- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrKapocs
őstag
válasz peanar #10550 üzenetére
Szerintem ez szoftveres gond lesz, a fejlesztői rommal lehet valami.
Én minden nap utazok vonattal és egy ponton, a Tisza feletti hídon nincs térerő egy rövid szakaszon. Nekem viszont sohasem kért még PIN kódot emiatt, pedig be van kapcsolva.Stable rom van fenn, JLB29 óta folyamatos frissítésekkel, jelenleg a 34-es. Csak 2G-n van a telefon, Telenor hálózaton.
-
szuszinho
őstag
Na ilyen még nem történt a telefonnal, hogy csak akksi ki segített. Böngésztem a prohardvert és teljesen lefagyott. WIUI KK.
-
MODERÁTOR
Tisztázzunk pár dolgot:
1. A topik nem hirdetési felület! Hirdetni, csak a hardveraprón, illetve a lokál adok-veszek topikokban lehet. A következő itt kereskedő közelebbről is érezni fogja ennek a hátrányát!
2. Nem érdekel, ki és hogyan becézi az iGo navigációs szoftvert, így is, úgy is tilos android platformon! Ne legyünk már gyerekek, a napnál világosabb mindenki számára, ha virágnyelven arról megy a diskurzus. És igen, ez így warez, és igen, azt is büntetjük!
Az izraeli verzió megvásárlása sem sokat változtat a dolgokon, mert Izraelen kívül bármely más országban használva az adott ország térképével, már ugyan úgy warez..
Alapvetően szerintem nem kukacoskodtam sokat a topikban, de azért ne egy moderátor szeme láttára csináljátok már..
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
peanar
senior tag
válasz MarceeKa #10561 üzenetére
Sajnálom...ha jól tudom, te vagy már a második ezen a fórumon, aki így járt Hogy nem rohadna le az ilyen emberek keze!!
Amúgy hogy sikerült összehozni? Csak hogy hátha páran okulunk belőle....
A kérdésedre passzolom a választ, nem tudom....
Android eszközkezelővel próbáld meg beazonosítani, hogy hol lehet, ha nem más, nyomjál rá egy törlést! Persze ezt csak akkor tudod megtenni, hogy ha a beállításokban ezt engedélyezted! Vagy nem volt telepítve valamilyen másik app, amivel legalább az adataidat törölni tudnád!? -
DrKapocs
őstag
válasz peanar #10562 üzenetére
Nagyon sajnálom a telefonod! Szemét dolog a lopás minden formája!
Pont az ilyen eset miatt vetettem fel anno ezt az antitheft dolgot, de nem találtam rá megoldást.
Ezek a programok webes felületről (ha van netkapcsolat a telefonon) és sms-el is vezérelhetők lennének (ha nincs net kapcsolat). Netről simán vezérelhető bármi rajta, de az sms-t nem értelmezi parancsként, hanem sima sms-ként. Kikapcsolatam én minden pop-up sms megjelenítést, mindent, amit olvastam a neten, de semmi változás nem volt benne. Sok programmal próbáltam, mindig ugyan az az eredmény volt.Esetleg tud erre valaki valami megoldást?
(Egy dolgot nem próbáltam, ezt tanácsolták még egy külföldi fórumon, mint megoldás: le kell cserélni az alapértelmezett miui sms klienst egy másikra (mondjuk a Go-ra, asszem ez a neve). Állítólag így működik. Ezt nem próbáltam, mert a gyári sms kliens nekem tetszik.)
-
sbazsi
veterán
válasz <Adamsky> #9993 üzenetére
Ezek megvoltak.
Eleinte úgy tünt, hogy ok a dolog, de most már megint idegesítő, hogy kilép a progikból.
Szinte bármiből. gmail, maps, opera, fb, 2048, stb...Még egy dolgot észrevettem. 1-2 progiban, ha lenyomom a menü gombot, akkor kiakad. Vagyis megjelenik a menü, de onnantól nyomkodhatok bármit a kijelzőn, nem történik semmi. csak a home gombbal tudok kilépni (vissza sem működik).
Megérett a dolog egy teljes újratelepítésre?!
#10563 DrKapocs:
megoldás: le kell cserélni az alapértelmezett miui sms klienst egy másikra (mondjuk a Go-ra, asszem ez a neve). Állítólag így működik.
Aki telefont lop, nem az az első dolga, hogy kukázza a sim kártyát?[ Szerkesztve ]
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz Monyos #10566 üzenetére
... és sbazsi
Arra gondoltok, amit mondjuk pl. a gMail alatt is elő lehet idézni?
Ha ott megnyomod a "menü"-t, akkor azt csak a menü gomb ismételt megnyomásával tudod eltüntetni. A "vissza" gomb ilyenkor nem működik, és mivel a menü fenn van a képernyő többi része sem reagál (ill. a status bar igen). Máshogy viselkedik a Nova Launcher. Ott, ha megnyomom a menüt, feljön, és a vissza gombbal el tudom tüntetni, valamint úgy is, ha csak mellé kattintok. Hogy ez bug vagy feature, azt nem tudom, de ez a két viselkedés a jellemző. -
AaronOS
tag
Sziasztok!
Pár napja sikerült tönkretennem az utolsó fóliámat, esetleg van valaki akitől megvehetek 1-2 darab fóliát?
Nem szeretném arra a 2-3 hétre veszélyeztetni a kijelzőmet.
So Long, and Thanks for All the Fish
-
tom81042
tag
válasz Barthezz2 #10560 üzenetére
Létezik olyan navigációs program amit lehetetlen legálisan megvásárolni androidra, de amugy siman mukodik, es szinte mindenkinek az van? Elég beteg.
Amugy azt nem értem hogy az miert lenne warez, ha Izraelben megveszi valaki az IGO-t android-ra full Európa térképpel?
-
TechRobot
aktív tag
válasz tom81042 #10569 üzenetére
Azért mert azt mondták és kész. struccpolitika,csőlátás stb..
Az ő házuk az ő szabályaik ennyi.(#10570) RazorGTR1
De attól mert nem izraeli valaki és nem lakik ott attól még megvehette az izraelit. Nyilván nem túl sanszos de lehetséges.[ Szerkesztve ]
Dikk egy százas...
-
r4z
nagyúr
válasz TechRobot #10572 üzenetére
Akkor a te véleményed szerint nyithatnék itt a PH!-n füvezős, varázsgombázós, meg k*rvázós topikot, csak azért, mert Hollandiában legális, és Magyarországon is élnek ezekkel? (Tudom, kender topik az pont van, de nem éppen az a fajta, amire most gondolok).
De attól mert nem izraeli valaki és nem lakik ott attól még megvehette az izraelit.
Nem vehette meg, mert régiókorlátos a Playben.[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
-
r4z
nagyúr
válasz TechRobot #10574 üzenetére
Ki mondta, hogy ott kell megvenni? Itthon is lehet élni bármelyikkel, ahogy az izraeli térképet is le lehet tölteni ügyeskedéssel, de attól még nem lesz legális.
...és nyilván sokan megvették 14000 Forintért a csak izraeli térképet tartalmazó, héber nyelvű programot, amikor 9-ből kijön egy full Európa térképes, magyar nyelvű Sygic Aura. Hagyjuk a mellébeszélést
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
tom81042
tag
milyen mellébeszélés?
Unokatesom kint él izraelben, es mikor kint voltam, megvettem. Pont. Van rola szamla, papir minden.
Nem hozhatom haza a telefonom es hasznalhatom rajta az IGO-t tovább?
Nem lehet itt izraeli magyar kettős állampolgár aki ilyen szoftvert használ?
Nem lehet hogy valaki Izraelbol ir?
Az eg vilagon semmi illegalis es semmi warez nincs abban, ha én itt az Izraelben vásárolt full EU map-os androidos IGO-mrol beszélek, ami az MI2S-emen fut.
Akkor lenne szabálytalan szvsz, ha valaki linket tenne be hogy na innen lehet letolteni, vagy barmilyen törésről beszélne.
De attol hogy a sajat (pont épp Izraelben) megvásárolt szoftveréről beszél valaki az egyaltalan nem szabalytalan, bármit is gondol róla pár moderátor.
-
DrKapocs
őstag
válasz sbazsi #10564 üzenetére
Nem, nem. Az antitheft programok sim csere esetén az új sim kártya számát elküldik egy előre megadott számra (vagy többre is). Így a sim csere semmire sem elég; sőt a legjobb, ha cserél benne simet. Így egyből tudni fogod a számát, a rendőrség is könnyebben boldogul. Pont ez benne a jó. Természetesen csodát nem tesz, de amatőr tolvajok ellen véd - ellopja, simet kidobja, örül, egy kis törlés és nyomja bele a saját kártyáját... ennek pedig te örülsz. Erre tökéletes. Nyilván, ha legyalulja az egész rendszert és tesz fel egy új romot, arra nem jó. Csodát nem tesz, de alapszintű védelemre tökéletes (lezárás, távolról való törlés a telefonról - mert hát ugye a fél életed rajta van, stb).
(#10576) tom81042
Nem értem miért olyan nehéz elfogadni amit a moderátor mond. Ő a "főnök", ha azt mondja, hogy "nem", akkor nem. A katonaságnál is megmondták, hogy a paranccsal mit nem lehet csinálni... Sose tudtam megérteni az olyat, hogy miért fektet valaki több energiát a magyarázkodásba, mint az elfogadásba?! Én nem mondom, hogy esetedben nem fordulhat elő a leírt jelenség, de azért Veled együtt kb. 1 ilyen eset lehet... -
-
MODERÁTOR
válasz tom81042 #10576 üzenetére
Azt marha nehéz megérteni, hogy az izraeli verzióhoz, csak az izraeli térkép a legális, az összes többi warez? Nincs olyan, hogy megvettem Izraelben full EU térképpel, és itthon használom, mert nincs full EU térkép hozzá, amit legálisan megvehetnél. Pont.
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
tom81042
tag
válasz Barthezz2 #10580 üzenetére
Ez igy ebben az esetben akkor érthető. Bár nem tudom hogy vajon a más platformokra megvásárolt térképeket lehet e használni androidhoz, mert ha jol tudom ugyanolyanok a file-ok, tehat a technikai lehetoseg szerintem adott.
Illetve ha nagyon a jogi részébe akarnék belemenni, akkor megkérdezhetném hogy ugyan már mi tiltja hogy izraeli térképpel (azaz térkép nélkül) használjam itthon? Azt például rendkívül jól lehet tesztelni térkép nélkül is full legálisan, hogy mennyi idő alatt talál GPS jelet
-
cimp
senior tag
válasz tom81042 #10582 üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy izraeli testvéreink ha haza látogatnak (hozzánk) akkor nekik is kötelező izraeli térképpel megtalálni a Dohány utcai Zsinagógát? Vagy ők feltehetik a magyar térképet hozzá? A térképeket amúgy külön is meg lehet venni tudtommal (De bárhogy is de hivatalosan a tied mert fizettél érte ráadásul ugyanannak a cégnek). Tehát Ha van hivatalos izraeli verziód, meg hivatalos magyar térképed akkor senki nem mondhatja hogy ne használd!!!
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi4 W. & Xiaomi Mi3 W. & Xiaomi MiPad & Xiaomi Mi2 & Xiaomi Redmi 1S & Xiaomi Piston & Xiaomi Piston 2 & Mi Headphones (Brutálisan gyönyörű hangzás!!!)
-
balewi
aktív tag
Erre az iGO témára egy válaszom van: Waze.
Szerintem sokkal jobb, mint az iGO és még ingyenes is.X13 << Mate20Pro << Honor8 << MI2S << MotoDefy
-
MODERÁTOR
válasz tom81042 #10582 üzenetére
Sehogy sem tudsz hozzá másik térképet tenni, vagyis de, csak az már illegális.
Azt például rendkívül jól lehet tesztelni térkép nélkül is full legálisan, hogy mennyi idő alatt talál GPS jelet
Ezt ugye te sem hiszed, hogy bárki is azért venné meg 14k-ért.
(#10583) cimp:
De értsük már meg, hogy izraeli verzió van, izraeli térképpel. Ennyi, se EU, se más ország, semmi. Az izraeli rokonod nyugodtan használhatja itthon, csak Izrael térképe nem fog segítségére lenni, hogy megtalálja a Mamut II-t.Tehát Ha van hivatalos izraeli verziód, meg hivatalos magyar térképed akkor senki nem mondhatja hogy ne használd!!!
De nincs hivatalos magyar térkép. Izrael van, ennyi, pont.
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
cimp
senior tag
válasz Barthezz2 #10585 üzenetére
Ezzel az a baj, hogy van hivatalos platformfüggő szoftver (izraeli) és van hivatalos platform független magyar térkép ami szintén megvásárolható. Az hogy nem egyszerre vettem és használom, a jog képviselőit annyiban érdekelné ha én jelenteném fel az iGO-t, hogy eltévedtem miatta. Erre mondhatná a gyártó, hogy az én bajom mert nem összeillő részeit használtam az amúgy nálam legálisan lévő termékeinek.Tegye a térképet is platform függővé (egy bitet kéne neki átállatni a fileban valahol amit a program felismer és azt mondja, hogy a térkép ezen a platformon nem használható) és ha én nyúlok bele, hogy mégis menjen az én verziómon onnantól valóban warez (lenne ha ezt továbbadnám)! De ezt így egy bíróság sem fogadná el warez-nek (az izraeli biztos nem)
1999. évi LXXVI. törvény a szerzői jogról:
60. § (1) A szerző engedélye nem szükséges a kód olyan többszörözéséhez vagy fordításához, amely elengedhetetlen az önállóan megalkotott szoftvernek más szoftverekkel való együttes működtetéséhez szükséges információ megszerzése érdekében, feltéve, hogy
a) e felhasználási cselekményeket a jogszerű felhasználó vagy a szoftver példányának felhasználására jogosult más személy, vagy az ő megbízottjuk végzi;Ez még azt is jelenti, hogy nem is kell hivatalos IGO! Ha megveszem és én magamnak le tudom fordítani, hogy más szoftverekkel (android) együttműködjön, akkor ezt megtehetem, vagy az általam megbízott
személy. Csak nem adhatom tovább!A te logikád szerint vehetek téglát meg maltert, csak nem építettek belőle házat csak ha tüzépes egyben adja háznak összerakva!?
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi4 W. & Xiaomi Mi3 W. & Xiaomi MiPad & Xiaomi Mi2 & Xiaomi Redmi 1S & Xiaomi Piston & Xiaomi Piston 2 & Mi Headphones (Brutálisan gyönyörű hangzás!!!)
-
hriska
aktív tag
Srácok!
Legyen már elég!!!!
Hagyjuk már ezt a témát!Az,hogy itt ilyen mélységben ki van beszélve a téma,kinek jó?
Lássuk be,a felhasználok 99 % a nem hivatalosan használja,nem hivatalos forrásból szerezte be.
Azzal hogy itt jogszabályok jönnek az Izraeliekkel együtt,csak a gyártó figyelmét hívja fel a nem betömött lyukakra.Ezt akarjátok?Én nem.Bevallom,én is használom és pont ezért kéne pontot tenni a dolog végére!!!!
Ha a fórumgazda azt mondja hogy nem kívánatos téma,akkor fogadjuk ezt el,és kész.Beszéljünk róla privátban,de ne a nyilvánosság előtt!Köszönöm!
Válaszokat nem várok!
-Bárcsak egy légy lenne a világ, én meg egy összetekert újságpapír!-
-
fo_di
őstag
mellesleg a térkép licencében 100, hogy benne van (amit elfogadsz telepítéskor vagy vásárláskor) hogy csak az adott eszközre telepíthető
akárhogy csűröd-csavarod, legálisan nem használhatod együtt a pda-ra megvett térképpel (attól, hogy ez technikailag megoldható), más programmal meg pláne nem, hacsak külön nem engedélyezett és licenszelt felhasználásrészlet a pda-kba szánt igo manuáljából:
7. A használat korlátai
7.1. A Felhasználónak nem áll jogában
7.1.1. sokszorosítani a szoftverterméket (arról másolatot készíteni);
7.1.2. azt lízingelni, kölcsön vagy bérbe adni, illetve bármilyen okból harmadik személynek átadni;
7.1.3. lefordítani a szoftverterméket (ideértve a más programnyelvre való átírást is);
7.1.4. visszafordítani a szoftvert;
7.1.5. a szoftvertemék biztonsági megoldásait kijátszani illetve műszaki vagy egyéb intézkedéssel
módosítani, megkerülni, megszüntetni;
7.1.6. módosítani, bővíteni vagy átalakítani a szoftverterméket (vagy annak egy részét), azt részekre
bontani, más termékekkel kombinálni, más termékekbe telepíteni, más termékekben hasznosítani,
még más készülékkel való interoperabilitás érdekében sem;
7.1.7. a számítógépes program használatának kivételével információt szerezni a szoftvertermék
részét képező adatbázisból, visszafordítani az adatbázist, illetve az adatbázis egészét vagy bármely
részét, illetve a benne foglalt adatokat használni, másolni, módosítani, bővíteni vagy átalakítani,
illetve más termékekben illetve egyéb módon hasznosítani, továbbadni, értékesíteni, más termékkel
való együttműködés érdekében sem.
7.2. A szoftverterméken keresztül elérhető, harmadik fél által nyújtott tartalmakat, valamint harmadik
fél által nyújtott szolgáltatások során kapott adatokat, így például, de nem kizárólagosan, az RDS
TMC rendszerű közlekedési információs szolgáltatásból kapott közlekedési adatokat, a Felhasználó
saját felelősségére és csak személyes céljára használhatja fel, azokat bármilyen formátumban,
részben vagy egészben nyilvánosságra hozni, valamint a termékről letölteni, bármilyen módon tárolni,
továbbadni vagy továbbértékesíteni tilos.[ Szerkesztve ]
-
vornia
senior tag
Amúgy ám
ez a mi2 fórum...
amúgy ám..ha értitek mire gondolok...
-
bzsolt99
tag
Sziasztok!
Valakinek van arra megoldása esetleg a töltő problémára?
Egy ideje ott nekem kikopott és csak trükkösen tudom tölteni nem marad benne rendesen mint szokott.
Sajnos így minden este trükkösen kell tölteni illetve ha van hordozható akkum akkor rá se tudom kötni rendesen...
Kezd az egész frusztrálni már... -
-
bzsolt99
tag
válasz muchacoado #10593 üzenetére
telefonnak a usb csatlakozója kopott ki.Legalább 4 féle usb-vel próbáltam de nem akarodzik működni.
Esélytelen akkor bármit tenni ezzelen? -
janston
aktív tag
válasz vornia #10590 üzenetére
Nem lehet másról vitázni, mert a telefon tökéletes a MIUI hibátlan, így senkinek semmi problémája nincsen Én általában csak olvasó vagyok, akkor írok, ha gondom van, vagy valakinek van olyan gondja, amire tudom a választ, ezért van, hogy alig van itt hozzászólásom..
Péntek van, jön az OTA everyone is happy!bzsolt99:
nekem van olyan töltő, ami szinte kiesik belőle, míg egy másik töltőnél szinte ki sem tudom szedni és teljesen jól tölt -> próbálj ki másik töltőt[ Szerkesztve ]
-
veterán
Sziasztok.
Megérkezett a vadi új készülékem,5 nap alatt.Mi2s..Minden rendben volt.Végre.........
HARLEY-DAVIDSON
-
<Adamsky>
nagyúr
Úgy látom Karavik kolléga megint "feldobta a labdát" foglalt hangjelzés, ill. hívásvárakoztatás ügyében a miuiandroid.com-on. Döbbenet, hogy mennyire nem értik, nem érdekli, vagy nem érinti (??) őket a probléma.
Más, de hasonlóan idegesítő dolog: Piston headset bedugva. Hívok valakit, kicseng, majd hangposta. Szerintetek le tudom tenni? Nem. Hiába nyomom a gombot a headset-en, letenni csak a telefonról tudom. -
RiddleR
aktív tag
Sziasztok!
Nm tudjátok hogyan lehetne kikpcsolni azt a notification-t amit újabban (mióta vagyula JLB34 van fenn a JLB29 után) dobál a teló, ha power profile-okat használok és ő időzítva kapcsolgat közöttük?
Korábban nem volt, most megminden minden "recover" esetben kidobja.
A manage notification alatt nincs erre vonatkozó pötty. Ugye Security->Power-nek kéne lennie.Előre is köszi.
Üdv: R.
-
Karavik
veterán
válasz <Adamsky> #10597 üzenetére
Azt válaszolta Ingbrzy - miután végre megértette miről is van szó - hogy szolgáltatói probléma... nevetséges!
FYI:
Új romban (4.6.13) megváltozott a boot képernyő, és kivették a mentés app-ot (vagy nem találom).
Szerk:
Most vettem észre, hogy bekerült a beállítások menübe, mint helyi mentés.[ Szerkesztve ]
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest