- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Magisk
- Android szakmai topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Vernee Apollo Lite Téma Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matyi222
senior tag
válasz Norbika88 #1001 üzenetére
Nem tudom, mert az enyém magyar boltból van. A Posta nem olcsó visszafelé annyit tudok.
GPS-RÁDIÓ SPORT BT. Az enyém innen van, de nem én vettem meg horror áron
[ Szerkesztve ]
Az internet használatához is agy kell: képesnek kell lennünk megkülönböztetni a jó, a fura és a rossz információt. Az internet világában ez a különbség könnyen eltűnik.
-
mathews37
tag
itt 75 000 és magyar garis mivel itthoni a bolt . : http://muholdastv.hu/spd/VERNAPLB/Vernee-Apollo-Lite-okostelefon-FEKETE (csak annak aki nem talál normális áron )
-
ORCA58
addikt
válasz darkmann #1003 üzenetére
Nem kioktatásnak szántam, tudom aki nem hallot róla, annak bizony új lehet. [link]
Egyébként elég szomorú, hogy az embernek ilyenekkel kell foglalkozni. Ennyi év után is ilyen buta hibák vannak az androidban. A googl mindent magának akar, még az aksink energiáját is elszíná![ Szerkesztve ]
-
darkmann
őstag
Amit linkeltél, azt már többször próbáltam, és nem működött. Ráadásul nem pont ugyanarról szól, mint amit én írtam. Olvasd el, mit írtam.
Lehet túl reagáltam az előbb, de hidd el, hogy már mindent végig gugliztam marshmallow battery drain témában.Honor Magic5 Pro 12/512, Oneplus 9 Pro 8/128, Huawei P30 Pro 8/128, Redmi Note 7 4/64
-
törölt tag
Gaya rom megy a levesbe. Felteszem a Marsapa V2-t. Gaya olyan furcsaságokat csinál,hogy kiakaszt...Stock rommal soha nem volt reboot, gaya-val igen. Térerő harmatos, open camera kaki képeket csinál(sry ) , wifi-t dobálja, gyengébb is a vétele, mint a stock romnak,filekezelője a download mappa tartalmát nem mutatta, pedig be volt állítva,hogy a rejtett és a rendszer file-okat is lássa és még sorolhatnám... Most kipróbálom a Marsapa V2-t,amig a CM 13 kész nem lesz teljesen...
Apropó: az interactive/cfq helyett akkukimélőnek a powersave/noop, optimalizált igénybevételre az ondemand/deadline vagy noop jó választás.. Én utóbbival használtam visszafogott órajellel.. Ondemand/noop és 1500-ra visszafogva a max órajelet. Kellemes akkuidő és még jó teljesítmény ( persze nem játékokra.. )
-
-
ORCA58
addikt
válasz #84490496 #1008 üzenetére
Üdvözöllek!
Nem, (egyébként is nekem már túl nagy), de olvasgatom a topikot. Érdekel, hogyan fejlődnek, milyen minőségűek a feltörekvő ill. olcsóbb de jónak nevezett márkák. A család hozzám fordul, ha nyűge van, vagy telefont akar vásárolni, így szeretek képben lenni, meg amúgy is érdekelnek.Nekem is karnyújtásnyira van az OT995 és bizony néha be-be kapcsolom. Vettem bele aksit. Bár gyárinak nevezik, de fele annyit sem bír, mint amivel vettük, de a nosztalgiázáshoz jó. Sajna már másra nem való. Telefonálni ugyan lehet vele, de pl. a messenger már nagyon leterheli. Onnan tudom, hogy lányomnak adtam kölcsön, de nem sokra ment vele e-miatt.
Ui:
Remélem nem vetsz meg ezért, de az általad annyira gyűlölt márka, a Huawei rajongója lettem. Korábban a G6 most a P9 lite van és tökéletes, megbízható, hűséges társaim lettek.[ Szerkesztve ]
-
darkmann
őstag
Kedves Fórumtársak!
Bővítettem az összefoglalót USB driver telepítésére és készenléti fogyasztás csökkentésére tett javaslatokkal.
Várom a további ötleteket!
Üdv,
darkmannHonor Magic5 Pro 12/512, Oneplus 9 Pro 8/128, Huawei P30 Pro 8/128, Redmi Note 7 4/64
-
törölt tag
Az,hogy én nem szeretem a huawei-t, az nem jelenti, hogy másnak sem jó Az a lényeg, hogy Neked hibátlanul teljesítsen és ne legyen semmi problémád vele!
Amit viszont Lite tulajoknak bátran merek javasolni az a Marsapa V2 rom. Stock-ra épül, rootolt,exposed előre telepítve 4 modullal és brutál jó akkuidővel!
Biztos, hogy nem akarsz az erő ezen oldalára csábulni? Nem olyan nagy a mérete. Eleinte nekem sok volt, de kb 3-4 nap alatt annyira megszoktam,hogy az 5 col már kicsinek érződött a kezemben...
#1019: Darkmann: Esetleg a custom romok helye? ( needrom , androidiani-olasz fórum )
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
törölt tag
válasz #84490496 #1022 üzenetére
Ami ehhez tartozik: a cégnél ment a messenger,egyébként ment a 4G is( Biatorbágy, M0-s végénél.....), Befelé menet és hazafelé is 30-30 perc zenehallgatás játékkal, e-mailek és face állandó szinkronnal fut ( 2 magán és egy céges e-mail fiók..).Wifi meg itthon lett "csak" bekapcsolva. Még tesztelem kicsit a rendszert, de 14-ig, amíg ki nem jöttem a céges buszhoz, kegyetlenül keveset merült a teló. Erre ha felteszem a setcpu-t és bejátszom az órajeleket,időzítőket, egy laza 2-3 napos működés simán összejöhet ilyen használattal. A gyári rendszer átlag másfél napot bírt ki,vagy annyit sem eddig...
Hogy válaszoljak is rögtön: az első lényeges szempont: alvó módnál sem dobálja a wifit és nem kell hálózatot keresnie,amikor felébresztem. Stock és Gaya romoknál csinálta, most nem.Stabilitás eddig hibátlan ( mondjuk a gyári sem szórakozott sokat ) .Az üzemidő még nyújtható órajel és egyéb cucc nélkül is, ez kb a belakás ideje...Ma este nem teszem tölteni, reggel 4-kor kelek, akkor csinálok képernyő mentést az éjszakai merülésről. Itthon alig veszem kézbe,mert átlag pc-ről netezek. Amig ezt írom, a kábel tölti, de most lehúzom és innentől meg mehet a figyelés...Egyébként ilyen a rom...
[ Szerkesztve ]
-
ORCA58
addikt
válasz #84490496 #1020 üzenetére
Nem csábulok át. Bár használat szempontjából biztos jó az 5,5 col, de cipelni, már kevésbé. A mostani kisebb valamivel, de néha gond a leülés is ha a zsebemben van. (farzsebbe soha sem teszek telefont)
A teló egyébként esztétikailag és beltartalmilag tetszik, de a 2,5D nek nevezett kijelzőt ha tudom kerülöm, és stock rom sem a szívem csücske. -
darkmann
őstag
válasz #84490496 #1024 üzenetére
Azt el is felejtettem írni, hogy a zenehallgatás pl. szinte semmit nem fogyaszt, én reggelente kb. 30-45 percet hallgatom a rádiót, de meg sem látszik az akkumulátor statisztikában, mert ezeket a feladatokat egy 11. mag végzi, ami ultraalacsony fogyasztású és csak 384 Mhz-en megy.
Honor Magic5 Pro 12/512, Oneplus 9 Pro 8/128, Huawei P30 Pro 8/128, Redmi Note 7 4/64
-
mathews37
tag
A hívás közbeni beszéd hangerőt nem lehet valahogy fokozni ? meg a kihangosításit is mert már max-on van de azért lehetne egy kicsit acélosabb( pedig nem vagyok süket ) azért is furcsa hogy ilyen kevés mert pl a filmek / zenék eléghangosak .
-
törölt tag
Meg van az első bug a Marsapa romban. Hibásan mutatja az akku töltöttséget. Ha hazaértem,este irom,miért és tolok fel fotót is. A zoomfx-ben bekapcsoltam a kamera2 api-t. Majdnem szétfagyott a teló,de csak a kamera aktuális képét nem mutatta. Elvileg lőtt vele fotót. Este 7 körül kiderül...
-
berczy77
csendes tag
Sziasztok!
Kerestem, de nem találok semmit a topikban a kérdésemre...
Ma jött meg a telefon és nem találom, hogy hol tudom beállítani, hogy a szám nélkül hívókat automatikusan elutasítsa.
Ha valaki tudja, legyen szíves ossza meg velem!
Köszönöm! -
törölt tag
Camera2 API Az előbb hibásan linkeltem. sry..
-
törölt tag
válasz darkmann #1041 üzenetére
Lehet, de szét fagy a teló.. Gyakorlatilag a bekapcsoló gombra reagál kb 10-15 mp után csak. Viszont visszakapcsolva meg megint megy egy darabig. Szerintem a kernelt kéne kicsit hekkelni... tippem szerint a camera2 Api nincs rendesen beforgatva a romba. Valszeg a kernel is azért lett párszor átírva a vernee-s srácok által...Bár ez még csak tipp....Meg kéne néznem a forráskódot, de vernee nem adja ki.. Megint zárt a letöltési helye..
A HDR mód viszont egyszerűen pocsék a ZoomFX-el.. Arra kissé kiakadtam...
[ Szerkesztve ]
-
GIJoe
addikt
látom fentebb kamera gondok vannak még, akkor meg sem kérdem, hogy a 4K videózás megy e már...
-
LantosBerry8
senior tag
Üdv!
Tervezem egy ilyen készülék megvételét édesapám részére.....
Sokat netezik a telefonján, kell a dual sim és nem árt ha "tud" képeket is készíteni vele...
Szerintetek merjem megvenni neki, vagy keressek más készüléket? (megbízható avagy sem...?)
-
Matyi222
senior tag
válasz fcbarca #1046 üzenetére
Meg aki venni akar ebben az akcióban annak igencsak oda kell figyelni, mert 179.99 dollár lesz, csak néhány szerencsés ember jut majd hozzá 99.9 dollárért. Ott van apró betűvel. "* Limited quantity"
Bár 179.99 is rendben van az ár.
Az akció pontos leírása alább.
A Gearbest webáruház még izgalmasabb akciót indít 2016. október 31-től, ugyanis ekkortól mindössze 99.99$-ért, azaz körülbelül 28 ezer Forintért elvihető. Természetesen kell majd egy kis szerencse is, hiszen minden nap, csak az első pár vásárló kapja meg ezen az áron a telefont. Az akció egészen 2016. november 9-ig tart, érdemes tehát mindennap próbálkozni, aki ennyiért szerezné megszerezni a Vernee telefonját.
VERNEE APOLLO LITE AKCIÓ - 99.99$
Gearbest - 2016. október 31-tőlAkinek nem sikerül bekerülni a szerencsés vásárlók közé, azoknak sem kell csüggednie, hiszen október 31-től több áruházban is akcióban lesz kapható a készülék. A Gearbest, az EverBuying és a Dealsmachine is 50$-ral, azaz közel 15ezer Forinttal adja olcsóbban a Vernee Apollo Lite telefont. Így az eredeti 229.99$ ár helyett, mindössze 179.99$-ért, azaz 50ezer Forintért vásárolható meg a Vernee zászlóshajója.
A jelenlegi árakat, és az üzletekhez vezető linkeket a telefon oldalán találhatjátok meg:
VERNEE APOLLO LITE VÁSÁRLÁS
Akció - 2016. október 31-től[ Szerkesztve ]
Az internet használatához is agy kell: képesnek kell lennünk megkülönböztetni a jó, a fura és a rossz információt. Az internet világában ez a különbség könnyen eltűnik.
-
vilmose33
őstag
válasz LantosBerry8 #1045 üzenetére
Szia. Merem ajánlani nekem nagyon jól működik. Augusztusban vásároltam(62e)-ért, nem bántam meg. A podcast programmal volt egy kis bug még az elején,illetve a kamera programot érdemes lecserélni,de ez benne van az összefoglalóban. Illetve az egyik kártyaolvasó nem szereti a vágott sim kártyámat, de ez az Én hibám. Annyi még,hogy garanciásat vegyél ha tudsz.
A jövő most van
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdezel, kérlek olvasd el az összefoglalót, és használd a keresőt!
- Hirdetni a hardveraprón lehet! A topikban tilos!!!
- Peugeot, Citroën topik
- Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Milyen házat vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bitcoin topic
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest