- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
Nekem PAC-en néha E-t ír, néha DC-t. Nem lehet beállítani valahol, hogy ne hagynáljon 3G-t? 1-2 mp-cel tovább tartana míg betölt egy oldalt, de fele annyit zabálna csak.
Valahol mintha megtaláltam volna egyszer, hogy a csempék közé hogy lehet berakni a 2G/3G váltást, de már nem tudom hol volt (beállítások-->gyorsbeállítások sáv-->gyorsbeállítások panel-->csempék és elrendezés-ben nincs..)Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
Balazska15
senior tag
válasz oliwire #40897 üzenetére
Nekem az elmúlt 2 hónap alatt, mióta meg van a telefon sosem jelzett LTE hálózatot, pedig LTE előnyben részesített-re van állítva. Megnéztem a Telekom 4G térképét, Debrecen belvárosában lakok.. nem hiszem, hogy szürke folt lenne.. de a XI. kerültben is csak H+ volt.
"100 kiló vagyok baszd meg, hát mi lenne a titkom" :DD
-
oliwire
őstag
válasz Balazska15 #40906 üzenetére
Én meg Debrecenben töltöm a hetem nagyrészét, de nekem van LTE. Ritka, mikor teljes a térerősség, főleg az egyetemnél (főépület) van ilyen, de az 1-2-es szint megvan a értesítési sáv szerint a belvárosban is
-
air
nagyúr
válasz Simba86 #40890 üzenetére
Ha nem 4G-s mobilnet csomagod van, akkor sosem fog 4G-re csatlakozni, és 4G-t kiírni.
(#40904) dave0825
"1-2 mp-cel tovább tartana míg betölt egy oldalt, de fele annyit zabálna csak."Mit zabálna fele annyit?
"Nem lehet beállítani valahol, hogy ne hagynáljon 3G-t?"
Ha a PAC-ben is úgy van megoldva, mint a PA-ban, akkor a mobilnet ki-bekapcsoló "csempe" jobb felső sarkában van a váltó. Ha átváltod, akkor állíthatod a preferált hálózatot.
[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
dave0825
őstag
Adatforgalmat (csak úgy írtam, hogy fele annyit, lehet hogy nem pont, nem számoltam ki, de kevesebbet fogyaszt). Hogy írtam "hagynáljon"-t?!
Kösz, megnéztem, de nekem nincs ott váltó, és ha rányomok a sarkára, akkor csak kikapcsolja:Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
Simba86
senior tag
Igen, de mint írtam, 4G-t ír ki, és a hálózatok között mutatja is, hogy LTE-n vagyok, eddig ezt nem csinálta, eddig, mindig csak a 3G-s hálózatra engedett fel, és a max a H+ volt. (váltottam csomagot)
[ Szerkesztve ]
Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11
-
Simba86
senior tag
A #40893-es hsz-ban tomp azt írta, hogy neki LTE-t ír ki, ezért nem értem a dolgot... (stock 205 van a telómon)
Eszerint nincs különbség, akkor viszont nem foglalkozom tovább a dologgal.
köszi mindenkinek!Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11
-
thekissmate
csendes tag
Hali!
Pár napja vettem észre, hogy van a képernyőn egy pixel ami beragadt/meghalt.Egyszínű, fekete háttéren fehér, fehéren szürkés, és mindig látszik. Még kikapcsolt állapotban is ott van, és marhára zavaró. Ezzel mit lehet csainálni?
( 1-2 ilyen appot kipróbáltam marketről, de nem működnek )
[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
válasz thekissmate #40916 üzenetére
Kikapcsolt állapotban nem lehet ott.
Akkor az valami porszem lesz. Előfordul. -
thekissmate
csendes tag
válasz raziel01 #40917 üzenetére
De sehogy nem jön le, mindig ott van, 100%, hogy az üveg alatt.Oda nem iagzán tud bekerülni semmi. Csak most vettem észre kikapcsolt állapotban, így azt mondanám, hogy eddig kikapcsolva nem látszott, de lehet,hogy csak nem figyeltem.De hogy nem kívül van az biztos. Lehet kezdeni vele valamit?
-
csp000
csendes tag
Sziasztok! A gyári 207-es ROM-ról szeretnék váltani másik ROM-ra, pontosabban gondolkodom rajta, hogy érdemes -e: van -e legalább ugyanolyan stabil? Gyorsabb -e, jobb -e a memóriakezelése? És ha felrakom valamelyiket, akkor melyiket ajánljátok, a CyanogenMOd-ot, vagy a Paranoid Nexus-t? KöszI!
-
norbert1998
nagyúr
válasz thekissmate #40918 üzenetére
garancia. nekem egcsinálták. csak az egész külsejt zsír újra cserélték
-
csp000
csendes tag
Még 1 kérdés: gondoltam, míg nem válaszoltok az előző kérdésekre, addig felrakom a "PhilZ Touch & CWM & TWRP"-t. Az install.bat indítása után ezeket írja és utána nem tudok belépni a recovery-be (gondolom a hangerő le/fel gombbal lehetne).
Kernel version is 3.4.0-perf-g4c8352f-00783-gce6e17b
Version does not match 3.4.0-perf-ge4322cd, needs patching...
1+0 records in
0+1 records out
34 bytes transferred in 0.001 secs (34000 bytes/sec)
Kernel module patched.modulecrcpatch (by zxz0O0)
module_layout: patched to 0x23498577
__aeabi_unwind_cpp_pr1: match
kallsyms_lookup_name: not found
printk: not found
mem_text_write_kernel_word: not found
__aeabi_unwind_cpp_pr0: match
successfully patched=============================================
Installing using zxz0O0's towelzxperia
(using geohot's towelroot library)
=============================================towelzxperia (by zxz0O0)
thanks to geohot for libexploitdoing the magic
error: could not open libzxploit/system/bin/sh: /system/xbin/busybox: not found=============================================
Installation finished. Enjoy the recoveries!
=============================================Press any key to continue . . .
--------------------------------------
Ez a gond? "error: could not open libzxploit/system/bin/sh: /system/xbin/busybox: not found"
Hogy tudom orvosolni?
Elpre is köszönöm a segítséget! -
dave0825
őstag
válasz csp000 #40921 üzenetére
Rootolva van már?
Előződre: Többen CM-et használnak itt, arra esküsznek, én PAC-et használok, teljesen meg vagyok vele elégedve, 2 napot nálam kibír az akksija kb. 4 óra kijelzőidő mellett, memóriakezelése 5 megnyitott program között tökéletes váltogatással azt hiszem, hogy megfelelő, nagyon gyors, systemui leállás nálam még lekopogom egyszer sem volt (kivéve amikor témát váltottam, de akkor is csak váltásnál, utána sosem, és nem is mindegyik témánál).Szerk: Most látom, hogy írtál újat, szerintem rootold külön towelroot-tal, aztán utána tegyél CWM-et föl, biztos, ami biztos...
[ Szerkesztve ]
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
Becksman
őstag
Z3 UI-t hogy lehet stock 4.3ra tenni legegyszerűbben??
Samsung A54 5G 8+256GB
-
lacika0926
tag
xperia S telot, hogyan kell rootolni?
-
raziel01
veterán
válasz lacika0926 #40926 üzenetére
Towelroot?
-
agent_k
őstag
válasz norbert1998 #40925 üzenetére
Egy működőképes verzió jó lenne ötletnek, mert az xda-s Z3 portok gyengék mint a harmat.
-
Balazska15
senior tag
válasz lacika0926 #40926 üzenetére
Xda? Sonymobile? a saját topikot már nem is kérdezem..
[ Szerkesztve ]
-
csp000
csendes tag
válasz dave0825 #40923 üzenetére
A rootolás kész towelroot-tal, utána XZ-lockeddualrecovery2.7.154-BETA.installer install.bat 1-es menüpont kiválasztva, elméletileg az is lefutott rendben, viszont utána, amikor belépek a recovery-be (mindegy hogy a philz touch 6, vagy TWRP) a menü fele sem fér ki a képernyőre, valószínűleg azért, mert SP helyett Z-nek érzékeli. Legalábbis onnan gondolom, hogy utána az install.zip->cm-11-20140916-UNOFFICIAL-huashan.zip-re menve azt írja ki, hogy nem tudja telepíteni, mert ez nem C5303-hoz való, hanem yuga-hoz. A yuga ha jól tudom a Z.. Mit csináljak? Köszi!
-
lacika0926
tag
válasz Balazska15 #40929 üzenetére
-
Balazska15
senior tag
válasz lacika0926 #40934 üzenetére
make it ra1n
-
lacika0926
tag
válasz Balazska15 #40935 üzenetére
már rányomtam
-
tomp
félisten
válasz lacika0926 #40936 üzenetére
Akkor indítsd újraa telefont. A root végbe megy kb 2mp alatt. A munka végén nem indul újra magától a telefon. Azt már neked kell!
-
blakey
titán
Nekem mindig újraindult, olyan 15 másodperc után.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Joccc07
addikt
Nem kell újraindítani csak a play-ből dobj fel egy supersu appot.
>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
air
nagyúr
Egyébként az Xperia S rootolását miért itt kell megbeszélni on topikban?
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
blakey
titán
Mielőtt root-oltam, mindent felraktam, towelroot után újtaindul és mehet a cwm.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
tomp
félisten
Tud valaki valamilyen Xposed modult amivel az akksi ikont lehet lecserélni sony 4.4-es stílusra?
-
bajzal
őstag
Inkább látogass el az Xperia S fórumába, az ottani fórumozók biztos fognak tudni segíteni!
-
David_DD
tag
Amator kerdes, de cm11ben h kell az autosyncet bekapcsolni? Egyszeruen nem talalom
Szerk: mar meg is van, nemtudtam h a profiloknak be kell lennie kapcsolva
[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
válasz norbert1998 #40946 üzenetére
Nekem is ez volt a gondolatom, de azért megkérdeztem. Hát akkor marad az Android L sztájl.
Új hozzászólás Aktív témák
- Crypto Trade
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen SSD-t vegyek?
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ukrajnai háború
- Társasjáték topic
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
- Autodesk - Revit
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest