- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoca9208
tag
Sziasztok!
Valahol be lehet állítani, hogy mielőtt felhívok valakit, rákérdezzen, hogy melyik simről akarom indítani a hívást?
-
workin
senior tag
Be, Beállítások - SIM kártyák - Preffered SIM for -Calls és állítsd ask every Time
-
-
Sordoran
addikt
Annyira nem igényesek, nyugodtan töltheted amikor akarod. Azt javasolják, olyan 40%-nál menjen töltőre ahogy én olvastam. Nekem egy nap alatt olyan 60%-ig merül, ilyenkor rátöltök, hétvégén hagyom jobban merülni (20%-ig kb.).
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
nagyúr
válasz Anonymus23 #3798 üzenetére
HardReset nélkül mi értelme az ujratelepítésnek?
Pont az a lényeg hogy a telefon gyári állapotba kerüljön, ha csak a systemet telepíted ujra attól nemfog eltűnni a probléma!Amúgy meg MiFlash progiban van olyan opció hogy Save User Data de mondom így semmi értelme az ujratelepítésnek
-
Wendelke
senior tag
Csak halkan mondom, , hogy ha igaz amit a DPD írt, akkor 16 óra körül már meg tudom tapizni élőben is a telefont.
Én konkrétan egy Lumia 735-ről váltok most az A1-re, és nagyon kíváncsi vagyok, hogy 4.7" kontra 5.5" milyen lesz. Hozzáteszem, hogy a 735-t alapvetően jó telónak tartom, csak sajnos az MS kicsit beszívatta a felhasználói táborát.
A WP előtt én is Droidot használtam, ami az elején jó volt, aztán megváltás volt hozzá képest a Lumia, ami 3 év után is azt hozza, amit újként. Kíváncsi leszek, hogy a stock droid tudja majd ezt.
A szilikon tok, és az üvegfólia már itthon figyel a GB jóvoltából. Akkor majd azt is le tudom tesztelni, hogy jó választás volt-e.
"Aki hülye, haljon meg" Moldova Gy.
-
gusthy
veterán
válasz DroiDMester #3806 üzenetére
Ha jól értem, arra lett kitalálva a MIUI-ban, hogy ha valamiért a frissítés félrement volna, akkor legyen mód helyrerakni. Ennek ugyebár A1 esetén az A/B partíció miatt nincs értelme. Nem hivatalos oka meg a romolás lehet, ha valaki véletlenül belebarkácsolt úgy, hogy nem tudja visszacsinálni, akkor még mindig módjában áll csinálni egy rendszer reflash-t.
-
Ájvé
veterán
Nem, annak az a lényege hogy vissza tudod állítani a korábbi állapotba a telefont (backup).
Két partíció lényege hogy kisebb legyen az esély hibás telepítésből adódó hibára (vagy téglásításnak ha úgy tetszik).
Ha úgy belebarkácsolsz hiába van mentésed, cseszheted ha be se bootol, ekkor jön a második partíció vagy lehet újra flashelni egy gyári ROM-ot.
Egyébként ha csak újabb ROM-ot teszel fel (nem másikat) elég egy sima wipe (appok adatait törli de nem lesz adatvesztés, szóval neked olyan lesz mint volt), ha másik (custom) ROM kerül fel akkor kell a full wipe vagyis teljes törlés. Persze sose baj egy teljes wipe.[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
Légyszi a továbbiakban is írjátok majd meg a DPD-s kiszállítással kapcsolatos tapasztalatokat. Főleg az érdekel, hogy a szállítás napján mi történik stb. A gearbestes telóm már az angol depóban van, úgyhogy lassan az ország felé veszi az irányt a DPD-vel.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
Anonymus23
veterán
válasz DroiDMester #3806 üzenetére
Nem értem miért kell ez
Nem mindenki mestere az Androidnak, nem értek ehhez ilyne szinten, pl Miflashel sem flasheltem még sohasem, én "öreg ember" vagyok már ehhez, és anno Sony Ericcson X8-on romolgattam utoljára, meg a Coolpaden, de TWRP meg mittomén milyen recoverykkel. Azok viszonylag egyszerűen mentek, megvolt a leírás, hogy mit nyomjak mi után.
De mivel nem értek hozzá komolyabban, ezért nem kezdek bele úgy, hogy nem tudom mi mit csinál, mert nincs kedvem kifizetni 60eFt-t egy féltégláért ha elrontom.Pl nekem a MiFlash fel sem ismeri a saját telefonomat (Redmi Note 3 Pro Kate), pedig legalább 5-6-10 drivert próbáltam már hozzá telepíteni (leírás alapján, mindent úgy ahogy kellett volna) de nem hajlandó látni a telefont. Vannak olyanok mint én, akinek nem egyértelmű minden magától, de ugyanakkor tanulóképesnek tartom magam, ha megfelelő a tananyag, sajnos félszavakból nem megy a Droid...
Fog menni MiA1-re egy full reset, és meglátjuk mit fog hozzá szólni a telefon, szerencsére a fontosabb dolgokat szinkronizálja a gmail fiókkal, SMS-re is megvan a backup, a többi meg újratelepíthető mind pikk-pakk, csak mondom ha van egyszerűbb megoldás, akkor miért ne.
;) - The Power of the Light Side
-
dz1989
senior tag
Hali mindenkinek. Mi A1 tényleg kilehet hozni 2 napot?
Valamint milyen hibákmerültek fel? Ha persze valki valamit tapasztalt. Szóval hosszú távú gyakorlati tapasztalatok. Előre is köszönöm.Háromcsillag Galaktikus Jegyze 9 = Samsung Galaxy Note 9. . . "Gondolkodni nehéz, ezért leginkább ítélkezünk." Carl Gustav Jung
-
Aurig@
őstag
válasz Wendelke #3808 üzenetére
Én Lumia 830-ról tértem át, igaz, hogy most 3 éves a 830, de olyan, mint amikor kihoztam az üzletből! Nem akad, nem röcög, nincs semmi baja. Ugyan olyan pörgős, mint új korában.
Arra leszek kíváncsi én is, hogy vajon ez a telefon lesz e olyan 3 év után, mint a 830? Remélem!Majd kiderül.
<<- OnePlus 7 „8/256” Android 12 ->>
-
brombadeg
tag
Sziasztok!
Szerintetek melyiknek jobb a kamerája? A1, Note 4 Global vagy 4X?
Van valakinek aki használta mindegyiket? Barinőmnek Note4-van, attól nem vagyok elájúlva. 4X-et és A1-et nem használtam még, de vegyesek a tesztek. -
Scale
őstag
Ti is kaptatok hozzá kis vékonyka screen protectort?
-
petipetya
nagyúr
Gearbest-es rendelésben is van plusz fólia, aki onnan vette?
"nincs rá lezsóidő"
-
-
Dszabados 26
újonc
Helló, nekem az a problémám hogy úgy jelzi be van dugva a fülhallgató. Nem szól a hang, ujrainditottam a telefont és akkor is úgy jelzi hogy csatlakozva van a fülhallgató pedig ki van húzva. A hang nem szól csak ha beszurom a fülhallgatót. Volt valakinek ilyen jellegű problémaja? Mi a teendő ilyenkor?
-
bepken
veterán
válasz Dszabados 26 #3837 üzenetére
párszor dugd be és húzd ki a fülest, határozottabban. utána rendben lesz.
[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Sordoran
addikt
válasz TeeBeee #3835 üzenetére
Én nextteltől vettem, és nekem is volt eredeti dobozban egy fólia. (kis törlőkendővel )
Na fene, egy üzletről beszélek, akkor már ez se maradjon ki: Oreo?Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
nagyúr
Na, levettem a TG-t nem birtam tovabb. Sokkal fenyesebb es erzekenyebb lett a kijelzo. Asszem marad igy.
-
Anonymus23
veterán
válasz Dszabados 26 #3839 üzenetére
Nekem is csinált ilyet, igaz nem Mi A1, de az is Xiaomi, az volt a megoldás, hogy indítottam egy hívást úgy, hogy be volt dugva a fülhallgató, utána már érzékelte, hogy kihúztam, Nekem is volt újraindítás minden, de így megoldódott.
;) - The Power of the Light Side
-
kurtuzov
senior tag
Nekem ma két fura dolgot csinált az A1.
- Az állapotsorban 7:29 volt végig, ha lehúztam akkor már a rendes időt mutatta. Visszaengedve ismét csak7:29. Restart segített.
- Ma az össze viber hívás megszakadt (ez lehet Viber is, de azért fura) -
Roxbury
őstag
En az imak full cover uveg foliat teptem ma le. Erzeketlen volt a szeleinel es el is engedte a ragaszto a szeleknel. 2 napja szedtem le az elozo imakot, ott meg leesett a telefon es bement a por a kijelzohoz, ahol nincs ragasztas az uvegen, csak a szeleknel. Full covert senkinek nem ajanlok. A sima uveg meg hulyen nez ki rajta, levegos is a szeleknel, azzal kezdtem. Foliat is probaltam ra, azzal meg undorito az erintese, nem tudom megszokni. Nem lesz rajta semmi eldontottem. Marad vedelem nelkul. Legyenek rajta hajszalkarcok nem erdekel mar. Igy egyszeruen tokeletes erintesre, fenyerore es szinekre is. Befejeztem. 😊
[ Szerkesztve ]
-
dugesz77
őstag
válasz Roxbury #3846 üzenetére
Azért az érdekes,hogy én is ma reggel szedtem le az üvegfóliát a 360 full cover case -ről. Érzéketlen volt tőle.. A széleknél szinte képtelenség volt egy ikont átvinni egy másik oldalra, felülről meg a bar rész jött elő nehezen.
A case úgyis az elején túl lóg.[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
Az (üveg)fóliára: vannak ezek a folyékony cuccok, amikben amúgy nincs nagy bizodalmam. De ha valóban véd a karcoktól, és csak negyedévente kell újra fújni a kijelzőre, akkor lehet megéri ilyet használni. Nem?
"nincs rá lezsóidő"
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest