Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
Hi all,
Úgy néz ki, hogy a napokban "S" tulaj leszek, ha úgy akarja a sors is, akár már holnap. Ami miatt ide jöttem:
Olvasgattam már sokat, hogy alapvetően erre a telóra a gyárinál sokkal jobbak a "nem gyári" rom-ok. Mivel jelenleg nem használok még ilyen telefont, így nem tudom, hogy van-e konkrét bosszantó hibája a gyári rommal, de én alapvetően semmi extrát nem szeretnék kicsalni a telefonomból, mint az a plusz sebességet, amelyet annyit emlegetnek a fórumon, hogy custom rommal sokkal gyorsabb a telefon. Mit ajánlanátok nekem? (Most a vicces részt mellőzzük... )
Köszi előre is...
-
TazLeacher
nagyúr
válasz nggabi #26748 üzenetére
Köszi, akkor most már tudom, hogy mi kell nekem, csak azt nem, hogy mi az. Tudsz esetleg adni egy linket, hogy hol tudnék erről olvasni - nem akarom teleszemetelni a topicot - hogy mi is az a jvt, meg hogy mit érdemes tudni erről a "gyári jvt-től".
Köszi. (Próbáltam rákeresni, de a felét nem értem, ami le van írva. )
Eddig a legkomolyabb műveletem egy Blade Custom Rom felrakása volt.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz tariattila #26752 üzenetére
Köszönöm szépen, akkor ez így tiszta. Remélem holnap lesz készleten telefon. Már gyúrok rá!
A vicces rész meg arra vonatkozott, hogy már vártam a sok poént a Mit ajánlanátok nekem? kérdésre. De látom jó fajta itt a közösség, remélem mihamarabb csatlakozom.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz B.Ricsike #26762 üzenetére
Ne folytassuk légyszíves. Már egyszer leírtam. Nem attól lesz valaki segítőkész, hogy hagyja a másikat belesétálni a hülyeségbe, hanem, hogy felhívja a figyelmét arra, hogy hülyeséget csinál. Többen ezt tették ott te meg kötötted az ebet a karóhoz, hogy de az jó lesz. Nem lesz jó, de csináld. Kérdezni is tudni kell...visszaolvashatod, hogy hogy beszéltél ott emberekkel. (Szerencsére én nem voltam köztük, mert kétlem, hogy azok után szóba állnék veled.) Megj.: biztos voltam, hogy előbb-utóbb összefutunk, mert láttam az aláírásod már ott is.
De térjünk a témára:
A segítséget köszönöm, ez egy jó összehasonlítás, így legalább képben vagyok, hogy melyik mit jelent. Az hiszem nekem a JVT tökéletes lesz. A gyári TW-vel tökéletesen meg voltam elégedve ez előtt is, nincs szükségem témázgatásra, meg egyéb okosságra, csak a sebességre. (Bár tényleg nem tudom, hogy jelen esetben mit jelent a "lassabb", vagy "gyorsabb", de egyből rápakolom, aztán kész.
-
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest