- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
Új hozzászólás Aktív témák
-
jansky1
senior tag
hello.
másnál is előfordul? ismert wifi hálózatokra szeretnél bejelentkezni, de elakad a folyamat az IP-cím beszerzésénél. Innen nem lép tovább. Van, hogy sikerült bejelentkezni, de adat meg nem jön át...
-
IMIIKE1998
őstag
válasz norbert1998 #39400 üzenetére
Én sem Pedig előtte be szoktam zárogatni a háttérben futó appokat, de nem sokat segít
-
IMIIKE1998
őstag
válasz norbert1998 #39400 üzenetére
Most már ott tartok, hogy közepes grafikán elkezdek egy küldetést, bedob a pályára és fél perces laggolást követően bezárja a játékot, pedig semmi sem fut a háttérben. (Dead trigger 2)
-
oliwire
őstag
válasz IMIIKE1998 #39407 üzenetére
És telefon restart volt már?
-
norbert1998
nagyúr
válasz IMIIKE1998 #39409 üzenetére
Resinstall mindenre,os is
-
mabandi1
tag
Sziasztok.
Nővéremnek van egy T-mobilos SP-je. Azt mondja hogy szinte már használhatatlanul lassú, random újra indításokat produkál.
Sajnos nincs időm végigolvasni az egész topikot, másnál is produkál ilyet? Ha igen tudunk valamit a hiba javítására? Azért ez a hardver nem indokolja a hatalmas akadásokat...
2 hónapos készülékről van szó. -
IMIIKE1998
őstag
válasz norbert1998 #39410 üzenetére
Azt hogy érted, hogy mindenre?
-
CJ3
senior tag
Sziasztok nektek a hangal nincs baj?
olyan halkan hallom akivel beszélek, az előző telóimnál nem volt ilyen probléma Próbáltam a hivás beállításnál pár dolgot de valamelyikkel csak rosszabb volt....Hangosabbra szeretném venni a hangerőt.Crypto
-
norbert1998
nagyúr
válasz IMIIKE1998 #39415 üzenetére
Teljes újratelepítés, mentes nélkül.
-
IMIIKE1998
őstag
válasz norbert1998 #39419 üzenetére
Most újraindítottam és laggmentes volt mediumon. Lehet, hogy a ram lenne kevés?
Pedig 200-250 mb mindig szabadon van[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz IMIIKE1998 #39420 üzenetére
Nem. Ilyet még a legrosszabb romokon sem csinált. Minden ment mindig maxon. Kivéve rr3, de azmégg a z1c ellen is majdnem sok.
-
IMIIKE1998
őstag
válasz norbert1998 #39421 üzenetére
Hát én kb annyira értek a romoláshoz, hogy bedugom a gépbe és pc companionnal rárakom a legfrissebbet
-
mabandi1
tag
Hát ez a companion egy köcsög!
Azt írja hogy nem kompatibilis az USB 3.0-val, de nem abba van dugva! :S
Mellesleg win 8 van a laposon...
Ötlet? -
norbert1998
nagyúr
válasz IMIIKE1998 #39422 üzenetére
Más már nagyon nincs is
-
norbert1998
nagyúr
szuper! flash aborted. 205.újra, 257-el. most nem tudom meddig megy, de besírok, ha nem megy, akkor az válasz lehet a belső sd lassúságára.de legalább már gyári szoft lett softbrick. úgyis vinni akartam a szervízbe. mindjárt adok képet, mi lett vele
tuti biztos vagyok benne, hogy amikor utoljára szervizelték, valamit megböktek benne a flash lapkán. teljesen megállt a flash folyamat
[ Szerkesztve ]
-
Sebhelyes
senior tag
válasz IMIIKE1998 #39420 üzenetére
Igen, 1GB RAM kevés az Androidhoz.
-
tomp
félisten
PTCRB-n megjelent az első Z családra a 4.4.4. Hátha az SP lesz a következő modell. :-)
-
tomp
félisten
válasz norbert1998 #39428 üzenetére
Persze, de azért az első Z-re régen volt már frissítés.
-
Sebhelyes
senior tag
válasz norbert1998 #39428 üzenetére
Ha elfogy a RAM és kilépnek az appok akkor mindegy milyen "erős" a hardware.
-
PAINfájdalom
aktív tag
válasz norbert1998 #39430 üzenetére
A családban lévő fehér sp ugyanilyen. A feketén nem látszik semmi. Sőt, a fehéren a festék feketére kopik, de a fekete alatt is fekete van
Road- Az Isten állatkertje http://www.youtube.com/watch?v=Yh6SR7BV5Y8
-
latyika1994
tag
Ha vissza akkor vinni a telefont szervizbe, és most PA van rajta elég ha recoveryből csinálok egy teljes wipe-ot és felrakok egy gyári zip-et Philz-ből ? Vagy legyen a flashtool ?
-
norbert1998
nagyúr
válasz PAINfájdalom #39436 üzenetére
De ez az illesztesnel jön szét a festék nem kopik, a második házra már nagyon vigyázok. De hogy ez mi....
Latyi: flashtool
-
oliwire
őstag
válasz latyika1994 #39437 üzenetére
flashtool biztosabb, a zipből való pakolgatás csak akkor érdemes, ha az usb tönkrement.
-
Richee11
senior tag
Sziasztok!
Létezik a videófelvételeknél jelentkejő tragikus hangra valami megoldás, ami tudja orvosolni a problémát? Hiábamegyek el egy koncertre, ha másnap visszanézve a felvételt az ég adta világon semmit nem lehet hallani, mert olyan vállalhatatlan.
[ Szerkesztve ]
-
bajzal
őstag
válasz latyika1994 #39437 üzenetére
Legbiztosabb ha flashtool-al felraksz egy gyári romot és kész. Akkor olyan mint ha a gyárból hoztad volna ki.
-
amisis
aktív tag
válasz norbert1998 #39430 üzenetére
Ilyen van az enyémen is, de feketén nem nagyon látszik.
Apple iPhone 8 Plus
-
22balu
aktív tag
sziasztok
felraktam a Pa12 es verziót és ha az alkalmazásokban böngészek akkor random újra indul szerencsére elég ritkán de zavaro..ujra indul de nem kéri a pin kodot sem :S ugyan ez volt a 10 es verzióval is...nektek nem csinálja ? :S
-
Balcsi95
újonc
Előre is elnézést kérek a kérdésemért, de szerintetek mennyire jó vétel a sony sp? Egy olyan telót szeretnék benne látni, ami sokáig kitart mellettem és megfelelően "szolgál". Vagy esetleg az lg g2 mini-t jobb választásnak tarjátok?? Előre is köszönöm!!
-
Richee11
senior tag
válasz raziel01 #39444 üzenetére
Ne azon akadják fenn, hogy én videót veszek fel, (pl nem sokszor jutok ki egy Macklemore koncertre), hanem azon, hogy a telefonok többségén, legalább minimálisan lehet hallani, hogy mi szól. Volt, hogy focimeccsen vettem fel 11-es rúgást, és amikor a szurkolók örültek, olyan volt, mintha valami tornádó közepén állnék.
Nem zenének vettem volna fel, hanem egy emléknek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Macska topik
- Projektor topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Tőzsde és gazdaság
- Elektromos autók - motorok
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest