- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Instagram közösségi fényképezés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ha jó készülék lenne, akkor lenne még ára! De sajnos túl sok hibát produkált vele a Sony.
Elnézegettem, a Z2-ről sem zengenek ódákat.Az iPhoneokra legalább hosszan normális frissítés van mielőtt elcseszik. Pl. iPhone 4/4S esetén az iOS 7 már "kissé" sok volt. De ettől függetlenül jól bírják!
A Nexusok pedig a support miatt jók!
-
Deck
titán
válasz #09819904 #19502 üzenetére
Évente 2 új csúcskészülék és mindegyik legyen árban ugyanannyi? Ezt, te sem gondolod komolyan.
Z és a Z2 között 1,5 év van és 90 ezer forint kb. Így legalább hamarosan mindenkinek csak normális telefonja lesz és nem pedig galaxy y-okkal és társaival húzzák le playen a fasza játékokat/programokat. Vicc ami ott is megy. Sok hülye Legközelebb popcornt csinálok majd úgy olvasom a kommenteket ottPS5
-
törölt tag
Nem ugyanannyi! De értéktartó lehetne. Az iPhoneok sem kerülnek ugyanannyiba, de nem is zuhan annyira borzalmasan az áruk, mint a droidos készülékeknek.
Ez sajna amiatt van, mert a mennyiség megöli a minőséget!A Galaxy Y egy vicc volt. De ott volt még a Pocket Neo (amit, ha tudnék megromolnék rendesen), meg egy vagon másik ramaty kategóriájú készülék. Ezeket sajnos ugyanúgy piacra dobják!
Amikor 2014-ben JB-s droidos készülékbe még mindig képesek 512 ramot tenni az azért nonszensz! El sem bírja... Pláne Viberrel! Üzemidő egyből a nullával lesz egyenlő! -
Deck
titán
-
AshaNoR
tag
Sziasztok ajtocskat kell cserélnem mert laza.
Ilyenkor a t-mobileba kell bevinnem (ott vettem)? Kapok cserekészüléket? -
VD
őstag
Hozzájutottam egy használt Xperia Z-hez. Egy bajom van vele, hogy belül poros a kamera. Így a fotókon egy csomó homályos folt van. Láttam, hogy másnak is volt ilyen baja. A kérdésem, hogy granciában javítják/tisztítják ezt? (Sony Centerben vásárolt darab, nem szolgáltatói és még jövő februárig garanciális)
-
Zoli975
tag
Sziasztok! Már kérdeztem egyszer, de megkérdeném újra. Az normális, hogy bármilyen progit futtatok - nem csak játék, - a telefon felső része forró. Még éppen elviselhető, de kellemetlen. Igaz hamar visszahűl, de nem rossz ez a telefonnak? Előre is köszi a válaszokat.
-
törölt tag
válasz Zoli975 #19515 üzenetére
Bármelyik újabb telefon melegszik, ha huzamosan van használva. Ebben szerepet játszik maga a kijelző, hiszen elég méretes ugyebár. Aztán erre rátesz az, hogy konkrétan mivel mondhatni "nincs" hűtése egy 4 magos processzornak, így valahol a hőt le kell adnia.
Van egy bizonyos üzemi hőmérséklet amit a gyártó meghatároz. Az már más tragikus eset, hogy ettől a készülékház kissé gyengül aztán idővel odalesz, mint Magdi anyus! -
BalaG
aktív tag
Sziasztok!
-Minap vásároltam egy ilyen szépséget persze használtan jutottam hozzá és függő is sajna de amit észre vettem azaz hogy nincs SONY logo a telón elöl.
Probáltam utána olvasni neten és azt irták ez egy gyári fólia volt amit valoszinű leszedtek.. de minek nem értem??!!
(Állítólag cseréli a sony márkabolt ingyen, de megoszlanak a vélemények....szerintetek?)-A másik érdekesség a hogy felül a füles takaro gumi fedél elég sz**ul zár... ami miatt beis ázott szerintem már a telo, mert az a kis fehér "indikátor" már pirossá vált
(szerintetek azt a kis fedelet cseréli a sony ingyen vagy olcsón?) -
kezdő
senior tag
Elméletileg nem cserélik, csak ha teljes kijelző csere van.
Amúgy valahol logikus, hogy leszedték, karcálló üveg fedi a kijelzőt, erre tett a Sony egy elég könnyen karcolódó fóliát.
Engem is egyedül az tart vissza a leszedésétől, hogy elveszne a Sony felirat. Neked ezen már nem kell agyalnod, élvezd a most már tényleg karcálló (épkézláb igénybevétel mellett) telefonodat -
BalaG
aktív tag
Értem!
Igen okos volt aki levette mert hajszál karcos sőt középen van egy mélyebb karc is
....szoval ezta csodás edzett üveget sikerült összeb****ni
...dehát igy jár aki használtan vesz telót mind1 nem igazán zavar hogy nincs ott a logo csak fura mint valami replika[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
Kedvenc Miui témám: [link]
Persze a háttérkép másPS5
-
w333
félisten
válasz Stevenstyle #19497 üzenetére
Bocsi én linkeltem rosszat tehát akkor a Drive -ról letöltött kamera a jó !
(#19526) dekrer
Szép !
És arra rájöttél már ha a zenelejátszó ikonra alulról felhúzod az ujjad, akkor ilyen kis ablakban előugrik mint egy kártyapakli ... nagyon látványos !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
romolusz89
csendes tag
Sziasztok!
Had kérdezzem már meg hogy MIUI rendszerhez hogyan kell telepiteni külső témákat mert sajnos hitelesitési probléma adódik mihent alkalmaznám a kiválasztott témát és utánna kiirja hogy nem marketről származó téma igy nem alkalmazható. Például amit dekrer linkelt annál is ugyanezt tapasztalom
A választ előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz romolusz89 #19532 üzenetére
"Had" - Kitört a háború?
-
romolusz89
csendes tag
Igen kitört a háború
Csak nem tudom ki az ellenség[ Szerkesztve ]
-
falijja
őstag
A miui romban él a bravia engine 2....?
-
Deck
titán
válasz romolusz89 #19532 üzenetére
Tèmák app ès ott keress rá majd rakd fel. Külső forrásból nem lehet telepìteni. Ott van rengeteg tèma is. Már magyarok a menü pontok is.
Van BE2, meg xperia kapcsolódás is. Hogyan, caatlakoztassa a telót.
PS5
-
w333
félisten
válasz romolusz89 #19539 üzenetére
Valahol a Témák beállításai között kell legyen egy olyan beállítás hogy telepítés külső forrásból is, azt a lehetőséget pipáld be és jó lesz !
-
MaxxDamage
félisten
Az mennyire normális, hogy a telefon hátsó részén (az XPERIA) felirat feletti rész forró (elég meleg)
Ezt folyamatos használat alatt tapasztalom) vagy lehet a nap melegití fel+?
Gondolom ott lehet a battery.L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
w333
félisten
-
Deck
titán
válasz MaxxDamage #19541 üzenetére
Ez ìgy van. Tavaly nyáron is sok volt a melegedès a meleg miatt. Meg fekete is ugye..
W333: Èn ùgy tudom nem lehet külső forrásból tèmát használni.
PS5
-
MaxxDamage
félisten
Köszönöm a válaszokat!
Igen a nap erejét magába veszi a szép fekete cucc és edzett üveg... Belegondolva nem is meglepő!L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
romolusz89
csendes tag
-
törölt tag
válasz MaxxDamage #19544 üzenetére
Szobába másoknak is biztos a nap miatt melegedett... Leírtam az okot, de látom olvasni...
-
w333
félisten
válasz romolusz89 #19547 üzenetére
Akkor sajnos nincs más tippem, a gyári témakezelőt kell használni
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs