- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
Vernee Apollo Lite Téma Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ttamashu
aktív tag
válasz Zsolty20 #855 üzenetére
Én is szívtam vele, a betanításnál érdemes követni az összefoglalóban lévő videót.
Extra tanácsként még annyit hogy mind betanításkor mint használatkor ne nagyon nyomd rá az ujjad. Mióta erre figyelek működik mint egy álom
Már amikor nem a fél ujjammal találom csak el a gödröt. De az ellen semmi nem véd[ Szerkesztve ]
Tea az élet!
-
ttamashu
aktív tag
válasz Zsolty20 #861 üzenetére
Én is így jártam, jobban az ujjad elejét scanneld és nyitáskor is azt használd. Ujjbegyet nem tudja rendesen érzékelni gondolom ott mindig máshogy fodrozódik oda a bőr vagy fuckknows.
Kb ezt a területet scaneld és ezzel nyiss is:
Nekem legalábbis így jól működik
[ Szerkesztve ]
Tea az élet!
-
darkmann
őstag
válasz Zsolty20 #1337 üzenetére
Ha gyári a rendszer, akkor nagyon egyszerűen kiderítheted, hogy szoftveres-e a problémád.
1. Factory reset, és rögtön újraindítás után beállítod az ujjlenyomat olvasót. Ha így sem megy, akkor
2. Legutolsó gyári rendszer újratelepítése, és ujjlenyomat olvasó beállítása. Ha ez sem segít, akkor
3. Hardveres eredetű a problémaHonor Magic5 Pro 12/512, Oneplus 9 Pro 8/128, Huawei P30 Pro 8/128, Redmi Note 7 4/64
-
törölt tag
válasz Zsolty20 #1618 üzenetére
Röviden és tömören: root és twrp kell hozzá, valóban garanciavesztő lehet, de az SP-Toolos format+download miatt nem tudják ellenőrizni,hogy mit,mikor és hányszor flasheltél és hogy volt-e root meg custom reco.
Egyébként így kell....
#1620: Én köszönöm,de ezt majd még finomítom,kibővítem,ha lesz egy kis időm.. Ez azért így nem egy nagy színvonal sajnos..
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
válasz Zsolty20 #2517 üzenetére
Okés. Tehát, csinátál egy mentést a gyári rendszerről miután flasheltél egy TWRP-t. Majd újraindítottad, és már nem töltött be a rendszer. Ezután pedíg egyből felflasheltél egy Lineage OS-t?
Én ezt a recovery-t használom régi, és új ROM-okhoz is, mindegyikkel működik, a biztonsági másolat is természetesen, teszteltem a gyári rendszer és custom rendszer visszaállítást is.[link]
qltsar
veterán
válasz Zsolty20 #2521 üzenetére
Ma jött ki a ROM, így sem én sem más nem tud komolyabb tapasztalatot megosztani róla, én még raktam fel, de 1 órán belül felflashelem. Flip cover-t nem tudom kipróbálni, mert nincs. Lineage-re stock-ról szerintem nincs nagyon értelme váltani, lehet, hogy frissebb Android Verzióban, de nem nyújt annyival többet, hogy megérje.
Mondjuk ami nekem nagyon tetszik / tetszett az eddígi M.A.D. ROM-okban, hogy kijavították a notification led bug-ot, és tudsz állítani programonként led szín-t. Stock-nál és másik Cusom ROM-oknál nem működik ez a funkció.
-
qltsar
veterán
válasz Zsolty20 #2528 üzenetére
Van egy elég egyszerű App Ops, nincs dedikált Privacy Guard funkció, itt olvashatsz erről bővebben: [link]
Az automatikus night-light sem működött még pluszban a M.A.D ROM-on. Lineage-nél még annyi bibi volt, hogy nem találtam lehetőséget arra, hogy a dátumot és az időjárást a status-barra rakjam.
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
válasz Zsolty20 #2530 üzenetére
A Google Restore visszahúzza a programjaidat, a híváslistát is elvileg. Néhány programot beállításokkal együtt húz vissza. Ezt nem egészen értem 'korábban el nem mentett fájlt lementsek', de a lementett filejaid amik pl. a /sdcard/download-ban vannak nem tűnnek el. SMS-eket csak programmal tudsz visszaállítani, én az SMS Backup+-t használom, automatikusan menti a dolgokat, nem kell vele külön foglalkozni, csak egyszer beállítani, illetve akkor kell amikor visszaállítasz természetesen.
A gyári rendszerekből kimaradt a Google Restore, ott máshogy kell megoldani a visszaállítást.
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
válasz Zsolty20 #2887 üzenetére
Android verzió ugrás (is) történt, én nem tenném...de mi baj lehet ...! Max nem működik, és wipeolsz utána.
SUPERSU FLASHELÉSSEL NAGYON VIGYÁZZATOK!!!
Szétfagytam többször is...így még nem kattant meg a telefonom. Chainfire ki is postolta, hogy inkább rollbackkeljen vissza mindenki 2.79-re. Elkövettema hibát, hogy 2.8-ra updateltem, majd 2.81-re...nem kellett volna. A websitejuk is megőrül, szívesen lefényképeztem volna, az egyik gépemen más volt pár percig az oldaluk ...Az egyiken az elérhető verzió 2.82 volt, a másikon 2.79...valami nem oké náluk most.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdezel, kérlek olvasd el az összefoglalót, és használd a keresőt!
- Hirdetni a hardveraprón lehet! A topikban tilos!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs