- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz droid02 #2202 üzenetére
Az is lehet, hogy pont nem nekik szól - de az ikon baromi hasonló a filmeknél használt "closed captioning" (=minden lényegesebb zörejt/zenét feliratoznak, nem csak a szöveget) jelöléshez.
Az ilyesmit a Beállítások \ Kisegítő lehetőségek vagy mi a szösz alatt keresném - molyoltam vele egy kicsit, de nekem nem sikerült előcsalni pont ezt az ikont. Arra is gondolnék, hogy esetleg ezt nem a rendszer, hanem valami felpakolt app rakja ki... viszont ez esetben az értesítési sáv bal oldalán lenne a helye az ikonnak. A dobozból kivéve is ott volt ez?
And As It Is Such, So Also As Such Is It Unto You
-
-
veterán
válasz droid02 #2204 üzenetére
Talán megvan - én a D2303-on nem is látok ott ilyen opciót, de a hívás-beállításoknál keress valami halláskárosultakkal kapcsolatos dolgot.
De hogy ez ilyen régi, 2012-es "probléma" tök más telóval, az elég furcsa...
[ Szerkesztve ]
-
-
Edi77
őstag
Én már KK-n vagyok 3 hete
droid02: Talán még annyira nem laktad be a telót, csinálj egy resetet, hátha segít. Ha nem, akkor az appokat egyesével ellenőrizd, ha visszateszed, hátha meglesz a ludas
[ Szerkesztve ]
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
veterán
válasz droid02 #2211 üzenetére
Mert - legalábbis tudtommal - nem kellene ott lennie (valaki más látott már ilyet?). Ez eléggé valami összehekkelt ROM-nak tűnik... gyors guglizás alapján az Xperia X1-hez van köze, annak is a kamera driveréhez... aminek piszkosul semmi köze az M2-höz, főleg nem ilyen mély szinten.
-
csanady97
tag
Üdv!
Most akcióban van a telenornál a teló. Az előfizetéssel amit kéneztem 35000-be kerülne. Megéri? Tényleg olyan rossz a kamera mint ahogyan a cikkben írták? Játékok mennek rajta? Akku mennyit bír? -
saphancs
aktív tag
válasz csanady97 #2222 üzenetére
Akku nagyon jó, én inkább csak olvasok, netezek, zenélek vele, így lazán kijön két nap. Olyan 25%-nál szoktam tölteni 2. nap este, 8-10 óra kijelzővel. Nem nagyon játszok, de az rr3-az, meg egykét nagy igényű játékot kipróbáltam, asok akadás nélkül futottak, persze a játék közben az aksi se bírja ilyen sokáig, de játékkal is 1,5 napot bírt. A kamera facere pont jó, nagy tv-n szemcsés már de még vállalható. Nem tudom milyen a csomag mellé, de 35-ért ajándék!
(((LG Optimus Black) Samsung Galaxy S2)) Sony Xperia M2))) Iphone 6S; IPad Air2; Iwatch
-
Troll56
tag
Sziasztok!
Telenoros vagyok mikor jöhet gyárilag a 4.4? Nem szeretném rootolni. Anélkül felrakni a KitKat-et
Amugy az miért van ha videót veszek fel és játszom vissza elő jönnek ilyen kék csíkok a kijelzőn de csak egy pillanatra és eltünnek? RR3 alatt nem produkálta ezt sem másféle játékok alatt.Szerk. Ha videót nézek neten vagy filmet akkor nem csinálja ezt. Csak annál amit én vettem fel és játszanám vissza. Szerintetek?
[ Szerkesztve ]
Troll56 felhasználónak 2 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
csanady97
tag
Most rendeltem egy ilyet a telenor oldaláról. Ha minden igaz akkor csütörtökön meg is érkezik. Remélem nem fog csalódást okozni
-
Troll56
tag
Telenoros vagyok. A telefon D2303 és 18.0.C.1.13
Valaki segítene felrakni a 4.4.2?
Rootolni nem szeretném mivel jártam már rosszul a samsungommal. Valami más könnyebb megoldás kéne hogy pl rádugom gépre és megcsinálja magának.
Aki tud segíteni írhatna privátba.Troll56 felhasználónak 2 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
Andris837
senior tag
Egy olyan hibám lenne, hogy amikor újraindítom a készüléket akkor az újraindítást követően pár ikon eltűnt a kezdőképernyőről... Újra ki kell őket pakolni... Ez másnál is így van?
iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN
-
MKLS
aktív tag
válasz Andris837 #2230 üzenetére
Azok az appok amiknek az ikonjai eltűntek nem véletlenül az SD-n vannak? Láttam már Samsung Galaxy S Advance gyári launcherrel ilyent és saját tapasztalat pl, Google now launcherrel, hogy annak az appnak az ikonja amelyik nem belső memóriában van ki/be kapcsolást küvetően eltűnik az asztalról.
-
Def26
félisten
Betört kijelző cserét hova érdemes vinni? Eltört a keret is.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
bandras54
aktív tag
válasz droid02 #2200 üzenetére
Beállítások-Hívásbeállítások-Hallókészülékek pipa ki.
ezt találtam egy másik topikban.
Más:
Egy újabb észrevétel, hátha találkozott már valaki hasonlóval. Ez volt a második eset, hogy előfordult. Hívás közben a közelség érzékelő megzavarodott. Egészen pontosan aktív maradt, hiába vettem el a fülemtől az érzékelő vibrál és nem adja vissza a képet. Csak egy reset segített. Még 4.3-al fut.
-
kkroland81
csendes tag
valaki ki probálta az asphalt 8 játékot? el inditom tök jó néz ki betölt és rá nyomok a playre hogy induljon a versen erre kilép.azt irja az alkalmazás le állt.
de mindig pont ott áll le -
ESP23
senior tag
Sziasztok!
Tegnap este feltettem a M2-es készülékemet töltőre.
Reggel kikapcsolt állapotban találtam, és nem reagál semmire, a hangszóró melletti zöld led világít folyamatosan, akkor is ha hozzá sem nyúlok.
Mit lehet tenni?
4.4.2 fut rajta. -
ESP23
senior tag
válasz Turbobacsi #2240 üzenetére
Köszi, azzal sikerült a dolog.
De vajon mi okozhatta ezt? -
Edi77
őstag
Vartanus Vettél már Aqua-t?
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
Edi77
őstag
-
Ronam
addikt
"A myxperia alkalmazás leállt", ezt a hibaüzenetet kapom időszakonként. Találkozott már valaki ilyennel, esetleg tudja valaki, hogy mi lehet az oka?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Mozilla Firefox
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Politika
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Lexus, Toyota topik
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest