- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Armahun
addikt
Pont ezt akartam kérdezni, lehet nem szép dolog, de
Van még 3 hónap gari a telefonomra, szerintem bepróbálkozok egy aksicserére.
Kérdés, mit sírjak a szervizbe?Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
ViSAS
senior tag
válasz Armahun #19852 üzenetére
"Ez a Korlátozott jótállás a mobileszköz termék eredeti megvásárlásától számított két (2) évig érvényes, valamint egy (1) évig érvényes a termék minden egyéb eredeti tartozékára vonatkozóan (mint az akkumulátor, töltő vagy kihangosítókészlet)."
Semmit nem érdemes "sírnod".
-
Armahun
addikt
Beépített akku esetén a 2 év érvényes. Mert a nem cserélhetőség végett alkatrésznek számít nem tartozéknak.
[ Szerkesztve ]
Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
bajzal
őstag
Úgy, hogy teljesen jó volt az akksi?
Nekem viszont van valami a Z3-ammal, mert néha újraindul magától, tök mindegy milyen gyári rom van rajta, volt már vagy 20x újratelepítve, ugyan az. Néha bekapcsolom a wifi-t és kész, befagy 3 másodpercre aztán újraindul, de legtöbbször csak áll az asztalon lezárva és újraindul. Van, hogy egy nap 2x, de van hogy 4 napig nem csinálja, tök változó. Akksi hiba, vagy alaplap? Mit csináljak, megint cordon 6. alkalommal is?
-
ViSAS
senior tag
válasz Armahun #19855 üzenetére
Ez jogos, de ettől függetlenül:
"A jótállás nem vonatkozik a termék alábbi okok következtében felmerülő meghibásodására:
[...]
Az újratölthető akkumulátorok több száz alkalommal feltölthetők és kisüthetők. Előbb-utóbb azonban minden akkumulátor használhatatlanná válik; ez a normál elhasználódásból és kopásból adódóan így természetes. [...]"[ Szerkesztve ]
-
Armahun
addikt
Nem kerek.
Mivel a felhasználó által garanciavesztés nélkül a beépítettség miatt nem cserélhető.
Egységet képez a készülékkel aminek a rendeltetés szerü használatát akadályozza a garancia ídő alatt.[ Szerkesztve ]
Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
G@be22
tag
válasz holozis_HUN #19864 üzenetére
Tényleg örülök, jó hogy azért valakinek azért még van benne öröme
Viszont ettől még a tény tény... holnap megy a 3. gari, de igazából jobb lenne ha nem javitanák, és nem cserélnék... nincs bizalmam többet a sony irányába. -
sxxorp
őstag
válasz G@be22 #19865 üzenetére
Köszönjük a hozzászólását, de ha megnézed az aláírást Z3-a van. Neked is? Annál messze nem ennyire tömeges a jelenség - ha van egyáltalán.
demars: Én csak annyit nézek, hogy ha egy ilyen hibát elkövetnek (hasonló feladott labda a kétes vízállóság, amit én ráadásul teljesen elkerülök), akkor legalább egy kis előnyöm is származzon belőle, ezért ne kelljen külön menni a beépítettség miatt + az új akku kitolja a hasznos időtartamot. Legalább addig, míg elérhető lesz egy ilyesmi (a Oneplus cáfolta, de hátha attól a telefon még valós, csak mástól): [link]
[ Szerkesztve ]
-
tutuhawer
őstag
Hey hey
Csak hébe-hóba felületesen olvasom a fórumot.
Én gyakran elejtem, ittasan asztalra dobom, semmi gond nem volt. A hátlap megrepedt, de hibátlanul működött.
Földhöz vágtam ismét ittasan, rommá tört, a vodafone-nál biztosítottam, javíttatták bő egy hét alatt, azóta is hasít, és továbbra is le-ledobálom az asztalra. (hülye alkoholisták... pffff....)Néha a bluetooth headsetem SONY MDR-ZX550BN hallgatás közben meg-megakad. Ilyenkor újra csatlakoztatom, és akkor jó. Idegesítő. Ez lehet telefon hiba vagy a headset régi, megviselt, azért lehet? Esetleg ötletetek van, miért lehet? Szoftver vagy hardver gáz?
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
Chris Kiki
senior tag
Na, működik ez a hívásrögzítés funkció, csak meg kell várni míg felépül a kapcsolat, utána jelenik meg a felvevő gomb. Ez így elég furcsa, mert el kell vennem a fejemtől a telefont, ha rögzíteni akarom a hívást. Sőt, ha nem mondjátok, meg sem találom ezt a lehetőséget.
Amiga 1200 - Blizzard 1230 MKIV 68030@50/68882@50 - 2MB Chip/128MB Fast - 4GB CF - Classic WB 3.1 - WHDLoad >>> and the Amiga lives forever
-
fclub
tag
-
gyerecske
senior tag
Ma hoztam el a kicsikét A Cordon-ból kijelzőcsere után.1 hét alatt megvolt, most olyan mint újkorában, fóliával elől-hátul, keret is kicserélve, android 4.4-re legyalulva a rendszer, 40 ropiért.
Én úgy gondolom, hogy azt gondolom!
-
MODERÁTOR
semmi...
[ Szerkesztve ]
20 éve a Prohardveren
-
sxxorp
őstag
válasz gyerecske #19878 üzenetére
Szintén ma hoztam el, 3 nap alatt javították, ingyen :
- másodlagos mikrofon javítva, még ott teszteltem
- levált kijelző -> teljes kijelzőcsere... (+keret, új üvegig fóliák, stb.)
- új akku!
Ezzel elégedett vagyok.Viszont sajátos 'nyomáspróbám' az új kijelzőn: bukta, kb. olyan mint először volt, felső középen nyomásra enyhén horpad, betapad, majd visszaugrik, cuppanva, szélen most is jónak tűnik. 3-4 hónapig bírta akkor, mielőtt elvált...
Kopogtam vissza a csajhoz, kérdeztem, hogy a telefont 2 éve kezdték gyártani, 1 éve vettem, és még 1 évük volt rá, hogy ha már konstrukció-hibás a telefon, akkor javításkor rendesen, tartósan csinálják meg, de úgy látszik ez nem sikerült. Mondta, hogy átment a vízállósági próbán. Mondom, ezt nem kétlem, de azt igen, hogy pár hó múlva is átmegy-e, hozhatom újra. Erre: ma már nem tudnak vele a helyszínen foglalkozni, adjam be újra. Mondtam, h Horvátországba megyünk jövő hétvégén, nem tudok kockáztatni.
Marad, ahogy van, ameddig tart. Bő 1 év garim van még. Kifejezetten korrekt élmény lenne az egész (főleg az új akkunak örülök, lényegileg új a telefon, azóta sem tudok jobb utódot), ha tartós lenne a javítás, amire nem igazán számítok - meglátjuk.SLIMM felrakásán vacillálok (vagy megy vissza a SLIM 4.9). SLIMM-használók: üzemidő? SLIM-en fenomenális volt (Stamina+Greenify). Van-e bármi, ami nem megy SLIMM-mel? Xposed? Modulok? (Arni: ) E-robot? Bármi hátrány/jelentős előny? A felrakott szűz Marshmallow-n nem láttam semmi nélkülözhetetlent, sőt lényegi különbséget...
Odrif: ha van is ezt használnám: Airdroid
[ Szerkesztve ]
-
-
G@be22
tag
Hihhetetlen hogy mást sem olvasok csak azt h szervizben volt és ez csere az csere javítás stb...
-
vezse
tag
válasz G@be22 #19887 üzenetére
2014. decemberi a telefonom, amely még nem volt javíttatva. Eddig, (lekopogom ), nem is volt vele semmi eget verő gond. Akksi idővel volt egyszer, amikor MM-ra frissítettem, akkor kellett pár nap, hogy beálljon rendesen, bár KK rendszerhez képest még mindig jobban merül. Remélem a Stamina még segít majd rajta egy kicsit és akkor teljesen jó lesz. (most kb. 1,5-2 nap)
-
fageza
csendes tag
Hál istennek nálam még semmi elválás és hasonlók, csak egy kicsit zavaró eset. Napok óta a mágneses töltővel nem hajlandó a telefon 75-80% felé tölteni. Este felrakom és reggelre csak eddig tölt fel. Valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?
-
demars
addikt
A mágneses csatlakozó nem mozog? Ha jól rémlik, volt már itt hasonló gond. Keress vissza, de szerintem szerviz szagú a dolog.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
MODERÁTOR
Még 1 dolog
a szöveg bevitelnél nem tudom a rezgést kikapcsolni
[ Szerkesztve ]
20 éve a Prohardveren
-
Armahun
addikt
Dehogy nem, csak lusta vagy keresni.
Beállítások, nyelv és bevitel, xperia billentyűzet, billentyűlenyomás visszajelzése.[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz fageza #19889 üzenetére
Nekem annó a legelső töltésnél volt, hogy talán 90%-nál nem ment feljebb mágneses töltővel, de újracsatlakoztatva a töltőt folytatta egészen 100%-ig)
Azóta olyan "trükköt" alkalmazok, hogy miután felraktam tölteni várok pár másodpercet, majd 2-3 sec erejéig "letöröm" a mágneses csatlakozót a telóról, majd szépen visszabillentem a helyére, ellenőrzöm, hogy elindult-e a töltés (GSAM Battery Monitor rulez, de ezzel sosem volt gond) és utána szépen otthagyom, had töltődjön.
Lehet, hogy semmi szükség erre a procedúrára, de így még eddig mindig sikerült 100%-ra töltődnie
sir0cco
Én írtam erről a hibáról, de 2.5 alatt eddig még nem futott be hívás közben másik hívás, szóval itt egyelőre nincs ilyen élményem. Viszont, amint írod jelen van ennél a verziónál is, ami elég sajnálatos
Szerk.
Ja igen, hátha valakinek hasznos az infó.
Most elég telefonkímélő módban sikerült telnie a napoknak, így 3 nap 5 óra üzemidővel van 71%-on az akku úgy, hogy kb. 1 óra dumát és fél óra kijelzőidőt mutat a GSAM Battery Monitor progi, wifi szinte nem volt használva ezen idő alatt
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
Andrejhub
csendes tag
Sziasztok!
SLiMM rom-os problémában kérem a segítségeteket.
Bizonyos böngészőknél pl. Firefox, Dolphin, Boat Browser, beépített böngésző stb. (pont amiket szeretek) amikor a Google keresője feldob találatokat, és egy hirdetésre kattintok nem nyitja meg az oldalt (pl. ha beütöm "z3 compact árukereső" és az első találatra kattintok), hanem átirányít a "www.googleadservices.com" oldalra, és kiírja pl. hogy:
"Unable to connect
Firefox can't estabilish a connection to the server at www.googleadservices.com
1. The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few minutes.
2. If you are unable to load any pages, check your mobile device's data or Wi-Fi connection."Az Opera, Puffin, Chrome böngészők nem csinálják ezt a jelenséget, és ha nem hirdetésre kattintok akkor sincs probléma.
Nagyon sok "szűz" 6.0.1-es SLiMM rommal kipróbáltam és mindegyikkel ezt csinálja, pre-rooted gyári romoknál nincs ilyen probléma.
Utána olvastam, és ez egy valamiféle vírusra utal, PC-n van lehetőség a kiküszöbölésére, de az androidos megoldást nem sikerült megtalálnom.
Jó lenne, ha valaki tudna erre a problémára megoldást, mert nagyon jók a SLiMM romok, de ez zavaró probléma.
Esetleg más is kipróbálhatná, aki SLiMM romot használ, hogy nála is van-e ez a jelenség.
Előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- AMD FX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen széket vegyek?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Óra topik
- VMware
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs