- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz Outlander #2300 üzenetére
Neked nem is kell mit csinálni semmit sem. Azt, hogy én értem és mást írok az egy dolog hát tud én töltő nélkül szoktam telefont venni.
Edi77
Melyikre gondoltál a anyXperia-ra?
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
Edi77
Melyikre gondoltál a myXperia-ra gondoltál? mer az nekem is sipákol.A "Beállítások/Fejlesztői lehetőségek/Figyelés// OpenGL-nyomon követést enged" nincs véletlenül engedélyezve?
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
-
bandras54
aktív tag
Úgy látom megjott az első döglött pixelem. Valaki tud darabszámot ami után foglalkozik vele a szerviz gariban?
Koszi -
mr.tamasbiro
őstag
Egy olyan kérdésem lenne,hogy ha van egy nem fogadott hívás akkor utána megjelenik az állapotsorban egy magnó szerű jel.Ez az üzenetrögzítő vagy mi de nem kell és nincs is beállítva sem hangposta sem semmi.
Van ötlet,hogy ez miért kerül oda mert 1 hete még nem volt ilyen.Telekomos és Kit Kat van rajta.A Kit nem hiszem,hogy befolyásolja mert már vagy 1 hónapja van rajta a Kit. -
csanady97
tag
Végre megérkezett. Rendelte már valaki a telenorról?? Mikor aktiválták a SIM kártyát?
-
kopi73
tag
Sziasztok.
Egy olyan kérdést tennék fel az itteni tapasztalt felhasználóknak hogy az ismerösöm M2-ese frissétés után nem indul el,csak a SONY logo jön be és nem megy tovább.
Próbálkoztunk a Sony Mobile Flasher -el de ott miután betalloztuk a romot és kikapcsolva rádugtuk a gépre ezt a hibaüzenetet kaptuk: Drivers need to be installed for connected device
You can find them in the drivers folder of Flashtool.Mi az amit elrontottunk,mit kell telepíteni?Vagy ez a telefon menthetetlen?
Köszönjük a válaszokat. -
bubus66
nagyúr
Nekem is dobott ki ilyen üzenetet a FalshTool nincs vele gond el indul kb egy fél perc után indult el nekem is. A sony logo bejön és kb 5-10 percig az van mert az első indulás hosszabb ide iga tart.
Próbáld meg a Sony PC Companion vissza tenni.
(#2320) LendvaiFeri1
Sony PC Companion Ő vele ha Telekomos (OTA) vagy Vodafone-os nem tudom, van-e (OTA) frissítés.
FlashTool pedig ha Telenoros[ Szerkesztve ]
-
-
-
törölt tag
Sziasztok!
Holnapután én is egy Sony M2 boldog tulajdonosa leszek. Tudom, hogy 4.3-as rendszerrel fog érkezni, ezért érdeklődni szeretnék a már tapasztaltabbaktól, hogy érdemes-e lefrissíteni a rendszert KitKat-re vagy jobb-e a 4.3-as gyári rendszer?
Köszi!
-
Edi77
őstag
válasz #01993216 #2335 üzenetére
Ez is teljesen egyéni dolog. Nem bántam meg a KK-t, kellenek a használatához a kompromisszumok. Igazából szerintem sok különbség nincs a Google megszorításait leszámítva. Nekem személy szerint a Wakelock detector hiányzik, amit nem lehet használni, mert Root-ot kér. De ez már az én "hülyeségem".
(#2336) bubus66:
[ Szerkesztve ]
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
törölt tag
Én konkrétan arra gondoltam itt a frissítés kapcsán, hogy van-e valami olyan alapfunkció, ami nem jó a KK-el?
Pl.: lassú rendszer, gyorsabban merülő akku, pontatlan kijelző, stb..Nem ma kezdtem én sem, de már meguntam a variálást, rom telepítést, javítást, fordítást, stb..
Csak még Sony-m nem volt és ezt szeretném úgy hagyni ahogy van, csak használni. Még root-olni sem akarom, ezért a kérdés.[ Szerkesztve ]
-
Edi77
őstag
válasz #01993216 #2338 üzenetére
Leírtam, hogy a 4.3-hoz képest kompromisszumokat kell kötnöd, ha ezeket elfogadod, akkor nem lesz gond. Akksihasználat egyénfüggő, de átlag 2 napot simán elmegy ha rendesen használod a telót. Kamera jobb lett, de hűdenagy csodákat ne várj tőle. Rendszer sima, nincs akadás, sem bug a legtöbbünknél, bár ez a teló is nyilván meg tud makkanni A kijelző meg nagyon szép, betekintési szöge is kiváló.
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
Marci79
senior tag
válasz csanady97 #2326 üzenetére
Lesz, csak pöcsölnek vele. Korábban írtam, hogy mikorra mondták a frissítést. Görgess vissza.
Csuklottak miatta szerintem, nem is keveset.(Mellesleg az FB-s oldalukon kapták az ívet a frissítés elmaradása miatt. Ott közölték az időpontot.)
[ Szerkesztve ]
"Pont mint a "propaganda". Ez egy varázsszó lett, amit akkor mond valaki mikor nem tetszik neki amit hall mert kognitiv disszonanciat okoz, kimondja a P betűs szót és addig ismétli amíg megszűnik a frusztrációja."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest