- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Aktív témák
-
btomek
tag
válasz postajoska #25951 üzenetére
Tuti-tuti, hogy nem lesz?
-
btomek
tag
Kérlek Benneteket valaki segítsen egy titanium backup pro (khm ... nem feltétlenül fizetős ) telepítésében, pü-ben.
-
lafaty80
addikt
Valaki feltette már az ICS-t? Tapasztalat?
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
btomek
tag
Hogy hívják a Titaniumban azt a mentési lehetőséget, ami csak programok és adataik mentését végezi el és a rendszer programokét nem?
Ha van egyáltalán ilyen....
[ Szerkesztve ]
-
btomek
tag
válasz hülyegyerek #25963 üzenetére
Nagyon köszönöm mindkettőtöknek!!!
-
Dr V
őstag
Üdv!
Valaki tudna mondani gyári romhoz bevált, takarékos kernelt, stabil, erős wifis modemet? A mostani froyo... galaxy ace leveri így az S-t
The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
paloczp
tag
Ha most a Galnet 1.10.28-as van fent, és ki szeretném próbálni a Mint Berry-t, akkor csak annyi a teendőm, hogy wipe data/datadata/cache/system és cwm-ből felteszem az új ROM-ot?
-
Dr V
őstag
JVO modemet hol keressem? Samfirmwaren?
Thunderboltból melyik szedjem le? van egy pár verzió... taolon, others és 1.7.2, 3, 4 és 1.8.0
ET4 konverziónak ha jól emlékszem jótékony hatása van, mellékhatás nélkül. Jól tudom?A telefonon most osztrák, A1es, de magyarul tud és független. EFS-t már lementettem, jelenleg rootolt.
[ Szerkesztve ]
The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
tommjee
senior tag
Sziasztok én is SGS tulaj lettem ! Tudnátok írni pár jó custom romot?
-
-=Galaxy=-
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy számomra érdekes kérdés.
Előzmények: darkCore 3.1 JVR kernel van fent a telón és bezke InnOvaTiOn XXJVR GODEXED rom.
Kérdés:
1 Ha romot akarok frissíteni akkor a kernelt le kell cserélnem valami másra? Vagy a kernel kompatibilis minden stock rommal?
2 FW frissítéskor ki kell kapcsolni a voodoo lagfixet?
3 a recovery-ből történő fw upgrade mikor csinálható? PL ha a mostani innovation 5.0 át le akarnám cserélni Innovaton 5.2 re? Vagy előtte legujabb gyári stoc rom odinnal és arra rá a főzött rom recoveryből??
4. Jó a darkCore kernel 3.1? Ha nem akkor ha azt odinnal frissíteni akarom akkor csak betallózom a pda ba a kernelt és go? vagy előtte ki kell ki kell kacsolni a lagfixet?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Üdv: Imi
-
-FreaK-
veterán
válasz paloczp #25967 üzenetére
Első körben nem kell semmilyen wipe, a telepítőbe épített script elvégzi amit kell.
Azonban ha FC-kbe, vagy fagyásokba futnál akkor érdemes wipeolni azokat amiket írtál.
Én is Galnetre raktam fel most simán, nincs semmi gondom, minden szuper rég volt már ilyen gördülékeny és hibamentes a MIUI-m, ez mondjuk nagyban köszönhető annak hogy nem a Neo kerneleket használom, az utóbbi időben szörnyen leromlottak. -
addikt
válasz -=Galaxy=- #25982 üzenetére
Milyen a darkcore?Nekem még a 2.9 van,de le akartam cserélni újabbra
-
lafaty80
addikt
Hoppá...hoppá CM-168, egyből 3 új frissítés
[ Szerkesztve ]
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
Vic61
senior tag
A Talon 0.5.2.3-nál tudja Valaki, hogyan kell az oc-scripts-szel turbózni egy kicsit, olyan 1200-re növelni??? Egyáltalán...cwm-ből futtatni nem lehet...a script manager meg nem tudja, miaz...
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Fold
-
wagner007
tag
Az mitől lehet hogy állandóan lefagy a telefon? Ha csak vissza akarok lépni a főképernyőre, vagy csak úgy szimplán lefagy, és van hogy ha megnyitok pl: egy játékot, csak a fekete képernyőig jut és lefagy... Ez miért van, vagy mit lehet vele csinálni? Lehet h a ROM vagy a kernel nem stimmel?
Galaxy Note 2 N7100
-
cozmo
őstag
Update (szerk.lejárt):
Most telepítettem (frissítettem az Opera Mobile-t, ami bő 10 mega és gond nélkül felment.
Felraktam a semaphore NEM bigmem-es (JVR_1.6.0) kernelét, változatlanul nem tudom a fizetős DukeNukem 3D-t telepíteni.De most nem is nyaggatom tovább mert holnap jön a szervízfutár
Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/cozmo
-
martin66
senior tag
Hali!
Van egy kis baj!
Ha felteszem a Romot(Odex JVT) kernelt(Semaphore 1.8.1), és a ThunderBolt v1.7.3-t majd utána a CF-Root-ext4-v1.3-Addon.apk át konvertálja és be akarok lépni a semaphore-ba ezt írja ki: This application only works with superuser acces on sempahore kerneles, ha belemegyek az ext 4 managerbe ezt írja ki: a cf-root kernels was not detected. ext4 manager may not function properly.
Miért lehet?
Köszi a segítséget!! -
-
Weeman1
veterán
B.Ricsike
Valami aksi kímélőbb kernelt tudsz ajánlani a
CF-Root-XX_OXA_JVT-v4.3-CWM3RFS helyett?Xiaomi 11T Pro
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest