- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz saphancs #1899 üzenetére
(#1899) saphancs
Ki szedtem a T-és szemetetett, a Facebook a Google+ Chrome, Origó, Google maps/Utca kép, Goole driver,Goole Play játékok,Google play könyvek, Google play újságok Social live Sociallife, a Xperia alkalmazásokat, Calendar,MusicLike stb...
A Telekom, és a Telekom nekem alkalmazásokat csak tiltani tudod a többit törölni is lehet.
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
válasz saphancs #1899 üzenetére
Az eltávolított alkalmazásokat a System/etc/customization/applications mappába találod meg.
(#1898) pecel23
Mikor csatlakoztatod a telefont a számítógéphez, akkor feldob egy ablakot a gép jobb felső sarkába?
Ha igen arra kattints rá és telepítsd amit kér..
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
dragonfx
veterán
jelly bean alatt lehet rootolni az m2.ot??
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Ronam
addikt
Próbálta már valaki ezt az emulátort (PSP)? Próbáltam állítgatni, de sajnos folyton akadoznak a játékok.Néztem több leírást is a beállításokról, nem sokat segítettek . Esetleg valaki használta már?
-
kkroland81
csendes tag
fel tetem a SEUS-t és frissités ellenőrzés alt váratlan hiba miatt leáll.valaki találkozot ilyenel?
-
oliwire
őstag
válasz kkroland81 #1908 üzenetére
A PCC nem tudná azt, amire neked a SUS kéne?
-
bubus66
nagyúr
válasz kkroland81 #1908 üzenetére
Igen nekem is azt írta ki de a PCC is jó
-
bubus66
nagyúr
válasz kkroland81 #1912 üzenetére
Nem csak a flashtool-lal elérhető, ha nagyon akarod akkor felteheted a CE-et az is van FlashTool-hoz való változat.
(#1913) eclipse006
Én feltettem a Telekomos, de ha nagyon belaktad akkor hagyd a Franciát
[ Szerkesztve ]
-
knorbert15
csendes tag
http://au.ibtimes.com/articles/564396/20140829/android-5-0-l-update-forecast-sony.htm#.VAdGZfl_tAs
lehet hinni vajon ennek a cikknek?Samsung Galaxy S7
-
Marci79
senior tag
válasz #22743424 #1894 üzenetére
Hülyeségeket ír az az oldal. Nincs is pl. a sima M2-n Gorilla Glass 3. o.O
[ Szerkesztve ]
"Pont mint a "propaganda". Ez egy varázsszó lett, amit akkor mond valaki mikor nem tetszik neki amit hall mert kognitiv disszonanciat okoz, kimondja a P betűs szót és addig ismétli amíg megszűnik a frusztrációja."
-
knorbert15
csendes tag
-
tomcsa44
tag
válasz knorbert15 #1915 üzenetére
Nem tudni, de muszáj lesz nekik, ha nem akarnak a HTC sorsára jutni. (Értsd: a kutya se veszi a telefonjaikat. Még az M8 sem akkora siker, mint a többi zászlóshajó.) És bizony az idei év második negyedéve veszteséges volt. Sőt! A Sony nyilatkozott is, hogy kb jövőév végéig nem is fognak bankot robbantani, mert több területüket is rendbe kell tenni.
Ma már hardveresen nem lehet elnyerni az emberek bizalmát, csak a szoftverrel.Sony Xperia M2 (Mellette Navon M400 és Huawei Y300. Jövőre már kell egy Lumia is megint - 735 a terv.)
-
Ronam
addikt
Nagyon durva, hogy mennyire karcolódik ennek a telefonnak a hátlapja. Hétfőn este kaptam meg, kedd estére már tele volt karcokkal a háta, pedig direkt olyan zsebben hordtam ahol semmi más nincs. Egyetlen telefonom sem karcolódott össze így, ennyi idő alatt. Ezt leszámítva nem bántam meg, hogy megvettem. Minden szempontból nagyon tetszik, talán még 1 dolog van ami kicsit negatívum, és az a hangerő fülesen keresztül. Powerampot használok zenelejátszásra, és hiányzik még 1 kis kraft . Lehet ezzel kezdeni valamit? Tokot amúgy tudnátok ajánlani?
-
knorbert15
csendes tag
-
knorbert15
csendes tag
válasz knorbert15 #1921 üzenetére
Plusz egy védő fólia se ártana rá, pl egy ilyet.
Samsung Galaxy S7
-
Tomtotom
senior tag
A nilkin üvegfólia nagyon jó, könnyű feltenni is. Én elég béna vagyok ilyen téren, mégis sikerült hibátlanul feltenni. Egy hátránya van, hogy hátra csak sima fóliát adnak, de érdekes, azt is könnyebb feltenni, mint a más márkájú fóliát. Ja és az üveg nem gyűjti az újlenyomatokat. Én nagyon ajánlom, Z2-m van, és dobtam is le róla a szilikon tokot. A skyphone.hu-n egész baráti áron van itthon is, és másnapra itt van.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Watch, OnePlus 8t
-
Kremmer89
tag
Sziasztok!olyan problémám van hogy jött ki a napokban egy pár pixelhiba a készüléken,szeretném visszavinni gariba!az lenne a kérdésem hogy a rootot hogy tudom eltuntetni? Illetve ha 4.4 re frissitek pcc vél akkor marad e a gari?toovelroot al rootoltam!
[ Szerkesztve ]
-
Kremmer89
tag
Én úgy tudom hogy igen
-
Runcájsz
csendes tag
Valaki tudna ajánlani egy megbízható itthoni boltot, ahol jó áron (kb. 60 000) megvehető az M2 fehér? Hihetetlen mennyi szürke importos bolt van, szinte már nem is tudom hol kapnám azt amit kérek.
-
ttiimdr
tag
föltettem a kitkatet de nem jött, be, tudnátok linkelni 4.3-at vagy pc companionnal vissza tudom tenni?
-
Marci79
senior tag
válasz #22743424 #1925 üzenetére
Odaírták igen. De a telefonon nem az van. Sima anti..... karcállónak nevezett "izé". Nem Gorilla 3 van rajta.
"Pont mint a "propaganda". Ez egy varázsszó lett, amit akkor mond valaki mikor nem tetszik neki amit hall mert kognitiv disszonanciat okoz, kimondja a P betűs szót és addig ismétli amíg megszűnik a frusztrációja."
-
knorbert15
csendes tag
Szerintetek mennyit fog esni az M2 ára az új Sony készülékek miatt?
Samsung Galaxy S7
-
Vartanus
őstag
válasz knorbert15 #1919 üzenetére
Arra ne nagyon számíts,a gyártók eddig egy frissítést adtak ki a telóikra,így a Sony is és kétlem hogy a kis középkategóriás M2 kivétel lenne ez alól
Az új telók miatt max a Z-s csúcs telók ára esik majd picit,ha esik,az M2 nem hiszem.
[ Szerkesztve ]
< AMD RYZEN™ POWERS. YOU DOMINATE. >
-
Vartanus
őstag
válasz knorbert15 #1941 üzenetére
Mert nem lesz M2-re android L.
-
törölt tag
válasz Marci79 #1938 üzenetére
Mivel a sony hivatalos honlapján nincs odaírva ezért nem tudjuk mi is az, de az összes tesztben GG3 van írva. Persze írni mindent lehet. Láttam én már GG3 védelemmel ellátott telón karcot ami nem is csak egy hajszálkarc volt.Felesleges is erről ódákat írni én legyen akármilyen telefon fólia+tok.Erről jut eszembe, hogy van valakinek tapasztalata a mostanában kapható folyékony "fóliával" ( én így hívom ) kapcsolatban ?
-
törölt tag
válasz knorbert15 #1945 üzenetére
Köszi de én ko an kérdeztem
-
Vartanus
őstag
válasz knorbert15 #1943 üzenetére
A az előd csúcs Z1 is csak egy frissítést kapott(ami 1,5x annyiba fáj mint az M2).Az Aqua mivel már gyári 4.4.2 KK-el jön esélyes az L-re.
-
dragonfx
veterán
válasz #22743424 #1944 üzenetére
ennyi.folia kell ra mindenkepp.csak faxa atlatszo. akar ebay.rol jo aron.
amugy tegnap hallottam van mar gg3 folia is. kina mindent kitalal.
porszem ellen semmi nem ved.ahogy a viz ellen is csak korlatozotttan."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
hyperman25
tag
Tegnap vettem át, eddig imádom. Egy HTC Radarról tértem át.
-
Ronam
addikt
Belső tárhelyet lehet formázni Windows alól? Vagy van valami amit meg kéne hagyni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest