- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Vernee Apollo Lite Téma Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mathews37
tag
ok megvan köszi , itt hogy lehet megnézni hogy mi eszi az aksit ( bár bevallom nincs nagyon merülés gondom csak kíváncsi vagyok, viszont azt nem értem hogy pl a viber miért tartja állandóan bekapcsolva a wifit még akkor is ha kikapcsolom a wifi elérést az állapotsáv aktív állapotot mutat) (a másik meg az ujjlenyomat olvasó állandóan ébren tartja és ébresztgeti a telefont)
-
Toninho13
aktív tag
Nekem a wifi szívta az akksit. Helyhozzáféréshez be volt kapcsolva a wifi, így folyamatosan ment. Kikapcsolt wifinél ilyen szöveget írt, csak magyarul. Kikapcsoltam, azóta pár százalékot merül éjszaka.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Azt nem értem,hogy akinek ennyire merül az miért nem rak fel egy gsam battery/ wakelock detector páros? Talán mert azzal ki lehetne deríteni?
-
szeva000
addikt
válasz #84490496 #1955 üzenetére
Wifi-t kizárnám, látni, hogy éjjel 1körül mikor leraktam a telót,hogy nincs wifi fogyasztás. Viszont ébresztés van valamitől. Még az ujjlenyomat olvasóra gyanakszom én is. Na többet tudunk remélem már a napokban, felraktam ezt a wakelock micsodát, majWifi-t kizárnám, látni, hogy éjjel 1körül mikor leraktam a telót,hogy nincs wifi fogyasztás. Viszont ébresztés van valamitől. Még az ujjlenyomat olvasóra gyanakszom én is. Na többet tudunk remélem már a napokban, felraktam ezt a wakelock istennyilát, mik is mennek, mert én nem sokat értek belőle
-
törölt tag
-
addikt
válasz szeva000 #1969 üzenetére
A kártyák ugye nem régebbiek 2 évnél? Amennyiben igen, a szolgáltató kicseréli újabbra, igencsak javasolt. Az új kártyákat pedig kézi vezérléssel kell ráirányítani a 3G vagy a 4G hálóra. Ilyenkor sokkal stabilabb a működésük, és jelentősen kevesebb energiát emészt fel a kapcsolat folyamatos optimailzálása.
A másik két teló egyébként szintén "modernebb" volt (4G) és Android 6.0?(#1968) Fakirr1
Jól tudod[ Szerkesztve ]
-
szeva000
addikt
Az egyik kártya 2hónapos, a másik vagy 6éves. Kizártam ezeket, direkt külön is kipróbáltam. A másik 2teló egy letv x501 ês eg tcl m3g. Êjjel 0:30 óta felraktam ezt a csodát ês azóta 2%-ot merült a teló... Ez már rendben van 5óra alatt kb.
Egy meizu fórumban ajánlották,na mondom mit veszíthetek...[ Szerkesztve ]
-
Pros
tag
Sziasztok. Kérdésem lenne, hogy mennyire probléma mentes az apollo lite, illetve stabil, megbizható? Vagy ezt vagy egy xiaomi redmi 3s t vennék 3 év teljeskörű garanciával csak nem tudom megéri-e az apollo.
Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes. Tőle féljetek. Aki tud, és nem tudja hogy tud, az bölcs. Tőle tanuljatok. Aki nem tud, és tudja hogy nem tud, az okos. Őt tanítsátok. Aki nem tud, és nem tudja hogy nem tud, az hülye. Őt hagyjátok ..
-
qltsar
veterán
Én Apollo Lite-ot választanám, de ez nyílván egyéni preferencia.
Viszont hardwaresen lényegesen rosszabb a 3s, pl. hd vs full hd kijelző, RAM mérete fele, ami szerintem totál kevés főleg egy MIUI-val szétmoddolt rendszeren, processzor és a gpu is gyengébb, egyedül a kijelző méret ami számomra meggyőzőbb. Ez sajnos iszonyatosan nagy számomra, viszont a kettő között nem lenne sok különbség, mivel a Xiaominál dedikált kapacitív gombok vannak a készüléken, Apollo Lite-nál levágja magának a képernyőből.
A support természetsen Xiaominál nagyon jó, Vernee-nél hát... Inkább abban bízok, hogy most, hogy az XDA-n (is) tevékenykedő fejlesztői csapat aki megtalálta az egyik hatalmas bug-ot a legújabb Android rendszer és a telefon között, publikál egy stabil ROM-ot, és természetesen a forrást. Amennyiben a forrás publikálásra kerül, gyakorlatilag bármilyen custom ROM forgatható a telefonra.
Gyári rendszerben itt egy megkopasztott AOSP rendszer-t kapsz, mindenféle csilli-villi sallang nélkül - ami szerintem velem együtt sok embernek előny. Ha kell egy kis customization akkor felraksz egy gravity-box-ot, és már kényelmes is, ahogy te szeretnéd.
A telefon gyors, nem lassul be, nálam nagyon jól produkál üzemidőben is, egyszer sem fagyott le.
Összefoglalva, neked kell eldöntened, hogy melyiket szeretnéd, supportban, gariban és még talán kamerában a Xiaomi a jobb, a többiben az Apollo Lite.
[ Szerkesztve ]
-
zolokas
aktív tag
Jó hülyeséget csináltam! Hoztak nekem egy üveg fóliát hát egy csúfság nem fekszik rá normálisan!
Én meg a sima fóliát leszedtem róla, inkább hagytam volna azt úgy is volt rajta 2 réteg! a sima fóliát már nem lehet rávarázsolni ugye?[ Szerkesztve ]
Telekom TV L - Net L 1000 Mb/s / 1000 Mb/s - Xiaomi Poco X3 Pro Fekete
-
Pros
tag
Jelenleg is egy modolt s4 mini tolom de ideje egy új mobilt venni nekem előny lenne ha lehetne ratenni más romot novat stb. Eddig a kis telefon volt a lényeg most viszont a sok vonatozasnal jol jöhet a nagy kijelző filmezni.
Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes. Tőle féljetek. Aki tud, és nem tudja hogy tud, az bölcs. Tőle tanuljatok. Aki nem tud, és tudja hogy nem tud, az okos. Őt tanítsátok. Aki nem tud, és nem tudja hogy nem tud, az hülye. Őt hagyjátok ..
-
törölt tag
ZTE axon mini 4G. HW szinten nem túl friss,de elég erős. Túl sok problémát nem olvastam róla sem xda-n,sem máshol. 5,2" amoled,full HD,3/32-es verzió SD615-el kb 40-45-nől meg van eu raktárból.
-
szeva000
addikt
Akik keresnek fóliát,őket ajánlom.
[link] -
kovipetiii
csendes tag
Megtudnátok nekem mondani mért nem tudok zenét másolni a telefonra ? Kijelölőm hogy fájlok átvitele , de semmi . Fotót enged de mást nem . Töltés is müködik .
Iphone 13pro, Ps 5,Lg nanocell tv, Chevrolet orlando , peca.
-
qltsar
veterán
válasz kovipetiii #1993 üzenetére
Ertesitesi savot huzd le, es nezd meg, hogy mi van kivalasztva adatatviteli modkent.
-
D1L1ZS
őstag
válasz kovipetiii #1993 üzenetére
Én az AirDroid appot használom zenék másolására Wi-Fi - n keresztül.
Nothing phone 2a 12/256 # Xiaomi 11T 8/128 # Xbox Series X #
-
hattrickuser
aktív tag
Ezen a típuson gondolkodom, tulajdonosok véleményét is kikérném. Típushiba, vagy említésre méltó problémát, vagy csak pozitív illetve negatív tapasztalatot mit tudnátok elmondani napi használatból? Nyugodt szívvel ajánlanátok másoknak is, vagy már megbántátok a vásárlást? Ár-érték arányban, tesztek alapján sem tűnik rossznak, de a xiaomi redmi note 3 se telefonnal sem voltam maradéktalanul elégedett, pár nap után eladás lett a vége.
-
kliszi
senior tag
válasz hattrickuser #1996 üzenetére
Szia ! Nagyon sokat cserélgetem a telefonokat havonta kb 2-3 alkalomszor de ezt már harmadjára vettem meg , mert ez szerintem az ár érték arányban a legjobb . Nekem nem merül gyorsabban mint ahogy kéne , sebessége meg nagyon gyors . Játékra is használom ott is nagyon jól szerepel .
-
jopika
tag
válasz hattrickuser #1996 üzenetére
Èn leeci x800 rol váltottam erre ami nekem fura volt az lcd az x800 èlesebb szebb igaz az 2 k-s vol az aksi nekem is rosszalkodott gyorsan merült de mist elèg jó tegnap dèlelött óta nyúzom most 28% on van
Minden más szerintem jó. Az lcd fènyerő az brutál az x800 hoz kèpest ez nagyon erős. Szerintem jó választas na meg nemsokára ha minden igaz jön rá a droid 7 ota frissítèsben„Ember: egy lény, aki kivágja a fát, papírt csinál belőle, majd ráírja, hogy „ Védd a fákat ”
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdezel, kérlek olvasd el az összefoglalót, és használd a keresőt!
- Hirdetni a hardveraprón lehet! A topikban tilos!!!
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest