- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ereshkigal
őstag
válasz fatorzs #2888 üzenetére
"Súgást én nem tapasztaltam."
Te a szerencsések közé tartozol.
Úgy tűnik, hogy válogatós a telefon. Nálam a fejhallgató, Meze 99 Classics, elég zajos, halk felvételeknél szerintem baromira zavaró. A fülhallgatómban, Venture Electronics Zen, viszont nem hallom ezt a zajt. A Meze 32 ohmos, a Zen 320 ohmos, valószínűleg itt lesz a kutya elásva. Kíváncsiságból rákerestem, és másoknak is hasonló problémájuk van. Gondoltam kipróbálom külső DAC/Amp-pal, egyébként is így hallgatok mobilról zenét, elvileg így nem kéne sisteregnie. Aztán bevillant, ezen USB-C van... hát baromira nincs ilyen kábelem, csak amit a telóhoz adtak, úgyhogy ez a teszt most elmarad, viszont kénytelen leszek megint beszerezni legalább két új kábelt, hogy asztali és mobil DAC-ra is rá tudjam dugni. Van már itthon vagy 10 féle USB kábel, és még mindig gyűlik.[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
Ma végre én is csatlakoztam a boldog tulajokhoz.
Ha már ennyi bolt neve tűnik fel, gondoltam én is megosztom tapasztalatom: én a nexttelshop-nál vettem, fekete színben (ez a szín úgy látom már elfogyott itt is), 70ért 1 év bolti garancia. (probléma esetén neki kell visszaküldeni és továbbítják a beszállítónak, ezt írták). Múlt hét csütörtök este rendeltem, pénteken egyeztettünk telefonon, mondták beszerzik és hétfő-kedd postázzák. Kedden fel is adták, ma érkezett meg.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
-
Exelsior24
aktív tag
Egy órája jött az e-mail DPD-től, hogy a SpeMall áruház csomagot adott fel számomra, és már látom is a trackingen, hogy beérkezett a Budapesti raktárba.
Ezek szerint nem kell megvárnom a 22.-ét, akár még a héten meg is érkezhet.Steam / PlayStation: Exelsior24 / Nintendo Switch Friend Code: SW-3907-8356-3882
-
Ereshkigal
őstag
válasz Exelsior24 #2904 üzenetére
-
bexinho23
őstag
Ebay-ről rendeltem egy szilikon tokot vasárnap, mára pedig ide is ért, noha Németországból érkezett. A tok nem csúszik, tökéletesen illeszkedik.
-
Gömbike
senior tag
válasz csipesz2020 #2864 üzenetére
Én Ezt vettem: [link]
Nagyon jó, minőségi anyagból van.
De jelenleg ezt használom, kék színű. Ez is minőségi, nagyon pontos minden luknál, nyomógombnál: [link]
Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.
-
trebrona
nagyúr
válasz Gömbike #2907 üzenetére
A két link ugyanaz és a kettőspont hiányzik a https után. [link]
Nem csúnya ez e flip tok egyébként, de ezzel már gondolom óriási a telefon. Zsebben nem lehet túl kényelmes.
[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
Gömbike
senior tag
válasz trebrona #2908 üzenetére
Bocs, köszönöm.
Igen, nagyon nagy. télen még csak-csak a zsebben, de nyáron már kényelmetlen.
Most ezt használom, kék színben. De rendeltem aranyat és pirosat is. Élőben majd eldől a sorsuk: [link]
[ Szerkesztve ]
Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.
-
DarkChild
senior tag
Másnál is előfordul, hogy időnként nem fogadja el a feloldásnál az ujjlenyomatot, hanem kéri a PIN-t? Olyan 20-30 ujjlenyomatos feloldást követően egyszer-egyszer random bekéri a PIN-t az enyém. (A legutóbbi frissítéskor volt utoljára újraindítva.)
Más: rendelt már valaki ilyen tokot? Én október 12-én rendeltem belőle és azóta sem ért ide Szerintem ezt jól elkavarták valahol... Rendeltem UGREEN kábelt is két hete, az már azóta ideért Kínából.
[ Szerkesztve ]
-
Matyi222
senior tag
válasz tamass.szabo #2913 üzenetére
+1
Az internet használatához is agy kell: képesnek kell lennünk megkülönböztetni a jó, a fura és a rossz információt. Az internet világában ez a különbség könnyen eltűnik.
-
mikulas30
tag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne hozzátok,az egyik az hogy mire állítsam be a telefont és hol hogy rendesen 160 karakter legyen 1 sms üzim,és az ékezeteket is ki tudjam írni,mert csak 70 karaktert enged,utána belép a második üzibe.
A másik kérdésem hogy lehet rávenni ezt a telefont hogy ha készítek képet akkor egyből az sd kártyára rakja,mert ilyen menüpontot a fényképező beállításoknál nem látok,pedig tettem bele egy 64 gb- sd kártyát.
Az előző telóimba könnyen meg lehetett oldani....
Köszönöm a segítségeteket tisztelt fórum társak.....[ Szerkesztve ]
Ismertem egy olyan csúnya nőt, hogy mikor a fényképét e-mailbe elküldte, felismerte az antivírus.
-
mikulas30
tag
válasz mikulas30 #2920 üzenetére
Sőt,csak a google fotóalbumot engedi megnézni,abba menti a képeket,nincs olyan a telóba hogy csak a mostani képeket lássam amit ezzel a készülékkel csináltam.azzal lehet valamit kezdeni?
Bocsi a sok kérdésért,de még nem igazodom ki ezen a telónIsmertem egy olyan csúnya nőt, hogy mikor a fényképét e-mailbe elküldte, felismerte az antivírus.
-
-
MODERÁTOR
-
mikulas30
tag
válasz Viktor0610 #2928 üzenetére
Köszönöm,megoldódott a formázással....további szép napot
[ Szerkesztve ]
Ismertem egy olyan csúnya nőt, hogy mikor a fényképét e-mailbe elküldte, felismerte az antivírus.
-
Draun01
tag
válasz Exelsior24 #2904 üzenetére
te pénteken mikor rendelted? én 12:13-kor és nekem már nov. 22-re csúszott.
Pixel 6a
-
Plebi
senior tag
Gyári appok adathasználatát tudom valahogy korlátozni? Root nélkül persze.
Semmi más gondom nincs a készülékkel, de a play áruházzal már többször is sikerült lezabálni az adatkeretet. Szinte mindenhol van wifi, de azért sikerült már néhányszor megviccelnie. Gyorsan tudnak röpködni a 10-20 megák és 200 mega netnél ezek a 10 megák sokat számítanak.
Automatikus frissítések kikapcsolva.
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5
-
Atus85
aktív tag
Ez nekem is hiányzik miuirol, de nekem csak a YouTube miatt, ha véletlenül elmegy a wifi. Most levettem minimumra a minőséget így elég feltűnő ha atvalt, kiprobalom így ha nem lesz jó akkor felrakok vmi appot.
Tegyél fel valami korlátozó appot addig, én sem találtam erre más megoldást.
Trebrona : Google appokat nem lehet korlátozni. Illetve ha lehet akkor írja le vki.
[ Szerkesztve ]
-
Plebi
senior tag
válasz trebrona #2934 üzenetére
Köszi, összefoglalóba is belekerültem, (telefon hívókép), már az elejétől olvasom a fórumot, csak esetleg megoldható-e azóta, valaki talált rá root mentes megoldást...
Atus85: A korlátozás wifire be van kapcsolva ettől függetlenül bele lehet futni adathasználatba. A youtube-ot el is felejtettem, bátyáméknál volt gyenge a wifi az egyik helységben, aztán már csak azt láttam, hogy jött az sms. Elfogyott az adat.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5
-
Plebi
senior tag
válasz trebrona #2939 üzenetére
A play alkalmazás beállításban a háttéradatok ki vannak kapcsolva, illetve a korlátlan is.
Youtube beállításokban átállítom amit ajánlottatok.
Ettől függetlenül oreoban remélhetőleg benne lesz a gyári programok korlátozása is.
-
Ricardo
titán
Megjött a tok. Pontosan illeszkedik,a gombok nyomáspontja kiváló.
-
oOKitsuneOo
tag
Üdv, esetleg valaki tud erre megoldást?
Horizon Go hibaüzenet. 412313[ Szerkesztve ]
-
Atus85
aktív tag
Mind 2 telon a legújabb youtube van fent és az egyiken be tudom állítani, hogy 144 p legyen a legjobb minőség a másikon csak annyit hogy hd streaming csak wifi n.
Mi miatt nem tudom állítani hogy 144 p legyen? Mind2-n 12.44.53 verzió van.
-
ShadowX
őstag
Ma jött meg a Cafele matt fekete szilikon tok. Elég jó. Pontos és jó a fogása.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest