- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
F-ECT$
titán
válasz
Rotate #47524 üzenetére
Én is a 10 centes akcióban ugrottam bele a fizetős appokba. De ez nem jelenti azt, hogy mindent azonnal teljes áron megveszek.
Pl a GTA3 volt 40%-kal leértékelve, de sok rosszat olvastam róla, így végül nem vettem meg.
Az Osmos HD is jó, de 1000 Ft-ot nem adnék érte, 200-500 Ft még belefér, de több nem.
-
Serricon
senior tag
válasz
Rotate #47361 üzenetére
Jól hangzik ez a nagyobb aksi is, és képek alapján nem is ronda.
Egyenlőre nem tudom még mennyire fog merülni, itthon a gép miatt alig használom, majd köv. hónaptól megy a mindennapi merítés, aztán meglátom hogy bírja.
Valószínű, hogy szükség lesz a nagyobb aksira a sok netezés / folyamatos wifi miatt, aztán veszek inkább valami egyszerűbb bőrtokot amibe belefér a nagyobb aksival is. -
Serricon
senior tag
-
milanmylo
aktív tag
válasz
Rotate #47249 üzenetére
Ezt milyen rommal érted el? Akkor már feltennék egy kérdést is: Mit ajánlotok manapság? Criskelo van fent, nagyon tetszenek az effektjei de egyszerűen gyorsan meríti a telefont.. Készenlétben is viszonylag gyorsan elfogy.. Gondolkozom, hogy visszatérek stock romra, de abból meg hiányoznának az apróbb tweakek. Gondolom jkay-t nem lehet stock romon használni.. Előre is köszi!
-
ERPY
őstag
válasz
Rotate #47233 üzenetére
Persze, minden romnál itt vannak a rendszerhangok. Ha kitörlöd, nincs mit lejátszani, evidens. Semmi baj nem lesz belőle, ezek csak hangok.
Persze csak azt töröld, ami zavaró vagy nem kell. Akár kamera zárhang, töltöttség figyelmeztető, usb hang, mittudomén. Én is takarítottam, mert sokszor már idegesítő tudott lenni egy-két hang. -
-
derrik
őstag
válasz
Rotate #46950 üzenetére
...nekem XWKI4 van azt hogyan lehet beazonosítani, hogy melyik mikori rom??
Valamint kérdezném.
- A TotalCommander látta mindkét meghajtómat a másik telón, itt meg ha rádugom az USB-t meg sem jelenik az usb csatlakoztatás képernyő, csak a vindóz is meri fel
- A megvásárolt Tegrás játékaim ugrottak? Mert a Marketten nem látom őket
- a képernyőzár háttere cserélhető?? -
Caaabi
senior tag
válasz
Rotate #46937 üzenetére
de ilyet hogy Whatsapp tudok rajta használni ? És windowson belül nyit meg egy kis programba androidos kinézetet az egész ? Lehet vele marketezni meg ilyenek ?
BlueStacks App Player (alpha) (PC-re) nem is tudom letölteni, nem találom honnan kell letölteni, amit a telora kell az megvan..
-
zelma
aktív tag
válasz
Rotate #46847 üzenetére
Ilyen hibákkal nincs kedvem már hozzá. Lemerül, tégla, majd egy éjszaka szinte teljesen lemerül. Mi a garancia arra, hogy ezek teljesen megszűnnek szerviz után? Vajon az eredeti imei-t vissza tudják állítani?
Hogy mi lesz helyette, nem tudom, de ha eladom, soha többet Samsung teló. Még akkor sem, ha tudom, hogy nem minden darab/típus problémás... -
agabe
addikt
válasz
Rotate #46724 üzenetére
a Go launcher nekem sem jon be...most R2 romjat is a tw inditoval hasznalom, de a jkay azert kell hozza, hogy a lockscreen is tobbet tudjon, meg az appdrwer is jobban tetszik a beallithato 3D appbr mozgatas.
Mas
egy gyors "hard battery use" teszt:
kocsiban (nem en vezettem) Hdspa bekapcsolva gmaps navigacio budapest eszaki reszerol a belvarkosba. kozben bent voltam folyamatosan a facebook-on, es olvasgattam, megneztem egy belinkelt 3,5perces youtube videot, es a hardveraproba is beleneztem kicsit, valamint a biztonsag kedveert bejelentkeztem a skype-ba is, es 3 hivast (1-2 percesek voltak) inteztem kozben. semmit nem kapcsoltam le, gmail, es mas postafiokom is szinkronizalt. ezelatt a 25 perc alatt akkubol 12% fogyott ugy, hogy a kijelylzo is szinte folyamatosan ment (skypype hivasok kozben nem)...ekozben siman telefonalni sajna nem volt mar lehetosegem, de igy is latszik, hogy ha egyszerre tobb minden aktiv a telon(ami adatkapcsolatot is igenyel) es a kijelzo is dolgozik ugy is kb 4 orat birnia kene egyfolytaban. ha a kijelzot levesszuk az egeszbol, es csak hatterben vannak nyitva progik (persze akkor terkep es gps sem aktiv, mert kijelzo nelkul nem sokat ernenek) amik szinkronizalnak, es nincs tapicskolva a kepernyo, akkor a fentiekbol kiindulva kb 10-12 orat kell birnia, de ha a levelezesben aktivan valaszolgatunk, es nezzuk az elerheto tartalmakat idonkent, kb8orat akkor is birhat 3G-n. -
muveszur
addikt
-
F-ECT$
titán
-
p2p
csendes tag
válasz
Rotate #46604 üzenetére
Annak idején az Omnia II-vel, ami még mindig megvan. 2G-n azaz EDGE hálózaton szinkronizáltam az e-mail-t. A Widgeteket kikapcsoltam az összeset. Látványos üzemidő és gyorsaság növekedést értem el vele! Sokan csak villognak a 3G-vel, meg HSDPA-val.
Állandóan arra van állítva a mobiljuk és nem is használják közben, pedig csodálkoznak, hogy jé pick-pack lemerül. Naná! Csak akkor kell bekapcsolni, ha szükség van rá!
Lassan már meglesz végre a Galaxy S II. Majd leírom a tapasztalataimat!
Sztem rekord lesz üzemidőben! Átlagos használat mellett is! Úgy hogy napjában többször olvasok e-mail-t és nézem a híreket, stb. -
derrik
őstag
válasz
Rotate #46622 üzenetére
1 fehéret, ami kissé idegen nekem sikerült vennem bolti 1 év garival óccón!
A nagy kapacitású aksi beszerzésében kérném a segítségedet...mint régi ismerősét !!!!
Remélem eccer lesz ICS is ott pedig jó ha kijelző szépen viszi a feketét, SGS-em volt már, így elsőre "nem sok a különbség,pl menüsebességben" De még nem volt időm terhelni hogy ott mit tud!
És az OTG funkció is nagyon érdekelne! -
Szelley
senior tag
-
Sógi
addikt
válasz
Rotate #46286 üzenetére
Kösz, ez jól esett korán reggel
a klotyon ülve bexartam rajta
(#46294) C.Brigante:
(#46291) csutkaa: Nekem is ilyen van és hibátlanul működik!
(#46293) nbukta77: Jó reggelt! Te leszel az új beköszönő?
Vigyázz vele
(#46301) ERPY: Kajak jól jött ki
(#46284) F-ECT$: Időzítés és elalvás - alvás engedélyezése pipa ki.
Aktív témák
Hirdetés
- Éjszakai műszak
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Túra és kirándulás topic
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest