- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Apple iPhone 11 - népalma
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android szakmai topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- iPhone topik
-
Mobilarena
Vernee Apollo Lite Téma Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
darkmann
őstag
A vernee fórumon dobta fel valaki, hogy portolhatnák a Xiaomi Redmi Note 4 romját, mert abban is Helio X20 van. Díjaznám!😎
Honor Magic5 Pro 12/512, Oneplus 9 Pro 8/128, Huawei P30 Pro 8/128, Redmi Note 7 4/64
-
-
jopika
tag
válasz darkmann #1903 üzenetére
Nekem is sokat merül alapjáraton ami leeco után fura volt mert az 1-2% ot merült ez meg 10-15%- ot. Amikete írtál az pontosan mi? Fr meg a másik. Mert ez nekem magas mint lónak a hátúszás
„Ember: egy lény, aki kivágja a fát, papírt csinál belőle, majd ráírja, hogy „ Védd a fákat ”
-
mathews37
tag
Régebben panaszkodtam arra hogy nagyon sokat van ébren a telefon a legutóbbi frissítés óta . Posztoltam képernyőképet is és volt gondom a wifi-vel is hogy kikapcsolt wifi nél is az állapotsáv folyton bekapcsolt wifit jelzett .A wifi problémát a Viber csinálta /ja leszedtem és megszűnt a jelenség , a folyamatos ébrenlétet pedig az ujjlenyomat olvasó okozza kikapcsoltam és az ébrenlét probléma is megszűnt.(úgy jöttem rá hogy fel fel villant a teló a tokban az ablakban ,fogtam kivettem és csak úgy simán figyeltem mindig amikor felébredt mindig a feloldó kódot kérte mint mikor nem sikerül többször sem az ujjlenyomattal feloldani .) Ötletek hogy miért vannak ezek a hibák ???
[ Szerkesztve ]
-
Zige1
csendes tag
Sziasztok!
Tudna eseteg valaki segíteni?
A legutóbbi rendszerfrissítés nem működik. Minden úgy néz ki, hogy rendben végigmegy de a végén csak áll a "reboot" feliratnál.
Jelenleg a 20160920163008 van rajta és erre 20161209030130 már nem sikerült.
Próbáltam vezeték nélkül és manuálisan is a fenti linkről!
Köszönöm előre is![ Szerkesztve ]
Üdv: Zoli +36202672202
-
Oldrado
csendes újonc
válasz ITR1570 #1907 üzenetére
Nekem ilyen probléma a Thor-nál volt. Ott így lehetett megoldani:
1. - Telefon kikapcs.
2. - Bekapcsoló gomb és hangerő fel gomb egyszerre nyomva tart kb. 10 másodpercig.
3. - Hangerő fel gombbal fel léptetni a "Recovery Mode"-ra
4. - Hangerő le gombbal kiválaszt.
5. - Megjelenik a halott droid "Nincs parancs"-al
6. - Hangerő fel és bekapcsoló gomb benyom
7. - Bejön a rendes Recovery menü
8. - Hangerő le gombbal "Wipe Cache partition" kiválaszt
9. - Bekapcsoló gombbal futtatni.
10.- Reboot system now - bekapcsoló gombbal.
Telefon újraindul.Ezen nem kellett még használni, de szerintem ugyanúgy működik ezen is.
-
darkmann
őstag
Aosp=stock vegytiszta Android,ilyen a gyári rendszer is.
CM=Cyanogen Mod, van ilyen rom a telóra, de nem hibátlan.
FR=Factory reset
Wipe cache/dalvik cache=recoveryből törölni a cache tartalmat. Segíthet rom telepítés/frissítés után megoldani pl. a merülés problémát.Honor Magic5 Pro 12/512, Oneplus 9 Pro 8/128, Huawei P30 Pro 8/128, Redmi Note 7 4/64
-
-
szeva000
addikt
Hi!
Eddig nekem a gyári rom és legújabb frissítés volt fent. Gyakorlatilag készenlétben kb. 8óra alatt az akku 7-8%-ot merült. Most tegnap rádobtam egy root-ot +TWRP, azóta 4óra alatt zabál ennyit az akkuból készenlétben.
Resetet nem igazán szeretnék csinálni, lenne valami ötlet, hogy mivel lehetne javítani a készenléten? -
zolokas
aktív tag
válasz darkmann #1916 üzenetére
de mitől merűl ha nincs bekapcsolva a wifi meg a adatforgalom? Nekem nem megy meg alig van alkalmazásaim + de elméletileg a messenger meg a facebook nagyon eszi de azt be lehet állítani hogy ne fusson feleslegesen! meg semmi értesítést ne küldjön lezárt képernyőn!
Telekom TV L - Net L 1000 Mb/s / 1000 Mb/s - Xiaomi Poco X3 Pro Fekete
-
as1961
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni! Sajnos elejtettem a telefont, a jobb alsó sarkára, esett ;( Szóval cserélni kell(ene) a kijelzőt. Wayteq szervizt felhívtam 18 000Ft-ért cserélik a kijelzőt. Ez eddig rendben van, de három hétre le kell adni a telefont!!! Nem tudtok valami megbízható szervizt ahol nem kell otthagyni a telefont ilyen sokáig? -
ttamashu
aktív tag
A 18K-s wayteq is jó infó volt amúgy nekem, mert legolcsóbban 14ért találtam ebayen.
Amúgy tiéd mennyire működőképes?
Én úgy jártam hogy tökéletesen megy, de több repedés is van a felső rétegen.
Nem szép, de legalább csúnyaKülön azt vajon Ők tudják cserélni? Vagy te hasonló hibára kaptad a 18-at?
Tea az élet!
-
biofarkas
csendes tag
Sziasztok,
tanácsot szeretnék kérni tőletek.
Apollo Lite vagy Sony Z3 dual?
Jöhetnek a legszubjektívabb vélemények is!Köszi
-
Zsigi72
aktív tag
A Vernee Mars, és Vernee Apollo Lite készülékhez most 10.000 Ft-tal olcsóbban juthatsz hozzá, amennyiben rendelés során a VERNEE kuponkódot használod.
-
Zorro(hun)
tag
válasz FrankóStein #1613 üzenetére
Szia,
Nálam is hasonló a helyzet, de a "hangerő le" gomb meg is szorult és egy kicsit olyan mintha be lenne esve. Nem volt leejtve és mióta megvan tokban hordom. Farzsebbe se szoktam rakni, max. munkahelyen köpenyzsebbe. WayteQ szervizt is felhívtam, azt mondták küldjem be bevizsgálásra. Gondolom majd jól kihozzák belőle,hogy Én csesztem el . Valami hasonló jelenséget produkál: HANGERŐ GOMB MEGSZORUL Remélem az illetékes szervizesek is olvassák a fórumot, mert ebből is látszik, hogy nem egyedi esetről van szó!
[ Szerkesztve ]
-
FrankóStein
aktív tag
válasz Zorro(hun) #1932 üzenetére
Szia! Nekem nincs beszorulva, - tényleg! Minden jó. Emiatt 2 hete csináltam egy FR-t, azóta nem csinálja. Viszont most meg azt csinálja, hogy ha valaki hív, és befejezzuk a beszélgetést, a képernyő sötét marad, nem tudom megszakitani a hívást, csak aki hívott.
😕 -
Perennis
tag
válasz FrankóStein #1934 üzenetére
Enyhe vigasz lehet az hogy a bekapcsoló gombot beállíthatod hívás vége gombnak is.
-
-
vilmose33
őstag
válasz darkmann #1942 üzenetére
A face+messenger nagy aksi zabáló még, most frissítettem őket és sokan panaszkodnak a play-es hozzászólásokban. Mondjuk mindig szidják mindkét programot ,mint a bokrot, de ha gondolod néz rájuk. Én már vagy egy hete kikapcsoltam a telefonon,hogy a face ne értesítsen ,jelzett minden vacak miatt.
A jövő most van
-
szeva000
addikt
Hali!
Eddig az LeTV X500-on símán ment OTG-n NTFS filerendszerrel a pendrive. Ezen a szutykon nem hajlandó. Erre van valami megoldás? Csak FAT32-ben akar menni, ami nekem nem jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdezel, kérlek olvasd el az összefoglalót, és használd a keresőt!
- Hirdetni a hardveraprón lehet! A topikban tilos!!!
- Derail Valley
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Gumi és felni topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple iPhone 11 - népalma
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest