- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Android szakmai topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Vernee Apollo Lite Téma Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mathews37
tag
válasz CharlieHarpe #1250 üzenetére
Hát a hivatalos szervizben 31000 ft a kijelző csere ( volt már szó róla a fórumban ) , ha kintről veszed pl alin 75 dolllár (21000 ft ) + be is kell rakatni . gombokról fogalmam sincs de tuti elkérnek érte valamit a szervizben . Nagyon összetört a kijelző ? Az enyém is be van repedve a sarkán , kikapartam a darabokat feltöltöttem uv lakkal szintbe políroztam oszt áve .(ok nem volt túl nagy törés a kijelzöbe is alig nyúlik bele )
-
mathews37
tag
van itt egy olcsóbban : https://www.aliexpress.com/item/Vernee-Apollo-Lite-LCD-Display-and-Touch-Screen-with-Frame-Original-Screen-Digitizer-Assembly-Tools-For/32755090302.html?spm=2114.30010308.3.1.lYkBWt&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_2,searchweb201603_1&btsid=14a27687-619c-41c0-b87b-60720d300191
-
vilmose33
őstag
Kijelző nem olcsó, de a gombokat gravibox-al kitudodd váltani, kivéve a bekapcs gombot. Mondjuk a gombok cseréje,nem hiszem hogy nagy tétel lenne.
A jövő most van
-
törölt tag
Annyira azért nem nehéz..Ha beszakadt az oldalsó gomb,az nagyobb szívás,mint maga a kijelző csere.. ugyanis az a közép keret cserét jelenti.. ami miatt mindent bontani kell...
-
kenand
veterán
Sziasztok!
Segítséget kérnék.
Fiamnak ilyen telefonja van (Eustock-ból). T-mobilos kártyát használunk, ott a hívószám közlés alapból nincs bekapcsolva. Telefonon ugyan be lehet, de mindig elfelejti valamiért. Beállítjuk és néhány nap után megint ki van kapcsolva és akkor mint Ismeretlen szám hív. azt meg nem szeretem felvenni (biztosítási ügynökök is így nyomulnak stb.)
Sajna SMS-sel nem tudom átállítani a T-mobilnál mert flottás a szám.Hogy tudnám úgy beállítani, hogy ne fejtse el. Miért áll alapba mindig?
OTA ezekhez a telefonokhoz nincs? -
kenand
veterán
-
Sz4bolcs
senior tag
2 napja eltűnt az idle probléma, és nem tudom mire vélni..
-
ZiZo
csendes tag
Segítséget szeretnék kérni! Gyári flip tok előlapját teljesen visszahajtva (navigáláskor telefontartóba rakva) úgy érzékeli a mágneses hatás miatt, mintha zárva lenne. Ilyenkor a képernyőn megjeleníti a kör alakú órát, és semmit sem lehet vele kezdeni. Hogyan lehet letiltani az aktívtok működését? Vagy kinek van ötlete a mágneses hatás leárnyékolására a hátlapon?
-
vilmose33
őstag
Sziasztok. Vásároltam - bár még nincs kifizetve- Mi Band 2- t. Nagyon jól mükődik az Apolloval. Alcatel one touch- ot váltotta, bár az is jól összedolgozott a telefonnal. Ajánlom aki esetleg szeretne vásárolni ilyesmit a telefon mellé.
A jövő most van
-
vilmose33
őstag
válasz darkmann #1268 üzenetére
Igen ,olvastam hogy használod azért is vettem-fogom megvenni. Nem volt semmi gond az Alcatel-el szép is jó is ,csak akkor úgy gondoltam,hogy felesleges. Eladtam jó áron, utána megbántam . Most pedig lett a MI Band. Rossz döntés volt így utólag az Alcatel eladása.
A jövő most van
-
vilmose33
őstag
válasz darkmann #1270 üzenetére
Aksi az nagyon jó benne. Lett volna hasonlóban Huawei, az már több információt ír ki a kijelzőn pl. sms tartalom stb. ,de nekem ez is megfelel. Az volna még a kérdésem, hogy a bluetooth menüben nem írja ki,hogy látná a Band-et csak a Mi Fit jelzi az értesitési sávban, hogy csatlakozva van, illetve müködik rendesen. Neked hány méter után csatlakozik le, mert nekem van hogy 5 méteren belül is. Ha a zsebemben van a telefon ,csuklón a Band akkor nincs gond. Bocs,hogy itt érdeklödök, nem a topicjában, de a Te tapasztalatodban jobban bizok.
A jövő most van
-
darkmann
őstag
válasz vilmose33 #1271 üzenetére
Én nem használom folyamatos kapcsolattal, mert úgy nagyon meríti a teló akksiját, én legalábbis így vettem észre. Plusz az új frissített MiFit-nél is kikapcsoltam, hogy állandóan ott legyen az értesítési sávban, mert az is merítette a telót, még úgy is, hogy nem volt csatlakozva. A lépéseket és az alvásfigyelési adatokat így is számolja, ha zajos helyen vagyok akkor csatlakoztatom, és akkor az értesítésekről sem maradok le. Én anno megvettem a Notify&Fitness for Mi Band-et, mert a gyárival csak 5 alkalmazás értesítéseit tudod beállítani, és a megjelenő ikont sem lehet vele testreszabni, így nem tudod, hogy melyik alkalmazástól jött értesítés, ha ránézel az órára.
A BT menüben nekem sem látszik, viszont azt vettem észre, hogy ha bekapcsolom a BT-t, és a kocsiban bekapcsolom a headset-em, akkor a headset nem csatlakozik automatikusan, mert a Mi Band mellé már nem tud. Ezért először a headset-et szoktam bekapcsolni, és aztán a BT-t.Honor Magic5 Pro 12/512, Oneplus 9 Pro 8/128, Huawei P30 Pro 8/128, Redmi Note 7 4/64
-
vilmose33
őstag
válasz darkmann #1272 üzenetére
Köszi a gyors véleményt . Most olvastam az alkalmazásról amit ajánlottál, mindjárt meg is veszem. Hátha jobb lesz a hatósugara is, mert most nagyon kicsi. Teljesen igazad van felesleges, hogy egyfolytában kapcsolatban legyen. Aksi nagyon jó, még mindig 100%-on van. Tegnap töltőttem fel teljesen. Eddig tetszik. (6e. volt). Köszi ,hogy szóltál a haedset-es sorrendről.
[ Szerkesztve ]
A jövő most van
-
törölt tag
válasz Gabisan #1276 üzenetére
Már meg ne haragudj kérlek, de ez mire is jó? Ettől jobb a telefon használhatósága? Ez a program a valódi használatod mutatja?
Nem veszekedni, nem bántani akarlak, de ez a "teszt" kb 26 ezredik fontosságú a telefonon.. szerintem. Fontosabb pl az,hogy az utolsó gyári rom, amit linkeltem anno, az pl tartalmazza ujra a 4K videófelvétel lehetőségét...
-
arnd
senior tag
válasz #84490496 #1277 üzenetére
Össze tudod hasonítani, akinek még nem volt ilyen telefonja az el tudja helyezni, egy skálán, hogy mire képes nagyjából a készülék. Szóval igen is hasznos. (topikon belül csak faxméregetés )
Persze abban van igazság, hogy egy xar ROM-al a legerősebb hardvert is el lehet szúrni.
Illetve az MTK procik híresek, hogy felhasználói élmény szempontjából többet nyújtanak, mint sem az egy antutu pontszám alapján látni lehetne.[ Szerkesztve ]
-
arnd
senior tag
válasz darkmann #1272 üzenetére
Az az igazság, hogy én pont e miatt a béna BT kezelés miatt engedték el a kezét, no meg a kamera kezelés is...
A Mi Band-nek meg pont az lenne a lényege, hogy keveset tud, de azt atom stabilan.
Egy ilyen BT kapcsolattal pont ez veszik el, vagyis az értelme...
Amíg ezt meg nem oldják én addig nem tudom jó szívvel ajánlani ehhez a telefonhoz. -
vilmose33
őstag
Nem gondolom, az Alcatel one touch-al nem volt soha semmi gond, illetve eddig használtam két BT. haedsetett azokkal sem volt gond. Ami érdekes a MI Band-nál van hogy tényleg 3 méteren belül is leválik néha, ha a zsebemben van a telefon kézen a Mi Band ,akkor viszont teljesen jó. Fém szíjon vacillálok még hozzá.
[ Szerkesztve ]
A jövő most van
-
darkmann
őstag
Szolgálati közlemény!😀
Az EU Stock-nál van megint fekete Apolló Lite raktáron.[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro 12/512, Oneplus 9 Pro 8/128, Huawei P30 Pro 8/128, Redmi Note 7 4/64
-
arnd
senior tag
válasz vilmose33 #1286 üzenetére
Én meg gondolom, mert 3 eszközömmel probléma nélkül működik a Band 2. Az Apollo-val meg csak szenvedett.
Az energia gazdálkodásában is jelentős volt a BT fogyasztása. Valószínűleg az alacsony energia állapot kezelése nem tökéletes. Már ha egyáltalán tudja ezt.
A bt füleseimmel is vacakolt stby módban. Ezek ráadásul nem voltak akkor egyedi hibák, másnál is előfordultak... -
törölt tag
Sziasztok.Tegnap óta boldog tulaja vagyok ennek a telefonnak,szuper gyors,nagyon jó az akkuja,tényleg visz minden játékot,eddig csak pozitív tapasztalatom van vele.
-
törölt tag
Rögtön segítséget szeretnék kérni
A gyári email appal nem boldogulok.Jól írom be a nevet és a jelszót de nem engedi hogy beállitsam a hotmail fiókomat.Erre valami megoldás valakinek?
-
mesmat
csendes újonc
Sziasztok!
Szombaton 2szer, ma meg egyszer teljesen befagyott az egész telefon egy percre. Egy gyári visszaállítás megoldhatja a problémát vagy valami hardveres gond lehet?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdezel, kérlek olvasd el az összefoglalót, és használd a keresőt!
- Hirdetni a hardveraprón lehet! A topikban tilos!!!
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android szakmai topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Rendszergazda topic
- Elektromos autók - motorok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Gumi és felni topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest