- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
Tényleg abszolút készen állna a hardver hozzá, jó látni: [link]
Gondolom az official még jobb lenne.Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
Jeffi
aktív tag
-
Jeffi
aktív tag
-
válasz Szmoki #39702 üzenetére
Pa-nak az a baja hogy alatta a hang recsegett szó szerint! aztán Random alkalmazásleállásokat produkált és tuti én vagyok hülye de akár milyen launchert raktam is fel nem engedte a képernyőt szerkeszteni,ja igen és walkman alkalmazás ugye nincs benne hát raktam fel kb 5 félét próbáltam ki ami 4.4 re volt abból 4 fagyott 1 működött csak recsegett a hang... Igaz én a Nexus féle PA-t próbáltam
-
Palesz191
aktív tag
ki miylen verziot haznál a telon?
haverom most rakta ujra legfrisebbel, és lefagy neki elég sokszor...ötlet? ) tanács?
-
Classius
aktív tag
válasz Palesz191 #39708 üzenetére
Nekem gyári minden és a hivatalosan kiadott legfrissebb verzió van fent (4.3). Tökéletesen megy minden, több, mint egy éve
“Nem az számít, hogy a leggazdagabb ember legyek a temetőben. Ami igazán számít, hogy úgy térjek nyugovóra éjszaka, hogy valami csodálatosat alkottunk.” (Steve Jobs) # Lenovo Y580 _ Apple iPhone 7 #
-
22balu
aktív tag
hello
baratnom stock 207ese annyira szar hogy netezik kepeket nezeget telon es ha megy a walkman akkor bezarja vagy a net megy el stb..es van szabadon 40ramja( nyilvan elfogy a ram azert zarja be)...mintha egyes alkalmazasok beszorulnanak ugymond es csak telitodik a ram ujrainditas megoldja akkor megint lesz 260ram korul de allandoan ezzel foglalkozni feletteb bosszanto..nekem most pa 12built van ,ha fut 20 alkalmazas egyszerre megse kottyan neki.(400ram szabadon atlagba) eg es fold a gyari es egy custom rom kozott a kulonbseg .hiaba irjak itt sokan hogy jo lett a 207 szerintem kozel se van igy.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Kiherélt 207-es. Nem fagy, nem sárgul. Pöpecül megy
-
malibu
tag
Sziasztok!
Ha tr-el rootoltam a telefont és mindent újra raknék, akkor gyári beállításokat elég megcsinálni? Hátha megoldja az értesítési problémákat és minden mást. Az törli a rootot egyébként?
-
n00n
őstag
válasz tescodr #39695 üzenetére
CM11 van fent (MrSteve féle), most tartok 2 nap 20 óra üzemidőnél és van még 40% az akksiban. Jó én nem vagyok egy hardcore user, van hogy napokig csak telefonálásra használom a telefont (meg kb 3-4 óránként frissítem a gmailt, FB-t), de gyárival se nagyon értem el jobb értékeket.
-
bajzal
őstag
-
tutuhawer
őstag
válasz 22balu #39711 üzenetére
Nekem is bezárja a zenelejátszót, mindig bezárta, néha-néha tett kivételt a készülék. Ez bosszantó dolog nagyon, mert az új Madden NFL mellett megy a winamp simán, de ha nyitok egy firefoxot, máris bezárja a zenét. Szerintem ez nem normális, de már késő bánkódnom rajta, legközelebb megpróbálom megvenni a csúcskategóriás gépet inkább.
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
andy83
aktív tag
Sziasztok!
Nekem gyári .205 van a telefonon, és mostanában ha kikapcsolom a wifit, és csak a mobilnetről netezek, egy idő után magától visszakapcsolja a wifit, és csatlakozik is az adott wifi jelre. Ez mitől lehet?
facebook.com/SzeretekMozizni
-
rumos14
nagyúr
az normális, ha az akksi üzemidejére 93%-ös töltöttség mellett 4 órát saccol a settings - power management?
-
-
oliwire
őstag
válasz rumos14 #39726 üzenetére
Az viszont nem feltétlenül a telefon hibája rögtön. Lehet csak olyan alkalmazásokat, beállításokat használsz, ami meríti és még nem is tudsz róla. Ilyen esetekben mindig a gsam battery monitort ajánlom, ami még meg tudja azt is mondani, hogy a legutolsó képernyő lezárás után mi merítette a telefont. Emellé még a wakelock detectort ajánlom, ott meg legyen bekapcsolva az advanced mode.
[ Szerkesztve ]
-
gmark86
tag
http://www.sonymobile.com/us/software/phones/xperia-sp/
Remélem csak véletlen, hogy tök üres a legfrissebb szoftverinfó. Jó lenne Kitkatbe harapni, end of support üzenet helyett...
iPhone 11 128GB; Huawei Mediapad T1 8.0 Pro, Huawei Mediapad T3 10, Lenovo C340 IML; Lenovo M73 SFF; Mac Mini Late 2014
-
Fighting
csendes tag
Arra tud valaki magyarázatot, hogy a Skype miért zárja be magát beszélgetés közben, ha megnyitok egy másik alkalmazást? Azt gondolnám, ezzel a hardveres háttérrel a Skype melletti böngészésnek már nem szabadnak gondot okoznia még a gyári szoftvernek sem. Vagy tévednék?
Play like a champion today
-
Danesz94
senior tag
válasz oliwire #39725 üzenetére
ez hülyeség, hogy ha 5 óra alatt van akkor gond van, nekem soha nem volt 5 órás képernyőidő és még is az aksimmal semmi baj sincs. Attól is függ a merülés mértéke, hogy mit csinálsz a telefonnal egyfolytában. Mert azt ne mond nekem, hogy te simán játszol 5 órán keresztül pl a Mostwantedel vagy bármelyik ilyen hardver igényű játékkal. Ha mégis akkor az én telóm szar!
-
Ryan8056
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék tanácsot kérni tőletek, hogy tapasztaltatok e már ilyen problémát amivel én szembesültem a mai napon.
Tehát a következő: azzal kezdődött, hogy youtube-on szerettem volna megnézni egy videót, kép megy hang nincs ( gondoltam le van némítva valami) ,felhangosítom max. hangerőre és továbbra is süket a hangszórója.
Jó mondom akkor restart, utána is ugyan az a helyzet. Mondom ok, biztos a youtube szórakozik valamit,elindítom a zenelejátszót az se szól... (szuper mert pont most járt le az 1 év garancia...).
Híváskor pedig, ha engem hívnak csörög a telefon, van hang , de nem hallok semmit sem a belső hangszórón, viszont ha kihangosítom akkor hallom a másik felet.
Gyári 4.3 van rajta, nem bűvészkedtem rajta semmit sem.Ha valaki tud valami megoldást előre is köszönöm.
-
22balu
aktív tag
hello
Pc companioban melyik opció csinálja azt hogy vissza állítja a rendszert és úgy telepíti rá az új romot ??? mint susba
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz gmark86 #39728 üzenetére
Én találtam olyan információt vagy listát amiben benne van ez a készülék. Fene tudja lehet direkt hamisítanak ilyen kamu info-t.
Tudom ilyet bárhol találni, de azért én bizakodom.
Kép és forrás: Sony SP Facebook közösségNekem egyébként az akksi iszonyat jól bírja. Igaz csak facebook ami megy, lehet az nem számít "aktív" használatnak. Stamina mód is teszi a dolgát ahogy kell.
[ Szerkesztve ]
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
David_DD
tag
válasz HartgeH3-2.8 #39739 üzenetére
itt 9 hónappal ezelőtti komment is van, nem egy mai cikk (szerintem ekkor még a sony oldalán nem under investigation alatt volt az sp-nél a kitkat)
-
22balu
aktív tag
-
HD5570
aktív tag
Cm11-ben van Over The Air Update?
„Lengyel, magyar – két jó barát, együtt harcol, s issza borát.” „Polak, Węgier, dwa bratanki, i do szabli, i do szklanki.”
-
oliwire
őstag
válasz Danesz94 #39734 üzenetére
Jó, bocs, ha olyan játékkal játszol, ami közel max órajellel járatja a CPU GPU párost, akkor nincs meg az 5 óra sem. Akkor kb 4 óra folyamatos játék van. De ennyire sok lenne ez ilyen felhasználó, aki 4 óránként tölti a telefont, mert egyfolytában játszik? 1-2 óra után csak elfárad az ember. Én pl fél óránál tovább nem játszok ilyenekkel, mert eléggé melegszik. De így van, ez a teljes igazság, hogy csak játékkal 5 óránál kevesebb idő alatt is le lehet meríteni.
-
bogil99
aktív tag
Azt meg tudja valaki mondani, hogy hol van a készülékben a mobil tel. antennája? Csak hogy telefonálás közben mit ne takarjak el a kezemmel.
A leírásban a GPS antenna és az NFC helyét szépen bejelölték, na és a többi?N5110,N3110,N3130,N7210,XperiaSK17I,XperiaSP,XperiaZ1C,Xiaomi9,12 ProMax
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest