- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- iPhone topik
- Magisk
- Android szakmai topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Vernee Apollo Lite Téma Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
darkmann
őstag
válasz FrankóStein #593 üzenetére
Megrendeltem egy ilyen töltőt. Azt utólag megkérdezik, hogy milyen kábelt szeretnél hozzá?
Honor Magic5 Pro 12/512, Oneplus 9 Pro 8/128, Huawei P30 Pro 8/128, Redmi Note 7 4/64
-
darkmann
őstag
válasz FrankóStein #852 üzenetére
Írtam az eladónak utólag, remélem nem micro USB-t kapok.
Honor Magic5 Pro 12/512, Oneplus 9 Pro 8/128, Huawei P30 Pro 8/128, Redmi Note 7 4/64
-
Zsolty20
senior tag
Üdv néktek! Nem régóta van meg ez a csúcs szuper telefon, s olyan kérdésem volna, hogy esetleg az ujjlenyomatolvasóhoz nincs valami kalibráló segédeszköz? Ugyanis nem mindig érzékeli az ujjamat(bár lehet már nincs mit érzékelnie )
Ezen kívül nekem semmi bajom nincs velem, nagyon örülök, hogy megvettem. -
vilmose33
őstag
válasz darkmann #854 üzenetére
Szia! Úgy néz ki elszállt a másodlagos sim kártya olvasó. Egy ideig ment újra indítás után, illetve ki-be rakás után. Csak kikapcsolt állapotban cseréltem. Kb 1-2 alkalommal volt benne eddig kártya csere mióta megvettem a telefont. Máig teljesen jó volt. Ma persze 2-3 szor ki-be raktam, de most már egyáltalán nem működik. Az elsődleges teljesen jó. Lehet szoftveres gond? Szerviz ?
A jövő most van
-
ttamashu
aktív tag
válasz Zsolty20 #855 üzenetére
Én is szívtam vele, a betanításnál érdemes követni az összefoglalóban lévő videót.
Extra tanácsként még annyit hogy mind betanításkor mint használatkor ne nagyon nyomd rá az ujjad. Mióta erre figyelek működik mint egy álom
Már amikor nem a fél ujjammal találom csak el a gödröt. De az ellen semmi nem véd[ Szerkesztve ]
Tea az élet!
-
Zsolty20
senior tag
ttamashu:Az az érdekes, hogy beszkennelésnél érzékeli az ujjamat, tök jól beveszi de feloldásnál meg azt írja, hogy nem ismeri fel. Ilyenkor mi van?
[ Szerkesztve ]
-
ttamashu
aktív tag
válasz Zsolty20 #861 üzenetére
Én is így jártam, jobban az ujjad elejét scanneld és nyitáskor is azt használd. Ujjbegyet nem tudja rendesen érzékelni gondolom ott mindig máshogy fodrozódik oda a bőr vagy fuckknows.
Kb ezt a területet scaneld és ezzel nyiss is:
Nekem legalábbis így jól működik
[ Szerkesztve ]
Tea az élet!
-
mathews37
tag
Nem tudja valaki hogy az eu stock -nál mikor lesz fekete színben újra Apollo lite ?
-
darkmann
őstag
válasz mathews37 #864 üzenetére
Szerintem jelezd az igényed feléjük. Én úgy látom, hogy próbálnak egyfajta előzetes felmérés alapján rendelni, hogy ne legyen beragadt készlet, és így tudnak alacsony árakkal dolgozni.
-
mathews37
tag
Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy tapasztaltatok -e olyan hibát hogy a titeket hívó fél hívás közben erősen hallotta magát vissza a telefonban ? (eddig 3 eladó apollóst hívtam fel ebből kettő úgy visszhangzott mint az állat , nem nálam van a hiba mert egy haverom is hívott egyet akit én is és neki is visszhangzott a hívás nekem egy huawei van neki samsung )
-
arnd
senior tag
Folyamatosan vacakol (leakad, vissza csatlakozik) a Bt fülesemmel. A zsebemben van szóval nem nagy a távolság.Más eszközeimmel oks a füles.
Illetve olyan mintha nagyon rossz lenne az antennája, kicsivel 1m feletti távolságnál már zavaros a hangja...Hívás közben nem tudott wifi hálózathoz csatlakozni... mikor leraktam egyből csatlakozott.
Házon belül nem vettem észre, hogy gyenge lenne a wifi antennája, de a többi telefonom még az utcán is csatlakozott, ez meg már az udvaron sem látott semmilyen wifi hálózatot.Ezt leszámítva egyenlőre tetszik, még nem szólt senki sem, hogy rossz lenne a hangja.
-
FrankóStein
aktív tag
Eléggé egyedi a problémád. Kipróbáltad másik BT eszközzel is? Nekem minden BT eszközzel stabil a kapcsolat, mindaddig amíg túl távol nem kerül a teló tőlük. Wifi szintén jó, messzebbről tudok vele netezni, mint a korábbi Xiaomi - val. Nincs véletlenül olyan "árnyékolós" tokod amiről már volt szó korábban?
-
arnd
senior tag
válasz FrankóStein #869 üzenetére
"Gyári" ajándék tok van rajta...
Mondjuk ráment vagy 3 frissítés, és nem emlékszem, hogy utána nyomtam e rá egy FR-t...
Kipróbálom majd este más fülessel is. -
HeavyToys
senior tag
Sziasztok!
4G térerő problémák szoktak előfordulni a telefonnal?
Volt nálam 1-2 napig ilyen készülék és gondot okozott, hogy a 3G és 4G térereje lényegesen gyengébb volt mint más készülékek esetén.
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
darkmann
őstag
válasz HeavyToys #871 üzenetére
Nálam nincs 4G probléma. De az is számíthat, hogy melyik szoftververzió volt fent a telón, amit próbáltál. A gyári fórumon történt visszajelzések alapján az OTA frissítésekben folyamatosan javították a hálózati minőséget a különboző szolgáltatókkal.
-
darkmann
őstag
Neked melyik OTA van fent? Nálam az OTA3 óta van, hogy az autóban csatlakozik automatikusan, de rögtön utána ledobja. Aztán miután manuálisan újracsatlakoztatom, már tartja a kapcsolatot folyamatosan. De lehet,hogy a Plantronics headsetem kezd meghalni, már van vagy 4 éves, és a Mi Band2-vel is gyorsan szinkronizál a teló.
[ Szerkesztve ]
-
arnd
senior tag
válasz darkmann #873 üzenetére
Nem tudom, hogy OTA3 vagy mi, Apollo_lite_20160920163008-at ír ki.
Nekem egy M25-el vacakol (kb. 4 éves ez is), és igen a MiBand2-vel nekem is perfectMost nyomtam neki egy restartot, és egyenlőre oks.
Befele úton a Waze Csilla dumált rajta, lehet, hogy azt nem szerette, mert utána kezdte a le/fel csatlakozást. -
arnd
senior tag
-
D1L1ZS
őstag
Na végre! EUstockon rendelhető gyári flip tok igaz üveg fólia nélkül, de legalább viszonylag olcsó! Be is rendeltem egyet!
Nothing phone 2a 12/256 # Xiaomi 11T 8/128 # Xbox Series X #
-
addikt
válasz HeavyToys #871 üzenetére
Nem igazán jellemző.
Ami viszont fontos, a SIM kártya ne legyen 2 évesnél régebbi, illetve az APN kézi beállítása, amely után SMS jön a 4G hálózati regisztrációról. A csak átrakom a kártyát és minden hasít, az manapság már nem annyira működik a gyakorlatban, legalábbis a modernebb készülékeknél.... és persze nem a szolgáltatóktól vásárolt példányokra érvényes inkább.[ Szerkesztve ]
-
atike
nagyúr
Sziasztok!
Az öcsém nagyon gondolkodik egy ilyen telefon vásárlásán, de a kamera miatt tart egy kicsit tőle... Nézegettem itt a topicot (rá is kerestem, hogy kamera, kép, fotó ) de nem nagyon találtam felhasználók által lőtt képeket... Kinek mi a véleménye róla, aki használja...? Mennyire jó vagy rossz a kamera...? Töltenétek fel ide a topicba képeket módosítás nélkül...?
Köszönöm!
-
FrankóStein
aktív tag
válasz FrankóStein #883 üzenetére
http://www.kephost.com/image/vw9A
http://www.kephost.com/image/vw9v
-
atike
nagyúr
válasz FrankóStein #884 üzenetére
Köszönöm, ilyenekre gondoltam! Bármennyi jöhet, mindenféle témából!
-
plo77
tag
Szívesen raknék fel fotókat,de nem tudom hogyan kell... és időm sincs rá nagyon....
Ha valaki válalja,hogy felrakja őket elküldöm neki...
A képeket FV-5-tel csináltam. Azért hogy ne legyenek ennyire világosak alul exponáltam (-1). És az ISO általában 200 vagy 400.[ Szerkesztve ]
-
lel
csendes tag
Valaki tud ajánlani jó edzett üveget a telefonra? Rendeltem egyet aliról, fel is raktam rá, de így néz ki.
Nem fedi le az egész képernyőt és a szélein körbe mintha nem ragadt volna oda.
Ez a kép már pár nappal az után készült, hogy ráraktam. Sikeresen leejtettem kétszer is. Attól van az pár törés az üvegen bal oldalt.A gyári üveg megvan még, de arról csak rosszat hallottam, így azt nem akarom rárakni,de lehet az lesz, mert az valószínűleg esztétikusan néz ki.
-
Norbika88
senior tag
Az a baj ha egy pici por is kerül alá ilyen marad, mivel nem ragad ha nem a vákuum tartja a helyén.
Én is szívtam vele, aztán lemostam szappanos vízzel, és hagytam hogy megszáradjon, utánna légmentesene rá tudtam nyomkodni. (lumia 735)Széleknél lekerekített, rádiuszos a telefon? Akkor lehet kisebb kell rá.
-
darkmann
őstag
Feltettem a Greenify-t, mert éjszaka rendre 9-10%-ot evett az akksiból, erre ma éjszaka lezabált 35%-ot!
[ Szerkesztve ]
-
Matyi222
senior tag
Sziasztok!
Én néhány napja jutottam, már szinte pofátlanul olcsón ehhez a készülékhez, de most úgy érzem adnék érte többet is.
Rootoltam a reklámok miatt, feltettem a kedvenc programjaim és használom, minden megy szépen, talán majd a fényképező beállításain segítenek, csiszolnak kicsit. Olvastam, hogy később lesz rá saját kezelőfelület nem marad ilyen stock rendszer, remélem nem cseszik el.
Az internet használatához is agy kell: képesnek kell lennünk megkülönböztetni a jó, a fura és a rossz információt. Az internet világában ez a különbség könnyen eltűnik.
-
-
Matyi222
senior tag
válasz ttamashu #897 üzenetére
Elinditod a Lucky putchert alól van
Eszköztár>Reklám blokkolása>Reklámblokkolás az eszközön. Máris báj báj reklámok. Illetve nagyon sokmindent tud a program. Meglátod szeretni fogod a progitAz internet használatához is agy kell: képesnek kell lennünk megkülönböztetni a jó, a fura és a rossz információt. Az internet világában ez a különbség könnyen eltűnik.
-
Csigavair
tag
Nézegetek telefonokat és ez is képbe került, de ahogy olvasom kb pont akkora bugtenger mint a Thor..... Mennyire gázosak ezek a telók? Én használni akarom nem romolgatni meg baszkodni vele, hogy használható legyen...
-
ttamashu
aktív tag
válasz Csigavair #899 üzenetére
Szerintem tökéletesen használható.
Ujjlenyomat olvasóval sokat szívtam, de rájöttem hogy user error volt.
Kamera meg olyan amilyen, láttam már rosszabbat is drágább telóban, nézd meg miylen képeket csinálnak
Más bug nem jut eszembe, amibe belefutottam volna.Mondjuk ha most vennék lehet a Mars-ot venném. De arról meg még nem sok infó van mennyire "bugtenger"
[ Szerkesztve ]
Tea az élet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdezel, kérlek olvasd el az összefoglalót, és használd a keresőt!
- Hirdetni a hardveraprón lehet! A topikban tilos!!!
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest