- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- iPhone topik
- Magisk
- Android szakmai topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Vernee Apollo Lite Téma Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferike81
senior tag
Teljesen egyetértek. Jó adottságokkal rendelkező ígéretes telefon, de várni kell vele egy kis időt. Így jártam a doogee-nál tavaly. Az x5 pro jó volt, gyorsan megvettem dupla áron az F3 pro-t, és egy kalap xar, sem frissítés, sem bug javítás nem jött rá. De ha így haladnak akkor a sima Apollo (mivel ez lite), és a Mars is nagy durranás lesz/lehet. Várom!!!
Jahh, szentkuti11 köszönjük a tesztet!!
[ Szerkesztve ]
Nem mindegy, hogy egy okos hülyéskedik, vagy egy H.Ü.L.Y.E. okoskodik.
-
shifty!
senior tag
Habár az utóbbi egy évben egy 5.5"-os telót nyüstölök, teljesen egyet értek veled. Az átlagnál magasabb és nagyobb kezű emberként (198 cm / 90 kg) is sikerült ennyi idő alatt megutálni ezt a kijelzőméretet, én még éppen átérem, de kifejezetten rossz érzés egy kézzel gépelni rajta, plusz a szélességi/magasági problémához még hozzájön egy tok, ami minél masszívabb és vastagabb annál értelmeseb, és máris kezelhetetlen a dolog.
A Sony Z5C jó példa volt ide pár hsz-el korábban, de istenem, mennyi pénzért...
Még az 5" határeset, de az 5-5.2" feletti készülékek nekem már kompromisszumosnak ítéltetnek.Kívül ezen, hogy ne legyek teljesen off, köszönjük a tesztet szép készülék, a 2 mikrofonos zajszűrés hiánycikk, kamerát láttunk rosszabbat jobb nevű gyártótól is. Szép a ház, a kis
dinnyemag meg külön örvendetes, szép mérnöki fogásSzerk: féligmeddig magyarországi, ha az EUStock-tól megveszed, 1 év magyar gari, normális ár. Előtte meg meg tudod nyomkodni, van pár kínai termékbemutató üzlet BP-en is.
[ Szerkesztve ]
Powerty and hunger kills // Invisible, evil disease
-
Geller72
veterán
"Jelenleg kétféle színvariáció érhető el"
-Ez azért érdekes, valamint az, hogy ti kaptatok, mert két hete nem lehet rendelni, és a mai napig sincs neki(k) készleten. . Az értesítő email nem működik. A feketénél most is az van a weboldalon, hogy beérkezés 07.26.-án, miközben ha jött is akkor - sem kaptunk értesítőt róla. Konkrétan a Vernee telefon semmilyen verzióban nincs raktáron nekik. Egyik színben, egyik sem. . Azért az a minimum lenne, hogy a készlethiány esetén feltüntetem, hogy mikor jön új szállítmány és ez a dátum up to date legyen. Ne 07.26.. Az eddig megrendelt és megkapott egyetlen készüléken a feltelepített játékok közül egy sem indul el. Na nem azért, mert nem bírná el. .
(A szintén full magyar androidosnak mondott Redmi 3 Pro sem az, a csengőhang kiválasztásánál csak kínai nyelvű címek vannak. :/)[ Szerkesztve ]
-
ctvagyok
őstag
Inkább kellene a Redmi Note 3 pro, mint ez. De a b20 ezt felülírja nálam.
Ebben a színben jól is néz ki. A kijelzőről elég sok negatívot lehetett a cikkben olvasni, ami nekem fura. Elvileg ennek egy jó panelnek kellene lenni. A hardver és a a RAM meg jó vétel ennyiért.
Kamera elég vacak képeket készít , ebben tényleg milliószor egy Nexus 5X. Ha már felhozták itt korábban. e szerintem nem jobb vétel. Az nem bővíthető, vagy dual sim, throttlingol, műanyag, csak 2 GB RAM. Nálam ez a telefon nyerne a kettő között az biztos. Már pusztán a kijelző mérete miatt.
Persze az 5x egy biztosabb vétel, azért csak egy ismert gyártó készüléke, garantált frissítéssel. Ez meg sokaknak mindent jelent.Érdekes lenne látni egy Snapdargon 650, 652 vs MTK X20,25 thermal tesztet. Melyik készülék bírja jobban. Ezt meg is lehetne tenni a Leeco Le2 vel. annak van mindkettő változata, ha jól tudom. Jó lenne látni a 20nm vs 28nm A72 különbséget. Na ha valaki tudná, intézze el nekem.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
A Vernee keményen nyomul az európai piacra [link]
Néhány konkrét tapasztalat itt már olvasható: [link]
A 4K videofelvételi lehetőséget az első frissítéssel kivették, optimalizálás után vissza fog kerülni.
Root és CWM már folyamatban [link]
Úgy tűnik egyedül én futottam rá az első komoly hibára, a navi gombok normál (függőleges) módban egyáltalán nem reagálnak. Futottam pár kört a Vernee-vel, a telót visszaküldöm közvetlenül hozzájuk (külföldi vásárlás volt), minden költséget ők állnak és intézik.
Fotózásra legfeljebb csak szükség esetén használok telefont, de íme néhány saját kép, alapbeállítással: [link]
Ami még hasznos lehet:
APN - egyértelműen jobb a kézi beállítás, utána stabilan, szakadozás és dobálás nélküli mindenféle kapcsolat.
GPS, OTG teljesen rendben van, a SHARP kijelző - nekem - kifejezetten tetszik. Hívás, fogadás hallhatósága és tisztasága mindkét oldalon ok (bluetooth kihangosítással is).
Az USB-C zenehallgatás Letv LeEco CDLA fülessel pedig zseniális. -
juhasz22
aktív tag
Tök jó csak nagyon kínai
iPhone SE (2020) --- Nintendo Switch™ OLED --- Sony PlayStation™ 4 Slim 500GB --- 55" LG C1 OLED
-
KoryHu
aktív tag
Kicsit a OnePlus 3-ra hasonlít nekem
A teszt idején már fenn lehetett az 1. frissítés?
Abban ezt írják pl.
"2. Enhanced the image quality of rear camera;"Mert azok a fotók.....hát
Engem annyira nem fogott meg mint a Thor, jóval drágább, és valójában sokkal többet nem tud (már úgy értem, hogy pl. sebességben, alkalmazásokban a Thor is nagyon gyors), de ennyiért jó ajánlat lehet, de azért a csúcs közelébe ezzel a kamerával és ezzel a tényleg elég fapados rendszerrel nehéz menni, még a Thor-on elmegy, de itt feljebb már kéne egy két extra feature szoftveresen is.
[ Szerkesztve ]
Nem öreg, csak régebb óta fiatal.
-
janeszgol
félisten
Jól megfogalmaztad, miért kezdenek egyre kevésbé érdekelni engem az okostelefonok. Számomra az okostelefon elsősorban telefon, másod sorban személyi asszisztens. Semmi több. A fontossági sorrendek is ezen igény mentén alakultak ki nálam. Nem írom le a sorrendet (hülyeség is lenne), de az SoC a legutolsó helyen van.
[ Szerkesztve ]
-
siti
őstag
válasz Viktor0610 #32 üzenetére
dehogynincs! iphone SE 4"
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
MODERÁTOR
-
no more
veterán
Újabb kínai vacak, sz*r kijelzővel, béna kamerával...
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
< CyberBob >
őstag
"Fülhallgatóval sokkal jobb a helyzet, elképzelhető, hogy a Cortex-M4 mag miatt, de az Apollo Lite esetén jóval markánsabb különbség mutatkozik az mp3 és a veszteségmentes formátumok között hangminőségben, egyik után a másik olyan, mintha teljesen más dimenzióban hallgatnak zenét, megnyílik a tér, kitisztulnak a hangok, sokkal szebben jelenít meg minden rezdülést."
Most akkor ez aszt jelenti, hogy az mp3-ak rosszabbul szólnak mint más telefonon a Cortex-M4 mag miatt mint pl.: a flac amit a "rendes" processzor számol? A web rádió (ami szintén mp3 formátumú) is a takarékos magot használja?
Nekem szimpatikusabb a stock android, de ha jól értem akkor itt nem úgy frissül a rendszer mint a Nexus telefonokon (szinte azonnal) hanem amikor és ameddig a Vernee akarja?
Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
no more
veterán
válasz < CyberBob > #68 üzenetére
Szerinted egy ilyen noname gyártó fog frissíteni valaha? Még a Xiaomi is lesz*ja a frissítéseket, egyedül a Huawei dobálja az új rendszereket a kínaiak közül, de ők is legutolsóként, több hónapos késéssel...
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
dolphy17
tag
Stock Android és extra alkalmazások hiánya előny, nem hátrány.
-
ORCA58
addikt
Nem értem, hogy miért nem tudják egy pillanatra megmutatni a SensorBox képét, hiába kérik az olvasók. A tesztnek tartalmaznia kellene, hogy milyen képességei ill. extra tulajdonságai vannak a telefonnak. Azt, hogy lehet vele telefonálni és fényképezni azt mindenki tudja. Állítólag ebben van Gyro sensor, de ennek jelét nem találtam. Ha nincs azt sem lenne bűn megemlíteni.
Éppen az lenne a cél, hogy az ember vásárlás előtt megismerje a telót, és ne otthon derüljön ki, hogy ebben ez vagy az nincs is.
Ez nem csak mobilarénára jellemző, de lehetnének ebben különbek másoknál. -
-
Geller72
veterán
Tessék:
ÉRZÉKELŐK:
-Giroszkóp, fényérzékelő, közelség szenzor, gravitációs szenzor, ujjlenyomat olvasó, hall szenzorAngolul:
Positioning GPS, A-GPS,Gyro, Compass, Hall Gravity Sensor, Ambient Light Sensor, Touch Sensor
.
Gyári spec.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Jogos. Ezért kell ifost venni. Az a hülyék néptelefonja. Folyamatosan friss,sosem lassul főverzió váltáskor és csak 1 app hajlandó kezelni,hogy lehessen rajta zene,egyebek pc-ről. Ezerszer inkább használják azt az agyatlan júzerek,mint egy androidot. Arról nem is beszélve,hogy nem kell akkuval szarakodnod,mert ami van,azt ugyis naponta 2x ellenőrzöd,mert lemerül.. kár,hogy a gyártósora annak is kínában van. Pedig mekkora minőség már!!.. pfff...
Komolyra fordítva: le tudod venni a szemellenződ és neadjisten tudsz magadnak agyat vásárolni Ifos helyett? Pláne: esetleg( ha tanultad már az olvasást és az értelmezést) utána nézel bárminek is,mielőtt netto baromságokat mondasz? Kétlem.
-
blueMerle
veterán
Az van, hogy a legtöbb így kezdi. Aztán elkezd nőni a cég, egyre több bevétel, egyre több lóvé, egyre nagyobb siker és egyre jobban fogják magasról letojni a vásárlót. Sajnos ellenpélda még nem volt erre, viszont ez már többször megtörtént (Meizu, Huawei, Umi,...). Tartok tőle ők is erre az útra lépnek majd.
-
törölt tag
Hogy itt mennyi cipész van: mindenkit csak az ár érdekel...
-
veterán
Ajaj. Ilyenkor eszembe jut mindig, hogy vajon min sporoltak..
Everybody lies.
-
-
F.B.I.
veterán
válasz #84490496 #85 üzenetére
Persze, hogy igazam van (alig vártam, hogy az asszonyét is eladjuk).
Jöhetne is egy modi takarítani, mert egyszerűen nem értem, hogy a pöccbe kerül be az iphone (ugye Kínában gyártva..,.tehát kínai) egy kínaiak által tervezett, korrektül megépített és mindenki számára, relatíve értelmes áron elérhető, fullos hardverrel szerelt készülék hozzászólásaiba?
Miért erről kell olvasni egy kínai androidos készüléknél??? (Törölhető ez a hozzászólás is és köszönöm előre is)!Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
MiklosSaS
nagyúr
A hátoldala egy az egyben Honor 7, csak a led van masik oldalon.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
nyisziati
veterán
Szerintem abba kéne hagyni a kamerafikázást. Ezek a képek teljesen alkalmasak hétköznapi események rögzítésére.
Nem DSLR-rel kell összehasonlítani. Sőt, nem is fényképezőgéppel. A maga kategóriájában teljesen megfelelő. -
rdt89
addikt
Elég jó ajánlat ennyiért, vajon a 6gb-os Lite mentes is ilyet fog domborítani az árkategoriában? A Samsung ISOCELL kamerában meg bőven van potenciál, ha csiszolnak rajta lazán a legjobbak között lehet a középkategóriában.
-
namegin
tag
+1
Ugyanígy vagyok én is az 5 coll feletti kijelzős telókról szóló cikkekel.
Ezzel is.
Nagyobb kezem van egy átlag kínaiénál, de 140 mm magasság és 70 mm szélesség felett nekem túl nagy egy telefon. Hiába nagytudású a vas, ha nagy és kétkezes tepsi, sosem fogom megvenni.
Ezt sem. -
Sebhelyes
senior tag
Addig jó, míg nem raknak rá "ingergazdag" saját kezelőfelületet...
-
batai15
félisten
Hát ,elölről eléggé g4 kopi , meg valamiért ellenszenves a telefon ,pedig teszt alapján rendbe van.
-
riki
senior tag
Kinek a pap ,kinek a papné.Én 3 éve 5,7 " telót használok ,de már 6"-os is volt a kezemben. Én ezt a méretet kedvelem,de nem csak én a családban. Azóta a tablet a szekrényben porosodik.
[ Szerkesztve ]
-
AS
félisten
Edigitál is árulja a másik Vernét szerintem ezt is fogja. (Gondlom az akar lenni a hivatalos Magyar forgalmazás .
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
.DLL
veterán
Olyan no-name-esen letisztult az eleje, végülis tetszik. A hátulja Oneplus-os, de hát ezekben a kérdésekben nehéz markánsan jellemzőt alkotni, gond nincs vele. A SoC nagyon jó, az AOSP-közeli rendszerért is plusz pont, talán ezért is olyan jó a készenléti fogyasztás, a kamera viszont csalódás, de ha tud Camera2 API-t (??) akkor sokkal jobb is kihozható belőle (passz).
Kíváncsi vagyok a márka jövőjére!
(P.H.)
-
Bjorngolf
tag
köszi a tesztet érdekes lett kiváncsi vagyok hova jut majd a Vernee.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdezel, kérlek olvasd el az összefoglalót, és használd a keresőt!
- Hirdetni a hardveraprón lehet! A topikban tilos!!!
- Spórolós topik
- BestBuy topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Parfüm topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest