- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Aktív témák
-
B.Ricsike
őstag
Ha valakit érdekel, akkor van új:
-
Dj.Mike
senior tag
Az baj ha JVT flashelés közben az odin 20 perce áll a factoryfs-nél? Mit tudok tenni hogy végigmenjen?
-
titán
Újra kezdeni...
Ha esetleg nincs download, akkor usb hack.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
-FreaK-
veterán
Tök új V13 RC kernel van benne, ezt már hetek óta keményen fejlesztik. Marketen van egy fizetős app amivel le tudod tölteni a bétákat meg rc-ket, a végleges stabil majd a szokásos helyről lesz letölthető ha elkészült. Még nem tudtam kipróbálni mert nem volt netem hétvégén, de ma pótolom. Ez a Mintberry egyébként már jobb mint a Galneték romja, ők már nem is fejlesztenek, csak belerakják minden héten ugyanazt a heti kiadásba.
-
HUTCHDB
nagyúr
sziasztok!
S.O.S. -ben kellene nekem segítség.
hogyan tudom ellenőrizni, hogy egy készülék gyárilag független-e?
van egy ilyen kódom: *#272#*imei*.
nem tudjátok ez jó?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
-
HUTCHDB
nagyúr
igazából azért kérdeztem, hogy egyáltalán van-e valami tuti biztos lehetőség arra, hogy megnézzem, hogy ez nem volt-e átírva, hiszen nekem letiltás elleni garancia kellene...
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Tonyk
veterán
JVT_1.8.2 (04/11/2011)
- fixed smartassV2 issue when overclocking
- script orderingszerk.: közben látom, nggabi már felrakta 4-én.
[ Szerkesztve ]
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
CoroStar86
aktív tag
Sziasztok!
A következőt szeretném kérdezni: JVR-hez fel lehet rakni a legújabb (v1.8.2) Semamphore-t (visszafelé kompatibilis?)? -
rasky
senior tag
válasz CoroStar86 #26273 üzenetére
elvileg nem.
-
Vic61
senior tag
válasz CoroStar86 #26273 üzenetére
Igen...nem lesz Tőle semmi baja, sőt, ha lehet, még jobb lesz...újabb ROM-hoz nem előnyös, ha régi kernelt vagy főzött ROM-ot, témát, bármit raksz fel...
(lásd...aláírásomban a legújabb Talon és Thunder van...és szuperül megy a gép... )[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Fold
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz nggabi #26275 üzenetére
köszi, de azt mondták, hogy visszahívnak, aztán semmi.....
(#26276) Csepy !
neked is köszi a tanácsot, de sajnos sehogy nem vagyok előrébb." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
paloczp
tag
Galnet MIUI-1.11.4, angolul. Magyarítás nélkül nincs benne T9 keresés a címjegyzékben? Eddig mintha lett volna. Legalább ott, ha már a tárcsázóban nincs...
-
Tonyk
veterán
válasz A_ScHuLcZ #26272 üzenetére
Én fel sem raktam, mert conservative governort használok, szóval a smartass bug nem érint.
Viszont hogy kérdezzek is: Stock rom (JVT) + Semaphore + ext4 esetében új stock rom érkezésekor elég odinban a repart vagy vagy frissítés előtt az ext4-et konvertáljam vissza rfs-re?
[ Szerkesztve ]
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
Vic61
senior tag
Leesett a GS ára...9-től a MédiaMarkt-ban (!!!) 39990-ért lehet venni függetlent 10 havi részletre is...
Samsung Galaxy Fold
-
sagit
veterán
-
magyarattila
tag
a romkonyhából való romkészítést ajánljátok még vagy nem?
Az ember vágyik valakire, akivel törődhet, akinek minden kérdésére válaszol, anélkül, hogy tudna róla.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest