- Android szakmai topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
-
Mobilarena
Vernee Apollo Lite Téma Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilmose33
őstag
Szia! Gratulálok a telefonhoz . Akkuszázalék: Tehát lehúzod felülről a kezelőfelületet és lesz legfelül a beállításokat jelentő fogaskerék, ezt a jelet nyomd hosszabban kb 3 másodpercig és kiírja a telefon,hogy létezik most már egy kezelőfelület-hangoló menüd is. Belemész a beállításokba-megnyomod a fogaskereket- és legalul lesz a kezelőfelület-hangoló menü, ebben lesz az akkuszázalék kijelzés, csúszka elhúzása-mint az Iphone-kon- és már ki is jelzi az akkujelen %-ban is. A telefon csengőhangja beállitásokban ,látnia kellene elméletileg az összes csengőhangot. Ha mégsem akkor másold át a telefonmemóriájába, a ringtones-ba nekem ott van és látja a csengőhangok között. Illetve tudsz személyekhez is külön rendelni csengőhangot, a névjegyszerkesztése menüben.
A jövő most van
-
ferkau
csendes tag
válasz vilmose33 #351 üzenetére
Besz...ás...műkszik,de a százalék szám tényleg olyan kicsi vagy vmit szarul csinálok?
beleírja az akksitöltöttség jelzőbe a számot,ember legyen a talpán,aki látja bakker...
A csengőhang így faxa...látja a menúből a másolás után.Nekem az volt a furcsa,hogy az eddigi telefonok sd kártyáról is felajánlották a "beállítás csengőhangként" című dógot..,itt valahogy nem sikerült elővarázsolnom ezt az opciót,de a ringtonesba másolva már ok.
köszönöm sogat segítettél -
Omika77
csendes tag
Sziasztok.
Még mindig erre a fórumbejegyzésre szeretnék választ."Sziasztok.
Ne haragudjatok a zavarásért de látom hogy van már egy pár fórumtársnak apolloja.Tudna nekem valaki az nvram-ról flashtools-al biztonsági mentést készíteni? Nagyon hálás lennék. Köszönöm. Üdv. Krisztián"Az is jó ha valakivel összefuthatok itt pesten.
Köszi.[ Szerkesztve ]
Ha veszem a fáradtságot hogy válaszoljak a Privát üzenetedre, Én is joggal elvárhatom hogy Te is tegyél ugyanígy!
-
Omika77
csendes tag
válasz tibcsi0407 #354 üzenetére
Nekem csak a mappa tartalma kell amit utána át tudok írni a sajátomra. Nyilván nem a másét szeretném használni. Csak most nincs mit átírni.
Ha veszem a fáradtságot hogy válaszoljak a Privát üzenetedre, Én is joggal elvárhatom hogy Te is tegyél ugyanígy!
-
Omika77
csendes tag
válasz tibcsi0407 #357 üzenetére
Két hete írtam nekik.......... Le se szarnak. Az összes "hivatalosnak" mondott utat végigjártam.
Te mit tennél?Ha veszem a fáradtságot hogy válaszoljak a Privát üzenetedre, Én is joggal elvárhatom hogy Te is tegyél ugyanígy!
-
Omika77
csendes tag
válasz tibcsi0407 #361 üzenetére
Hát igen sajnos nem egy segítőkész társaság. A fent leírtakkal sikerült a dolog visszaállítottam a IMEi számokat. Működik. Köszönöm mindenkinek a segítségét.
-
dannie_Hun
csendes tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne. Másnak is rakoncátlankodik a teló, ha fülessel használom? Egyszerűen hihetetlen, de ha teljesen be van dugva a füles(mindegy melyik 4-5 teljesen jól működővel próbáltam), akkor csak a jobb oldali szól. Kicsit kijjebb kel húzni, és akkor szól mindkét oldalon. Azonban amikor zsebre tenném, akkor ugye akaratlanul is hozzá nyúlok, és ha elmozdul akkor pedig megint cska a jobb oldalt szólaltatja meg.
Próbáltam, gyári eljátszóval külső lejátszóval, youtube-al de mindenhol ez vanEgyszerűen most nem tudom hogy a készülék a hibás, vagy valami nincs beállítva?
-
Sz4bolcs
senior tag
válasz dannie_Hun #363 üzenetére
Nekem teljesen patentül illeszkedik (vsonic vsd1), és remekül szól. Szerintem egyedi hiba.
-
dannie_Hun
csendes tag
válasz Sz4bolcs #364 üzenetére
Igazából, felismer minden fülest.
Próbáltam régi LG-m fülesével, Alcatellel és Sonyval is. Mostani Sennheiseremnél is sajnos ez a hiba.
Ami még viccesebb, hogy van egy Panasonic fejhallgatóm. Felismeri az android, elindítom a zenét, de egyik oldalon sincs hang.Teljesen értetlen vagyok
-
ferkau
csendes tag
válasz dannie_Hun #363 üzenetére
Szia
nekem teljesen jól működik 2 féle fülessel is próbáltam,ugyanolyan jó
az előző telcsimnél a szoftver frissítés után csinálta ugyanezt a fülessel,meg még pár furcsa dolgot.
lehet,hogy csinálnod kéne egy gyári visszaállítást,ha nem tetted még meg.
vagy várj még egy kicsit,hátha vki jobban vágja vagy volt már ilyenre példa. -
törölt tag
válasz dannie_Hun #367 üzenetére
Mielőtt gariztatod,nézd meg,melyik jack szabványt támogatja. 2 féle van ugyanis...
-
darkmann
őstag
Jó lenne már az egyik topikot csak olvashatóvá tenni! Kicsit problémás mindkét topikot olvasgatni.
Eddigi véleményem az Apollo Lite-ról:
-Minősége kifogástalan. A gyári fólia viszont egy kalap sz@r, olyan kékes, és csillogó is, hogy rontja a kijelző láthatóságát. Már rendeltem is egy másikat B@nggoodról.
-Kijelző szerintem közelíti az Amoled szintet, a feketéi elég szépek. Az automata fényerő állítást nem használom, de 50%-nál még sosem kellett nagyobbra vennem, hogy lássam akár erős napfényben is.
-Memóriát még nem kellett ürítenem, kb. 1,9 Gb felhasználható úgy, hogy 40-50 appot telepítettem. Bezárni csak a F@szbúkot és a Meszindzsört szoktam, mert azok hihetetlenül eszik az akksit.
-Tárhely simán elég, pedig a RR3 foglal majd 4 Gb-ot. A 32Gb-os Samsung Evo kártyát simán megette elsőre.
-Üzemidő szerintem megfelelő egy ilyen hardver/akkumulátor kombótól. Napi 2-2,5 óra navigációval (Waze), plusz böngészés, e-mail szinkron, fészbuk, stb. 4,5-5 óra kijelző idő mindig megvan, ez kb. 1-1,5 napos üzemidőt jelent nálam. Készenlétben nem zabálja az akksit, a Doze funkció működik. Éjszaka kb. 2-3%-ot merül összesen.
-A gyorstöltés eszméletlen! Nekem 13%-ról kb. 1 óra 10 perc alatt feltöltötte, 18-20%-ról 1 óra alatt tölti mindig fel 100%-ra!
-Az ujjlenyomatolvasóval nem voltam kibékülve az elején, de kiderült, hogy júzererror. Miután kelzsoca elmagyarázta, hogy vigyem fel az ujjlenyomatot, már kb. 10-ből 10 a sikeres feloldás.
-Frissítés nekem hiba nélkül felment most, a változásokról tapasztalatom nincs, igaz nekem csak a fényképek minőségére volt minimális panaszom. S3 Neo sokkal élesebb és zajmentesebb, de még elég részletgazdag képeket csinál ehhez képest.Összességében elégedett vagyok a telefonnal.
Honor Magic5 Pro 12/512, Oneplus 9 Pro 8/128, Huawei P30 Pro 8/128, Redmi Note 7 4/64
-
Erneszto
tag
Az előző hozzászólásra reagálva annyit hozzátennék, hogy a kijelző semmivel sem jobb a kategóriában kapható készülékek kijelzőjénél.
A fekete szint pedig közelében sincs egy oled-nek az ips panel jellegéből fakadóan, ráadásul maximum 1000:1 a maximális kontrasztaránya.Viszont ami engem érdekelne, (hátha a fórumtársak tudnak válaszolni) az hogy a doze-deep sleep funkcióhoz valamilyen formában hozzá lehet férni root nélkül?
Mert nekem mióta megvan a készülékem óránként 1% merül az akkumulátor töltöttsége kikapcsolt wifi, kikapcsolt adatkapcsolat mellett, és se doze time-om nincs se pedig deep sleep-em.
Természetesen a kötelező köröket lefutottam már de hátha mond valaki olyat amit még nem néztem meg.
Gyári visszaállítás sem segített, kártyám 1éves microSim Play frissítés tiltva alkalmazások frissítése tiltva. -
törölt tag
-
Erneszto
tag
válasz #84490496 #371 üzenetére
32GB Samsung Evo memóriakártyám van, melynek a írási-olvasási sebességével, illetve elérésével nincs gond.
Közben beszéltem ticsi0407 fórumtársunkkal aki teljesen segítőkész volt, ő ajánlotta a GSam battery monitort amit fel is tettem igaz root jogosultság nélkül nem tud fagyasztani, viszont az alkalmazásból kinyert adatok szerint:
4ó39perce fut az alkalmazás a telefont azóta alig vettem kézbe és a legnagyobb energiafelhasználás az Ébrentartás címszó alatt van 74%
2. a kijelző 18%
3. aktív wifi 5%
4. alkalmazások 3%
Az ébrentartásba belépve 4óra 20perc van (Deep Sleep 0%, Doze Time 0mp) -
darkmann
őstag
válasz Erneszto #370 üzenetére
Az előző hozzászóláshoz meg csak annyit, hogy ez nem egy szimpla IPS panel, és hogy egy Amoled kijelzős S3 neót és egy 2000:1 kontraszt arányú IPS paneles Lenovo P70-et használtam előre, tehát van viszonyítási alapom.
Honor Magic5 Pro 12/512, Oneplus 9 Pro 8/128, Huawei P30 Pro 8/128, Redmi Note 7 4/64
-
Erneszto
tag
válasz darkmann #374 üzenetére
Végül is igazad van, mert azt írtad a "feketéi elég szépek" tényleg szépen világít a 0,45 nites feketeszint.
A Leneovo P70 0,24 nites szintje bizonyára rosszabb volt neked. Akkor ezek szerint valami gond van a mért adatokkal. Volt nekem is Samoled kijelzős készülékem FullHd felbontással, de a fekte mélységét nem tudják megközelíteni főleg nem az IPS panellal rendelkező készülékek. Nem beszélve az ips panel jellegéből adódó oldal irányba szórt nagy mennyiségű fényről, ami a sötétszürke feketéből, világosszürkét csinál.Fakirr1 - A gyári fólia van a készüléken tok nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
Sz4bolcs
senior tag
Előbb-utóbb jó lenne rájönni, mi okozza a magas idle problémát..
-
riki
senior tag
válasz Erneszto #376 üzenetére
Bocsi ,de ez kicsit a plazma vs lcd csatára emlékeztet. Azért ne egy 200 ezres teló szintjét várd az Apollotól,de kategóriáján belül ,az egyik legjobb kijelzője van .Ha egy kicsit belemélyedtél a Sharp lcd technológiájába ,akkor tudod mire gondolok.Az olednek is megvan a saját baja,ezért csak az lg vitte át a tv-k világába,a samu meg csak kínlódik vele.
-
Egzee
őstag
elvileg ma jött fehér ezüst a telóból, de semmi hír az eustocktol...
-
Erneszto
tag
Ha visszaolvasol, akkor látni fogod hogy a fekete mélységére vonatkozott egy megállapítás ami nem állja meg a helyét. Nekem van ilyen készülékem és nem várok el semmit, de azt nem szeretem ha elferdítjük a dolgokat. Kategórián belül pedig vannak olcsóbb készülékek, amelyek hozzák ezt a szintet szóval nem kell hanyatt esni ettől a kijelzőtől ez a lényeg.
Én Sony Z2-ről váltottam kijelzőben semmivel nem több, vagy jobb, bármennyire is Sharp meg IGZO.
Azt már le sem merem írni hogy pl piros szín megjelenítésben jobb a sony.
De a lényeg hogy lehet megpróbálkozok valamikor a root-al, ha nem kapok valami jó ötletet, hogy mi módon küszöböljem ki a magas készenléti fogyasztást. -
darkmann
őstag
válasz Erneszto #383 üzenetére
Ha figyelmesen olvasol, akkor írtam, hogy "szerintem". Olyat pedig egyáltalán nem írtam, hogy a P70 feketéi rosszabbak! Az, hogy a mérési eredmények mit mutatnak, az egy dolog, és egy másik a szubjektív vélemény. Az emberi szem nem feltétlenül érzékeli aközött a két érték közötti különbséget, ha nincs egymás mellett a két panel. A piros színre vonatkozó megállapításod pédául szintén elég szubjektív, lehet, hogy a Z2 túl szaturált. Akkor ki ferdít?
[ Szerkesztve ]
-
ferkau
csendes tag
Sziasztok
A gyári tokot használva,nagyon jópofa a becsukás után látható óra.De tegnap vmiért megváltozott és hagyományos öraképről digitális kijelzésre váltott!!!Nem állítgattam semmit,egyszerúen magától cserélt.Ez normális így?Nem tudom hol kell visszaállítani,a retró óra jobban tetszett
Valaki leírná,hogyan lesz megint látható???
köszönöm -
Erneszto
tag
válasz darkmann #384 üzenetére
Igen abban igazad van, hogy ez a te szubjektív véleményed.
Én pedig leírtam az én véleményem, amit alátámasztanak az adtok, hogy másnak ne legyen pofára esés, aki oledhez hasonló fekete szintet vár.
Egyébként elég ha mindenki megnézi a készüléket bootolás közben, (amikor csak a vernee logo van a kijelzőn) és láthatja hogy milyen fekete szintre képes a kijelző.
Peace!
Lehet átmegyek a másik topicba, mert talán az jobban pörög.[ Szerkesztve ]
-
quattroaudi
csendes tag
Kedden megérkezett(EUStock).Nagyon frankón működik minden,ami nekem zavaró hogy zörögnek a gombok,és a tok folyamatosan ébreszti a zsebben az órát és a kijelzőt. Utóbbira lenne valami megoldás?
-
CharlieHarpe
csendes tag
Sziasztok,
Nem tudjátok hogy lehet a rejtett számot kikapcsolni?
Sehol se találom azt az opciót
-
vilmose33
őstag
válasz CharlieHarpe #390 üzenetére
Telefon menüben mikor hívást inditanál, fent a keresőben rányomsz a három függőleges pontra,utána legalul beállítások,utána telefonos fiókok, utána rányomsz arra a kártyára amelyiket beszeretnéd állítani.,azon belül további beállítások,azon belül lesz a hívóazonositó. Azon belül hívószám kijelzése.
[ Szerkesztve ]
A jövő most van
-
bosstom
csendes tag
válasz Erneszto #388 üzenetére
Nekem nem rémlik, hogy bárki is OLED szintű feketét emlegetett volna.
Az OLED feketéjét semmilyen IPS nem fogja produkálni ebben igazad van, aki pedig amiatt sír hogy miért nem olyan színe az meg jobb ha egy téglát nyomkod. Két külön technológia pont!
Hiába a van az OLED-nek olyan szaturálsága meg színtelítettsége hogy bexarunk néha azért kénylemes IPS kijelzőt is nézni.Nem mellesleg ebbe telóba IPS kijelzőt tettek nem elsz ebnne OLED sosem. Ez a SHARP IGZO vagy milyen technológia lényege meg ha jól tudom pont abban van, hogy alacsonyabb fogyasztása egy átlag IPS-hez képest nem abban, hogy akármilyen átlag feletti színe lenne.
Én aktívan használok OLED-es és IPS-es telót is és mindig azon kapom magam, hogy az OLED színvilága baromira tetszik de amikor IPS kerül a kezembe valahogy az természetesebbnek hat!
-
addikt
A több vonalon folytatott tapasztalatcserét inkább a telefon saját topikjában folytassuk: [Vernee Apollo Lite]
-
attiati
veterán
OTA frissítés hozott javulást, romlást?
-
vilmose33
őstag
Lefrissitettem, a kamera elméletileg szebb képeket készít a gyári szofttal, nekem minha javult volna az üzemidő, nem mértem le, csak úgy érzetre mondom. Stabilabb lett a jelerőség, volt akinek eldobta a hálozatott, nekem mindig stabil jó volt, ehhez sem tudok érdemben hozzászólni. A menüben nem vettem észre változást,eddig is stabil volt, most is az nem futottam bele bugba. A felhasználói élményem nem változott, nagyon jól teszi a dolgát. Szép a kíjelző is. Ár -érték arányban szerintem nagyon jó vétel. Főleg, hogy van fent már 60- ért is használtan.
[ Szerkesztve ]
A jövő most van
-
darkmann
őstag
Én még tegnapelőtt tettem fel, annyit tudok biztosan, hogy nálam a kamera nem javult. Az üzemidő tegnap nagyon kevés volt, de tegnap a recovery-t is buheráltam és sokat indítgattam újra a telefont. A hálózattal és a Wifivel eddig sem volt bajom, rontani nem rontottak rajta szerintem.
A gyanúm az, hogy vagy nagyon elvan programozva valami a kamera szenzornál, vagy valójában 4:3-as képarányú, és a 16:9-es képeket interpolálja, ezért azok a képek rosszabb minőségűek.Honor Magic5 Pro 12/512, Oneplus 9 Pro 8/128, Huawei P30 Pro 8/128, Redmi Note 7 4/64
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdezel, kérlek olvasd el az összefoglalót, és használd a keresőt!
- Hirdetni a hardveraprón lehet! A topikban tilos!!!
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest