- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Aktív témák
-
tariattila
veterán
válasz TazLeacher #26749 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
ak76
senior tag
válasz nggabi #26744 üzenetére
Az LG ugyanazt csinálja amit a SonyE csinált tavaly,és még idén tavasszal is:
No Support,magyarul nem fejlesztik a rendszert amit a telefonon használsz,pld a tavaszi csúcsmodelljük az Optimus 2x,még mindig froyo-t futtat,nincs hivatalos gingerbread,és ami azt illeti,nem csak szoftveresen vannak gondok a készülékeikkel,a "kijelző elválása a telefontól" & egyéb HW-s problémák sűrűbben előfordulnak mint más gyártók termékeinél,ugorj csak fel pld a fentebb említett 2X fórumra,érdekes beszélgetések szemtanúja lehetsz,elkeseredett felhasználóktól,akik egy vagyont fizettek fullos LG készülékeikért,amit aztán a gyártó nagy ívben lesza...
Én ezért nem ajánlom.
A Samsung sem egy földre szállt angyal,de supportban oda-vissza agyonveri az egész mezőnyt.[ Szerkesztve ]
-
TazLeacher
nagyúr
válasz tariattila #26752 üzenetére
Köszönöm szépen, akkor ez így tiszta. Remélem holnap lesz készleten telefon. Már gyúrok rá!
A vicces rész meg arra vonatkozott, hogy már vártam a sok poént a Mit ajánlanátok nekem? kérdésre. De látom jó fajta itt a közösség, remélem mihamarabb csatlakozom.
-
tariattila
veterán
válasz TazLeacher #26754 üzenetére
jófajta jahhh... ...néha azért egy-két majom akad...
-
jaszi001
csendes tag
Szevasztok! Egy gyors kérdésem lenne, gyári független az SGS em 2.3.3 van rajta kiessel frissítettem de szeretnék rá 2.3.5 öt valami faszát.Az lenne a kérdés, hogy a garim ugrani fog vagy nem?? De tényleg a tutit mondjátok köszi
-
-FreaK-
veterán
Zach is back! (sajna csak egyelőre még csak ideiglenesen)
-
nggabi
félisten
jól mondja a maki... felrakni meg nem lesz nehéz, sok leírás van...
"szenyor dzsíííí"
-
RightNoW
csendes tag
Üdv!
Kivettem az akksit és a kártyát a telómból, picit megtakarítottam! Visszatettem és amikor bekapcsoltam a készüléket, a hálózatzár feloldását kérte tőlem...
Most akármilyen kártyával próbálom, minddel ugyanaz a helyzet!
A *#7465625# kóddal megnéztem, és a hálózatzár: ON-ban van... és ez teljesen magától... egyik pillanatról a másikra!
Valaki segítsen!
-
-FreaK-
veterán
Sikerült már valakinek Thunderboltot telepítenie MIUI-ra?
Most Mintberry-n próbáltam meg de megint nem sikerült, korábban is ez volt, akárhogy telepítem nem indul a teló..Még egyszer nem sikerült.. annyi mákom van hogy ugye a Rom tartalmazza az épp aktuális verziót, de ha frissíteni akarok sose sikerül.
-
B.Ricsike
őstag
Látod, furcsa mi?? Az elözö topikban, ahol összefutottunk, egyböl nekem ugrottál... itt meg furcsa, hogy normális, segítökész emberek vannak! Ironikus kicsit. De üdv itt, szivesen látunk és segítünk amiben csak tudunk!
Egyébként 3 lehetöség van, mind3 jó. Vagy sima gyári JVT ROM (A JVT az a firmware neve, 2.3.5ös verziójú Android). Gyári felület, flottul megy minden.
második a CyanogenMod7, azaz a CM7, ami egy 2.3.7-es Androidra épülő ROM, a leggyorsabb, teljesen lag mentes, akadásmentes, tükörsima.... gyári felülettel, pár funkciója nem az igazi, de szerintem jobb sokkal, mint a gyári ROM, én is sokáig használtam, és itt is sokan használják.
harmadik a MIUI. Nagyon gyors, nagyon smooth, és agyon témázható, sebessége a gyári és a CM7 között van, viszont kinézetben és témázhatóságban veri mindet. CM7 alapokra épül, szal apróbb hibái vannak ennek is, de abszolút alkalmas hétköznapi hazsnálatra. Nekem is ez van most.
[ Szerkesztve ]
-
TazLeacher
nagyúr
válasz B.Ricsike #26762 üzenetére
Ne folytassuk légyszíves. Már egyszer leírtam. Nem attól lesz valaki segítőkész, hogy hagyja a másikat belesétálni a hülyeségbe, hanem, hogy felhívja a figyelmét arra, hogy hülyeséget csinál. Többen ezt tették ott te meg kötötted az ebet a karóhoz, hogy de az jó lesz. Nem lesz jó, de csináld. Kérdezni is tudni kell...visszaolvashatod, hogy hogy beszéltél ott emberekkel. (Szerencsére én nem voltam köztük, mert kétlem, hogy azok után szóba állnék veled.) Megj.: biztos voltam, hogy előbb-utóbb összefutunk, mert láttam az aláírásod már ott is.
De térjünk a témára:
A segítséget köszönöm, ez egy jó összehasonlítás, így legalább képben vagyok, hogy melyik mit jelent. Az hiszem nekem a JVT tökéletes lesz. A gyári TW-vel tökéletesen meg voltam elégedve ez előtt is, nincs szükségem témázgatásra, meg egyéb okosságra, csak a sebességre. (Bár tényleg nem tudom, hogy jelen esetben mit jelent a "lassabb", vagy "gyorsabb", de egyből rápakolom, aztán kész.
-
B.Ricsike
őstag
válasz TazLeacher #26764 üzenetére
Persze, mert egyből letámadott egy csomó ember, hogy hülye vagyok, minek vagyok itt ha egér kell bla bal.... Még szép, hogy visszaszólok, abszolút nem éreztem jogosnak a dolgot, és szebben is tálalhatták volna. Indokokat elég kevesen mondtak, ez az ami nem tetszett. De a végére szerintem leesett nekik is, mert érdekes módon, normálisan válaszolgattak, és információ is volt a mondandójukban, nem csak a fikázás.
Sebességröl egyébként annyit, hogy egy CM7 vagy MIUI sokkal gyorsabb a gyárinál. De ha nem akarsz nagyon kísérletezgetni, akkor maradj a gyári ROM-nál. Ha viszont minöséget és sebességet akarsz, akkor MIUI vagy CM7.
[ Szerkesztve ]
-
-FreaK-
veterán
-
rankesz
veterán
válasz TazLeacher #26769 üzenetére
Nem tudom B.Ricsike mikor próbálta, de szerintem a CM7 mára van annyira kiforrott, hogy mindennapi használatra is tökéletesen alkalmas, és sokkal jobban testreszabható mint a gyári. Buggal én mostanában nem is találkoztam, illetve egyel mégis, az a szeblámpaprogram, amit anno sokat használtam gyári alapú custom romon, az most CM-en valamiért FC-zett, de ez egyáltalán nem biztos hogy a ROM hibája, lehet programhiba is azóta.
Látom már invitáltak amúgy, de azért én is megteszem ITT kicsit kötetlenebbül lehet OFF-olni a témában, (és másban is) és akkor nem a fő topikot szemeteled tele.
-
-
kutkut
addikt
Lol, a biztonság kedvéért visszaraktam egy gyári romot, mert adnám be szervizbe... Egy phone fc fogadott. Aztán még egy. És még egy. És még egy. És.......
Meizu MX3 32GB
-
redXIII
senior tag
Sziasztok
10.2-es beta Darky van most a telómon.De kiszeretném próbálni ezt a 11.11-es magyar MIUI-t.Hol találok egy leirást a flashez?[ Szerkesztve ]
Elszámoltam a végtelenig. Kétszer.
-
Vic61
senior tag
Új Thunder [link]
Samsung Galaxy Fold
-
Remus389
veterán
válasz -FreaK- #26772 üzenetére
valaki tudna segíteni nekem a mobilnetem beállításában, megcsináltam ami a telelnor honlapján fent van és nem megy
esetleg modemcsere? az segíthet? JVO van fent
factory resetet nem akarok mert akkor elvesznek a beállításaim és játékmentéseim
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
rankesz
veterán
válasz TazLeacher #26776 üzenetére
innen tudod leszedni a legfrissebbet mindig
Telepítése úgy megy hogy felteszel sammobile-ról egy gyári (mondjuk JVT) romot, majd CWM-ből feltolod a CM7-et, utána gapps-ot zipből, ami többször lett linkelve itt a topikban
-
paloczp
tag
válasz redXIII #26778 üzenetére
miui.hu/fórum:Flash, ROM-ok telepítése ?
Kérdezz, és segítenek. De van elírás is, a válaszok között...
-
logarithm
őstag
-
smekone
tag
Üdv valaki tudna segíteni darky s rom 10.2 be?? egy leírás kéne vagy egy videó és egy link ahonnan le tudok tölteni hozzá mindent!
Előre is köszi!
-
logarithm
őstag
válasz smekone #26787 üzenetére
1.hsz-ban van elég segítség hozzá.
Darky 10.2Re&Darky 10.2Final
Valószínű ezt ajánlanák neked a fórumon : [link] -
ficere
aktív tag
Sziasztok, 2.3.5-öt le tudok downgradelni 2.3.3-ra?
Machete nem ír sms-t
-
redXIII
senior tag
paloczp,logarithm köszönöm a gyors segitséget
Mindjárt neki is állok farigcsálni)))Elszámoltam a végtelenig. Kétszer.
-
magyarattila
tag
érdemes ujra felrakni a cyanogenmodot miután a stable verzio egy honap után bootloopra hülyítette a telefont? a nightly-k mennyivel jobbak a stable-nél?
Mit rakjak mire, hogy tegyem fel?
[ Szerkesztve ]
Az ember vágyik valakire, akivel törődhet, akinek minden kérdésére válaszol, anélkül, hogy tudna róla.
-
tommjee
senior tag
válasz magyarattila #26793 üzenetére
én a nightly 170-est használom nagyon jó semmi gondom nincs vele
-
magyarattila
tag
válasz tommjee #26794 üzenetére
tudsz vele új névjegyet is felvenni meg ilyenek? Nekem a névjegyekkel kezdődött az első problémám... összeomlott az acore ha elakartam menteni egy uj névjegyet...Aztán a Gapps, aztán minden.
Az ember vágyik valakire, akivel törődhet, akinek minden kérdésére válaszol, anélkül, hogy tudna róla.
-
CHIPman
nagyúr
NFSHP ingyen Samsung appsen.
hardverapro.hu/tag/chipman
-
Yany
addikt
Lesz valami disztribúció a mi kis kütyünkre is?
[Android 4.0.0 forráskód][ Szerkesztve ]
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest