- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
B.Ricsike
őstag
válasz HUTCHDB #24600 üzenetére
Mennyivel jobb a Talon kernellel? Bár gondolom te a simát addig használod, míg felteszed a Talont, de ennyivel rosszabb lenne? Csak mert én nem nagyon akarom bántani, Neo-t nem teszek rá, mert az nem vált be, Talonról sokat nem tudok egyébként, de ennyire szembetűnő a változás?
-
Moszkvics
tag
Udv!
Fent a legujabb CM7 (153-as). Siman felment a stabil verziora. Egyelore semmi extrat nem tapasztaltam, szep, gordulekeny, gyors. Azonnal visszaraktam ala a Talon kernelt, igy semmi infom nincs a gyari kernelrol.
Na pá!B.Ricsike: Latom te is a legujabb CMet hasznalod. Milyen valtozast vettel eszre a korabbiakhoz kepest? Amugy a Talont batran ajanlam, nagyon popecul mukodik vele a rendszer, nem csoda hat, hogy ennyien hasznaljuk.
[ Szerkesztve ]
SGS - Forever!
-
veterán
Nos kiessel frissítettem 2.3.4 et rakta fel. Belehet valahogy állítani hogy az akkut százalékosan jelezze ki a teló vagy ennél a romnál nemlehet?
iPhone 13 Pro Max
-
MPeter87
őstag
Ki szeretném próbálni a telót a MIUI után valamilyen másik rommal. Kell valamit csinálnom vele, vagy Odinnal simán fel tudom tenni?
JVT-t találtam, de a korábbi hozzászólásokat olvasva panaszkodtatok a JVT JVS wifijére. Korábban valaki linkelt egy thunderbolt wifi fixes dolgot. Az megoldja a problémát?
Egyáltalán nem értek a témához, így kérnék egy kis útbaigazítást!
Ha felrakom az alap romot, utána semaphore vagy talon kernelt, majd thunderbolt-ot telepítsek?Remélem nagyon sok és hülye kérdést tettem fel!
-
kutkut
addikt
válasz B.Ricsike #24601 üzenetére
A legjobb az lenne, ha kipróbálnád... Nekem nem tetszett a talon, nálam lassabb volt, mint a többi kernel. A neoval volt 3 rebootom... Azonban most, hogy az alap kernellel is van teljes voodoo color támogatás, így nem érzem indokoltnak a lecserélését, pláne, hogy piszok gyors! Hutchnál meg ezek szerint fordítva van, ezért írtam, hogy ki kéne probálnod... Az alap kernel mellett szól még a smartass governor, úgy érzem, jobb, mint az ondemand.
Amúgy, a talon kernel támogatja a voodoo sound fm rádiós részét? Az azért hiányzik, ha már egyszer van rádió...
Meizu MX3 32GB
-
mandju
senior tag
válasz HUTCHDB #24576 üzenetére
Megkaptam, köszönöm!
* JVC DLA-Z1 * gerriets opera white - ultra thin frame 135" 2.35:1 AT * Trinnov Altitude 16 * FusionAmp * Apollon Audio NCMP 6350 * Apollon Audio NCMP8350 * 3 Pronomic XA1400 * HTPC MadVR * DIY H16-15 Bold Series * 6 BMS18N862 * Trinnov waveforming *
-
Moszkvics
tag
válasz kutkut #24610 üzenetére
Nalam minden rendben. Az erintest koveto 1. mp-n belul kialszik a feny. Lehet, hogy keszulekfuggo, ambar a kernel is ludas lehet benne. Pdobald ki a Talont is, ha ott sem jo, ugy a problema gyokere mashol keresendo.
U.i.: Ami viszont nalam lehet bug, a kvetkezo: Toltes kozben, ha fektetett allasban a telo, ugy a gorgetesnel erdekes vibralast, akadast tapasztalok. Na ezt vajon mi okozhatja?
[ Szerkesztve ]
SGS - Forever!
-
-FreaK-
veterán
JVT most a legújabb gyári rom? fel szeretném rakni a 3 fájlost majd újra a MIUI-t.
Letöltés még mindig samfirmware-ről?JVT modemmel mintha lett volna valami wifi bug, jól rémlik?
[ Szerkesztve ]
-
rattila76
csendes tag
Sziasztok !
Gyári 2.2.1 -es FW hez keresek PAN-os CSC kérlek segítsetek honnan tudnám beszerezni!
Előre is köszi
-
-FreaK-
veterán
válasz nggabi #24617 üzenetére
Köszi!
Nem találtam viszont samfirmware-en a JVT-t, csak itt az xda-n, viszont nem tudom ez mennyire megbízható :S (meg jaj, de lassan jön..)rasky: köcce! akkor ő lesz az
[ Szerkesztve ]
-
Tonyk
veterán
válasz -FreaK- #24618 üzenetére
Samfirmware nem frissül már, ezentúl itt keresd:http://www.sammobile.com/threads/17-Samsung-I9000-Galaxy-S-Firmwares.
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
nggabi
félisten
JVT-n másnak is kifagy a böngésző amikor elindítod és elforgatod a telót vízszintesbe?
"szenyor dzsíííí"
-
-FreaK-
veterán
Köszi, megtaláltam az új samfirmware-t, regeltem is
HUTCHDB: most volt nekem is fagyásom a Neo17-el, meg reggel is egy..
Ilyenkor nem reagál semmire csak a 10mp-es power gombra, ezután restart, de még mindig szar, a homeképernyőig eljutok pl, de nincs status bar és megintcsak nem reagál semmire.Most felrakom Glitch 12b3-at (mégse, már nincs időm). Visszatért egyébként Tk-Glitch a betegségéből, neki is állt kernelt fejleszteni, pár nap és jön a V13
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz B.Ricsike #24601 üzenetére
azért néhány percig rajta van/volt, de azonnal érzem, hogy lassabb, nincs olyan sima, néha néha meg meg akad.
ezért cseréltem le.
nem cserélném, ha jó lenne az alap.
a neo nálam sajnos szóba sem jöhet!kutkut!
"Amúgy, a talon kernel támogatja a voodoo sound fm rádiós részét? Az azért hiányzik, ha már egyszer van rádió... "nem támogatja!
erre a ledes dologra még nem figyeltem.
mandju!
szívesen![ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz -FreaK- #24625 üzenetére
sajna már kifutottam a szerk időből....
na szóval nálam eddig még mindig valamiért összeomlott.
szinte minden miui rommal kipróbáltam, de nem,és nem akart jól működni.kutkutnak meg abban is igaza van, hogy nálam minden fordítva működik, így lehet a neo meg másnál nagyon is jól megy!
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
postajoska
tag
Üdv! Tudnátok mondani olyan 2.3 alapú ROM-ot, ami nem akadozva veszi a HD-t? Lehetőleg linkkel, ha lehetne.
Köszönöm.
-
nggabi
félisten
válasz postajoska #24629 üzenetére
gyári jvt pl. xda-s link kb 10 hszel feljebb...
"szenyor dzsíííí"
-
p06
senior tag
Sziasztok!
Aki JVT-t használ Semaphore- 1.8.0 kernerrel, nála is piszkosul merül ? (kb 12 óra egy full feltöltés nem sok használat mellett)
Előre is köszönöm!
Üdv. -
kutkut
addikt
-
logarithm
őstag
válasz manowarkill #24641 üzenetére
-
nggabi
félisten
válasz manowarkill #24641 üzenetére
simán. elvileg bármelyik modemet használhatod... én a jvt-re a zsjpg-t próbáltam de nem volt semmi érezhető különbség a jvo-hoz képest (főleg wifi terén)
de a mobilnetnek mennie kéne mindegyikkel. be van lőve rendesen az APN?
modem lelőhely: [link]
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
bag
tag
Figyeltétek hogy a ph lapcsalád mobil nézetet kapott? el se hiszem hogy végre eljutottunk idáig. Első próbára elég jónak tűnik, nézzétek meg!
ASRock Z790 PG, i5 13600K@5.4 - ALF II 280, 32GB DDR5 6800, Gainward 4070 Ti Phantom GS, LG 34UC79G, Táp: CORSAIR 860AX
-
CLAWz
tag
Sziasztok!
Egy hete feldobtam a telóra az XXJVT-t megunva a várakozást. Azóta kissééé elégedtelen vagyok, sokszor nagyon nyögve, vagy semennyire nem tölt be weboldalakat a telefon. Erre kijön a telenoros gyári rom, gondoltam visszacsere, hátha segít.
Kérdésem a következő: a sammobile-ról leszedett PAN firmware, de az egy file-os. Fel tudom-e tenni odinnal a korábban feltelepített 3 file-os 2.3.5-re?
Mer' nem ért meg senki, még nem vagy művész!
Aktív témák
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Overwatch 2
- Automata kávégépek
- PlayStation 5
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest