- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
snowdog
veterán
válasz csaresz002 #15593 üzenetére
ez jó kérdés....én is kiváncsi vagyok rá
Akkor parancsoljatok, itt van rá a válasz: [link]
"hi friends'
here i want to share the working obex inbox for omnia
there is no need of any kind of configurations
just install it
restart ur phone
go to connections
set ur path
thats it
its working on DXIA5 and DD---(indian rom) i hv tried on both
thanks" -
Luissimo
veterán
-
-
snowdog
veterán
válasz Poonkie #15605 üzenetére
Nem, mindkét készülék hibaüzenetet küld, akármelyikről akarunk bármit küldeni. És minden készüléken üres az a bizonyos ablak.
Pedig BT fülessel, és BT trekkerelővel párosítottam, és mindkettővel rendben működik. Az egyiknél hands free, a másiknál serial port jelenik meg az ablakban. A telefonoknál semmi.
-
Luissimo
veterán
jaja, vannak olyan esetek és vannak ilyen esetek...
mondjuk a tévénél egy LCD panel az nemállna meg 100 alatt.ha fizetnem kellene (márpedig ebben az esetben kellene).max elengedik a 6000-es szervízóradíjat
akkor hogy is jövük ki jobban?
de hát ezvan, ez a modszer.a legjobb a teljes 2 év garancia lenne, ami nincs.
-
Luissimo
veterán
válasz onlysony #15610 üzenetére
ha felteszed SPB_BackUp, akkor kapsz egy négyes menűből álló felületet, aminek az első pontja a teljes mentés, és az utólsó pontja a visszatöltés.
egy hardreset után ujra felteszed és az utólsó őpontra kattintva kiválasztod a visszatöltést és a pc-ről visszarakod a mentésedet !! -
snowdog
veterán
válasz snowdog #15601 üzenetére
Hurrá! Miközben nektek próbáltam segíteni, nekem is megoldódott a problémám!
A feltöltött program (hc4_ObexInbox 0.1.948.cab) helyrehozta a hibát! Ennek ellenére az a bizonyos ablak még mindig üres, de tudok küldeni és fogadni. És ami számotokra is fontos volt, oda megy az anyag, amit az ObexInbox-ban beállítok, ez jelenleg a My Storage\My Documents.
-
Luissimo
veterán
válasz onlysony #15612 üzenetére
SPB Mobile Shell, 3.5 ezt rakd fel és lesz olyan felületed és olyan szkinjeid , hogy szemed-szád-füled kettéáll majd !!!
[ Szerkesztve ]
-
-
Luissimo
veterán
válasz onlysony #15623 üzenetére
http://www.i900.eoldal.hu/oldal/spb-backup-hasznalata:
itten szoktál járni, ezen az oldalon?? SPB BackUp használata
Hardreset után fel sem kell tenned, csak a létrehozott exe-re kattintva szépen megcsinál mindent Neked !!
"Ha összeomlik a rendszerünk, a visszaállításhoz nem kell feltelepíteni az SPB Backup programot, mert mentéskor egy önkicsomagoló backup.exe file-t hoz létre, melyre csak rá kell kattintanunk, hogy a visszaállítás elinduljon. "[ Szerkesztve ]
-
Luissimo
veterán
válasz onlysony #15625 üzenetére
Alapoldal, tanulmányozgassad, azthiszem most pár napig nem fogsz unatkozni , tuti ! !
ezt pedig nézegessed a szkinek miatt. Tedd fel a mobileshellt és faragd a képedre a kinézetét.
és amikor ugyérzed, hogy készenvagy, Na , akkor csinálj egy jó kis backup-ot, és utána nem lesz gondod !!
SPB_MobileShell3.5 ujdonságai[ Szerkesztve ]
-
Luissimo
veterán
válasz onlysony #15629 üzenetére
meglásd, holnap mégjobban fog tetszeni...
na, szóval sikerült a calibrálás??
Akkor most próbáld a netet, mielőtt bármit feltettél, kikellettvolna próbálnod, hiszen azmiatt történt a teljes ujraélesztés.
na gyorsan, mert menne aludni a maesti support !!
jelezz vissza mi az ujság, addig megyek, megmosom a kígyót ...10 perc[ Szerkesztve ]
-
Luissimo
veterán
válasz onlysony #15631 üzenetére
van a mobileshell könyvtárban, amit letöltöttél, egy magyarítás fájl, egy txt?
akkor keresd meg hogy hová kell bemásolni, holvannak a lang fájlok,és utána restart és magyarulfog beszélni.
A Telo az nembiztos, ha nincs hozzá sunnysoft magyarításo, de aMS az tudni fog magyarul.
Sőt, kedvedre editálhatod a txt fájlt és ugy magyarítod, ahogy a kedved tartja !!Na, mi van a NET-tel és böngészéssel??
Megoldódott?? -
-
tibigym
tag
válasz Luissimo #15586 üzenetére
T-mobilos garilevél van hozzá amin az áll 2 év garancia semmilyen kikötést nem látok ,hogy mire szól. most 1 éves ezért írtam, hogy 1-év gari van rá. Kollégámtól van aki aláírt még x-év hűséget és bedobta azt a 20 000 ft-ot és kapott egy omnia 2-őt. az hogy te mit hiszel el meg mit kérdőjelezel meg pont le.... a lényeg hogy 20 000 ért van egy hibátlan omniám amire úgy vigyázott az előző tulaja, hogy újnak látszik.
Samsung Galaxy S3
-
Mr.Minyi
tag
Üdv néktek kedves PH-s fórumtagok!!
Hát én is bekerültem az Omniások táborába, és mit ne mondjak nagyon meg vagyok elégedve a kicsivel.
3Hete van meg az Omnia azóta csak a topikot olvasom, meg a linkelt oldalakat, és addig mindenre megkaptam a választ.Eleinte nagyon sok volt a hozzászólás de most év végén már nagyon befagyott a csevegés, és gondolom már sokan megkapták a válaszokat a készülékkel kapcsolatban, vagy itt a topikban vagy más forrásból.Eleinte alig mertem szegény készülékemhez hozzáérni, annyira szép, és esztétikus darab hogy ilyet még nem láttam.
Sony Ericcson C902-ről váltottam, de ég és föld a két készülék, nagyon nagy előrelépés ez nekem, hiszen ez nem telefon hanem egy PDA mint mindenki tudja.Azért is szerettem meg ezalatt a 3 hét alatt annyira mert eléggé számtechbuzi vagyok, ez meg ugye mondhatjuk hogy egy kézi számítógép, szóval nem kellett sok hogy beslusszanjon a szívembe.Eleinte voltak problémáim a kicsivel, de a folyamatos olvasgatás meghozta gyümölcsét.3 hét alatt el sikerült olvasni a 16000hozzászólást, s ez idő alatt az Omnia is alakult, méghozzá úgy ahogy én szerettem volna.
Egy valamire még mindig nem szántam rá magam, ez pedig a romfrissítés.Akárhányszor elolvastam mindig arra a következtetésre jutottam hogy ez nekem nem fog menni, pedíg elvileg ez olyan mintha asztali gépen újraraknám az XP-t/vista-t amit nem egyszer csináltam, de ez valahogy nagyon nem akaródzik.Lehet jövőre megcsinálom, de IDÉN biztos hgy nem , ezért kérem megértéseteket.Sokan frissítettek ROM-ot sikerrel, ez is buzdít arra, hogy én is belevágjak, de még nem jött el az idő.
remélem sokáig nálam lesz ez a kis szépség, nagyon belopta magát a szívembe, öröm a használata, csak ugye az alap t- rom (BSHI1) eszi az aksit, ez a fő gondom, és a romfrissítésen is ezért gondolkoztam el.
Szoftverek közül is sokat kipróbáltam, de nekem a spb MS nem igazán jött be, lehet frissítés után visszarakom hátha megváltozik a véleményem.Sok jó játékot találtam amit erőszeretettel használok. Javítottam a hangon és zongoráztam is már az OmniánHát egyenlőre ennyit tudtam hozzá szólni a topikhoz, ha lenne mégis kérdésem jelzem felétek.
így utólag valaki megmondhatná mi az optimális rom ami nekem való, mert lenne egy pár elvárásom az új rommal kapcsolatban, mégpedig ezek a kitételeim:IGO fagyásmentes működés, műholdakat 4-5 percen belül találjon, tudjam magyar nyelvel használni a készüléket, ne akadjon össze programokkal, lehessen normálisan kezelni,(akkuidő az biztos nő, azt nem írom ), wifivel se szórakozzon, de ugyan ez az elvárásom a bluetooth-al is. Egyszóval egy magyar nyelvel használható ROM-ot szeretnék amivel minden funkciója jól működik a PDA-nak.
Köszönöm ha elolvastátok, és várom a kedves ajánlásokat mit toljak fel a HK3 szervízrom után.
Mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok Minden kedves PH-s Fórumtaganak!!
Anzo mesternek meg egy Omniát kívánok, hogy ismét beinduljon a főzöcske, és mindenki Happy legyen!!
Don't live your life in vain!
-
Poonkie
tag
válasz Mr.Minyi #15637 üzenetére
Szia!
Örülünk, hogy örömed leled az Omniában, mint itt sokunk. Viszont magyar nyelven használható ROM-t nem tudom mennyire találsz majd, mivel ezek ugye maximum magyarítva vannak.(Update után megpróbálhatod az e-oldalas magyarítást) Ha WM 6.5-n gondolkozol, akkor pedig felejtős, de nem egy nagy dolog az a pár angol szó Room frisítésre én is nagyon nehezen szántam rá magam, aztán mikor kész volt, el sem hittem, hogy ettől tartottam és határozottabban jobb lett a készülék. Műhold 4-5 percen belül, nekem ez általában megvan 2 perc alatt, de többnire már igo betöltésekor jó helyre tesz. Ha esetleg nem fedezted még fel, start-beállítások-rendszer-enhanced gps (nem tdom, hogy ennek van-e a fordítása a magyarított verziókban) és ott töltsd le az extra , ez nagyban segti a műholdak fellelését. fájlt -
Mr.Minyi
tag
válasz Poonkie #15638 üzenetére
Köszönöm hogy reagáltál írásomra.
Igen félre írtam, magyarított rom kellene nekem, én maradok a 6.1-es verziónál,és erre keresem a legideálisabb ROM-ot amit gond nélkül lehet magyarítani.A mostani rommal minden megy simán, semmi gondom nincs az Omnával, csak az akkuidő és a gyorsaság az amit megnövelne egy frissítés.
És hogy válaszoljak is, megtaláltam az XTRA beállításokat a PDA-n így az IGO is simán fogja a műhódokat, csak az új romnál is ez az elvárásom.Ezeket figyelembe véve tudsz mondani egy olyan romot ami nekem megfelelne és mehetne rá magyarítás?Természetesen a HK3-as romra raknám azt amit ajánlotok.
Don't live your life in vain!
-
snowdog
veterán
B.U.É.K 2010!
-
Luissimo
veterán
válasz onlysony #15636 üzenetére
Bameg, ez már a vég kezdete ( vagy a kezdet vége? )
A megszállotság itt kezd életbelépni.
A fiam is karácsony óta állandóan ezt nyomkodja, mindig talál valamit, amit másképpen akar beállítani !!
A paplanalatt egészen mást kéne csinálnod, Bakker !!Örülök hogy jelentkeztél, mert ugy eltüntél tegnapeste, hogy nemtudtam mire vélni a dolgot!!
Ugye hogy sokkal jobb a felület, mint az eredeti samsungos?...és Buherálós Új Évet Kívánok Mindenkinek
-
Luissimo
veterán
Tudok róla, de én mindig a kiforrott változatot favorizálom, nem mindig a legujabb a legjobb, szvsz !!
De hogy ne érje szó a ház elejét, akkor ittvan a SPB_Mobile_Shell_v3_5_3
akinek inge az vegye magára, tesztelje mindkettőt és foglaljon állást róla.
Jó szórakozást !! -
madarasz92
őstag
Szeretetek melyik rom a legjobb?
B.U.É.K -
Luissimo
veterán
válasz madarasz92 #15645 üzenetére
Te már ne igyál többet , legalábbis tarts kis szünetet !!
-
Zsu4
tag
Tuna valakai segíteni, hogy kell telepíteni az SPB skineket?
[ Szerkesztve ]
Köszönet a sok segítségért
-
Luissimo
veterán
haligali !
tegnap már egyszer belinkeltem, de aki nem olvas vissza, az igyjár, megdolgoztat:
ebben az oldalban az utólsó video, pl.
de neked is barátod a google, szerintem : -
snowdog
veterán
Én még nem tettem fel másik skint, mert nekem jó az eredeti. Valahol ezt olvastam.
"Installation Instructions:
Extract the whole .zip file into your storage card root and execute the "Install_*****.mscr" script; set the user language. See the Readme.txt file for detailed installation instruction."Úgy látom a csomagban benne van a telepítési útmutató is (Readme.txt).
Ebből idézek:
"3) Move this .zip file to your device and extract it into the root of your desired storage location (for example \Storage Card\). Better if the extraction is made directly on the device using the Pocker RAR application (download it from http://www.rarlab.com/rar/pocketrar380.exe )
4) Using your device, open File Explorer and find your desired installation location (as above). Go to 'SpbMobileShellSkins\Scripts'. In here run the file 'Mortscipt.exe'. This will enable the other scripts to run.
5) In File Explorer, run the file "Install_WQVGA.mscr" and set your LANGUAGE. If you want all the included themes, answer YES to the next question.
6) You will notice other scripts like Luna_Paper.mscr. Each time you run one of these, when you go to SPBShell/Programs/Tools/SBP Skins a new skin will become available. Check the website for screenshots."
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest