- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Aktív témák
-
D1L1ZS
őstag
Nah skacok visszatértem CM 7-re! Egyszerűen jelenleg nincs smoothabb ROM!!!!! Engem nem érdekel a quadrant meg hasonló progik mérései, ha a kijelző lefolyik! Illetve nekem nagyon bejön a minimalista "stock" közeli style! Most Launcher 7 home replacementtel használom...csúcsszuper! 3G probléma is megszűnt...T-Mobilenál aktiváltam egy internet csomagot: Go!Net L...semmit nem kellett az APN ben állítani, rögtön volt mobilnet... Egy darabig biztos nem nyúlok hozzá...majd ha esetleg kijön az ICS hasonló stabilitással és gyorsasággal, mint most a CM7 nightlyk...Happy van most!
Nothing phone 2a 12/256 # Xiaomi 11T 8/128 # Xbox Series X #
-
pottyantós
aktív tag
Üdv!
A mai nap tulajdonosa lettem egy Galaxy S Plus telónak, eddig egy Nokia 5800-t gyilkoltam, itt hogyan tudom a kívánt zenét csengőhangnak beállítani?
Már megszoktam a nokia féle simbionta rendszert, de itt csodába megy ha ki tudom kapcsolni a zenét a háttérben
[ Szerkesztve ]
!!!!Més que un Club Barcelona!!!
-
hülyegyerek
addikt
A tegnapi idegbaj után valahogy megszűntek az fc-k, és fel is csatlakozott normálisan a hálózatra a telóm. Így már azért egész jó ez a cm7, csak egyetlen gondom van vele: mi a retekért nem látja a zenelejátszó a kártyán levő dolgaimat ???
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
lafaty80
addikt
válasz cadgers #25503 üzenetére
Rájöttem, hogy nem mindig a pont számít.
Mos CM7 n161 van fent a pontszámom kb. 1800-2100 között mozog, ami ugye elmarad egy stock-os custom rom-tól, de sokkal smoothosabb a rendszer és a gammák sem akadoznak úgy.Viszont most lett egy problémám. 2nap CM7 n161 használat után, egyszercsak eltűntek a contactjaim (szunyált a teló 1-2órát, és úgy fogadott, mintha launcher reset lenne.). Account-ok megvannak, de nem akarja szinkronizálni őket, se wifi-n se 3g-n.
Valakinek hasonló gondja?Ja tegnap váltottam a gyári kernel-ről neo-ra.. de csak nem az okozta....
[ Szerkesztve ]
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
cadgers
aktív tag
Nah közben akadt egy kis problémám. Beállítottam, hogy 1300 Mhz-re is lehessen húzni a procit, na most azóta nem jön be a rendszer, max a pin kódig jutok el és lefagy, rá pár másodpercre újraindul, és ezt csinálja végig. Factory reset nélkül meg lehet valahogy oldani, hogy ne induljon el a progi ami az órajelet buherálja?
-
B.Ricsike
őstag
válasz cadgers #25511 üzenetére
Huhh.. bátor vagy . Szerintem az 1.2 már böven jó ennek a processzornak.... és az határértéknek tekinthetö, afölött már veszélyes használni.... instabil lesz, és a hűtés miatt is hamar megadhatja magát a rendszer.
Szerintem maradj az 1000Mhz-nél, és egy jóféle kernelnél! Ne kísértsd a sorsot, de ha nagyon akarod, akkor 1.2Ghz-el is jól használható még, de egy normális ROM esetében nem annyira szembetűnö a +200Mhz-es különbség.
A lefolyik a képrnyö az annyit tesz, hogy sima, és akadásmentes a müködés! Semmi lag, mikro-lag stb stb! A CM7-el ilyen volt a rendszer nekem, de MIUI-val sem sokkal rosszabb. A gyári viszont nem volt olyan folyamatos, mint ez a 2 ROM, de lehet az új gyári ROM-ok és custom kernelek már frankók.
[ Szerkesztve ]
-
Vic61
senior tag
Puncifüst...qrva jó...attól függ, mid van fennt...soha nem értettem, hogyan lehet "lefotózni" az ilyet....nekem mindig elmászkál ilyenkor....segítessz???
Piwi: Tudod mit??? Nem irigyellek...nemsoká a kezemben lesz a SG4 ICS-el, és TE fogsz sóvárogni!!!
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Fold
-
Vic61
senior tag
Olvastátok a "saját" tesztemet??? Ismétlem..Nálam az a mérvadó, hogy: Beállítások/Programok/Alkalmazások kezelése/Mind/ azonnyomban végighúzom egy újjal, és egy pillanat alatt végigér, és megjön a kapacitás is...akkor olaj...
Az enyém ilyen...[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Fold
-
CHIPman
nagyúr
válasz pottyantós #25502 üzenetére
Zenelejátszóban menü gomb-> egyebek-> használat. Vagy valami hasonló, most épp nem Samsung van fenn.
Jöhetne a 163-as nájtli, nincs kedvem ennyit várni...hardverapro.hu/tag/chipman
-
Vic61
senior tag
Fenébe...bocsi a gyerekekért....elragadott a hév....a végén még kitiltanak személyeskedésért...
Samsung Galaxy Fold
-
Vic61
senior tag
Azt olvastam, hogy nemcsak a rootot, a bootot is be kell pipáni...a többi hülyeség, amit írtál..a lényeg, hogy AtomAnti a Vas!!!
Már írtam Neked, hogy a 0.5.1-RC1 VÉGLEGES!!! Van már 0.5.2.2 teszt, de kipróbáltam, gagyi....nem ajánlom...a Talon-Thunder kombót ki KELL, hogy próbáljátok, mert mesés...[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Fold
-
daninet
veterán
egyébként ez várható volt.. nem mostani már a teló, a stock romoknak is annyi volt a baja, hogy lassultak ha megpakolta az ember.. ez a cyanogennél eltűnt, okosabb, gyorsabb, perpill nem látom minek váltsak másra vagy hova fejlődhet még
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
sagit
veterán
Repeating this again:
ATTENTION: Mount /system and /data before flashing! The CWM zip doesn't mount it for you automatically!!! This is to enable all phones (almost all?) to use this script without causing bad things to happen to them. Go to "Mounts and Storage" in CWM to do this.ATTENTION: Please use the restore files before flashing 1.7 Beta. It reverts the files to stock files so that you start clean.
ha hülyeség miért kéri a készítő? a második lehet nem kell, csak az 1.7-hez de én megcsináltam
a bepipálások meg nekem eddig is megvoltak
[ Szerkesztve ]
Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
Vic61
senior tag
Nem Téged hülyéztelek le....azt írtam, hogy ahogy szoktam, úgy csináltam, és ÉREZHETŐ a különbség...
Apropó...szerinted ez mit jelent konkrétan??? Mount /system and /data before flashing!
Na látod...a bazi pirosokat idáig is leszartam....párttag sem voltam, amikor még kötelező lett volna...
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Fold
-
sagit
veterán
de basszus ha bazinagy pirossal van kiírva hogy figyelem paraszt ezeket csináld meg akkor miért nem úgy csinálod?
am 1.6-hoz képest ugyan oylan fürge nekem... telljesen szmúsz.. nincs is kedvem se a CM-hez se a macsekhoz
indulásnál veszek észre különbséget hogy jóval hamarabb lemegy a médiakeresés egyébként
szerk: CWM-ben mountolod a data-t és a systemet.. ennyi
[ Szerkesztve ]
Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
hülyegyerek
addikt
Valami cm7-et használó emberke segíthetne, hogy miért nem látja a zenelejátszó a memóriakártyán levő dolgokat.
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
h1n1_900
senior tag
Nem ártana ha nem balhézna mindenki mindenkivel
Logitech X-530 eladó jó állapotban olcsón! http://href.hu/x/gkgr
-
lafaty80
addikt
válasz hülyegyerek #25527 üzenetére
Nem is fogja. Elvileg, ha csinálj a gyökérbe egy Samsung mappát és abba egy Music mappát. Amit abba pakolsz bele látni fogja. (Belső tárhelyen és SD-n is.) Én így csináltam.
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
lafaty80
addikt
Sajnos ezzel egyet kell értenem. neked bejött, de ha mondjuk az általad leírt módszerrel a többi emberkének tégla lesz a telója, akkor is ilyen boldogan ajánlod majd a módszert?
Én várnék a helyedben egy kicsit. A puding próbája az evés.... nézzük meg 1-2 nap múlva, mindenféle használat mellett is ilyen jó marad-e.....Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
Vic61
senior tag
Az utolsó volt...idézlek (politikát meg ilyen hülyeségeket meg ne keverj ide)
Az élet MAGA A POLITIKA...sajnos, én ebből kimaradtam...ugyanis nem vagyok politikus...ha visszaolvasod, és értelmezed, egy viccnek szánt kijelentésem volt, hogy nem voltam a "régi" rendszerben párttag....bár lettem volna....
Más....az új Thunder lagmentes, nincs fc, reboot, gyors, hibátlan, mesés...[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Fold
-
zolmesz
aktív tag
válasz pottyantós #25502 üzenetére
Csinálj egy media\audio\ringtones mappát a belső SD-re, abba pakold be a zenéket, amit csengőhangnak akarsz. Ezután már ki tudod választani a zenédet a csengőhangok beállításánál.
-
szemesi69
addikt
Sziasztok érdeklődnék más is tapasztalta már ha mobilról jövök fel az oldalra rendszeresen kidobál.
Xiaomi redmi note 12 pro
-
Tonyk
veterán
Van, hogy nem lenne.
Megkérdeztem az "óvónénit" is, hogy hol a személyeskedő (mert szerintem fogalomzavarban szenved), de persze, erre a szintre már nem ereszkedett le, hogy földi halandóval szóba álljon ilyen kérdésben. Mindegy.Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
bok92
addikt
Ezt írták facebookon galneték:
"Android 4.0 merged with MIUI might be here sooner than what we thought. More news to follow!"
Várjuk nagyon!!!
-
Még egy ilyen tréfa, és kiteszlek 1 napra. Tilos a politikai tartalmú hozzászólás a fórumon (még tréfából is).
Egyébként meg ez egy szakmai fórum, nem pedig chat, légy szíves ehhez tartsd maga a közeljövőben.
Köszönöm!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
HUTCHDB
nagyúr
a fenébe én meg ma adtam el az sgs-emet!!!!
láttam róla képeket, és a video is eléggé biztató volt.
azt azért álmomban sem gondoltam, hogy 1-2 nap alatt ez feltehető állapotba kerül....ráadásul MIUI-n
szóval most már kicsit bánom a mai üzletet.a videóra visszatérve azért ott még elég gyéren mozgott a történet.
valaki látott már újabb képeket, filmet a működéséről?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
lafaty80
addikt
Nem ugyanaz mint a rom, de legalább kicsit közelebb hozza
ICS+ Launcher ha még nem lett volna...Cuccaim: https://kit.co/lafaty
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest