-
Mobilarena
Xiaomi Mi Mix 2 - funkcionális művészet
OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT MIELŐTT KÉRDEZEL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kigyi_23
addikt
válasz Scooter74 #2251 üzenetére
Igen megérkezett, de sajnos annyit késett, hogy már nincs is nálam Miután megrendeltem már el is adtam aztán annyira későn futott be hozzám a karácsonyi csomagtorlódások miatt, hogy sokat nem tudtam nyomogatni.
Arra jutottam vele kapcsolatban, hogy gyors, ez nem is volt kérdés hiszen hw ugye ismerős
A kijelző szép, de amikor sokáig világos tartalom volt rajt akkor már bántotta a szemem ez nekem furcsa volt, hát ez ilyen ezek szerint.
Készítettem pár képet, de csak párat küldtem át magamnak és még én sem néztem meg őket így passz, hogy milyen a kamera tesztben.
Aksi biztosan nem rossz, de nem volt annyit nálam, hogy erről értékelhető eredmény szülessen.
Kézbe fogva pont annyival nagyobb, hogy már kényelmetlenebb legyen.A rendszert már ismerem, nem okozott meglepetést, de nekem nem gyere be valamiért nem szimpatikus. A következő futó tesztre HTC-t szeretnék beszerezni, mert régen nagyon szerettem a márka telefonjait, de a Mix 2-t nem tervezem cserélni.
Majd még alkalmadtán jól megnyomogatom a Onlpus 5T-t, de nem az én világom.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
mgTerminator
veterán
válasz bozarjoska #2231 üzenetére
Köszi srácok!
-
mgTerminator
veterán
válasz mgTerminator #2257 üzenetére
Írtam a SPEmallnak és ez a válasz:
Hello Dear
as checked ,Xiaomi Mi A1 64GB rose gold is out of stock for immediate shipment
we will continue your shipment asap,ples be patient to wait for the tracking number ,thanksNa most ez mit jelent? Nincs készlet és várják? Általában mennyit kell várni?
-
kigyi_23
addikt
válasz mgTerminator #2258 üzenetére
Nem lehet tudni, ha írsz nekik azt mondják a 1 héten belül kapnak. 2 hét múlva írsz nekik azt mondják 6-8 napon belül kapnak Na ezek ilyenek. Én a Mix 1-et rendeltem meg tőlük és másfél hónap múlva még mindig az volt a válasz, hogy érkezik én meg jól visszakértem a lét és keresetem rajt ~20 000FT-ot, mert annyit változott az árfolyam
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
Karavik
veterán
FYI:
Mi Mix 2 hivatalos global verzió előrendelhető: [link]
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
Shyciii
veterán
"I have also made the light sensor wait longer before dimming the screen. This helps with left-handed activities blocking the light sensor and almost immediately dimming the screen.
Reduced time to go back from dim to bright. Screen will dim after 5 seconds, returns to bright after 2 seconds."De jó lenne, ha az EU-s romba is bekerülne ez. Ugyanez a gondom, csak nekem a jobb kezemmel. Sima játéknál elfordított helyzetben mindig kitakarja, és ide-oda állítgatja
-
bozarjoska
őstag
válasz mgTerminator #2258 üzenetére
[link]
Facebookon a spemall csoportba ezt írták: A vörös és rose gold Mi A1 feltöltésre került.[ Szerkesztve ]
-
Scooter74
őstag
Hivatalosan is kirakták a Global V9.2.3.0-s OTA frissítést MIX 2-re.
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
mgaben
senior tag
válasz Karavik #2265 üzenetére
Aha, így már világos. De akkor még mindig nyugoggyakleapics...ba, mert csak b20 verziós van. :-D
A többi meg annyira nem érdekel.
Apropó! Ki, mivel tölti a telót? Átalakítót vagy külön töltőt vettetek hozzá?
Ha töltő, akkor milyen?Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen, pedig nem...
-
mgaben
senior tag
válasz Shyciii #2268 üzenetére
Köszi. Asszem Kornél fórumtárs is ezt a töltőt javasolta. Addig esetleg használom suttyomba a zasszony töltőjét (szintén P9 ).
@HUTCHDB Köszi neked is. Ez a két aljzatos praktikus.
Van egy 10000 mAh-s xiaomi powerbankom is. Gondolom azt is lehet erről tölteni, meg a telóhoz is jó lesz?
Mindjárt töltök fel róla egy képet vagy linket, hogy pontosan melyik.Ne ez a PowerBank 2.0
[ Szerkesztve ]
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen, pedig nem...
-
Shyciii
veterán
Majd ne ijedj meg mikor rádugod a P9-es töltőjét, és azt írja ki, hogy 2 óra 43 perc alatt tölti fel (8%-ról). Valójában sokkal sokkal gyorsabban fogja
Nekem is van egy Xiaomi 10000mAh-s powerbankom (ZMI Powerbank). Természetesen az is tölti rendesen a 2.1A-es csatinak hála[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
Persze, tolti a powerbankot is.
Ez is gyorstolto, aminek a kepet betettem, de hogy pontosan milyen sebesseggel nyomja bele a szuflat nem tudom." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
Én nem tudom, hogy hogyan sikerül ilyen jó szoftvert írni erre a telefonra...
Pici összehasonlítás más flagship-el, SAJÁT VÉLEMÉNNYEL:
Mint azt korábban írtam, vettem egy note 8-cat, és teszteltem jó néhány napig.
Biztos másnak príma telefon, de nekem sem összességében, sem egyes részleteiben nem "adja".
Egyedül a kijelző megjelenítése ami jobb, de az is csak akkor, ha mondjuk youtube-ot nézek.
Alap esetben a kijelző szinte minden színben "pompázik", az enyém kb. tiszta rózsaszín volt, az általam minden telefonon használt smart keyboard nevetséges szivárványos színű, ami kurv@ra zavaró.
A szoftver számomra minősíthetetlen, szinte mindenhol akad, darabos, ami szintén nagyon idegesítő.
Az ujjlenyomatolvasó nevetségesen lassú, téveszt, többször kell vele próbálkozni.
Az akku jóval gyengébb, mint a mix2-ben.Sokat olvasok híreket, így az index, és az origó alkalmazás is napi használatban van.
A note 8, ahogy le, fel görgetem, keresem a számomra érdekes cikkeket ezekben az alkalmazásokban, dadog, darabos, lassan tölti be az adott dolgot.És itt jön amire nem számítottam, mert korábban az IOS volt az, amivel e téren a legkevesebb gondom volt (lagg téren) teljesen sima, fluid volt a rendszer (legalább is emlékeimben az i7 plus-ról), de ma a kollégám i8 plus-át kértem el a naprakész információk olvasásáért, és leesett az állam.
Az index detto olyan volt a note 8, vagyis nekem nagyon lehangoló!
Azt hittem, ez valami egyedi gond, de máshol is furcsán viselkedett, mondjuk úgy, hogy nem a régi már!Nagyon örülök, hogy birtokolhatom a Mi Mix2-tőt, mert ugyan régen nagy miui fan voltam, annyira, hogy elsők között raktam fel más telefonra kb. 7 éve a rendszert barátommal, vagyula-val, (akit örökre megfertőztem e téren) de később, mikor már itthon is elérhetőek voltak a mi telefonok, teljesen kiábrándultam belőlük.
Pl. az egykori csúcsmodell, a mi note pro után azt mondtam, hogy nem kell többet xiaomi készülék (mert nem volt normálisan optimalizálva az akkori rendszer, gyalázatos kamerával megspékelve) és örültem, hogy kiszálltam a kínai csúcskészülékekből, és jött egy szerencsés próba után ez a telefon...amit minden nap nagy kedvel veszek kézbe, és imádom, mert minden tetszik rajta!Egyedi, mind szoftveresen, mind külsőre, ugyanakkor nagyon jól kezelhető méretű, de mégis szép, nagy kijelzővel rendelkezik, és én a kamerával is nagyon elégedett vagyok, mert nálam jobb képeket készített, mint a csúcsok csúcsa, a note 8.
És egy nagyon OFF:
Aki szereti az ilyen jellegű zenét: [link][ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
mgTerminator
veterán
válasz bozarjoska #2263 üzenetére
Hogy lehet módosítani a rendelést hogy magyar raktárból adják fel? Amit rendeltem ott még mindig semmi...
-
bozarjoska
őstag
válasz mgTerminator #2278 üzenetére
Módosítani nem tudom hogy kell. Mond le szerintem aztán rendeld újra a magyar raktárból.
-
mgaben
senior tag
Miuihu fórumon mutatta egyébként. Nem segítség miatt tettem ki csak, hogy én ilyet még nem láttam.
Egyébként garis neki. Global gyári, fejlesztői rom van rajta. Zárt Bl.
De ő már látott ilyet egy mi6 és mi 5s plus.
Egyébként annyi a történet, hogy hívták őt és ez történt. Semmit nem csinált a telóval.[ Szerkesztve ]
-
Shyciii
veterán
Én simán el tudom képzelni. Ma állítottam teljesen szűz rendszerre az após Xiaomi Redmi 3S-ét. Este rádugta töltőre, reggel már nem lehetett bekapcsolni. Több órás töltés után elindult, de dobálta a miui-n belül az android hibákat, majd bootloop-ba került. Csak fastboot rommal lehetett életre kelteni. Mindezt úgy, hogy csak telefonálásra használja...
[ Szerkesztve ]
-
mgaben
senior tag
válasz Shyciii #2286 üzenetére
Azért elég meredek dolgok ezek ha nincs a közelben egy hozzáértő ember. A srác írta, hogy ráadásul a zárt Bl miatt csak tesztcsatlakozáson keresztül lehet próbálni életre kelteni. Ha nem sikerül életre kelteni akkor meg cserés lesz.
-
Karavik
veterán
-
-
MODERÁTOR
Még mindig nincs ROM..
Everybody lies.
-
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz bozarjoska #2294 üzenetére
Hol regisztraltal?
Még lehet?
Ez milyen romra (global?) jott?[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz bozarjoska #2296 üzenetére
Kar, hogy nem esett errol szo itt hamarabb...
-
Shyciii
veterán
Ha jól olvastam futtában, akkor Mi6-ra ma jön az Oreo.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs