-
Mobilarena
Xiaomi Mi Mix 2 - funkcionális művészet
OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT MIELŐTT KÉRDEZEL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
Be kell akkor állítanod!
Beállítások, telepített alkalmazások, a híváskezelő alkalmazásodat kiválasztod, és ott az értesítések résznél kapcsold be a led jelzést.[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Shyciii
veterán
válasz Barthezz2 #2645 üzenetére
Wipe data, wipe cache, wipe dalvik cache. Így kvázi factory resetet kapsz. Én az elején a wipe systemet is ráküldtem, hogy azt is teljesen újraírja. Viszont ebben az esetben figyelni kell arra, hogy mountolni kell a systemet, és a read-only-t is ki kell kapcsolni.
Az sd-t (ami ugye nem az, hisz ufs tároló) törölni a wipe internal storage-al lehet, de erre kifejezetten ritkán kerülhet sor.
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
Nekem most az istennek sem sikerült recovery-ben a PC-hez kapcsolódnom, pedig fájlt akarok a telefonra másolni.
Még OTG-n a pendrive-ot sem fogadja el." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
-
Scooter74
őstag
Uhh skacok, mit tudtok kinlódni a telefonnal.
Én meg csak használom minden gond nélkül.
De gyorsan le is kopogom, kop, kop, kop.Amúgy jó dolog a romolás, csak legyen egy levél szanax, meg egy üveg pálinka mellé.
Mert ha gond van akkor lehet mihez nyúlni.[ Szerkesztve ]
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Scooter74 #2660 üzenetére
Semmi különös nem történt, csak full wipe (természetesen system is) és format sd után nem tudtam rátenni a romot telefonra.
De csak a kábellel volt gond.
Most teljesen tiszta oreo van rajta, most nézem, hogy megy -e a viber hang, mert ha nem, akkor nálam kuka..." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Shyciii
veterán
No most olvasom, hogy a 25-ös romban valóban volt face unlock, de csak a V1-esben. Azt gyorsan törölték, ás utána késve jött ugye a V2-es. Ott viszont már nem található meg...
-
Scooter74
őstag
válasz Barthezz2 #2664 üzenetére
Értem én.
De azt nem értem, hogy a en.miui.com oldalról letölthetö Oreo beta esetében ilyen gondokat nem említenek.
Akkor ezek szerint abban is benne vannak ezek a búgok?Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
HUTCHDB
nagyúr
1.25-os eu-s romnal TELENOR hiba egyelore nem jott elo, inditottam es fogadtam mar par hivast, es mukodik!
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Karavik
veterán
válasz Barthezz2 #2672 üzenetére
China build-ben (alap ROM-ban) megvannak ugyanúgy ezek a problémák (Gmail notification sound, vibrate issue...stb) viszont Global-ban nincs ez a bug, mert Global más notification rendszert használ...
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
unskillful
aktív tag
válasz Karavik #2679 üzenetére
Találtam valami patch - et, ami felülírja az értesítési rendszert. Próbálta esetleg valaki?
https://xiaomi.eu/community/threads/global-rom-notification-shade-port-for-xiaomi-eu-rom-developer-stable.43151/#post-406763
Bocsi. Mobilról vagyok.
Jah és most látom hogy mix 2 oreo-n nem működik. Szóval tárgytalan.[ Szerkesztve ]
The Devil whispered in my ear: your not strong enough to withstand the storm. Today I whispered to the Devil's ear... I am the storm
-
Karavik
veterán
válasz Barthezz2 #2680 üzenetére
Nem, sajnos Ingbrzy nem hajlandó áttérni a global alapra hiába kérem, pedig az új global irányvonal miatt megérné szvsz (új notification system stb...)...ezért az egyik sráccal készítettünk global notification falshelhető zip verziókat xiaomi.eu-hoz ill. @Soebianto készítette a zip-eket én pedig kikísérleteztem, hogy milyen apk, jar fájlokat kell átemelni a global ROM-ból hogy problémamentesen működjön xiaomi.eu-n...ez elég macerás és időigényes mert a flashelhető zip-elket minden készülékhez külön-külön kell elkészíteni a készülékhez dedikált glabal ROM-ból, ráadásul ROM verziószám azonosan, ezért hetente újra elk kell készíteni...szóval global alap sokkal egyszerűbb lenne szvsz...
V1-el az volt a gond (többen jelezték) hogy telepítés után nem bootolt be a rendszerre hanem e helyett a recovery módba bootolt vissza és a camera HDR módban couldn't connect hibával összeomlott. Ez lett javítva a V2-ben
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
Karavik
veterán
Global értesítési rendszer az AOSP-ra hajaz funkcióban és megjelenésben egyaránt. Itt csatoltam képernyőmentéseket róla: [link] (ez xiaomi.eu ROM-on készült miután átemeltem említett fájlokat az azonos verziójú Global beta kiadásból)
- Egy ujjas értesítés kiterjesztés
- Csoportos értesítés megjelenítés
- Gyors válasz értesítésből
- Küldő fénykép megjelenítés
- Értesítés óta eltelt idő kijelzés[ Szerkesztve ]
-
Shyciii
veterán
Uhh, remélem ez csak egy rossz vicc...
"Problem is more complex... Xiaomi now have new rules for CN and Global models...
CN phone model working only with CN roms with locked and unlocked BL,but for Global ROM need unlocked BL.
Xiaomi now have new "feature" which is blocking zone change (from china to global rom) with locked bootloader."
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest