- iPhone topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Apple iPhone 11 - népalma
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android szakmai topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Vernee Apollo Lite Téma Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sowi
őstag
a folyamatos bluetooth lecsatlakozas problemara van mar valami megoldas, vagy varjak turelmese az ujabb OTA frissitesre?
Anytime, anywhere, any war ... if the price is right
-
darkmann
őstag
Nem tudom nálad mi lehet a probléma. Másoknak működik a BT. Nem lehet esetleg, hogy két eszköz próbál egyszerre BT-n csatlakozni, és ezért dobja el? Nem emlékszem, hogy mi volt nálad pontosan, de pl. ha csatlakoztatva van egy Mi Band 2 nekem, akkor a Plantronics BT headset-et már nem hajlandó automatikusan csatlakoztatni, csak manuálisan tudom ezt megcsinálni. Utána viszont stabilan tartja a kapcsolatot, kivéve amikor már nagyon le van merülve a headset.
Szóval nem tudom, hogy a következő OTA ezt megoldja-e, mert a gyári fórumon sincs olyan sok visszajelzés ilyen hibával kapcsolatosan.
Gondolom Factory reset-et már csináltál rajta, ugye?
Esetleg ha rootolod a telefont, akkor kipróbálhatsz egy custom rom-ot, hogy az is azt csinálja-e, mert ha igen, akkor az hardver hiba lesz szerintem.[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro 12/512, Oneplus 9 Pro 8/128, Huawei P30 Pro 8/128, Redmi Note 7 4/64
-
D013
aktív tag
válasz vilmose33 #1200 üzenetére
Hali, nálam azért belassul egy kicsit amikor sok autó van egyszerre a képernyőn.
Amit meg én ajánlok az a Mobile Legends, orbitális, pofátlan Lol - Hots- Dota koppintás, tök véletlenül töltöttem le mert még a neve se tetszett, de meglepően jól meg van írva. Ha elmegy a neted, és kilépsz akkor van re-connect (ilyet se láttam még mobilos címnél), a grafika szép, a hősök jók, és egy meccs 10-12 perc alatt megvan, gyorsan behív. Ami meg a fő plusz, hogy a touchos irányítást nagyon eltalálták! -
darkmann
őstag
Azt is írták páran, hogy OTA 3 után megszűnt ez a probléma. Ha fent van az OTA 3, és így is csinálja, akkor csak egy dolgot tehetsz, hogy kipróbálsz egy custom romot. Ha azzal is ezt csinálja, akkor ez hardveres gond lesz.
Honor Magic5 Pro 12/512, Oneplus 9 Pro 8/128, Huawei P30 Pro 8/128, Redmi Note 7 4/64
-
Toninho13
aktív tag
Sziasztok!
OTA frissítést szeretnék csinálni, viszont gravitybox és root is van a telómon. A gravitybox is bezavar az otának, vagy csak a root? Valamint factory reset is kell, vagy csak elég unrootolnom (és a gravity framework-öt) eltávolítani? -
darkmann
őstag
Neked működik rendesen a Leeco CDLA type-c-s füles? Mert olvastam a gyári fórumon, hogy pl. hívások nem mennek rajta keresztül, meg elnémul filmnézés közben és csak újra rádugva lehet újra hallani rajta keresztül.
Az FM rádió megy vele?Honor Magic5 Pro 12/512, Oneplus 9 Pro 8/128, Huawei P30 Pro 8/128, Redmi Note 7 4/64
-
D013
aktív tag
válasz vilmose33 #1208 üzenetére
Rálépnek a többi tucat kínai gyártó útjára, "2 havonta új készülék bejelentés", amivel nekem csak akkor nincs bajom ha kapunk rendes szoftveres támogatást, ami viszont nem tűnik esélyesnek, ha 5-6 eszközzel kell egyszerre foglalkozniuk (a Mars tesztből kiderül hogy kis csapatról beszélünk).
Kíváncsi vagyok miért nem próbálkozik egy márka sem azzal hogy évente két modell és ennyi, egy alsó közép kategória 40-50k körül, 720p, MTK6753, 2-3 Gb ram (ez pipa, a Thorral összejött), meg egy közép kategória teteje (Apollo lite, ez is meglett) és ennyi, ezt a kettőt lehetőségeikhez mérten profin összerakni és szoftveresen támogatni legalább 1 évig. Jövőre jöhetne a Thor 2, 5-5,2 col, FHD, 3-4 Gb Ram, Helio P20 vagy Andreno 625, 32 Gb belső tárhely. Meg egy Apollo 2 5,5 col FHD 4-6 Gb ram, 64 Gb tárhely, jobb kamera, Helio X30, vagy az aktuális Snapdragon 6xx teteje - 70-75kért. Lehet az év második felében már a többi gyártó lepipálja ezekben a kategóriákban, de ott szolna ezek mellett a kiforrottság, és a támogatás. Erre kellene egy kickstarter.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Jogos észrevétel, de legalább kiadták a Lite forráskódját hivatalosan is. Igaz, 19 részletben tölthető le kínai oldalról.. Lesz erre nem kevés custom rom. Az oroszok már neki is estek.... Ez azért nem elhanyagolható sztem.. Főleg, hogy a CM13 beta is kb 3-4 bug miatt "hibás" a többi viszont egész korrekt. Lassan érkezik is a custom kernel is..
Tudom,hogy sokan out of box szeretik használni... Az is jogos...
-
vazulka2800
tag
Kíváncsiságból feltettem a CM13-at működ is minden jól csak a GApps-ot nem hajlandó feltenni mindig error 64-et ír ki ezzel mit lehet kezdeni?
Samsung C3050 -->Huawei U8500 -->Samsung Galaxy Y -->Sony Xperia J -->Sony Xperia SP ->Sony Xperia Z1 Compact -->HTC One M7-->Sony Z3C
-
törölt tag
válasz vazulka2800 #1215 üzenetére
Fogadok,hogy nem a 64 bites gapps csomagot toltad fel..
ARM64 / 6.0/nano van fent nekem. Hibátlanul megy.
Szerk: nincs mit Ezért járunk ide
Drága Orca Barátom: A mars szerintem egy mars-szeletet sem ér. A benne lévő vasért fele ennyit kérhetne el max a Vernee. A design szubjektív, a beltartalom és a gyártási minőség meg nem ér ennyit. Márkaneve még nincs és ha ilyen marad a supportjuk, akkor nem is lesz .. Max B brand lesz.. Nincs mire ennyit elkérniük... Szerintem
[ Szerkesztve ]
-
-
Toninho13
aktív tag
Flashnél kifagyott. Azóta töltőre rakva se reagál, és az Spflashtools se csinál vele semmit. Van valami ötletetek?
-
addikt
válasz darkmann #1209 üzenetére
Teljesen rendben működik, de gyakorlatilag én csak esti/éjszakai zenehallgatásra használom. Esetleg filmezésre a NAS-ról, ha a nejem békésebb filmet nézne alvás előtt, én pedig zombikaszabolást.
Előfordult olyan talán 1-2 alkalommal, hogy eltűnt a hang, de restart a fülessel együtt és utána simán megy azóta is.
A rádió ezzel nem működik, gondolom az a LeEco készülékekben van csak úgy megoldva, hogy a CDLA fülessel is menjen.
A hívás küldés-fogadás is rendben van, most teszteltem éppen kíváncsiságból, teljesen tiszta és érthető mindkét félnél.Egyébként már többféle LeEco Type-C füles van ("utángyártott" is), különböző árkategóriában, így nehéz követni, hogy melyikre van panasz. Tehát jönnek dögivel a pár száz forintos példányok, amik valószínűleg meg sem közelítik az "eredeti" minőségét és funkcióit.
[link]
[link]
[link][ Szerkesztve ]
-
Gabisan
tag
A gsm hivasoknal nagyon halkan hallani kihangositva es a fulhez teve is .Ellenben a skype viber eleg hangos .Erre vmi megoldas ?
Gabisan®
-
Gabisan
tag
Es ha a hivas hangerot leveszem 0-ra az audio control progival,a skype meg akkor is szol.A gsm hangero meg alig hallani.
Gabisan®
-
törölt tag
Ha valaki elég bátor és akar kísérletezgetni, akkor innen le tudja tölteni az apollo lite rom próbálkozásokat,amiket a Vernee-s srácok csináltak...
Kizárólag saját felelősségre!!!!!!!!!!!!!!!!
K11TA = Vernee Mars
K15TB = Apollo Lite[ Szerkesztve ]
-
Gabisan
tag
Tenyleg gaz,ha lehuzom 0 ra az osszes hangerot a skype meg mindig szol es nagyon hangosan.Nem vagom.
Gabisan®
-
törölt tag
válasz FrankóStein #1230 üzenetére
Stock rendszer alól rakható fel update-ként. A telefon frissítése menü, majd helyi file kiválasztása és ott ezt megadod neki..
-
törölt tag
válasz FrankóStein #1232 üzenetére
Kitömörítettem. SP toollal rakható. Otthonról majd este megosztom.
-
gabenn15
csendes tag
Helló mindenki!
Vásároltam gearbest-en egy Vernee Apollo Lite készüléket. A gondom vele az, hogy nem történik semmi, ha a mobilinternetet bekapcsolom, mert egyszerűen nincs. Nem értem mi a probléma, mert a kártya biztos jó, előző telefonban gond nélkül ment. Telenoros vagyok és a beállításokban is stimmelne minden. Írja, hogy az internet a sim1-hez van kötve és nincs adatkorlát meg semmi ilyen hátráltató tényező. Preferált hálózattípusnak a 3G-t hozta gyárilag és próbáltam 4G,3G,2G eléréssel falun/városban, de egyszerűen semmi internet nem mutatkozik. Mit tegyek most? Vernee Thor fórumában olvastam, hogy 4G-s új sim oldotta meg a gondot, de ezt máshogy nem lehetne megcsinálni?
-
Gabisan
tag
SD kartyat lehet formazni ntfs-be ugy hogy a keszulek es az mtp is lassa,lehessen masolni ide oda fileo-kat?
Gabisan®
-
Gabisan
tag
A kamera tenyleg ennyire gyenge? Olyan szintelen kepeket csinal,pedig a bettercamera appot hasznalom.Mikor javitjak mar ezt? Meg 4k video lesz majd ujra? A Nugat ban remelem mar megoldanak mindent.
Gabisan®
-
vazulka2800
tag
Nougatról van valami infó? Mikorra várható kb?
Samsung C3050 -->Huawei U8500 -->Samsung Galaxy Y -->Sony Xperia J -->Sony Xperia SP ->Sony Xperia Z1 Compact -->HTC One M7-->Sony Z3C
-
Gabisan
tag
-
vazulka2800
tag
Ha szeretnék Xposedet a telefonra akkor azt csak simán TWRP-ből felrakom és kész?
-
törölt tag
válasz vazulka2800 #1248 üzenetére
Root,twrp. Utána mehet.
-
CharlieHarpe
csendes tag
Sziasztok,
Tegnapi nap folyamán a kisfiam lejtette a lépcsőn a telefont és betört a kijelző+hangerő illetve a bekapcsolási gomb is benyomódott, tudtok valami szervízet ajánlani? egyáltalán megéri megcsináltatni? 3 hónapos telefon..
Válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdezel, kérlek olvasd el az összefoglalót, és használd a keresőt!
- Hirdetni a hardveraprón lehet! A topikban tilos!!!
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest