Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Napster82
tag
válasz urby01 #12350 üzenetére
Szia nekem Z3-am van ami szinte ugyanaz mint a compact és eddig mindig frissítettem és soha nem volt vele gond. Ami a védelmet illeti nekem az elején és a hátulján is üveg fólia van és pluszba még szilikon tok is van rajta és kihúzható bőrtokba hordom. Annak ellenére, hogy úgy hirdetik, hogy vízálló nem próbáltam és nem is fogom kipróbálni, hogy az e.
-
vicze
félisten
"Mágneses töltőkábellel mennyire lassan / gyorsan tölt a rendes töltési módhoz képest?"
Nincs különbség, mindegy melyiket használod."Androidos frissítéseket érdemes letölteni majd mindet rá, vagy lesz ami nam ajánlott kategória?"
Erről megoszlanak a vélemények, lehetnek olyan egyedi preferenciák, amik megváltoznak frissítés után és zavaróak lehetnek. -
KYZRR
őstag
Nekem gyári dokkolóval is, és utángyártott WSKEN kábelell is ugyanolyan gyorsan tölti fel a készüléket.
A gyári tok a telefon jobb oldalt lévő két sarkát nem védi túl jól.
Fóliának általánosságban a Nilkin üveget veszik az emberek, inkább az törjön előbb, mintsem a telefon.
De tetmészetesen a sima fólia is tökélesen vég a karcolásoktól.Annyi, hogyha hátlapra is teszel fóliát, akkor a gyári tokba elsőre kell jól elhelyezni, mert én jártam már úgy, hogy egy rossz elhelyezés után igazítani akartam, a telefon jött, de a fólia nem.
[ Szerkesztve ]
You can only die once, make sure it is worth it...
-
urby01
csendes tag
Köszönöm a gyors válaszokat!
Akkor egy tokra és egy mágneses töltőre mindenképp beruházunk
HTC ONE SILVER
-
SkyS1gn
félisten
Látom LP-al a Z3C se tud jobb üzemidőt mint a Z3... 4óra SOT.
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
coffer
csendes tag
Sziasztok, Expansys-tól van a telefonom, 1288-4962_R6C a Customization Version. Ha jól emlékszem ez a Google szerint BE.
Van esetleg valami táblázat ami megmutatná, hogy mikorra várható az 1.200-as frissítés?http://youtube.com/watch?v=P6UgjLFEOhc
-
Bogya75
tag
Sziasztok!
Ma végre megjött a telóm. Azt szeretném kérdezni,h az állapot sorba hogyan tudnám beállítani a rezgésre átváltást? Vagy hol kell lenémítani?Samsung S23
-
-
Bogya75
tag
-
SkyS1gn
félisten
válasz holozis_HUN #12368 üzenetére
2nap álltalában az etapom.
Xposed linket dobnátok?
[ Szerkesztve ]
-
holozis_HUN
veterán
válasz SkyS1gn #12373 üzenetére
Na így ne csodálkozz, hogy csak annyi a sot mivel így eközben háttérben szinkíon az okosórával + ahogy fut az android stb, szal keveset van bekapcsolva a képernyő, így az energiát a háttérben eszi meg. Ez teljesen jó de ha bírod teszteld úgy, hogy egyfolytában, 100-0%-ra használod egy szabadnapon
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
67tuareg
tag
Ezzel az új frissítéssel tényleg jó irànyba változott az akkuhasználat! 7 óráról 9,5-re nõtt a telefonálás, és a maradék 19% helyett 28% lett. Mindez két nap alatt, és kb 1-1 óra aktív kijelzõvel. Ez nagyon fra
nkó, mert még naponta sem kell tölteni, elég másnaponta. -
paxm
aktív tag
Sziasztok!
Melyik a legújabb független (nem szolgáltatós) rom Z3c-re? CE3-at nem látok csak CE1-et az Xperiafirm-en.
Köszönöm!Samsung Galaxy S24, Huawei P30
-
SkyS1gn
félisten
válasz rgeorge #12378 üzenetére
az annyi hogy megnyitok egy linket fél percre 1 nap kb 3x.
Az meg mi már hogy használjam le 100-0 egy napon... ugy persze több lenne. De amikor nem használom 1%-ot se kellene esnie, mert ilyen volt KK-en. a Z3 is. LP óta foshalmaz az egész.
Most is esett 4%-ot éjjel aztán 0 wakelock volt, bt kinyomva óra se csatlakoztatva.
Xposedból az arm64 mehet?
[ Szerkesztve ]
-
Armahun
addikt
válasz SkyS1gn #12381 üzenetére
Nekem nem használat mellett otthon wifivel 0.9-1-1 százalék óránként.
Máshol mobilnettel 1,3-1.6 között.
Ha használom felmegy 2 körülire.Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
SkyS1gn
félisten
válasz Quasi_modo #12383 üzenetére
Semmi, stamina is be van nyomva és működött is, reggel mikor nyomkodtam érkeztek meg az értesítések egyszerre.
Kiv. leszek de szerintem hasonlót produkál majd mint a Z3.
-
-
mg1992mg
senior tag
Elképesztő, hogy nálam még mindig semmi frissítés terén...
Boldog boldogtalannak megjött már a .200-as végű patch, Telenor függőként, és én is Telenor függőként nem kaptam meg. Hát wtf -
RaverShox
tag
Srácok tudnátok ajánlani valami jó minőségű mágneses töltőt? Lehetőleg itthonról.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 128GB Black - Playstation 5 Slim - LG OLED55C31
-
holozis_HUN
veterán
-
RaverShox
tag
válasz holozis_HUN #12395 üzenetére
Mennyi idő alatt tölti fel a készüléket?
-
SkyS1gn
félisten
válasz holozis_HUN #12397 üzenetére
Nekem Samsung 2A töltőfejjel 6-700mAh helyett 1200-at visz át, sokkal gyorsabb.
-
-
RaverShox
tag
válasz holozis_HUN #12399 üzenetére
Egész jó ár,rendelek egyet
Új hozzászólás Aktív témák
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest