- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zamasun
aktív tag
A minap akadozott a MIUI az mi2s-emen, majd nyomtam neki egy rebootot. Mikor bebootolt, az egész rendszer visszaállt alapértelmezettre a programokkal együtt, mintha kapott volna egy resetet . VIssza lehet valahogy állítani ?
-
Zamasun
aktív tag
válasz muchacoado #9852 üzenetére
JLB 4.4.18
-
<Adamsky>
nagyúr
Hát, hogy mi miatt fejlesztettek tablet verziót, azt nehéz lenne megmondani. A Miui-s "logika" nekem néha nem adja ki. Vannak esetek, mikor konkurens gyártó készüléke hamarabb, és/vagy jobb támogatást kap, mint egyik-másik saját termékük.
(#9851) krizsotamas
Sajna szinte teljesen esélytelen. Ez egy jó kis tanulópénz lett így. Ilyen, és ehhez hasonló esetek miatt érdemes néha backup-ot készíteni (amihez a Miui alatt adva is van minden).[ Szerkesztve ]
-
parkasz
senior tag
Magyar jlb-ről lehet tudni mikor frissül?
Persze, tudom , hogy vagyula kolléga idején és lelkességén múlik, de hátha...
Vagyulának meg előre is köszi![ Szerkesztve ]
-
Wajk
addikt
válasz <Adamsky> #9857 üzenetére
+1, ajánlott rendbetenni szoftveresen, Full Wipe mellett pl. frissítsd a CWM-et is ha nem a legutolsó lenne, ha gondolod és eddig nem használtad, aktiváld a TDB-t.
Én lehet mondani, szoftveresen nem kímélem a készüléket, de hasonló hibába nem futottam még. Ott valami elég jól összeakadhatott.iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
muchacoado
aktív tag
-
Crytek
nagyúr
Valaki tudna linkelni egy adobe flasht ami jó a telefonra?
Next PC Upgrade: 2022
-
peanar
senior tag
válasz muchacoado #9860 üzenetére
Valamiért én sem tudok belépni a fórumra, és ez már vagy két napja tart
-
DrKapocs
őstag
válasz ®abstract® #9859 üzenetére
Én eddig csak stabil romokat használtam, az angolt.
A mai nap történése...
Eddig fenn volt a JLB33, ma frissítettem a JLB34-re. Úgy döntöttem, hogy csak kipróbálom már, belépek a Recoverybe címszóval. Kezdem már érteni a dolgokat. Ahogyan frissítgettem az Updater-rel, úgy folyamatosan hol a System1, hol a System2-re flasheltem. Csak hát ugye más-más verziójú stabil romokat. De ez csak most kezd összeállni számomra. Szóval beléptem a Recoverybe, már akkor meglepődtem, hogy a System2-n vagyok. Jön az ötlet, akkor nézzük már meg vajon mi lehet a System1-en, annyira nagy baj nem lehet belőle. Ott biz' a JLB33 volt. Be is bootolt szépen, annak rendje és módja szerint. Látszólag minden oké. Apró szépséghiba, hogy gyakorlatilag semmi sem működött. Nem tudtam belépni a telefonkönyvbe, az üzenetekhez, a hívásnaplóba, stb. Szóval újra Recovery, vissza a System2-re, ahol a JLB34 volt, van. Itt minden rendben van, minden működik.Istenbiza' nem csesztem el semmit, de azért meglepődtem. Egy 33-ról 34-re való frissítés után ennyire nem mennek a dolgok a régi romon; ennyire nem tudok visszatérni egy sima "rendszerváltással"?
Erősítsetek meg légyszi, jól értem a dolgokat?
(Egyébként a JBL34 jópofa, van pár újítás benne. Tetszik, hogy a WLAN-os adatforgalmat is méri. Van pár apró, tetszetős változás a 33-hoz képest. Például leszedhető lett az operátor neve. :-) )
[ Szerkesztve ]
-
®abstract®
őstag
válasz DrKapocs #9863 üzenetére
a gyári frissítés (ota) keresztbe frissít.ezért célszerű feltenni a cwm recoveryt,evvel felülírható a gyári recovery.bővített menüpontokat tartalmaz és bekapcsolható a tdb-truedualboot,így szabadon feltehetsz bármilyen romot összeakadások nélkül.
mindenképp csinálj mentést mielőtt romolsz!tiszta romtelepítés kizárja a problémákat.romolás előtt kell wipe data factory resetet választani esetleg wipe cachet még,utóbbi nekem törölte a akkuntjaimat ezért én azt nem szoktam.
Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
cimp
senior tag
Sziasztok!
NFC tulajdonképpen mit tud az MI3-ban? Csak arra való, hogy a telefon beállításait valamilyen állapotba átállítsa ha a "matricát" beolvassa? Vagy tud olyat is, hogy ne kelljen egy halom belépőkártyát, bankkártyát magammal hurcolnom mert a készülék helyettesíti ezeket?
Xiaomi Mi4 W. & Xiaomi Mi3 W. & Xiaomi MiPad & Xiaomi Mi2 & Xiaomi Redmi 1S & Xiaomi Piston & Xiaomi Piston 2 & Mi Headphones (Brutálisan gyönyörű hangzás!!!)
-
Crytek
nagyúr
A pénteken rendelt Mi2-ömet ma hozta a futár.
Alapból nem tölt le semmit a play áruház
Mi kell hozzá hogy jó legyen?Next PC Upgrade: 2022
-
Crytek
nagyúr
válasz muchacoado #9868 üzenetére
Playbe be tudok lépni böngészni is,de letölteni nemtölt semmit se wifivel se mobilnettel.
Hibaüzenet nincs csak a végtelenségig megy a töltési csík csak hát ugye letöltés nélkül.70 ezer volt eu raktárból.Hongmi nincs eladtam mielőtt megjött volna.
Xiaomishop.comról.[ Szerkesztve ]
-
hriska
aktív tag
-
hriska
aktív tag
-
cimp
senior tag
Valaki segítsen!
Az Mi2-esemet hol fel lehet hívni, hol meg nem. Előbb azt hittem, hogy ahhoz van köze, hogy másik sim került bele, de igazából most jutott eszembe, hogy tegnapelőtt panaszkodtak, hogy nem tudtak felhívni, pedig akkor még az én kártyám volt benne. És nem is az van, hogy egyáltalán nem lehet hívni, hanem 4-5 ből egyszer sikerül. Mi a frász lehet ez?! De a Micloud is üzenget valamit, hogy a sim nincs aktiválva...???
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi4 W. & Xiaomi Mi3 W. & Xiaomi MiPad & Xiaomi Mi2 & Xiaomi Redmi 1S & Xiaomi Piston & Xiaomi Piston 2 & Mi Headphones (Brutálisan gyönyörű hangzás!!!)
-
Crytek
nagyúr
válasz bozarjoska #9876 üzenetére
Megtaláltam és beállítottam hogy ne legyen mérethatár ,de ugyanugy nem tölt le semmit.
Azt honnan tudom meg, hogy eredetie vagy sem?Next PC Upgrade: 2022
-
<Adamsky>
nagyúr
Ez a Play verzió kicsit réginek tűnik. Próbáld meg frissíteni 4.6.16-ra (mondjuk innen az Android Police-ról) hátha ez segít. Miután lejött az "apk", előbb töröld a Play beállításait, majd telepítsd rá a frissebb verziót.
Egyébként más gond nincs vele?
Ha végképp nem menne a Play, akkor esetleg próbáld meg feltenni innen az AnTuTu-t. Nézzük meg mit ír ki!A Google-ös acc. törlését is érdemes megpróbálni, amit penanar kolléga javasolt az imént. Szóval előbb talán csak a Play beállításait töröld (és frissítsd újabbra), majd ha ez nem segít, akkor újra törlés + a google-ös acc. eltávolítása.
[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
Mire meló után leszálltam a buszról (semmit nem csináltam a telefonnal) magától helyrejött a play és a napközben többszöri nyomkodásra se letöltött cuccokat is leszedte. Érdekes
Most futtatok minden tesztet és jövök kis saját review-el,hogy én hogy látom milyne a telefon stb.
-
Crytek
nagyúr
-
<Adamsky>
nagyúr
... és most mi a Play! verziója? Szerintem megpróbált frissülni (magától), de ez valamiért "megakadt". A Desire-n jártam már hasonlóan. Érdemes azt is megnézni, hogy az otthoni hálózaton működnek-e rendesen a google-ös szolgáltatások (nyilvános WiFi-n én már jártam úgy, hogy tudtam böngészni, de pl. a gmail szinkronizáció nem ment). Nálad szerintem végül az oldotta meg a dolgot, hogy átállítottad a letöltési limit-et, és mikor 3G-n volt a telefon, akkor szépen frissült a Play!, valamint leszedte azokat a programokat, amiket korábban elindítottál.
(#9877) cimp
Kollégám Motorola márkájú telefonjával szívott hasonlóan. Ha könnyen előidézhető a probléma (magyarán 5-ből 1x tuti nem hívható) akkor a legegyszerűbb, ha beledobsz kísérlet képpen egy másik SIM-et.
Illetve felmerül itt még egy kérdés: Mikor nem tudnak hívni, akkor Te tudsz kimenő hívást indítani?(#9889) Crytek
Sejtettem
Szerintem most már nem lesz gond. A CPU-Z-s screen alapján eredetinek tűnik a cucc. Üdv a klubban![ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
A gyári töltője a telefonnak szerintem nagyon gyenge ,mert kegyetlen lassan tölti fel a telefont.
A töltőn ezek szerepelnek:100-240V~50/60Hz
Max 0.2A
5V=1000mAHa én az LG töltőmet használnám attól nem lenne baja a telefonnak? (Elvileg szinte minden ugyanaz ,de az lg töltő mégis egy nagyobb aksit sokkal gyorsabban feltölti)
Ezek az adatai:
100-240V ~ 50/60Hz
0.16A
4.8V--1ANext PC Upgrade: 2022
-
DrKapocs
őstag
válasz ®abstract® #9864 üzenetére
Köszönöm a választ! Neked is muchacoado!
Most már "értem". Köszönöm a leírást. Valószínűleg nem fogom buherálni a dolgokat egyelőre, elégedett vagyok a stabil romokkal. Nem hiányolok belőle semmit, sőt, egy Samsung TochWiz után igazi felüdülés, hogy ennyi mindent külön-külön állíthatok, engedélyezhetek.
Egyébként megpróbáltam újra, nem megy a visszatérés a JLB 33-ra, csak úgy simán. Érdekes egyébként, mert az appok nagy része fut, míg mondjuk az sms-ek, telefonkönyv, stb nem. Backupot csináltam a 33 alatt, bár nem mindenről (az appokat kihagytam úgy emlékszem, mert megvannak az apk-k).
Egy kérdés merült fel bennem:
- Ha a bebootolok a JLB 33-ba és a 33 alatt készített backupot visszaállítom, akkor vajon működne újra minden tökéletesen a JLB33 alatt?Igazából kérdésem jövőbetekintő, ha beleszaladok esetleg egy olyan stabil romba, ami mégse jönne be.
-
cimp
senior tag
válasz <Adamsky> #9888 üzenetére
Hát az egész úgy kezdődött, hogy vettem egy Mi3-at. A kettest az asszonynak adtam, előtte megszüntettem a true dualboot-ot, wipe cache dalvik... feltoltam az utolsó fejlesztői rom-ot, és aztán vettük észre, hogy ez a jelenség. Az-az kimenő hívás fasza, bejövő hol van, hol nincs. De nem biztos, hogy kártya (gyerek kártyájával is ezt csinálja) mert utólag úgy emlékszem, hogy már előző nap is panaszkodtak, hogy nem bírtak felhívni. Mai adalék az egészhez, hogy éjféltől reggel nyolcig 100%-ról nullára lemerült. Tegnap toltam egy miflash-es romot is kínomban, de nem sok változást hozott. Valaki tud linkelni friss MiFlash-es romot meg progit, amit találtam az 3.6.28 volt.
[ Szerkesztve ]
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... kimenő hívás fasza, bejövő hol van, hol nincs ... "
" ... éjféltől reggel nyolcig 100%-ról nullára lemerült ... "Híít, ez több sebből vérzik. A lényeg viszont, hogy a két dolog könnyen összefügghet. Valami - a telefonos - hálózattal kapcsolatos szoftveres vagy hardveres gond lehet. Első körben próbáld meg detektálni, hogy mi tudja leszívni egyetlen éjszaka alatt így az akksit (Wakelock Detector, GSam Battery Monitor)
-
cimp
senior tag
Emberek!
Debrecenben nincs valakinek egy napra kölcsön egy aksija? Gyanús, h azzal lesz valami. Töltésközben lefelé megy a töltöttség, melegszik... Meg mindenféle kavar.
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Samsung LCD és LED TV-k
- Opel topik
- ZIDOO médialejátszók
- Asztalos klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Discord
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest