- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Ekkor érkezhet Európába a HyperOS 2
- Magisk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci laci
addikt
válasz markussandor #30397 üzenetére
Mi mondtuk (kicsit én is )
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
llaszlo
veterán
Hol lehet beállítani az App Locknál, hogyha feloldottam egy appot, akkor a többit is oldja fel, mindaddig amíg újra le nem zár?
Korábban így volt beállítva. Aztán egy újratelepítés után nem találtam meg ezt a funkciót. Most minden zárt apphoz meg kell adni, újra és újra a jelszót. -
-
laci laci
addikt
Kicsit off. Hol találok leírást, hogy milyen progit és hogyan kell telepíteni a magisk és a snapdragon kamerához?köszönöm előre is.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
RetepNyaraB
veterán
válasz laci laci #30408 üzenetére
Magiskból a stabil 14.0 pompás, +a legutolsó safetynetfix, kifejezetten a magisk 14.0-hoz. Keress rá, nem tudok most linkezni. Azonnal meglesz.
Telepítés, ha tutira szeretnél menni:
Magisk, reboot, beállításaiban kikapcsolod a magisk hide-ot, reboot twrp, safetynetfix telep, reboot magisk beállításokban hide off, majd on, ezután check safetynet. Így menni fog. 😉
Snapdragon kameránál (meg sztem bármi más modnál) egyértelműen jobb a bacon camera, egyetlen "baja" a kifejezetten lassú start."I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."
-
RetepNyaraB
veterán
válasz RetepNyaraB #30409 üzenetére
Nna.
itt lejjebb görgetve a direkt link, A manager nem kell, magisk.zip tartalmazza.
görgess a letöltéshez és a magisk 14.0 hotfixet mentsd.
Telepítés ahogy írtam.
Más: én beleuntam a lagoló és minden alkalmazást azonnal bezáró miuiba; átmentem márciusi NOS-ra. Remélem flott lesz. Jelenleg még az
[ Szerkesztve ]
"I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."
-
laci laci
addikt
válasz RetepNyaraB #30409 üzenetére
Sikerült. Kicsit nehezen tér magához, de... Hol találok leírást mi-micsoda?
-
Milestone2
nagyúr
válasz RetepNyaraB #30410 üzenetére
Azt hiszem régebben Te kérdeztél MicroG-ről. Lehet már nem is érdekel, de most futottam brle: [link]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
RetepNyaraB
veterán
válasz Milestone2 #30412 üzenetére
Ó láttam én ezt, már átolvastam
Ha visszakapom a másik telóm, kísérletezem a mi3-mal!"I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."
-
Milestone2
nagyúr
Szokásos heti Flyme
7.10.20R [letöltési link]Changelog:
Update: System Updater, Upgradeable System Application
Update: default multi-task for the vertical displayLényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
heidricha
őstag
Márciusi NOS? Az utolsó hetes alapú? Nekem valahogy az a sorozat nem vált be. Az Oreo-s viszont egész jó. Én nem rádiozom, így csak a kamerára mondanám, hogy sajnos a MIUit sosem fogja elérni. Ha nem fagyott volna egyszer (mondjuk Csak egyszer) és nem lenne az alap fogyasztás nagyon magas.
-
heidricha
őstag
válasz Milestone2 #30416 üzenetére
Ez már hetes Android alapon? Nyilván ránézek, úgyis romolhatnékom van.
-
heidricha
őstag
válasz Milestone2 #30419 üzenetére
közben ránéztem: 6.0.1. Ettől még első blikkre nem rossz.
A telepítéssel nem volt semmi gond, a Google appok is felmentek.A csirkelábak nekem kicsit sokan vannak, és a gyári alkalmazásokat még kikapcsolni sem lehet, nemhogy egyszerűen törölni. Csak a Nova app oldalán sikerült eldugni, de ha elindulnak induláskor, azzal nem sokra megyek.
A kamera tetszik
A rendszer betűméret az én szememnek kellemes, ami azt jelenti, sokaknak túl nagy lesz.A hálózat alapú helymeghatározás szerintem nem működik, bár fel van engedve - a kedvenc időjárás wiget-em nem találja, hol vagyok.
A Beautiful Widgets nem kompatibilis az eszközzel? Ilyet még nem láttam, az ugyanilyan alapú MIUI9-en nincs gondja.Kényelmi extrák száma minimálisnak tűnikm, de egyelőre nem volt időm mindent átvizsgálni. Gombokon lehet valamit hangolni? Esetleg zsebzár van?
-
RetepNyaraB
veterán
válasz heidricha #30417 üzenetére
Aszonták a srácok, a márciusi még rendben van, később valami miatt nem. Azt raktam fel tehát. Oreo nem játszik, mert a gugli valamiért letiltotta benne az NFC-t (tehát nem lesz később sem ). Sokkal gyorsabb a miui-nál egyelőre. Nem lő le annyi háttérfolyamatot. Fogyaszt, persze, de a gatya akksimmal szinte mindegy mit használok; merül, mint a Titanic. Meg a negyven chat alkalmazással a fedélzeten.
Valami miatt a kernel adiutor nem tartja a beállításokat, Azt hittem csak miui-n, de itt sem. Ez elég bosszantó.
"I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."
-
heidricha
őstag
Jut eszembe. A NOS Oreo és a Flyme kamerája is kilép, ha panorámát csinálnék. Egyedi hiba lehet, esetleg Mi4LTE-hez jár?
Kinek mi a tapasztalata?
-
heidricha
őstag
Nekem mondjuk nemigen lagol a MIUI9, de ez a bezárási mánia tényleg idegesítő. Eleve küzdeni kell, hogy a GPS tracker futhasson, de megállok egy fotóra, és kilépteti a trackert... Ugyan már! Az 1GB RAMos MotoG nem csinált ilyet, de szerintem még a ZTE blade sem.
-
mizoli
addikt
válasz heidricha #30424 üzenetére
Az semmi
A Huawei telefonom annyira bezár mindent, hogy az óra widgetem sokszor késik, a whatsapp üzenetek, emailek későn jönnek, ilyesmi. Mindezt 4 GB RAM mellett. Természetesen minden rendesen be van állítva.MIUI9 nálam teljesen gördülékeny, bár a régi jó szokásom szerint kitörlöm a ROM-ból a felesleget.
(Google és Xiaomi cuccok)[ Szerkesztve ]
-
heidricha
őstag
válasz Milestone2 #30416 üzenetére
A Google telepitessel valami nem kerek. Vannak appok, amit nem lehet telepíteni, sanszos, hogy ilyesmi van a háttérben. Google plusz pl. Vagy a korábban említett Beautiful widgets.
[ Szerkesztve ]
-
RetepNyaraB
veterán
válasz Milestone2 #30427 üzenetére
Nem használsz google-t?
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz mizoli #30425 üzenetére
Na hát az tényleg nem semmi. Azt hittem, a P9 lite csak a 2GB RAM miatt csinálja, de ezek szerint duplaannyival sem jobb... 😐
Valamiért nagyon agresszívek ezek a kínai ROMok tisztítástéren, biztos ez kell az ottaniaknak, csak tudnám, miért...Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
heidricha
őstag
válasz Milestone2 #30427 üzenetére
Onnan sem megy fel, azt is próbáltam.
-
Milestone2
nagyúr
válasz RetepNyaraB #30428 üzenetére
Azt írtam nem s GP-ről telepítek.
Használok G termékeket.
Pont FLYME-n szoktam rá, hogy nem kell nekem a GP Áruház.Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
RetepNyaraB
veterán
válasz Milestone2 #30431 üzenetére
S a fizetős appok? Fejlesztői oldalról?
Kevésbé meríti a telefont?"I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."
-
laci laci
addikt
válasz RetepNyaraB #30433 üzenetére
"kevésbé meríti..." Ezt, hogy érted?
-
Milestone2
nagyúr
válasz RetepNyaraB #30433 üzenetére
Mondtam én olyat, hogy használok fizetős alkalmazást?
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
RAZR_v3
tag
Xiaomi.eu-s srácok még mindig a china dev beta rom-ból dolgoznak a global helyett? Ha kikapcsolom a képernyőt a power gombbal, de utána rögtön bekapcsol a képernyő, az bekapcsoló-gomb cserét jelent? Gyakran előfordul, 10 esetből négyszer biztos.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz laci laci #30434 üzenetére
A PlayStore ha függőben lévő frissítést érzékel, extrémen tudja szívni az akksit (gondolom folyton csekkolja mikor vagy végre wifin és tétlen állapotban; hogy nekiugorjon a frissítésnek.). Ha nincs PlayStore, kevesebb a wakelock, erre gondoltam.
(#30435) Milestone2@ nekem elég sok fizetős appom van (nem warez fajta), bár nem feltétlenül használom egyszerre egy telefonon (mondjuk azért Nova Prime, TitaniumPro, RootExplorer, Kernel Adiutor stb. mindig alap).
Sose csekkoltam fenntart-e a fejlesztő saját support oldalt, vagy sem. E nélkül nehéz lemondani a PlayStore-ról, bár igény lenne rá. Ezért érdeklődöm.[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz RAZR_v3 #30440 üzenetére
Igen, még mindig a kínaiból.
A bekapcsoló gombos dolgot nálam is csinálja már régóta. Egy ideig az is segít, ha nagyon erősen megnyomom. Állítólag nem feltétlen kell cserélni, elég szétszedni a telefont és összerakni, mert csak kimozdulhatott valami.Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
heidricha
őstag
válasz Milestone2 #30432 üzenetére
A Google plus minden Androiddal kompatibilis. Valami "play services" gond van, a plus írja is, a BW csak annyit, hogy "nem fog menni", találtam is rá frissített Google installer-t (2.0.5), meg leírást, de nem jött be.
-
Tomi_Ohl
veterán
Úgy nézem, a stabil MIUI9-ben végre Nugát szintjére emelték az értesítéseket, azaz van csoportosítás és Quick reply is!! Szvsz ez volt a MIUI legnagyobb hiányossága, mostmár (szinte) tökéletes!
Arra még kíváncsi leszek, hogy 6.0-ra is visszaportolják-e ezeket, elvileg lehetségesde az én szempontomból már mindegyXiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
Milestone2
nagyúr
7.10.31 kiadásra került
Letöltési linkChangelog:
Fix: Multi-task management card can not be properly switched
Optimization: By controlling the self-starting of third-party applications, optimize power performance, extend standby time[ Szerkesztve ]
-
mizoli
addikt
válasz Milestone2 #30447 üzenetére
Flyme-t (is) használsz?
Vagy csak időnként felteszed[ Szerkesztve ]
-
seger
addikt
Sziasztok!
Mi3-om lefrissült miui9-re és a tárhelyhez nem férek hozzá. Már full wipe-ot is csináltam de nem oldotta meg. Lenne valami ötletetek?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Autós topik
- PlayStation 5
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Ekkor érkezhet Európába a HyperOS 2
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Milyen autót vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- További aktív témák...
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest