakthiba is akár? Szétszedni meg nem nagyom merem.
Esetleg lenne valami ötletetek? Sajnos a telefon már nem garanciás, ha pedig rendes szervízbe vinném valószínűleg vagyonokat kérnének a javításáért." -
trobi28
addikt
-
AS
félisten
Tudtok adni megbízható 6.5.3 Wm Omnia i900 romot?
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
twine
veterán
Sziasztok!
SmS ügyben kérném a segítséget.....
Ha hosszú, vagy magyar ékezetes SmS-t írok az nem megy át a fogadó félhez....Nekem úgy jelzi mintha elküldte volna,,berakja "sent" nek....de a fogadó félhez soha nem érkezik meg az SmS....
Mi lehez a probléma? Rövid, pár szavas üzenet ékezet nélkül mindig átmegy....
Kisérletezni még nem kisérleteztem,,hogy a magyar karakter, vagy az SMS hossza a problémás,,valamelyik a kettő közül,,,vagy mindkettő egyszerre.....
Megírom,,,elküldi,,de nem érkezik meg.....
Ötlet, hozzászólás, javaslat?
Illetve mivel lehetne megoldani hogy "visszaszóljon" hogy megérkezett a fogadó félhez az SMS úgy mint mondjuk egy "sima" telefonnál? Ehez jó az a fix amit az eoldalon láttam? "SMS delivery fix" vagy valami ilyesmi néven
Köszi
twineSzerk:
6.1.4/DXID1[ Szerkesztve ]
-
Nescafé
őstag
üdv
Jelenleg ilyen rom-van az omniámban i900BSHI1/BSHI1 és azt szeretném megkérdezni hogy van-e ennél jobb rom,vagy érdemes -e kicserélni.
Köszönöm. iPhone 15 Pro , IOS 18 , Fénix 7 Pro Solar, PS5 Pro
-
Basler13
csendes tag
Hi!
Találkozott már valaki azzal, hogy az e-mail beállításokkor nem engedi átállítani, hogy ne csak a fejlécet szedje le, hanem az egész e-mail-t melléklettel? Hiába gördítem le és jelölöm ki, hogy a teljes e-mail-t szedje és nyomok rá egy ok-t, miután újra visszalépek, már megint az van ott, hogy csak a fejlécet szedje... Hotmail-es fiók!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2026-ban érkezik a Samsung válasza a duplán hajlítható Huawei-re
- Androidos fejegységek
- Lexus, Toyota topik
- Tőzsde és gazdaság
- Fotók, videók mobillal
- Horgász topik
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Formula-1
- Logitech G Pro X billentyűzet és egér tesztje