- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Edi77
őstag
válasz garrotter #2434 üzenetére
Ezekhez a dolgokhoz többnyire root kell, ami M2-re még nincs. Ha lesz, feldobsz egy tűzfalat, taskert, robotot és akkor szuper lesz. DND módhoz meg van pár app, én ezt használom.
(#2451) saphancs: miuin lehet nyomatni akár a hieroglif dolgokat is
[ Szerkesztve ]
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
garrotter
tag
válasz saphancs #2451 üzenetére
Kerestem már rá, de még custom ROM sem igen akad M2-re
@Edi77 meglesem, köszi
Más:
Mennyi szabad hely kell telepítéshez? 449MB szabad és nem hajlandó feltenni egy 2,1MB-s app-ot."Emberi törvény kibírni mindent, s menni mindig tovább, még akkor is, ha nem élnek már benned remények és csodák."
-
sdd2
veterán
Sziasztok!
Búcsút vennék tőletek, lecseréltem a készüléket, tesómhoz került így már nem sűrűn fogok erre járni. Minden jót nektek
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
-
bubus66
nagyúr
válasz Emberkeman81 #2445 üzenetére
Te, hogy nyittatottad ki a BL-t?
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
törölt tag
Na megjött a teló! Feldobtam a 4.4.2-t. Használom pár napja, de még nem botlottam bele semmi olyan hibába, hogy ne engedett volna valamit, úgyhogy egyelőre nagyon meg vagyok elégedve vele.
Milyen tokkal használjátok?
Én ezt a belecsúsztatós bőrtokot preferálnám, de a galaxy s3-s4 méretű univerzálisba nem megy bele, az egy mérettel nagyobb meg már a galaxy note méret, abban meg elveszik. Most ideiglenes megoldásként vettem rá egy szilikon hátlapot.Használ valaki ilyen bőrtokot? Megoszhatná esetleg a típust vagy hogy honnan rendelte!
Köszi -
bubus66
nagyúr
válasz Emberkeman81 #2463 üzenetére
Én is több kártyával próbálkoztam. sőt a 8GB Class10 kártyámra FlashUSB Win8.1 telepítőt is csináltam és amióta vissza tettem nem sikerült neki eldobálni. Viszont a fiam hozott egy 32 Gb (elméletileg) SD kártyát ami eldobált a telefon de tudod-e miért? Mert 4x8GB volt (magyarul a 8 GB megvolt spékelve 32 GB) ja és nem e-bayos, hanem magyar sarki gsm-es, 5x-rős áron..
A külső eszközt meg nem értem..
Kösz a linket. Ez tudtam, de semmit nem lehet vele csinálni, legalább is nekem nem sikerült.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
válasz Emberkeman81 #2465 üzenetére
Különben érdekes dolgokat művel neked a KK eddig még senkitől nem halottam ilyeneket. De való színű le vagyok maradva...
Tehát a BL nyításnál nem jön be a fastboot mód mielőtt............ Az AndroidSDK fent van mert használó a (cygwin a gyengébbek kedvéért), valamint a droidexplorernek is kell az androidsdk..
[ Szerkesztve ]
-
Emberkeman81
aktív tag
válasz bubus66 #2466 üzenetére
A külső eszköt úgy értettem hogy mivel OTG képes telóról van szó,így OTG kábellel egeret,billentyűzetet,pendrive-ot stb lehet hozzá csatlakoztatni.Na most nekem minden adattároló rendes,megbízható számteches boltból származik.Tehát ezért is nem értem hogy miért dobta le a memkarit és a 4.4.2 miért nem enged írni és törölni.
A BL nyitás pedig annyi hogy beírod a telóba a (de gondolom ezt nem kell mondanom) X#X#........ sorszámot.Kiadja a produktot,azt meg beírod a weboldalon a szövegdobozba és már generálja is a BL nyitó kódot (kb 5 mp).
Aztán vagy flashtoollal vagy parancssorból átküldöd a telóra és kész (az egész folyamat 2 perc).
[ Szerkesztve ]
-
Edi77
őstag
oliwire vagy Bubus: melyikőtök érne rá nekem segíteni ma? 4.3-at és rootot szeretnék
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
csanady97
tag
Egyedi tokot lehet rá tervezni valahol? Még nem találtam sehol.
-
bubus66
nagyúr
Most vagyok ha kell tudok segíteni...
(#2470) Emberkeman81
Na az minden ó a kód meg van a FlashToolnál hova írom be vagy a fastboot modot hogyan csalom elő[ Szerkesztve ]
-
henrik9602
csendes tag
Sziasztok.
Mai nap dugom be a jack.dugót a teloba szval a fülhallgatot erre kiirta hogy nem kompatibilitás... konkrétan a zene a külső hangszoron ment nem a fulesem. próbáltam a gyárival annál is kiirta.. újrainditás után jó lett. valakinél ilyesmi?eddigi legjobb akuhasználat.
most 15%
7óra 33perc kijelzőidő állandó 70-80%fényerő.
56perc zene hallgatás.
1óra 30perc játék (Trials Frontier)
30perc telefonálás
folyamatos mobilnet (chrome,messenger,skype,fb app)
kb 30perc wi-fi
60%tol folyamatos stamina
ilyen használattal ez szerintem nagyon korrekt cucc.
Nembántam meg hogy az M2 mellett döntöttem.Sony Xperia M2 5.1
-
gmilan88
újonc
Sziasztok,
feltettem ma a 4.4.2-t, működik is, de ha beállítok egy custom themet, akkor az alsó három virtuális gomb átalakul háromszöggé, körré és kockává, mint a playstation kontrolleren. Mit mondjak, elég bazárian néz ki... Meg lehet oldani valahogy szerintetek?
-
KyeX
csendes tag
válasz henrik9602 #2481 üzenetére
Nálam is volt ilyen, újraindítás után ugyanúgy helyrejött. Nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget.
(Mondjuk most szervizben van a telóm ) De nem hiszem , hogy ez bármi gondot okozhatna[ Szerkesztve ]
(Se T610 - W300 - D750 - K800 - K850 - LG KU990 - KM900 - Se Xperia X8 - Alcatel Ot990 - Se Xperia Neo V - Sony Xperia M2 - Lg g4) - Xiaomi Redmi note 4 - Xiaomi Redmi note 5 - Xiaomi Mi 9t - Realme 9 pro plus
-
Dr.Én
veterán
Hali
Eljött az idő lassan hogy telót cseréljek, már több mint két éves Lumia 710-et ideje lecserélni, naponta kell töltenem, akksi ennyit bir már csak...Ha neki állok netezni vagy Face-n lenni akkor még kevesebbet...
Eme Sony-t néztem ki, érdeklődnek hogy mennyit br az akksi, ha napi 2-3 órát netezek vele?
Mert kb 2,5 órát buszozok minden nap melóba menet és jövet, valamivel el kell ütnöm az időt...
A lumiához képet fura lesz, de jobb is gondolom...WOT: kissio
-
Edi77
őstag
Bár én nem netezek 2-3 órát a telón, de normál használat mellett 2 napot simán elmegy a telefon, nagyon bírja az akksi. (ennek ellenére töltő mindig van nálam, sosem lehet tudni alapon) Okostelók sajátja, hogy nem árt napont töltőre tenni, péláne, ha nagyon intenzíven használod. De ezt majd úgyis kitapasztalod, mert eléggé egyéni a telóhasználat mindenkinél, de ahogy olvasom és (én) tapasztalom, az átlag 2 nap az okés.
[ Szerkesztve ]
-
Dr.Én
veterán
-
Edi77
őstag
Ha a Te neveden van a SIM kártya és nincs tartozásod a másik szolgáltató felé, azonnal kapsz a Telenornál egy ideiglenes kártyát, amire felviszik a számodat és 30 nap a hivatalos átfutása a dolognak, de már használhatod is a kártyát (azt hiszem, egyszeri 3000Ft feltöltés az ár, ha kártyás vagy)
[ Szerkesztve ]
-
Edi77
őstag
Szívesen!
Előfizetésnél, tudod, díjcsomagfüggő, általában elkérnek egy havidíj összeget, amit a 4ik hónapban jóváírnak a számládon, plusz a telefon részlet, ahogy megállapodtok"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
nemk
csendes tag
Üdvözlök mindenkit
Egy olyan problémám lenen, hogy a tegnapi nap vettem egy Sony M2 aqua-t, (életem első androidos telefonja). A mai nap a lezáró képernyő képet megváltoztattam és utána elsötétült a telefon.
Reseteltem, erre az jelenik meg és villog: az com.android.systemui folyamat leállt
És semmihez nem tudok hozzáférni.
Kikapcsoltam a telefont és próbáltam rajta factory resetet csinálni a bekapcsoló gomb és a hang fel-le gombjának közös megnyomásával, de csak rezeg a telefon és amikor bekapcsol, ugyan az a gond.
Tehát nem csinál teljes rendszer visszaállítást, szerintem!
Előre is köszönöm a segítséget, ha kapok! -
LendvaiFeri1
addikt
Halihó,
ma M2 tulaj lettem, WIFI csatlakozás után dobott egy frissítést az android 4.4-el kapcsolatban, az lenne a kérdésem, hogy hogyan kell frissíteni, mennyi idő, míg lefrissíti illetve, hogy megéri-e frissíteni.
A válaszokat előre is köszönöm.
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
bubus66
nagyúr
Addig nyomd a gombokat még egy zöld ki robot meg nem jelenik vagy a Sony PC Companion rakd újra.
(#2492) LendvaiFeri1
Az attól függ mire szeretnéd használni a telefont. Ha kell ROOT akkor nem kell a frissítés én használom a KK és meg vagyok vele elégedve.
[ Szerkesztve ]
-
saphancs
aktív tag
Bubus: rájöttel már, hogy mit kell csinálni miután megkapod a bootlaederhez a kódot, vagy micsoda?
(((LG Optimus Black) Samsung Galaxy S2)) Sony Xperia M2))) Iphone 6S; IPad Air2; Iwatch
-
Ronam
addikt
Nem tudjatok, hogy melyik lehet az az alkalmazas ami nagyon akksiigenyes? Olvasom az ilyen-olyan akksiidoket itt a topicban, de nalam ennyi ideig soha nem huzza. Igaz, olyan meg nem volt, hogy estére csumara lemerult volna, de ma pl. 6kor vettem le a toltorol, es most van 56%-on. Mobilnet ment vegig, egy kis fb chat, bongeszes, zenehallgatas.
[ Szerkesztve ]
-
Emberkeman81
aktív tag
válasz bubus66 #2476 üzenetére
Én parancssorból csináltam,de flashtoolban lényegesen gyorsabb és egyszerűbb.Mivel nekem már nyitott állapotban került a teló a flashtool alá így nekem csak RELOCK van.Most viszont nem emlékszem pontosan melyik ikonnal jön elő a nyitó menü.De ha minden igaz a kulccsal (vagy a jobbra mutató ívelt nyíl). Egyszerűen csak bemásolod a generált kódot (amit érdemes el is menteni valami biztos helyre) szövegdobozba és kész.
Próbálj innen puskázni [link]
[ Szerkesztve ]
-
Emberkeman81
aktív tag
bubus66: Bocsi,benéztem.A BLU ikonra kattansz és oda kell bemásolni a kódot.Elvileg a flashtool az imei számot ki olvassa majd mehet az unlock.Persze ez csak simán flash alól és nem fastboot.
-
saphancs
aktív tag
válasz Emberkeman81 #2497 üzenetére
És tuti, hogy flashel visszazár? Vagy ha ezt megcsinálom ugrott a garancia?
(((LG Optimus Black) Samsung Galaxy S2)) Sony Xperia M2))) Iphone 6S; IPad Air2; Iwatch
-
Emberkeman81
aktív tag
Ja a fastboot pedig: hangerő fel és kábel bedugás majd kéken világít folyamatosan a fenti led.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest