- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
Új hozzászólás Aktív témák
-
n00n
őstag
válasz norbert1998 #39900 üzenetére
+1
Érdemes MrSteve féle verziót használni, már van külön topikja is. Kéretik beletenni az összefoglalóba. Köszönöm. -
oliwire
őstag
Már van MrSteve féle cm az összefoglalóban, igaz, még csak a hozzászólásokból elérhető buildek. Ha szeretnéd, hogy bekerüljön, akkor legalább a linket tedd be ide, vagy küldd el nekem, nem szoktam már romolgatni, hadd ne kelljen legalább azt is nekem keresni
(#39897) tutuhawer
Nem mindegy milyen díjcsomag van. Általában csak belassul ilyenkor a net 32 kb/s-ra, ekkor érdemes csak GSM-re állítani, hisz az is tudja ezt a sebességet. Indítsd újra a telefont, vagy töröld az apn beállításokat, majd töltsd le újra. (wifi ekkor legyen bekapcsolva)
[ Szerkesztve ]
-
Balazska15
senior tag
válasz norbert1998 #39900 üzenetére
Egyébként MrStevet raktam, pont a frissítés miatt, csak az maradt meg utoljára a fejemben, hogy Bagyuszt nézem Ne haragudjatok! Szóval itt van valahol elrejtve navbár beállítás és csak én nem találom?
[ Szerkesztve ]
"100 kiló vagyok baszd meg, hát mi lenne a titkom" :DD
-
tutuhawer
őstag
válasz oliwire #39902 üzenetére
A H betű helyett lett egy E betű és a fel-le nyilacska megy. Az E betű nem tudom, miért jött elő, mindig H szokott lenni. Miért lett a H helyett E betű?
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
jeka
tag
válasz Balazska15 #39903 üzenetére
Sziasztok!
Nekem miért nem indul a megás letöltés?
https://mega.co.nz/#!PYIyzYRS!0XlvIBI3L6q_ysOeUftO50WjcJwtp_LO5HdgfNnmjk8
http://forum.xda-developers.com/xperia-sp/development/cyanogenmod-11-locked-bootloader-users-t2868398
-
tutuhawer
őstag
azt hittem, befolyásol valamit, hogy English nyelven használom a készüléket. Érdekes, hogy szolgáltató ide vagy oda, a google playbe például az angol vagy amerikai hozzászólásokat adja nekem, ezért is hittem, hogy az angol szolgáltatóhoz akar csatlakozni ez a szutyok... Remélem, nem ez a helyzet.
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
norbert1998
nagyúr
válasz Balazska15 #39903 üzenetére
na igen, azaz ilyen nincs gyárilag. csak pac-manben. ezt cm-en a gravitybox-al tudod elérni
jeka: hozz létre mega fiókot és tedd a drive-odra, majd a pc-s verzióval szinkronizáld le. vagy telefonra tedd rá am megát, és utána telón nyisd meg a mega linket
[ Szerkesztve ]
-
Jeffi
aktív tag
válasz norbert1998 #39908 üzenetére
Nem csak pac-manben xdd SlimKAT-ban is van..
[ Szerkesztve ]
X1X
-
HD5570
aktív tag
A SlimKat-et is bagyusz készítette ?
Link„Lengyel, magyar – két jó barát, együtt harcol, s issza borát.” „Polak, Węgier, dwa bratanki, i do szabli, i do szklanki.”
-
HD5570
aktív tag
válasz norbert1998 #39912 üzenetére
Nagy tehetség ez az ember Köszönjük neki!
[ Szerkesztve ]
„Lengyel, magyar – két jó barát, együtt harcol, s issza borát.” „Polak, Węgier, dwa bratanki, i do szabli, i do szklanki.”
-
latyika1994
tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani valami xposed modult- vagy applikációt amivel a status bar-on lévő ikonokat tudom színezni ? ( Wifi , aksi óra stb.)
Át akarom színezni kékre mint a JB-be.Előre is köszi
-
Szmoki
senior tag
válasz latyika1994 #39914 üzenetére
gravityboxban van ilyen lehetőség
"I keep my hand on my steel because,I love my life and I always will..." -Nate Dogg
-
dave0825
őstag
válasz latyika1994 #39916 üzenetére
XBlast Tools, ez színezi egyben az egészet, és még nagyon sok beállítási lehetőséget kínál.
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
sgeza
veterán
válasz kormi21011 #39893 üzenetére
Valószínűleg kontakthibás a csati.
-
jeka
tag
válasz norbert1998 #39908 üzenetére
Köszönöm!
Sikerült!
-
bajzal
őstag
Memókártyák közül mi a különbség a class4 és 10 között? Behalt ma a 8 gigás Kingston sd-m, az class4-es volt, most kinéztem vaterán egyet, az class 10-es. [link]
-
bajzal
őstag
válasz norbert1998 #39921 üzenetére
Értem, akkor inkább ez jó lesz, nem?
-
Jozsi212
újonc
Üdv!
segítség kellene! az sp kijelzôje elsötétül és besárgul pár másodpercre, és utána újra müködik, ezt egy nap kb 10x csinálja, a másik meg hogy állandóan kilép minden alkalmazásokból 3-4 másodperc múlva, a netet használni nem is tudom így ahogy betöltené az googlet, már ki is lép, ha nem lép ki akkor meg nem jön elö a billentyüzet, 1-2 betüt beìrok és eltünik a billentyüzet, :/ plusz ha belépek az albumba vagy bármilyen alkalmazásba, nem lehet kilépni belöle csak a "Home" gomb segítségével es akkor az összes ikon helyett egy szürke kocka van, majd vissza jön, mi lehet a baj? szoftver? a telefon 4 hónapja vettem új telo. -
dave0825
őstag
Valaki meg tudná mondani, hogy a PAC romhoz kötelező-e .207-es kernelnek lenni flashelés előtt a telefonon?! Csak mert status 7-et ír ki Philz-el történő telepítés közben, és már az a bizonyos alsó testrészem tele van az egésszel, hogy most kezdhetem onnan, hogy cwm-et rakjak rá újra, mert formázta a system-et, és ugye így eltűnt a cwm...............
[ Szerkesztve ]
-
dave0825
őstag
válasz dave0825 #39927 üzenetére
Megoldódott....
Más: A PAC-ben másnál is rossz az automatikus fényerőállítás? Állítja, de nagyon lassan, kb 10-15 másodperccel később változtatja, mint kéne (pl. lámpához közel tartom, majd elveszem, és csak jóval később adja rá, és veszi le). CM-ben is van ilyen hiba? Existenz-en mindig auto fényerőt használtam, sose volt vele semmi gond, és szerettem is, hogy nem kellett külön program hozzá, meg szépen változtatta magától, de PAC-ben valahogy nem jó
-
dave0825
őstag
válasz dinnje #39929 üzenetére
Igen, tényleg, de nem ez a problémám, változtatja szépen, hanem az, hogy nagyon nagy késéssel (5-10mp múlva változik).
Most kipróbáltam, számoltam, odatettem lámpához és egyből elvettem, 4mp-cel utána adta rá, majd 11mp múlva vette visszaHuawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
air
nagyúr
Egy ismerősömnek furcsa "perverziója" támadt.
Szeretné az SP-jét a lehető legjobban szifonosítani.
Launcher, téma, ikonok, alulról felhúzható control panel stb.
A legjobb talán egy egyedi rom lenne, de ilyennel eddig nem találkoztam.
Gondolom témából, launcherből van egy pár, de melyikkel érdemes foglalkozni?
Sajnos nekem nincs tapasztalatom egyikről sem, a saját telefonon való kísérletezést pedig inkább kihagynám.
Előre is köszi.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
arnisrac
csendes tag
Sziasztok!
Csak a bevezetőt és az utolsó 200 hozzászólást olvastam el, ezért bocsi, ha már volt a téma.Most vettem egy Sony Xperis SP-t, és egy olyan gond jött elő vele, hogy nagyon durván gyenge a wifi-je. Van esetleg erre valamilyen módszer, amivel lehet erősíteni? (Azért jutott eszembe, mert pl a Huawei Ascend P6-nál rootolás után pár sor átírásával lehetett a GPS vevő sebességén, jelerősségén javítani, hátha itt is van valamilyen hasonló kis trükk.)
Előre is köszi a válaszokat!
-
HartgeH3-2.8
addikt
+1
Nincs agyon tömve a fő képernyő, (a belassulás városi legenda), nincs össze installálva főleg ismeretlen forrásból származó appokkal. Időnként ki vannak lőve a nem használt programok. Nem megy egyszerre 600 alkalmazás 200 különféle adatkapcsolattal. Legutóbb 1 órát kajáltam az árkádba a legtávolabbi ponton ültem a McDonalds-hez és a nyilvános wifin volt maximális értékem és egyszer nem dobta el. Gondolom a nyilvános hálózatot azért hamarabb dobná el mint egy otthoni fix csatlakozást..
Legutolsó sorban pedig gyári eredeti szoftver.Lehetséges bizonyos szempontból jók a főzött szoftverek, de a gyári az akkor is gyári. Én türelmesek megvárom a 4.4-et aztán használom tovább ahogy eddig.
Szerk:
Sokan szidjákvannak akik nem elégedettek, talán tényleg a legtöbb user error, pedig remek készülék. Mai napig erős hardverrel.[ Szerkesztve ]
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
bogil99
aktív tag
Sziasztok!
Olyat tapasztalt már valaki,hogy existenZ után deodexelt rommal az Xperia Z felületet feltéve 20- 30% közötti töltöttségnél kikapcsol a készülék és csak a reset gombbal lehet újra életet lehelni bele? Esetleg erre van megoldás?!
Sz@r volt mert reggel ébresztenie kellett volna...N5110,N3110,N3130,N7210,XperiaSK17I,XperiaSP,XperiaZ1C,Xiaomi9,12 ProMax
-
arnisrac
csendes tag
válasz norbert1998 #39940 üzenetére
Oké, megpróbálom, köszi!
-
Adrián0419
tag
Sziasztok!
CyanogenMod frissítésével kapcsolatban lenne egy kérdésem. 07.17-es huashan féle verzió van fent most nálam, de ugyebár már van frisebb MrSteve féle is. Balazska15 linkjében láttam, hogy lehet upgradelni is, ha kihagyom a format /system, wipe data-t, ami feltételezem nem jár adatvesztéssel, mivel csak frissítés. Lényegében az lenne a kérdésem, hogy a huashan féle verziót is lehet upgradelni a MrSteve félére? Próbálom elkerülni hogy megin be kelljen lakni a CM-et, viszont szeretnék friss lenni.. Remélem nem volt nagyon hülye kérdés!
-
nova001
senior tag
Hali
Valamiért nem az első hangszorom. Hanghivasnal nem hallom a másikat. Romot újra raktam És nem javult meg. Diagnosztika se fut le jól. Lehet gyári ró m ma l kéne megnezni?
Tmobos a téli. Szerviz Hogy történik ilyenkor?
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz Adrián0419 #39943 üzenetére
Sajnos az lett
Szoval, lehet ra. A huashian a telefon kodneve
-
Adrián0419
tag
válasz norbert1998 #39945 üzenetére
Nekem is volt egy olyan érzésem hogy az lesz valamiért.. Azt hittem az a rom készítőjét jelzi, csak tudnám miért.. Az a lényeg, tök mindegy melyik CM van fent, lehet frissíteni, függetlenül attól kié van fent. Köszi a segítséget, nyomatok is egy upgrade-et.
-
HD5570
aktív tag
(Use our download manager......pipa kivesz,és fölötte download)
[ Szerkesztve ]
„Lengyel, magyar – két jó barát, együtt harcol, s issza borát.” „Polak, Węgier, dwa bratanki, i do szabli, i do szklanki.”
-
tutuhawer
őstag
válasz nova001 #39944 üzenetére
én kivettem a szótárat, így minden egyes betűt magam írok be, és nincs benne szar kiegészítés. Tök gyorsan és hibátlanul lehet gépelni, a szótár csak bezavar
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest