-
Mobilarena
Xiaomi Mi Mix 2 - funkcionális művészet
OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT MIELŐTT KÉRDEZEL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Barthezz2 #2543 üzenetére
En mar visszatertem 7.1-re, igy nalam semmivel semmi gond nincs.
Az akku is visszaallt, hibatlan a telefon, es egyertelmuen finomabb a mukodes." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Shyciii
veterán
válasz bozarjoska #2550 üzenetére
Amit alapból tartalmaz modult, ami elérhető a magisk alól, az api16-os. Elvből nem rakok fel ilyen régit. Az új esetében még a zip file-al, config file-al kell mókolni. Manuálisan meg egy mappa létrehozás, oda bemásolom YouTube.apk néven restart, és kész. 1 perc sincs nekem
Jah meg én detacholom a marketről, hogy ne szóljon a play store, hogy ha van frissebb. Ezt meg egyszerűen lehet Titanium Backup alatt. Azt úgyis megvettem már régen[ Szerkesztve ]
-
niklebi
senior tag
válasz Shyciii #2552 üzenetére
Úgy érzem sikerült, már ha így kell kinéznie. Az eredeti Youtube van fenn azzal a különbséggel, hogy a beállításokba van IJTBP settings mappa. Ott beállítottam mindent és működik rendesen. A Play-be meg kikapcsoltam a Youtube frissítését. Így jó akkor?
HUTCHDB: mit értesz ezalatt amit írtál.> egyertelmuen finomabb a mukodes Csak azért kérdezem, mert én nem érzek semmi különbséget az Oreo és a 7.1 között.
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz niklebi #2553 üzenetére
Terj vissza 7.1-re, es egybol erzed.
Nekem az oreo nuansznyi gondolkodast produkalt tobb helyen.
Pl. mar az ujjlenyomatolvaso feloldasnal erezheto ez." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Shyciii
veterán
válasz bozarjoska #2557 üzenetére
Verzióra a legfrissebbet tölti, de mindegyik API16-os. Ott van a leírásában.
[ Szerkesztve ]
-
niklebi
senior tag
válasz HUTCHDB #2555 üzenetére
Nem fogok. Nekem semmi gondom vele. Ugyan olyan gyors mint a 7.1 volt. A töltés probléma is csak először jött elő, azóta sem. Sokat gondolkodtam másnak miért nem jó, és arra jutottam, hogy nekem Titanium programmal készült a biztonsági mentésem és az ugye mindenről készít. Miután visszaállítottam a mentésből mindent onnantól kezdve mintha nem is frissítettem volna. Ha jól tudom Shyciii-nek is Titanium van és lehet ő is arról állította vissza a dolgokat, és ezért lehet, hogy nekünk semmi gondunk nincs az Oreoval. Szerintem elég sok dolgot átír az Oreo telepítője és azért lehetnek a gondok. Pl: a 7.1-en volt olyan amivel be lehetett kapcsolni az ismeretlen alkalmazások telepítését. Most kapcsoló nincs, csak alkalmazások vannak felsorolva(Chrome; Drive;gmail stb.), ha pc-ről bemásoltat akarok mindig felugrik egy ablak és külön kell engedélyezni. Remélem hogy ezt javítják, mivel a fájlkezelőből még így sem települ.
-
Shyciii
veterán
válasz bozarjoska #2559 üzenetére
Hát ez az. Én a Magiskban néztem, és ott bold-al van írva. Nah ezért maradtam a manualnál. Mivel már az első okostelóm (motorola defy) óta custom romozok, így ez nekem már nagyon gyorsan megy, ezért is nem zavar
-
P.Miki
csendes tag
Uraim !
Azt hogy lehet beállítani, hogy az alkalmazások (pl Viber) jelzései a lezárt képernyőn is látszódjanak?
Tehát nem csak a három pötty, hogy van értesítés hanem maga az üzenet is?PMiki
-
HUTCHDB
nagyúr
Kicsit mozgalmas volt a mai napom.
Korábban csináltam nandroid mentést a 7-es rendszerről, és abból is állítottam vissza néhány napja az oreo kipróbálása után a telefont.
Ma volt egy kis időm, gondoltam, adok egy újabb esélyt a 8-nak.
Full wipe után fel is tettem, de mivel nem működik a viber hang, és nem csatlakozik automatikusan a wifi hálózatokhoz, így le kellett vennem.
Visszatettem a régi twrp-t, majd a mentést, ami sikerült is, ugyan úgy, mint pár napja.
Bebootolás után kérte is a sim pin kódokat, majd első indításkor ugye kéri a képernyőzár manuális (nem ujjlenyomattal) feloldását.
Ekkor jött a meglepetés, ugyan is nem fogadta el a kódomat.
Többször próbáltam, de az istennek nem akarta az igazat, lezárta a telefont több percre, majd meguntam, és
teljes gyalu (sd nélkül) lett a vége.Újra tettem a 7-es rendszert, majd erre ismét megpróbáltam - volna - a nadroid mentés feltenni, de nem indult el a telefon... bootlop lett a vége. Ezt követőn megcsináltam 2x, de ugyanez...
Aztán csak a data-t állítottam vissza, de akkor meg a képernyő feloldó kódnál akadtam el ismét...
Most indítom ismét az alap nougat rendszer telepítését...
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
Képernyőzár és ujjlenyomat ->további beállítások->"Ha az eszköz le van zárva"
(#2564) bloggiold!
Full wipe-ot csináltam, de a wifivel gond van, és a viber hang nem működik.
Nálad a vibernek van értesítési hangja?[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
unskillful
aktív tag
válasz HUTCHDB #2565 üzenetére
Nálam van hangja a Gmail-nek és a Vibernek is (igaz csak úgy hogy átállítottam a Viberen belül, hogy a rendszerhangokat használja). Wifi problémát egyszer sem tapasztaltam, és a gyorstöltés is megy rendesen. Pedig még wipe-ot sem csináltam. Egyébként sok változást nem hozott az Oreo számomra, a full screen gestures-t nem kultiválom.
The Devil whispered in my ear: your not strong enough to withstand the storm. Today I whispered to the Devil's ear... I am the storm
-
mgaben
senior tag
Ezek ugye még csak fejlesztői romok (oreo)?
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen, pedig nem...
-
Karavik
veterán
Settings > Notifications & status bar > App notifications > Viber > Lock screen notifications: kapcsold be
Ebben a menüpontban egyébként a messaging alkalmazásokhoz mint pl. Viber, WhatsApp, Telegeram, Gmail...stb...mindent lehetőséget célszerű bekapcsolni (priority-n kívül), mert máskülönben nem lesz hangja az értesítésnek és nem is fog rezegni, ez alap dolog...
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
Shyciii
veterán
Szívesen kipróbálnám nektek, hogy nálam működik-e a gmail értesítése, de már nem lenne autentikus, mert a rommal érkező gmailt legyalultam, és ha letöltöm az nem ugyanaz, mint nektek a beépített system appként működő.
Az Inbox (szintén google app) viszont gyönyörűen működik.[ Szerkesztve ]
-
Karavik
veterán
Mi MIx 2 esetén camera O.I.S. működik megfelelően? Csillapítás érezhető mind a négy irányba? Mi5-nél voltak ezzel gondok és kíváncsi vagyok, hogy a hiba öröklődött-e...
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
kriszitan
csendes tag
válasz Karavik #2578 üzenetére
Srácok valakinél túlmelegedés volt-e? ( nem olvastam végig az összes oldalt ) MIUI Global 9.2 stabil ( 9.2.3.0 NDEMIEK )
Android verzió 7.1.1 NMF26X
10 perc játék után forró a telefon.
Valaki tudna segiteni vagy valami hogy mit csináhatok vele vagy melyik rom javitja ezt?
Ahogy olvasgattam neten angol fórumokon ez szoftveres hiba.Köszi a segitséget !
-
kigyi_23
addikt
válasz kriszitan #2579 üzenetére
Az mit jelent, hogy túlmelegedés? Kiírn valamit, lekapcsol? Vagy csak nem bírod megfogni annyira melegszik?
Azért kérdezem, mert nálam is melegszik, de nem ilyen mértékben. Érezhetően meleg a kijelző ha valami olyan program fut rajta, de nem kényelmetlenül. Az alja nem érezhető melegnek, mert a nillkin tok talán nem melegszik át.
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
kigyi_23
addikt
Hmm Mi Mix 2 EU frissítés késik .
-
kriszitan
csendes tag
válasz kigyi_23 #2580 üzenetére
Tok nélkül, olyan forró a hátulja, hogy nadrágon át süt ha lerakom a lábamra. Kézben nyilván ugyanaz. Utoljára Mi Note Pro-n tapasztaltam ilyet. Kamera mellett két oldalt érzem nagyon melegnek, a kijelző annyira nem, valamint még egy dolog, Miu 9.2.3-on nem múködik a fast charge? ki kellene irnia vagy nem? van xiaomi gyorstöltőm meg sima quealcomos is meg adaptive samsung is, mindegyikkel ugyanannyi idő a töltés.
-
-
Scooter74
őstag
Kint a 8.1.25-s Oreo Beta.
És ha minden igaz akkor bent a Telenor javítás.
Aki felteszi próbálgathatná, hogy tényleg működik-e?Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
-
kigyi_23
addikt
válasz kriszitan #2586 üzenetére
Nem mindegy, hogy global, vagy EU rom-ról van szó a kettő némileg különbözik. (utóbbival kapcsolatban itt keresgélj és az összefoglalóban leírtuk hogy kerülhet a telefonodra)
Az oreo pedig nem lenne beta, ha nagyjából bugmentes lenne De fel lehet rakni értesítésekkel akad gondja (hangjelzés) és a gyorstöltés miatt néha újra kell indítani, hogy így töltsön. A mai verziót még nem láttam lehet ezekből javítottak már.
-
-
kigyi_23
addikt
válasz kriszitan #2590 üzenetére
A gyorstöltéssel kapcsolatban nem tudok pontos infót adni én nem használom Lassan töltök egy egész éjjel ráér fent lógni. Erről majd valaki ír, de az EU stabilnál nem hallottam senkitől, hogy ez a hiba kibukott volna. (bár vannak más fórumokban bejegyzések, hogy egyes készülékeken miui 9 alatt előjött ez a hiba). Amikor megvettem töltöttem gyorstöltővel párszor azóta aksi kímélés van (nem azért, mert para a gyors töltés hanem azért, mert ráér nem sürgős). Kocsiban gyorstöltő van rendszeresítve, de azt meg nem kellett még használni, mert nem akar lemerülni hazaérés előtt
-
unskillful
aktív tag
A xiaomi.eu "8.1.25 new weekly release" topikban többen is írták, hogy letöltötték a 8.1.25-ös verziót Mi Mix 2-re, és eddig nem találtak hibát. Én viszont nem találom a letöltési linket. Ha valaki tudja, akkor oszza meg legyen szíves.
The Devil whispered in my ear: your not strong enough to withstand the storm. Today I whispered to the Devil's ear... I am the storm
-
kriszitan
csendes tag
válasz unskillful #2594 üzenetére
http://c.mi.com/thread-730149-1-0.html
-
unskillful
aktív tag
válasz kriszitan #2595 üzenetére
Köszönöm, de ez a "Global" rom linkje, én meg a xiaomi.eu verziót keresem (mert most is az használom csak a 8.1.18-as oreo beta verziót).
-
kigyi_23
addikt
válasz unskillful #2596 üzenetére
Amíg ez ott van kiemelve addig valami hiba mégis van ami miatt késik:
(HMNote2, HMNote3, MIMIX2, MI6, MINote3 delayed)
-
unskillful
aktív tag
válasz kigyi_23 #2597 üzenetére
Persze értem én, meg olvasni is tudok :-) , csak a pl 4. hozzászólásban már pont azt írják hogy a fast charge működik tökéletesen Mi Mix 2-n a 8.1.25-ös verzióval... Ezért nem értettem hogy hogy van az hogy valaki már feltette és teszteli, én meg a letöltési linket sem találom. :-)
-
kigyi_23
addikt
válasz unskillful #2598 üzenetére
Lehet, hogy kint volt reggel és találtak valami ordas nagy hibát ami miatt inkább leszedték és halasztották a kiadását. (nem láttam a listában amúgy reggel sem amikor néztem)
-
törölt tag
sziasztok.Jövő hónapban boldog tulaja leszek a készüléknek,az Eustock jóvoltából,pár hét és lehet náluk végre kapni,szóval hamarosan üdv a csapatban
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kupon kunyeráló
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Crypto Trade
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Lexus, Toyota topik
- Robotporszívók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest